Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.

Γυρίσαμε σπίτι χτες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν χρειαζόταν και αύριο να ξαναγεννήσω θα το έκανα χωρίς κανένα δισταγμό.

Η μπέμπα του την έσκασε του γιατρούλη μας γιατί έπειτα από την επίσκεψη της Τετάρτης ο κ. Χασιάκος μου είπε ότι πάμε για Σάββατο και να το κανονίσω ώστε στις 7 το πρωί να είμαι εκεί. Μια ώρα βόλτα στο Κολωνάκι ήταν αρκετή για να σπάσουν τα νερά το βραδάκι. Μπήκα μέσα Πέμπτη ξημερώματα για να παρακολουθήσουν την καρδία του μωρού και με πήραν πάνω στις 8 το πρωί. Ο γιατρός μας εμφανίστηκε κατά τις 10 παρά και είχε την τιμητική του γιατί όλες οι κοπέλες που ήμασταν στην αίθουσα ήταν δικά του περιστατικά (συνολικά 4 κοπέλες).

Ταίζω τη μπέμπα και επανέρχομαι

Κοριτσάρα μου να σου ζήσει και να την χαίρεσαι!!!!! να είστε πάντα καλά όλοι σας και εσύ σιδερένια!!!!

να μας γράψεις (όποτε μπορείς βέβαια) τις εμπειρίες σου!!!

Μάλλον τον ξεγελάνε οι γυναίκες..... χαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kikar καλησπέρα να σου ζήσει η μπέμπα !!!

Τώρα που γύρισες σπίτι θα βάλεις το πρόγραμμά σου με το μωρό, να θυμάσαι κοιμάσαι με το μωρό και ξυπνάς μαζί του ( τους υπόλοιπος δεν τους λαμβάνουμε υπόψιν μας) .

Ζουνιτσα τα μώρα γενικώς ξεγελούν το γιατρό μας ....... όπως και στην κικαρ έτσι και σε μένα μου είπε ότι πριν την πέμπτη δεν προκειται να γεννήσω γιατί ο μπέμπης είναι ψηλά (αυτό ήταν Σάββατο) Δευτέρα το πρωί σπάσανε τα νερά ........

πρέπει να γελούν με γιατρό μας τα μωράκια μας !!!!!!!!!

Λάμπη μου και εγώ Κ. Χαλάνδρι μένω λες να γνωριζόμαστε? Που κοντα μένεις? Εγώ μένω κοντα στην Πλατεία Χίου!!!!

Τώρα που γύρισες σπίτι θα βάλεις το πρόγραμμά σου με το μωρό, να θυμάσαι κοιμάσαι με το μωρό και ξυπνάς μαζί του ( τους υπόλοιπος δεν τους λαμβάνουμε υπόψιν μας) .

Ζουνιτσα τα μώρα γενικώς ξεγελούν το γιατρό μας ....... όπως και στην κικαρ έτσι και σε μένα μου είπε ότι πριν την πέμπτη δεν προκειται να γεννήσω γιατί ο μπέμπης είναι ψηλά (αυτό ήταν Σάββατο) Δευτέρα το πρωί σπάσανε τα νερά ........

Λάμπη μου και εγώ Κ. Χαλάνδρι μένω λες να γνωριζόμαστε? Που κοντα μένεις? Εγώ μένω κοντα στην Πλατεία Χίου!!!!

πλακα κανεις??κ εγω κοντα στην παιδικη χαρα επι της τρυφιλλιας....χαχαχχα

Κοριτσάρα μου να σου ζήσει και να την χαίρεσαι!!!!! να είστε πάντα καλά όλοι σας και εσύ σιδερένια!!!!

να μας γράψεις (όποτε μπορείς βέβαια) τις εμπειρίες σου!!!

Μάλλον τον ξεγελάνε οι γυναίκες..... χαχαχαχαχα

:-D:-D:-D

Elenil το κρατάω αυτό που μου γράφεις (να ξερες πόσο δίκιο έχεις)!

Συνεχίζω ακάθεκτη. Ήμασταν 4 κοπέλες στην αίθουσα με παρόμοιο χρόνο κύησης και χαρακτηριστικά (όλες προσπαθούσαμε για ΦΤ και όλες ζητήσαμε την επισκληρίδιο - ας είναι καλά αυτός ο άνθρωπος που την ανακάλυψε). Ο γιατρός μας πηγαινοερχόταν από την αίθουσα στα χειρουργεία γιατί είχε και μια καισαρική σαν σίφουνας. Αφού αναρωτιώμουν αν αρχίσουμε όλες μαζί τις εξωθήσεις που θα πρωτοπάει. Εδώ πραγματικά να πω ότι αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους ειδικευόμενους του τμήματος. Τα παιδιά είναι πραγματικά άψογα και βοηθάνε πολύ. Όταν πλησίαζε η ώρα ήρθαν και μου έδειξαν πως να σπρώχνω. Η όλη διαδικασία κράτησε max 25 λεπτά και αυτό γιατί εμφανίστηκε ο άνθρωπος με το μαγικό χέρι. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι έκανε στην κοιλιά μου αλλά μετά από 2 λεπτά κρατούσε το μωρό μου στα χέρια του. Αφού τελείωσε με τα ραψίματα (κέντησε πάλι ο γιατρός μας) ήρθε με φίλησε και μου γέλασε. Η μέρα που γεννήθηκε η μπουμπού ήταν πολύ δύσκολη για το γιατρό μας. Σκεφτείτε ότι ήρθε στο νοσοκομείο την Πέμπτη το πρωί και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι πρέπει να έφυγε ελάχιστα (για το ιατρείο της Παρασκευής). Στο νοσοκομείο γινόταν ΠΑΝΙΚΟΣ γιατί δεν έφταναν τα κρεββάτια και πάρα πολλές κοπέλες πηγαινοέρχονταν.

Το προσωπικό είναι άψογο και με εξαίρεση μια μαία (την οποία ευχαρίστως θα πλάκωνα στο ξύλο) ΟΛΟΙ υποστηρίζουν το θηλασμό.

Επανέρχομαι με λεπτομέρειες για τα δωμάτια

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.

Γυρίσαμε σπίτι χτες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν χρειαζόταν και αύριο να ξαναγεννήσω θα το έκανα χωρίς κανένα δισταγμό.

Η μπέμπα του την έσκασε του γιατρούλη μας γιατί έπειτα από την επίσκεψη της Τετάρτης ο κ. Χασιάκος μου είπε ότι πάμε για Σάββατο και να το κανονίσω ώστε στις 7 το πρωί να είμαι εκεί. Μια ώρα βόλτα στο Κολωνάκι ήταν αρκετή για να σπάσουν τα νερά το βραδάκι. Μπήκα μέσα Πέμπτη ξημερώματα για να παρακολουθήσουν την καρδία του μωρού και με πήραν πάνω στις 8 το πρωί. Ο γιατρός μας εμφανίστηκε κατά τις 10 παρά και είχε την τιμητική του γιατί όλες οι κοπέλες που ήμασταν στην αίθουσα ήταν δικά του περιστατικά (συνολικά 4 κοπέλες).

Ταίζω τη μπέμπα και επανέρχομαι

μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που σου πηγαν ολα τοσο καλα και δεν ταλαιπωρηθηκες,τωρα ζησε οσο πιο εντονα της στιγμες του μωρου σου...φιλακια πολλα και να μου φιλησεις και την κουκλιτσα σου :D:p:D

Καλα δεν το πιστευω Λάμπη μου στην παιδικη χαρα που εισαι κοντα μεγάλωσα την κόρη μου . Μήπως κατα τύχη έρχεσαι στο κλειστο γυμναστηριο (ονομαζόμενη αλλάνα) που βρισκεται στη Σαρανταπόρου? Αν ναι σίγουρα γνωριζόμαστε !!!!! Εγω εκει την βγάζω με την κόρη μου, οπότε και με τον μπέμπη αργότερα εκει θα πηγαίνω!!!!

ΚΙΚΑΡ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

[sIGPIC][sIGPIC]

Καλα δεν το πιστευω Λάμπη μου στην παιδικη χαρα που εισαι κοντα μεγάλωσα την κόρη μου . Μήπως κατα τύχη έρχεσαι στο κλειστο γυμναστηριο (ονομαζόμενη αλλάνα) που βρισκεται στη Σαρανταπόρου? Αν ναι σίγουρα γνωριζόμαστε !!!!! Εγω εκει την βγάζω με την κόρη μου, οπότε και με τον μπέμπη αργότερα εκει θα πηγαίνω!!!!

ελενη μου εγω 2 χρονια εχω στην αθηνα οποτε χλωμο να γνωριζομαστε...στα μερη που λες τα γνωριζω αλλα θα τα επισκεφτω τωρα με την κορη μου για πρωτη φορα...κ γιατι οχι να γνωρισουμε κιολας..εγω μενω ακριβως διπλα στην παιδικη χαρα σε μια πολυκατοικια, ο δρομος μας χωριζει...:P:p:p

Διαφημίσεις

Κικάρ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!Αχ τι γλυκούλης ο γιατρούλης μας!!!!Ακόμα αναπολώ αυτές τις στιγμές αφού θέλω να ξαναμείνω έγκυος γρήγορα για να τα ξαναζήσω όλα αυτά!!!!!!

Για το κοριτσάκι που είχε τις αποβολές.Ο κ. Μουστακαρίας θα σε κατευθύνει τέλεια.Εγώ το μόνο που θα σου πρότεινα να κάνεις οπωσδήποτε (εγώ τα είχα και τα δυο) έλεγχο θρομβοφιλίας και pcr ιστό περιόδου για μικρόβια (όχι απλή καλλιέργεια γιατί δε δείχνει πάντα)!!!!!όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!!

Κικάρ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!Αχ τι γλυκούλης ο γιατρούλης μας!!!!Ακόμα αναπολώ αυτές τις στιγμές αφού θέλω να ξαναμείνω έγκυος γρήγορα για να τα ξαναζήσω όλα αυτά!!!!!!

Για το κοριτσάκι που είχε τις αποβολές.Ο κ. Μουστακαρίας θα σε κατευθύνει τέλεια.Εγώ το μόνο που θα σου πρότεινα να κάνεις οπωσδήποτε (εγώ τα είχα και τα δυο) έλεγχο θρομβοφιλίας και pcr ιστό περιόδου για μικρόβια (όχι απλή καλλιέργεια γιατί δε δείχνει πάντα)!!!!!όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!!

ΚΙΚΑΡ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.
μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι που σου πηγαν ολα τοσο καλα και δεν ταλαιπωρηθηκες,τωρα ζησε οσο πιο εντονα της στιγμες του μωρου σου...φιλακια πολλα και να μου φιλησεις και την κουκλιτσα σου :D:p:D
κικαρ μου να σου ζησει το ζουζουνακι σου να ειναι παντα γερο κ καλοτυχο..να εχεις καλη λοχεια κ οοοοολα να ειναι παντα καλα... φιλακια κ μην μας ξεχνας..

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πάααααααααααααααρα πολύ για τις ευχές. Στο σπίτι όλα πάνε άψογα με το "ξωτικό μου":p. Κατέληξα ότι τα μωράκια στην αρχή θέλουν πολύ ηρεμία. Μαθαίνω σιγά σιγά που θα πάει.

Δε σας ξεχνάω γιατί θέλω να σας πω για τα δωμάτια

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

κοριτσια να ρωτησω εσας τις παλιοτερες κ εμπειρες..το επομενο ραντεβου με τον γιατρο μας ειναι οταν εγω θα ειμαι 34 εβδομαδων...μετα παλι απο 1 μηνα θα με δει οπως τωρα???η ποιο συχνα??θα με βαλει να κανω αλλες εξετασεις η η τελευταια ηταν το ντοπλερ?αιματολογικες κ κατι αλλο???ευχαριστωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Kikar πολλες ευχές και από μένα για το μωράκι σου. Να είναι γερό και τυχερό! Εμεις έχουμε συναχάκι βρε κορίτσια!!!! Που το κολλησαμε μου λέτε? Είμαι λίγο στενοχωρημένη! Ευτχως δεν ε΄χει ανεβάσει μέχρι στιγμής πυρετο! Λετε να είναι από την αλλαγή του καιρού?

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...