Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Το βραδυ επιτρέπεται μόνο σε γυναίκα να μείνει και μάλιστα για καισαρικη για φτ δεν είδα να επιτρέπεται.

Φιλακια

εγω γεννησα με φτ και ειχα καθε βραδυ τη μητερα μου μαζι...

μην γελασετε,αλλη απορεια...αν με πιασουν οι πονοι πρεπει να ψαχνουμε μια ωρα για παρκιν με τον αντρα μου η μπορει να περασει στο εσωτερικο του νοσοκομειου??:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα ο αντρας μου ειπε οτι θα με αφησει μεσα γιατι γενναω και θα βγει αλλα δε βγηκε παρα το βραδυ οταν εφυγε!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μόλις με πήρε τηλ η Κίκαρ μέσα απο την αίθουσα τοκετού!!! Γεννάει!! Τα ξημερώματα της έσπασαν τα νερά!! Της έχουν κάνει επισκληρίδιο και δεν πονάει καθόλου!! Τέλεια!!!!!!!!

Λάμπη, γεια σου, ως προς το δωμάτιο μάλλον πρέπει να προετοιμάσεις ΄το σύζυγο ότι τα πράγματα δεν είναι απλά: Όσο και να επιμείνεις, κάνεις φασαρία ή ο,τιδήποτε άλλο, αν κάποιο από τα δύο μονόκλινα ή το ένα δίκλινο δεν είναι διαθέσιμο δε γίνεται να σε βάλουν! Τώρα μπορεί να πάρεις σειρά προτεραιότητας (λέγοντάς το στην υπέυθυνη) και αν κάποιο αδειάσει τις επόμενες ημέρες να μπεις εσύ. Ο γιατρός (και προς τιμήν του κατά τη γνώμη μου) δεν ασχολέιται. Φαντάζομαι όμως άλλοι γιτροί ασχολούνται και δεν ξέρω αν "κρατάνε" και κάποιοα δωμάτια άδεια μέχρι να κάνουν εισαγωγή οι δικές τους πελάτισσες κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο! Επίσης για τη Μαγγίρα, ξέρω ότι και πάλι ο γιατρός μας δεν ασχολήθηκε αλλά δεν θέλω αν επεκταθώ...

Μην αγχώνεσαι για τα πράγματα που πρέπει να έχεις αγοράσει, τα βλέπεις σιγά σιγά στην πορεία και στέλνεις τον άντρα σου να τα πάρει! Μπουκάλια δε χρειάζεσαι να θηλάσεις, όταν γυρίσεις σπίτι πάρε κανα δύο μικρά αν βγάζεις γάλα με το θήλστρο.

καλή τύχη!

Καλή επιτυχία αύριο. Αν δω ότι δε μπαίνεις θα καταλάβω ότι σε έχει κρατήσει οπότε θα σου ρθω το Σάββατο με σοκολάτες:D

Θα μπορέσεις την "περιποίηση" να την κάνεις μόνη σου?

Μπραβοοοοο κικαρ μου,γλυκεια μου κοπελα,ευχομαι να εχεις ηδη το μπεμπε σου στην αγκαλιτσα σου κ να εισαστε μια χαρουλα....αντε κοριτσια να περνουμε κι εμεις σειρα....φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας,

Μαθαμε νεα απο την κικαρ??? Ολα καλα?? Αντε με το καλο και οι υπολοιπες στη σειρα μας και μ'ενα πονο. Διαβαζα τη επικοινωνια σας αυτες τις μερες που δεν ειχα καταφερει να μπω και μου εφτιαχνε η διαθεση με τον οργασμο εργασιων για τοκετο, ετοιμασιες κλπ.

Οι ψιλοκρυομενες υποψηφιες μανουλες να κοψετε τα χημικα και να χρησιμοποιητε τον φυσιολογιο ορο fysiomer και το βραδυ πριν κοιμηθητε με μια μπατονετα λιγη βαζελινη σε καθε ρουθουνι. Αυτο μου το ειπε και ο οριλα μου (ειχα χρονιο προβλημα) και μολις εμεινα εγκυος μου εδωσε αυτη τη συμβουλη γιατι με την εγκυμοσυνη επιβαρυνετε η οποιαδηποτε προδιαθεση. Εγω που το εχω δοκιμασει απο την5 εβδομαδα μεχρι και τωρα ειμαι ξεμπουκωτη συνεχεια και μαλιστα αναπνεω και πολυ καλα.

Ενα μεγαλο καλως ηρθατε στην παρεα μας στα νεα μελη.

Λαμπη μου γελασα πολυ με την απορια για το παρκαρισμα την κρισιμη ωρα. Εχουμε ανταλλαξει ολες τις πληροφοριες για τα παντα και αυτο πραγματικα ειναι απο τα σημαντικοτερα. Φανταζεσαι σκηνικο να ψαχνεται ο αγχωμενος συζυγος να παρκαρει και εγω ανασκελα στη θεση του συνοδηγου να βελαζω??? Πολυ γελιο. Μαλιστα εγω συζητωντας την δυσκολια του παρκιγκ ειπα οτι καλυτερα να σπασουν τα νερα πρωινες ωρες για να μην ταλαιπωρηθω και να παω με το μετρο:mrgreen::mrgreen: Επεσε πολυ γελιο

A2enp3.png?jZYdKeP4

Να σου ζήσει κικαρ το μωράκι σου!

Paraskevi28 μην το γελάς καθόλου! Εγώ όταν γεννούσα, παρκάραμε στο στενάκι (στις 4,00 το ξημέρωμα) και πήγαμε με τα πόδια. Μάλιστα, είπα στον καλό μου όταν μου έρχεται ο πόνος θα σταματάω να περπάτάω κ μετά θα συνεχίζω. Οταν φτάσαμε στον φύλακα ρώτησε πού ειναι η επίτοκος και είπα εγώ είμαι και γούρλωσε τα μάτια του :)

Επίσης, έχω να σας πω πως αυτήν την κυριακή 10/10/10 βαφτίζουμε το μωράκι μας!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τον κ. Χασιάκο δεν κατάφερα να τον γνωρίσω. Με βλέπει ο συνεργάτης του. Δεν έχω περάσει ακόμα στο 2ο 3μηνο, δεύτερη φορά παλίνδρομη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πάλι τυχαίο γεγονός ?

Καλησπέρα κορίτσια. Τον κ. Χασιάκο δεν κατάφερα να τον γνωρίσω. Με βλέπει ο συνεργάτης του. Δεν έχω περάσει ακόμα στο 2ο 3μηνο, δεύτερη φορά παλίνδρομη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πάλι τυχαίο γεγονός ?

Να φανταστείς και εγώ τον Κο Χασιάκο τον είδα πρώτη φορά στο ραντεβού μετά την Αυχενική διαφάνεια....

Ναι μην βάζεις στο μυαλουδάκι σου ότι φταίς για κάποιο λόγο που γίνονται οι παλλίνδρομες...Εξάλλου τι σου λέει ο γιατρός?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κορίτσάκι μου λυπάμαι πολύ για οτι σου συνέβη...Κι εγώ είχα μια παλνδρομη κύηση πριν γεννήσω τπ μπεμπάκι μου. Θα σου πει ο κ. Μουστακαρίας τι πρέπει να κάνεις. Ισως χρειαστεί να κάνεις έλεγχο για θρομβοφιλία. Ρωτησέ τον. Είναι δύσκολες οι στιγμές το καταλαβαινουμε όλες οσες είχαμε παρόμοια εμπειρία. Μην το βάζεις κάτω όμως, θα έρθει το μωράκι σου. Να είσαι αισιοδοξη διοτι αφου έμεινες έγκυος δυο φορές σημαινει τουλάχιστον ότι δεν έχεις προβλημα στη σύλληψη κι αυτό είναι παρα πολύ σημαντικό! Εχεις κάνει ήδη ένα βήμα, αυτό να σκέφτεσαι και θα έρθει το μωράκι σου. Τωρα ηρέμησε όσο μπορεις, αφησέ το πίσω σου και κάνε κάτι ευχάριστο για να γεμίσεις τη ζωή σου. Κουράγιο και αισιοδοξία!!;)

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Κ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ??ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕΝΩ...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Κ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ??ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕΝΩ...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ....

Λάμπη σου έχω στειλει πμ

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Θα πάω αυτή την εβδομάδα στο γιατρό για να με δει μετά την απόξεση. Γίνονται κάποιες εξετάσεις ? 2η φορά τυχαίο ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ (που λέει και η διαφήμιση). Εχω ακούσει για υστεροσκόπηση και για θρομβοφιλία. Εχει καμιά από εσάς εμπειρία ? Τα φώτα σας κορίτσια...

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.

Γυρίσαμε σπίτι χτες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν χρειαζόταν και αύριο να ξαναγεννήσω θα το έκανα χωρίς κανένα δισταγμό.

Η μπέμπα του την έσκασε του γιατρούλη μας γιατί έπειτα από την επίσκεψη της Τετάρτης ο κ. Χασιάκος μου είπε ότι πάμε για Σάββατο και να το κανονίσω ώστε στις 7 το πρωί να είμαι εκεί. Μια ώρα βόλτα στο Κολωνάκι ήταν αρκετή για να σπάσουν τα νερά το βραδάκι. Μπήκα μέσα Πέμπτη ξημερώματα για να παρακολουθήσουν την καρδία του μωρού και με πήραν πάνω στις 8 το πρωί. Ο γιατρός μας εμφανίστηκε κατά τις 10 παρά και είχε την τιμητική του γιατί όλες οι κοπέλες που ήμασταν στην αίθουσα ήταν δικά του περιστατικά (συνολικά 4 κοπέλες).

Ταίζω τη μπέμπα και επανέρχομαι

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...