Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

kikar να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!! να ειναι γερη και καλοτυχη!!

Αχ τι καλα μας εμψυχωνεις περιγραφεις τον τοκετο τοσο απλο μακαρι να εχουμε ολες μια τοσο ομορφη εμπειρια!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγέλα μου,περαστικούλια σας!!!!!Τι εννοείς συναχάκι??Γιατί κι εμένα φτερνίζεται συνέχεια από τότε που γεννήθηκε και έχει λίγες μυξούλες που μου έχει πει ο παιδίατρος να τα καθαρίζω με φυσικό ορό!!!Μπορεί να είναι κι από τον καιρό!!Τον ντύνεις καλά??Εμείς φοράμε βελουτέ κορμάκια αυτές τις μέρες!!!

Kikar πολλες ευχές και από μένα για το μωράκι σου. Να είναι γερό και τυχερό! Εμεις έχουμε συναχάκι βρε κορίτσια!!!! Που το κολλησαμε μου λέτε? Είμαι λίγο στενοχωρημένη! Ευτχως δεν ε΄χει ανεβάσει μέχρι στιγμής πυρετο! Λετε να είναι από την αλλαγή του καιρού?
kikar να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!! να ειναι γερη και καλοτυχη!!

Αχ τι καλα μας εμψυχωνεις περιγραφεις τον τοκετο τοσο απλο μακαρι να εχουμε ολες μια τοσο ομορφη εμπειρια!!!

Κορίτσια μου να είστε καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.

Margioula θα δεις ότι δεν είναι τίποτα. Θα απολαύσεις κάθε στιγμή

Αγγέλα μου περαστικά. Μην αγχώνεσαι καθόλου για το συναχάκι. Είναι και ο καιρός που δε βοηθά.

Άφησα το καλύτερο για το τέλος

ΓΕΝΝΗΣΕ Η KATRINSAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:D:D:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλημέρα κορίτσια!

Για το θέμα του συναχιού, και ο μπέμπης μου φτερνίζεται από το μαιευτήριο και έχει μυξούλες και χρησιμοποιώ φυσικό ορό, όπως μου είπε η παιδίατρος μου!!

katrisamos να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσια,

εδω ειμαι και γω. Η μικρη μου ειναι πλεον 15 ημερων. Ο γιατρος μου χε πει οτι θα γεννησω 2 μερες πριν την ΠΗΤ περιεμεναμε ολοι με αγωνια αλλα τιποτα!!!!Τελικα με πιασαν οι πονοι την Τεταρτη 29/9 στην ΠΗΤ μου κατα τις 7 το πρωι. κατα τις 10,30 παω νοσοκομειο και στις 11,00 μου σπανε τα νερα(δεν κατακαλαβα τιποτα ετσι. Σαν να ειχα κατουρηθει. Η γιατρος που μου εβαλε τον καρδιοτακογραφο μου ειπε οτι μου σπασανε.)Αρα επερεπε να μεινω στο νοσοσκομειο....κανουμε εισαγωγη....στις 20,00ανεβαινω πανω και σε καποια φαση ερχεται ο γιατρος με κοιταει και μου λεει πες στους δικους σου να φυγουνε εχεις ωρα ακομα 4-6 το πρωι θα γεννησεις!!!!!!ΤΙ??????????τοσες ωρες εγω θα μαι ετσι???????Ευτυχως τα παιδια πανω ηταν πολυ καλα και λεγαμε βλακειες και περασε η ωρα. Βααμε και μουσικη και ειμασταν σουπερ. Οντως το μικρο μου βγηκε στις 4,30 το πρωι. Κατω και εξω ειχα λαο που περιμενε(κανενας δεν εφυγε προς εκπληξη μου και αυτο με ανεβασε ψυχολογικα).

Αυτα προς το παρων ξυπνησε το μικρο θα επανελθω με λεπτομερειες απο την μαιευτικη.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου να είστε καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.

Margioula θα δεις ότι δεν είναι τίποτα. Θα απολαύσεις κάθε στιγμή

Αγγέλα μου περαστικά. Μην αγχώνεσαι καθόλου για το συναχάκι. Είναι και ο καιρός που δε βοηθά.

Άφησα το καλύτερο για το τέλος

ΓΕΝΝΗΣΕ Η KATRINSAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:D:D:D

Να της ζήσει το νινάκι της!!!! Αχ τι χαρά θα νιώθει τώρα που θα αγκαλιάζει το μπεμπάκι της!!!

Αντε και στα δικά μας οι μέλλουσες!!!:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μανουλες να σας ζησουν τα bebe σας. Να ειναι γεματα υγεια και τυχη η ζωη τους και εσεις να τα καμαρωνετε. Πολυ χαρηκα κοριτσια με τα νεα σας. Μπειτε σε ρυθμο και αρχιστε να γραφετε λεπτομεριες για το νοσοκομειο για τις μαιες για το θηλασμο για ολα!!!!!!! και για τη φαση του νοσοκομειου και τωρα στο σπιτι. Τρελαινομαι να μαθαινω νεα για νεογεννητα και τις μανουλες τους. Ιδιαιτερα για εσας και τα παιδακια σας που σας νοιωθω σαν δικους μου ανθρωπους.Φιλακια πολλα

A2enp3.png?jZYdKeP4

Katrinsamos Να σας ζήσει το μωράκι! Να είναι τυχερό και να έχει πάντα υγεια στη ζω'η του!!!

Εμεις είμαστε καλύτερα με το συναχάκι...Οπως σας ειπα ειχε βουλώσει η μυτούλα του και εκτός από το φταρνισμα, που και που έβηχε λιγακι...πυρετο δεν είχε. γι αυτό ανησυχησα και τον πήγα στην παιδίατρό. Δεν είναι κάτι σοβαρο αλλά θέλει προσοχή ο μπουμπούκος μου.Του βάζω ορο στη μυτούλα και είναι πολύ καλύτερα τώρα. Αυτός ο καιρός είναι πολύ επικίνδυνος για τα μωρά. Οχι κοριτσια το φταρνισμα που λέτε δεν έχει σχεση με το συναχι. .... Αυτό που είχε ο μπέμπης ηταν πολύ συχνό και συνδοδευοταν από μυξούλες και λίγο βήχα...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημερα κοριτσια,

εδω ειμαι και γω. Η μικρη μου ειναι πλεον 15 ημερων. Ο γιατρος μου χε πει οτι θα γεννησω 2 μερες πριν την ΠΗΤ περιεμεναμε ολοι με αγωνια αλλα τιποτα!!!!Τελικα με πιασαν οι πονοι την Τεταρτη 29/9 στην ΠΗΤ μου κατα τις 7 το πρωι. κατα τις 10,30 παω νοσοκομειο και στις 11,00 μου σπανε τα νερα(δεν κατακαλαβα τιποτα ετσι. Σαν να ειχα κατουρηθει. Η γιατρος που μου εβαλε τον καρδιοτακογραφο μου ειπε οτι μου σπασανε.)Αρα επερεπε να μεινω στο νοσοσκομειο....κανουμε εισαγωγη....στις 20,00ανεβαινω πανω και σε καποια φαση ερχεται ο γιατρος με κοιταει και μου λεει πες στους δικους σου να φυγουνε εχεις ωρα ακομα 4-6 το πρωι θα γεννησεις!!!!!!ΤΙ??????????τοσες ωρες εγω θα μαι ετσι???????Ευτυχως τα παιδια πανω ηταν πολυ καλα και λεγαμε βλακειες και περασε η ωρα. Βααμε και μουσικη και ειμασταν σουπερ. Οντως το μικρο μου βγηκε στις 4,30 το πρωι. Κατω και εξω ειχα λαο που περιμενε(κανενας δεν εφυγε προς εκπληξη μου και αυτο με ανεβασε ψυχολογικα).

Αυτα προς το παρων ξυπνησε το μικρο θα επανελθω με λεπτομερειες απο την μαιευτικη.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ.ΦΙΛΙΑ.

Διαφημίσεις

κατρίν μου να σου ζήσει η μπουμπού και πάλι!!!!!!σε ψάχνουνε όλες οι μανουλες στο άλλο φορουμ γιαυτό και οταν μπορείς μπες να μας πεις τα νέα σου!! επισης σου έχουμε ανοιξει ευχές ελπιζω να μπορεσες να τις δεις!!!φιλάκια!

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Κορίτσια, καλησπέρα και από μένα!

Θέλω σύντομα και περιεκτικά να ευχηθώ σε όλες σας να είσαστε καλά, να χαίρεστε τα μωράκια σας (για τις κοπέλες που γέννησαν), να έχετε καλή διαμονή και καλώς ορίσατε όλα τα νέα μέλη, με το καλό να γεννήσετε και καλό κουράγιο και υπομονή (όσες περιμ'ενετε το θαύμα της ζωής) και τέλος, να μην αγχωνόσαστε με τις δυσάρεστες εξελίξεις στο θέμα απόκτησης παιδιού, γιατί ο Θεός είναι μεγάλος!

Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο κ. Χασιάκος επηρεασμένος μάλλον απο το fun club και την απήχηση που έχει, αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα με τον κ. Δημαρά στην Δυτική Αττική, μάλλον ως δημοτικός σύμβουλος!

Έτσι, λοιπόν όσες μένετε Περιστέρι, Πετρούπολη, Αγίους Αναργύρους, Ίλιον, Καματερό και λοιπές περιοχές να σπεύσετε να τον ψηφίσετε στις 7 Νοεμβρίου!

Και θα σας καληνυχτίσω λέγοντάς σας , ότι ήμουν πολύ καιρό εκτός της παρέας σας και μου λέιψατε πολύ, γι' αυτό αποφάσισα να ξαναμπώ ενεργά και για ότι αποριές και ερωτήσεις έχετε να σας δίνω τις συμβουλές μου καθώς εκτός απο μαία είμαι και μια κατάκοπη μανούλα 2 αγοριών που έχουν βαλθεί να με στείλουν αδιάβαστη!!!!

Η ΙΟΛΗ πού είναι βρε παιδιά? ΙΟΛΗ ελπίζω να είσαι καλά και αν και όποτε θέλεις στείλε π.μ να μάθω νέα σου!

Σας φιλώ γλυκά και μην ξεχαστήτε στις 7 Νοεμβρίου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...