Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλησπέρα και από μένα!

Θέλω σύντομα και περιεκτικά να ευχηθώ σε όλες σας να είσαστε καλά, να χαίρεστε τα μωράκια σας (για τις κοπέλες που γέννησαν), να έχετε καλή διαμονή και καλώς ορίσατε όλα τα νέα μέλη, με το καλό να γεννήσετε και καλό κουράγιο και υπομονή (όσες περιμ'ενετε το θαύμα της ζωής) και τέλος, να μην αγχωνόσαστε με τις δυσάρεστες εξελίξεις στο θέμα απόκτησης παιδιού, γιατί ο Θεός είναι μεγάλος!

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο κ. Χασιάκος επηρεασμένος μάλλον απο το fun club και την απήχηση που έχει, αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα με τον κ. Δημαρά στην Δυτική Αττική, μάλλον ως δημοτικός σύμβουλος!

Έτσι, λοιπόν όσες μένετε Περιστέρι, Πετρούπολη, Αγίους Αναργύρους, Ίλιον, Καματερό και λοιπές περιοχές να σπεύσετε να τον ψηφίσετε στις 7 Νοεμβρίου!

Και θα σας καληνυχτίσω λέγοντάς σας , ότι ήμουν πολύ καιρό εκτός της παρέας σας και μου λέιψατε πολύ, γι' αυτό αποφάσισα να ξαναμπώ ενεργά και για ότι αποριές και ερωτήσεις έχετε να σας δίνω τις συμβουλές μου καθώς εκτός απο μαία είμαι και μια κατάκοπη μανούλα 2 αγοριών που έχουν βαλθεί να με στείλουν αδιάβαστη!!!!

Η ΙΟΛΗ πού είναι βρε παιδιά? ΙΟΛΗ ελπίζω να είσαι καλά και αν και όποτε θέλεις στείλε π.μ να μάθω νέα σου!

Σας φιλώ γλυκά και μην ξεχαστήτε στις 7 Νοεμβρίου!

Εδώ είμαι κι εγώ!!!

Έχω πάρα πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπαίνω και στο φόρουμ.

Όσο για τον κ. Χασιάκο, λυπάμαι πολύ αλλά δεν θα τον ψηφίσω (έτσι κι αλλιώς δεν ψηφίζω Αθήνα αλλά κάπου στην επαρχία).

Θα πω όμως την άποψή μου:

Θεωρώ ότι είναι εξαίρετος γιατρός αλλά δεν νομίζω ότι θα προλαβαίνει να ασκεί και τα καθήκοντά τους ως αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κάτι θα μείνει πίσω.

Δυο καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη.

Κι, επειδή είναι πολύτιμος γιατρός, προτιμώ να συνεχίσει να ασκεί το λειτούργημά του αδιάλλειπτα και αδιατάρακτα.

greek.mother, μας έλειψες πάρα πολύ.

Εγώ δεν έχω νέα, δεν προσπαθώ καν να μείνω έγκυος. Έχω αλλάξει πόστο στη δουλειά και, παρότι είμαι δημόσιος υπάλληλος, τον τελευταίο καιρό δουλεύω έως και 15 ώρες την ημέρα. Κοιμάμαι λίγο, δουλεύω πολύ και η παρουσία μου στο φόρουμ είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Ευελπιστώ, όμως, ότι σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό και θα επανέλθω σε πιο ανθρώπινους ρυθμούς δουλειάς.

Εύχομαι στα κορίτσια που γέννησαν, να τους ζήσουν τα μωράκια, να είναι πάντα γερά και δυνατά.

Στις κοπέλες που είναι έγκυες εύχομαι καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και καλή λευτεριά.

Και σε εμάς που θέλουμε να μείνουμε έγκυος, με το καλό να μείνουμε και να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας.

Λοιπόν, κορίτσια, μόλις έμαθα τα νεότερα και ησύχασα:

Ο γιατρός μας μπήκε στον συνδυασμό, για να κλείσει το ψηφοδέλτιο. Δεν ξέρει ούτε καν ποια μέρα γίνονται οι εκλογές.

Μάλιστα, μόλις έμαθε ότι οι εκλογές είναι Κυριακή, είπε την αμίμητη ατάκα: "εμένα για Κυριακή ξεχάστε με, έχω να ξεγεννήσω":D:D:D:D:D

Οπότε, μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα προλάβει να πάει να ψηφίσει τον εαυτό του:D:D:D

Λογικό μου ακούγεται Ιόλη. χαχαχαχαχαχα δεν είναι άνθρωπος του πολιτικού κόσμου, ούτε και τον ενδιαφέρει πιστεύω, πόσο πιο πολύ κόσμο να γνωρίσει απ'αυτόν που ήδη γνωρίζει..... και ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο άνθρωπο στο ψηφοδέλτιό του???

Κισμέτ πιστεύω οτι το ραντεβού μαζί του θα σου λύσει πολλές απόρίες και θα πάρεις σωστές καταυθύνσεις. Καλή επιτυχία σε όλα κοριτσάκι μου....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ο γιατρός μας μπήκε στον συνδυασμό, για να κλείσει το ψηφοδέλτιο. Δεν ξέρει ούτε καν ποια μέρα γίνονται οι εκλογές.

Μάλιστα, μόλις έμαθε ότι οι εκλογές είναι Κυριακή, είπε την αμίμητη ατάκα: "εμένα για Κυριακή ξεχάστε με, έχω να ξεγεννήσω":D:D:D:D:D

Οπότε, μάλλον ούτε ο ίδιος δεν θα προλάβει να πάει να ψηφίσει τον εαυτό του:D:D:D

Αυτός είναι σίγουρα ο γιατρός μας:D:tongue:

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο Κ.ΧΑΣΙΑΚΟΣ.ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ(ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ)ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

[url=http://lilypie.com][img]http://lpmf.lilypie.com/oZ8Gp3.png[/img][/url]

Γεια σας κοριτσακια!! Εχω καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω συχνα

Kikar katrinsamos να χαιρεστε τα παιδακια σας να εχουν υγεια και τυχη στη ζωη τους!!! Η αγαπουλα μου μεγαλωνει και ομορφαινει!! Ειναι σχετικα υσηχο παιδακι να μην το ματιασω!! Λαμπη μου μπηκες στην τελικη ευθεια κι εσυ!!!!! Δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι που σε λιγο καιρο θα αγκαλιασεις την κορουλα σου!!!!!!

Αυτος ο χειμωνας που ειναι πιο δυσκολος για ολους μας -οικονομικα να περασει και ολα να πανε λιγο καλυτερα βρε παιδια

xtZRp3.png

ΙΟΛΗ μου, πολύ χαίρομαι που ανταποκρίθηκες στο καλεσμά μου! Είναι αλήθεια ότι και΄γώ έχω χαθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μαθαίνω για τις εξελίξεις!

Κοίταξε να ξεκουράζεσαι , γιατί όταν έρθει το μωρό, κάτι που εύχομαι να γίνει πολύ σύντομα, θα σε θέλει όλη δική του!

Τέλος, σε ευχαριστούμε που κάθε τόσο μας ενημερώνεις υπεύθυνα και σωστά για τον κ. Χασιάκο (τι κάνουν τα μέσα από μέσα!:P).

Για την κοπέλα που ρωτάει για τα μαιευτήρια που συνεργάζεται ο κ. Χασιάκος, είναι :το Λητώ και σε κάποιες περιπτώσεις το Μητερα και το Ιασώ. Όσον αφορά το δημόσιο είναι μόνο στο Αρεταίειο, που είναι και το 2ο σπίτι του!

Σχετικά, με τήν αμοιβή είναι καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του , γιατί δεν έχει ταρίφα, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν παίρνει κεφάλια!

Καλησπέρα σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και φιλάκια!

:oops::shock::rolleyes::tongue:;):D

ΙΟΛΗ μου, πολύ χαίρομαι που ανταποκρίθηκες στο καλεσμά μου! Είναι αλήθεια ότι και΄γώ έχω χαθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μαθαίνω για τις εξελίξεις!

Κοίταξε να ξεκουράζεσαι , γιατί όταν έρθει το μωρό, κάτι που εύχομαι να γίνει πολύ σύντομα, θα σε θέλει όλη δική του!

Τέλος, σε ευχαριστούμε που κάθε τόσο μας ενημερώνεις υπεύθυνα και σωστά για τον κ. Χασιάκο (τι κάνουν τα μέσα από μέσα!:P).

Για την κοπέλα που ρωτάει για τα μαιευτήρια που συνεργάζεται ο κ. Χασιάκος, είναι :το Λητώ και σε κάποιες περιπτώσεις το Μητερα και το Ιασώ. Όσον αφορά το δημόσιο είναι μόνο στο Αρεταίειο, που είναι και το 2ο σπίτι του!

Σχετικά, με τήν αμοιβή είναι καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του , γιατί δεν έχει ταρίφα, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν παίρνει κεφάλια!

Καλησπέρα σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και φιλάκια!

:oops::shock::rolleyes::tongue:;):D

τι μέσα δηλαδή έχεις βρε ιόλη που τα επικαλείται η ελληνίδα μαμά;

τι μέσα δηλαδή έχεις βρε ιόλη που τα επικαλείται η ελληνίδα μαμά;

χαχαχα, Kalipso, κανένα μέσο δεν έχω.

Απλώς, μόλις διάβασα ότι θα κατέβει υποψήφιος ο γιατρός μας, μου ήρθε το εγκεφαλικό, γιατί φοβήθηκα μήπως ασχοληθεί με τα κοινά και μειώσει τις πελάτισσες. Έτσι μου ήρθε αυθόρμητα ότι δεν θέλω να εκλεγεί.

Κατά τύχη, η συνάδελφός μου στο γραφείο έχει κι αυτή γιατρό τον κ. Χασιάκο και της το ανέφερα. Μόλις το άκουσε, μου είπε ότι θα μάθει. Κάπου πήρε τηλέφωνο (δεν μου είπε με ποιον μίλησε) κι έμαθε αυτά που σας έγραψα.

Έτσι ησυχάσαμε όλες μας.

Εξάλλου, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά στην οικογένεια του γιατρού μας υπάρχει το μικρόβιο της πολιτικής. Ο αδελφός του είναι δήμαρχος και ξαναβάζει υποψηφιότητα να εκλεγεί ξανά.

Οπότε δεν μου φάνηκε περίεργο να θέλει κι ο γιατρός μας να ασχοληθεί με τα κοινά.

Διαφημίσεις

greek.mother μου, δεν είσαι η μόνη που δεν μπαίνεις στο φόρουμ. Έχουμε χάσει και την Yioupi και τη Mitsi και την efoulino, την andro2, την felinidoc και πολλά άλλα κορίτσια. Φαντάζομαι ότι κι αυτές δεν έχουν χρόνο, όπως δεν έχω κι εγώ τους τελευταίους μήνες.

Ελπίζω να είναι όλες καλά.

Χαιρετώ το φαν κλαμπ

Έχω την άλλη εβδομάδα ραντεβού με τον χασιάκο λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζω με το ενδομήτριό μου

Θα πάω στο ιατρείο του στην Λ. Αλεξάνδρας 194 μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει σε ποιο ύψος είναι στην Αλεξάνδρας?

dOBAp3.png

Χαιρετώ το φαν κλαμπ

Έχω την άλλη εβδομάδα ραντεβού με τον χασιάκο λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζω με το ενδομήτριό μου

Θα πάω στο ιατρείο του στην Λ. Αλεξάνδρας 194 μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει σε ποιο ύψος είναι στην Αλεξάνδρας?

Γεια σου ZIMAROYLI

Εμενα που ειπαν οτι ειναι κοντα στο μετρο Αμπελοκηπους.

Και εγω πρωτη φορα θα παω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...