Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Katrinsamos και dearcatherine να σας ζησαν τα μπεμπακια σας! να τα χαιρεστε να ειναι παντα υγιης και καλοτυχα!!

Εγω λογω γαμου τα τελευταια 2 χρονια εχω φυγει εχω απο τον Δημο αλλα Οοοοοοολη μου η οικογενεια εκει ψηφιζει εννοειται και θα το ριξουνε δαγκωτο Χασιακος!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα....

Εύχομαι στα κοριτσάκια που κρατάνε τα μπεμπάκια τους αγκαλίτσα πλέον να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε!!!!

Την Παρασκευη είναι η μέρα που περιμένω με αγωνία....Θα κάνω την πολυπόθητη ερώτηση στον Κο Χασιάκο αν μπορώ να γεννήσω με καισαρική...ΕΛπίζω να μην αρνηθεί και να μου πεί οκ.....

τρέμω στην ιδεα της αρνησης!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

kοριτσια καλησπερα σε όλες!!!!

Έιμαι νέο μέλος και πριν απο λίγο εκανα εγγραφή και τα ψιλοέκανα μανταρα......!!!!!

Καταρχήν να χαιρεστε τα μωρακια σας οι μανουλες και με το καλό όσες προκειτε να γίνουν!!

Παρακολουθω το forum κατα καιρους και ήθελα πολυ να συμμετέχω μαζί σας!!!!!

Ψάχνω βρε κοριτσια εναν ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ πολυ καλο γυναικολογο για ''δύσκολες περιπτωσεις'' που λέμε, όχι για γεννα αλλα για γυναικολογικα προβληματα. Ξερει καμια σας στο ''ΜΗΤΕΡΑ'' καποιον πραγματικα καλο?

Επίσης μου συστησαν τον κ.ΧΑΣΙΑΚΟ. Γνωρίζει καποια κοπελα να μου πει αν ο συγκεκριμενος ειναι οντως καλός...??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

kοριτσια καλησπερα σε όλες!!!!

Έιμαι νέο μέλος και πριν απο λίγο εκανα εγγραφή και τα ψιλοέκανα μανταρα......!!!!!

Καταρχήν να χαιρεστε τα μωρακια σας οι μανουλες και με το καλό όσες προκειτε να γίνουν!!

Παρακολουθω το forum κατα καιρους και ήθελα πολυ να συμμετέχω μαζί σας!!!!!

Ψάχνω βρε κοριτσια εναν ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ πολυ καλο γυναικολογο για ''δύσκολες περιπτωσεις'' που λέμε, όχι για γεννα αλλα για γυναικολογικα προβληματα. Ξερει καμια σας στο ''ΜΗΤΕΡΑ'' καποιον πραγματικα καλο?

Επίσης μου συστησαν τον κ.ΧΑΣΙΑΚΟ. Γνωρίζει καποια κοπελα να μου πει αν ο συγκεκριμενος ειναι οντως καλός...??????

Κισμέτ καλωσόρισες!! η γνώμη μου είναι οτι εδώ μέσα μόνο καλά λόγια θα ακούσεις για τον γιατρό αυτόν. οχι οτι είναι ψέματα, αλλά δεν νομίζω εδώ οτι θα βρεις αρνητικές απόψεις. Πάντως όσες δύσκολες περιπτώσεις έχουν τύχει σε φίλες μου και γνωστές μου, τους έχει πει την πάσα αλήθεια, με πολύ σωστή διάγνωση και χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Μάλιστα σε έρευνα των φιλενάδων μου μετά και για άλλους γιατρούς και γνώμες, αφού τους έταξαν λαγούς με πετραχήλια, τελικά έκαναν αυτό που τους είχε πει και ο κ. Χασιάκος. Αξίζει να τον επισκεφθείς.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κισμέτ καλωσόρισες!! η γνώμη μου είναι οτι εδώ μέσα μόνο καλά λόγια θα ακούσεις για τον γιατρό αυτόν. οχι οτι είναι ψέματα, αλλά δεν νομίζω εδώ οτι θα βρεις αρνητικές απόψεις. Πάντως όσες δύσκολες περιπτώσεις έχουν τύχει σε φίλες μου και γνωστές μου, τους έχει πει την πάσα αλήθεια, με πολύ σωστή διάγνωση και χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Μάλιστα σε έρευνα των φιλενάδων μου μετά και για άλλους γιατρούς και γνώμες, αφού τους έταξαν λαγούς με πετραχήλια, τελικά έκαναν αυτό που τους είχε πει και ο κ. Χασιάκος. Αξίζει να τον επισκεφθείς.

Σ'ευχαριστω πολυ zounitsa!!

Ξερω οτι εδω ειναι το fun club του κ.Χασιάκου,δηλ, εις γνώσης μου μπήκα άλλα ειμαι τοσο απελπισμένη και ταλαιπωρημενη που ειδα το ονομά του και ειπα να μιλησω με ατομα που τον εμπιστευτηκαν και θα ξερουν πολυ περισσοτερα και γιατι ειναι όντως καλος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κισμετ γεια σου!! και εγω θα συμφωνησω με την Ζουνιτσα!!

αυτη παρακατω ειναι η πρωτη δημοσιευση μου διαβασε γιατι οσους και αν ρωτησα με παρεπεμψαν στον Κ. Χασιακο και μου τον συστησαν ως τον καλυτερο γυναικολογο και κυριως βλεπω οτι ειναι και ανθρωπος!!! πραγμα πολυ σπανιο..

σημερα θα παω να παρω την αδεια μου!!

Καλημερα σε ολες!! Να σας συστηθω λιγο με λενε Μαρια, ειμαι 7 μηνων, εχω πητ 28/12, περιμενω μια μπεμπουλα!!!

και ειχα τον γιατρο μου στο Αττικο νοσοκομειο αλλα λογω συνταξιοδοτησης με ανελαβε καποιος αλλος γιατρος χωρις να το επιλεξω φυσικα!! απο τις 17/9 εγω το τελευταιο διαστημα εβλεπα λιγο αιμα μεσα σε βλεννη και μετα απο μια εξεταση που μου εκανε ο νεος γιατρος μου, μου βρηκε εναν πολυποδα στο τραχηλικο στομιο! μου ανακοινωσε οτι θα πρεπει να εγχειρηστω την 34η εβδομαδα και να παρουμε και το μωρακι με καισαρικη!!Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα παρα πολυ και αρχισα να ρωταω ωστε να μου συστησουνε εναν καλο γιατρο τελικα μου συστησαν τον Κο Χασιακο ο οποιος με ανελαβε μολις χθες!! του ανθρωπου του σηκωθηκαν τα μαλλια με το που του ειπα τι εχω παθει και που εμπλεξα!!! μου ειπε οτι αυτα τα πραγματα δεν τα πειραζουμε και οτι ο πολυποδας μπορει να φυγει την ωρα του τοκετου ή το πολυ πολυ να το κοψουμε και να κανουμε και ενα ραμματακι μετα τον τοκετο!! εντωμεταξυ ουτε να το δει δεν θελησε μου ειπε οτι ειναι τοσο ανευ σημασιας!! μετα ειδαμε την μπεμπουλα μας σε υπερηχο και ηταν με το κεφαλι προς τα κατω και μου λεει οριστε ενα υγιεστατο μωρακι γιατι να το βγαλουμε προωρα? κοριτσια απο χθες ξαναβρηκα τον υπνο μου!! θα γεννησω στο Αρεταιειο και νιωθω ηδη οτι βρισκομαι σε καλα χερια!! για το fan club μου μιλησε η Zounitsa που ειμαστε μαζι στο καφε του Δεκεμβριου και χαρηκα πολυ γιατι πηγα λιγο καθυστερημενα στον γιατρο και εχω πολλα πραγματα που με ενδιαφερουν και μπορω να μαθω απο εσας!! φιλακια σε ολα τα κοριτσια και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Δεν σταθηκα τυχερή στο να κάνω ένα bebe μεχρι στιγμής τουλαχιστον.Από την αλλη έχω πολλά γυναικολογικα προβληματα.Μετά απο δυο επεμβασεις καταλήγω στα ίδια χαλια.Πήγα σε καλούς γιατρους υποτειθετε και εγιναν χειροτερα.Βαρέθηκα να είμαι πειραματοζωο και να σε κοιτανε στην τσεπη και το μονο ενδιαφερον γι'αυτους να ειναι ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κισμετ γεια σου!! και εγω θα συμφωνησω με την Ζουνιτσα!!

αυτη παρακατω ειναι η πρωτη δημοσιευση μου διαβασε γιατι οσους και αν ρωτησα με παρεπεμψαν στον Κ. Χασιακο και μου τον συστησαν ως τον καλυτερο γυναικολογο και κυριως βλεπω οτι ειναι και ανθρωπος!!! πραγμα πολυ σπανιο..

σημερα θα παω να παρω την αδεια μου!!

Ευχαριστώ και εσενα Μargioula παρα πολυ!!!

Εχω κλεισει ραντεβου αρχες του άλλου μηνα με τον κ.Χασιακο πρωτη φορα παω να δω τι θα γινει επιτελους με το θεμα μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω κλεισει ραντεβου αρχες του άλλου μηνα με τον κ.Χασιακο πρωτη φορα παω να δω τι θα γινει επιτελους με το θεμα μου.

κισμετ γεια εγω γενικα σας διαβαζω γιατι ειμαι οχι απλα φαν του χασιακου αλλα ολοι οι οικογενεια εχει γεννηθει απο τα χερακια του 6 μωρα μεχρι τωρα μας εχει κανει την τιμη και χαρα να μας φερει στον κοσμο αυτο .... απο τις αδερφες μου και εμενα ..... γενικα ειναι ανθρωπος και σωστος στις κατευθησεις που θα σε στηλει για να σου φερει στην ζωη το μωρακι σου φιλακια και ειναι πολυ καλη κινηση αυτο που πας να κανεις..... και θα δεις συντομα θα εχεις το δικο σου μπεμπε ....

Να σου ζησει η μπεμπουλα.....!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κισμετ γεια εγω γενικα σας διαβαζω γιατι ειμαι οχι απλα φαν του χασιακου αλλα ολοι οι οικογενεια εχει γεννηθει απο τα χερακια του 6 μωρα μεχρι τωρα μας εχει κανει την τιμη και χαρα να μας φερει στον κοσμο αυτο .... απο τις αδερφες μου και εμενα ..... γενικα ειναι ανθρωπος και σωστος στις κατευθησεις που θα σε στηλει για να σου φερει στην ζωη το μωρακι σου φιλακια και ειναι πολυ καλη κινηση αυτο που πας να κανεις..... και θα δεις συντομα θα εχεις το δικο σου μπεμπε ....

Γεία σου και σενα JENIA μου!!!

Καταλαβαινω τι μου λες και δεν εχω λογω να σας αμφισβητισω κοριτσια παρολο αυτα που εχω παθει!!!Συνεχιζω να ελπιζω!!!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως ειμαι αναμεσα σε δυο ονοματα στον κ.ΧΑΣΙΑΚΟ και σε καποιον αλλον που ειναι στο Αλεξανδρας και ειναι επισης γνωστος.Δεν ξερω, επιτρεπεται να το πω εδω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...