Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Χαιρετώ το φαν κλαμπ

Έχω την άλλη εβδομάδα ραντεβού με τον χασιάκο λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζω με το ενδομήτριό μου

Θα πάω στο ιατρείο του στην Λ. Αλεξάνδρας 194 μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει σε ποιο ύψος είναι στην Αλεξάνδρας?

όπως αναιβαίνεις της Αλεξάνδρας απο το πεδίο του Άρεως έχεις δηλαδή στο δεξί σου χέρι το γήπεδο του Παναθηναικού και περνας και το Μετρό...Μετά το μετρό των Αμπελοκήπων στα 50-60 μετρά θα βρείς το 194....Στο δεξί σου χέρι πάντα...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον επομενο μήνα εχω κλεισει ραντεβου με τον κ.Χασιακο και παω πρωτη φορα.Επομενως θα ήθελα να ρωτησω... σε βλεπει κατευθειαν ο ίδιος ή ο βοηθος του??

Καλησπέρα:P

Θυμάσαι ποια μέρα είναι το ραντεβού?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

:tongue:Καλησπερα kikar

Το ραντεβου μου ειναι την Δευτέρα

Θα είναι ο ίδιος λές..???

Σίγουρα ναι

Πέμπτη είναι η μόνη μέρα που είναι στο ιατρείο ο συνεργάτης του. Άντε καλή επιτυχία:P

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

καλησπερα κοριτσια ηθελα να ρωτησα τι σερβιετες τελικα να παρω στο αρεταιοιο οταν γεννησω??αυτες της ακρατειας,αυτες που ειναι σερβιετες για μεγαλη ροη η υπαρχουν κ σερβιετες λοχειας??οταν κανεις καισαρικη μετα μπορεις να κανεις κανονικα μπανιο??πηρα 2 πιτζαμες κ ενα νυχτικο,λετε να χρειαστω κ αλλα??εχω πελαγωσει μιλαμε...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,σημερα πηγα και εκανα το doppler,και δοξα τον θεο ολα πολυ καλα,ο μπεμπης μου εχει φτασει 1630 γρ. και μετα πηγα στον γιατρουλη μας κατω και τον ειδα και κανονισαμε για 10 δεκεμβρη να γεννησω που ειμαι με καισαρικη.βρε κοριτσια ο μικρος μου εχει συνεχεια λοξυγκα ετσι ηταν οτα ν ημουνα και στην κορη μου εγκυος,το εχετε κι εσεις αυτο?

καλησπερα κοριτσια ηθελα να ρωτησα τι σερβιετες τελικα να παρω στο αρεταιοιο οταν γεννησω??αυτες της ακρατειας,αυτες που ειναι σερβιετες για μεγαλη ροη η υπαρχουν κ σερβιετες λοχειας??οταν κανεις καισαρικη μετα μπορεις να κανεις κανονικα μπανιο??πηρα 2 πιτζαμες κ ενα νυχτικο,λετε να χρειαστω κ αλλα??εχω πελαγωσει μιλαμε...

Καλημέρα Λάμπη μου,

δεν υπάρχουν σερβιέτες λοχείας, ακριβώς με αυτήν την ονομασία, αλλά μπορείς να πάρεις είτε αυτές για την ακράτεια είτε κάποιες άλλες που είναι για ειδικές χρήσεις. Επίσης πάρε και από τις σερβιέτες που χρησιμοποιείς κανονικά αλλά φρόντισε να είναι με φτερά.

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνεις καισαρική το πρώτο 24ώρο δε θα μπορέσεις να κάνεις μπάνιο. Θα κάνεις μόλις βγουν οι οροί, τη δεύτερη μέρα δηλαδή.

Για ότι σκεφτείς εδώ είμαστε:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Γεια σας κοριτσια,σημερα πηγα και εκανα το doppler,και δοξα τον θεο ολα πολυ καλα,ο μπεμπης μου εχει φτασει 1630 γρ. και μετα πηγα στον γιατρουλη μας κατω και τον ειδα και κανονισαμε για 10 δεκεμβρη να γεννησω που ειμαι με καισαρικη.βρε κοριτσια ο μικρος μου εχει συνεχεια λοξυγκα ετσι ηταν οτα ν ημουνα και στην κορη μου εγκυος,το εχετε κι εσεις αυτο?

ολγάκι μου και εγώ το είχα συνέχεια ειδικά προς το τέλος. Γελούσα πάρα πολύ γιατί έβλεπες ολόκληρη κοιλούμπα να μετακινείται. Η μπέμπα έχει ακόμα και τώρα λόξυγγα αλλά πραγματικά δεν την ενοχλεί καθόλου:P

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

ολγάκι μου και εγώ το είχα συνέχεια ειδικά προς το τέλος. Γελούσα πάρα πολύ γιατί έβλεπες ολόκληρη κοιλούμπα να μετακινείται. Η μπέμπα έχει ακόμα και τώρα λόξυγγα αλλά πραγματικά δεν την ενοχλεί καθόλου:P

τι ενοείται λόξιγγα??? Λέτε να έχει και ο δικός μου ο μπεμπάκος??? Πως το καταλαβαινεις????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τι ενοείται λόξιγγα??? Λέτε να έχει και ο δικός μου ο μπεμπάκος??? Πως το καταλαβαινεις????

Αισθάνεσαι ένα συνεχόμενο ρυθμικό παλμό μέσα στην κοιλιά σου και αργότερα τη βλέπεις κιόλας να κουνιέται. Μπορεί να κρατήσει από 5 λεπτά έως πολύ παραπάνω. Εγώ είχε τύχει να κρατήσω και μισάωρο σε χρόνο. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και τα μωράκια σίγουρα δεν υποφέρουν

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Σίγουρα ναι

Πέμπτη είναι η μόνη μέρα που είναι στο ιατρείο ο συνεργάτης του. Άντε καλή επιτυχία:P

Σ'ευχαριστώ πολυ για την πληροφορια!!!!!

Μου έφυγε ένα αγχος γιατι ήθελα οπωσδήποτε τον ίδιο να μιλήσω.

Με το καλο κοριτσια όσες ειναι στην ώρα τους και μ'έναν πόνο..!!!!....

Μεγαλή υποθεση να γινεις Μανουλα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κάνετε κοριτσάρες???????????

Εύχομαι όλες καλά!!!!!!!

Λάμπη μου,και φλισάκι μπορείς να πάρεις ή κουβερτούλα ειδική για μωρά που θα βρεις στα βρεφικά καταστήματα!!!Με το καλό!!

κοριτσια καλημερα,ειδατε που βγαλανε οτι ειναι αβλαβες να μπαινουμε εδω????????κατι μου βρομαει η υποθεση..........

Καλημέραααααααα:P Που το είδες αυτό ολγάκι μου?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...