Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

αντε τωρα να βγαλω ακρη...κοριτσακι ειναι κ ειμαι εντελως ψαρωμενη..τηλ στο ογα κ μου ειπαν οτι δικαιουμε τριτη θεση κ το επιδομα που περνω ειναι 436 ευρω σε φυσιολογικο τοκετο κ 218 επιπλεον εφοσον κανω κκαισαρικη..

Θα σου στείλω πμ

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεες μανούλες να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας. Μελλουσες με το καλό.

bp IOLH δεν θα εκανες σπερματεγχυση? Τι εγινε? Πως τα πάς από δύναμη?

Εχω καιρο να μπω στο cafe μας. Τα νέα μου δεν ειναι και πολυ καλά.

Απο την Παρασκευή αλλαξε το σκηνικό και για μένα.

Κλείσαμε 1 χρονο και 2 μηνες , οποτε καναμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα. Ο γιατρος μας, ειπε ότι η αριστερή σαλπιγγα ειναι βουλωμενη και για την δεξια ειναι σιγουρος οτι δεν δουλευει καλά (Το χαρτι του Λητώ δεν εγγραφε κατι τετοιο).Επισης εντοπισε κατι στην μητρα που φαινεται σαν μικρος κυκλος στο τοιχωμα. Ο αντρας μου εχει ολιγοσπερμια. Μας ειπε ότι η λυση ειναι μονο εξωσωματικη αφου ειμαι ηδη 34 μισο.

Παιδια δεν ησυχασα, πηγα σε αλλους δυο γιατρους εχτες (παρολο που πιστευω κατα βάθος οτι ο γιατρος μας μαλλον βλεπει πιο σωστα απο ολους). Και οι δυο γιατροι μου ειπαν οτι η δεξια σαλπιγγα δεν εχει προβλημα. Για το σπερμα μου ειπαν ολιγοσπερμια. Για το ενδομητριο, ο ενας μου ειπε οτι ειναι φυσαλίδα και μου προτεινε την λύση της σπερματεγχυσης, χωρις υστεροσκοπηση (απαραδεκτο νομίζω). Ο αλλος ειπε οτι χωρις υστεροσκοπηση δεν μπορει να ξερει τι ειναι αυτό, και ο αντρας μου να παει σε ουρολογο.

Σημερα πηγα στο Embryoart στον Κο Μακρακη. Στην αρχη μου ειπε ότι η δεξια σαλπιγγα δεν εχει προβλημα. Οταν του ειπα τι ειπε ο Χασιακος μου το αλλαξε και ειιπε οτι η δεξια σαλπιγγα οντως δεν φαινεται να λειτουργει καλά, διότι το υγρο δεν είναι τοσο "πλουσιο" οσο θα επρεπε. Για να σιγουρευτουμε για το ενδομητριο (αποκλειει την φυσαλιδα) πρεπει να γινει υστεροσκοπηση, το οποιο μου φαινεται λογικό, γιατι εχω ιστορικο 2 αποξεσεων πολύποδα. Για να κανουμε σπερματεγχυση πρωτα θα πρεπει με λαπαροσκοπηση να σιγουρευτουμε οτι η δεξια σαλπιγγα δεν εχει προβλημα. Το κοστος 900 ευρω. Θεωρει οτι και να σιγουρευτουμε για την λειτουργια της δεξιάς, τα ποσοστα επιτυχιας μιας σπερματεγχυσης ειναι οσο μιας φυσιολογικης προσπαθειας και λιγότερο. Η θεραπεια σπερματος με φαρμακα και ορμονες, εκτος του ότι ειναι χρονοβόρο, δεν θα αυξήσει και ιδιαίτερα τον αριθμο σπερματοζωαρίων. Εντωμεταξυ θα εχουμε ηδη επιβαρυνθει τα 900 ευρω της λαπαροσκοπησης χωρις μεγαλα ποσοστα επιτυχιας απο κει και περα. Και εκεινος και ο κος Χασιακος συμφωνουν γενικά να μην ακολουθουνται χρονοβορες προσπάθεις οταν υπαρχουν εμφανη προβληματα, καπως ετσι.

Φυσικα δεν ξερω τι να κανω. Να προχωρήσω απο τωρα σε εξωσωματική? Να κάνω λαπαροσκόπηση? Να παμε σε καποιο ουρολόγο για το σπέρμα?

IOLH μου εμενα ο Μακρακης μου ειπε για την υστεροσκοπηση 600 ευρω, και την κανει στο Embryoart. Λες να μην εννοουσε την επεμβατική? Εσυ αν δεν κανω λαθος με τον Χασιακο πληρωσες στο Λητω 1900 ευρώ. Γιατί τόσα πολλά?

Το αλλο που σκεφτηκα να ρωτησω τον γιατρουλη μας, ειναι αν θα μπορούσα να ξανακάνω σαλπιγγογραφια που είναι μόνο 150 ευρώ μπας και ετσι δουμε τι θα δειξει παλι για την μητρα και μηπως ειμαι πιο χαλαρη αυτη τη φορά και δειξει αλλα αποτελέσματα.

Evi26 εσύ σε φυσικό κύκλο τα κατάφερες, εεε? Να σου ζήσει η κορούλα σου. Ο Μακράκης δεν μου το προτεινε γιατι εχει μονο 18% ποσοστο επιτυχίας.

Σας εγραψα πολλα το ξέρω, ελπιζω να μην κούρασα, αλλά νιώθω καλύτερα που εξεφρασα τις απορίες μου.

Efoulito απαντώ με καθυστέρηση σε όσα έγραψες. Ενα μόνο θα σου πω αν σου είπε ο γιατρός μας να κάνεις εξωσωματική σημαινει οτι την θεωρει ως την πλεον ενδεδειγμένη λύση για την περιπτωση σου. Μην έχεις καμια αμφιβολία. Κι εμένα οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλες, όμως εκτίμησε το γεγονός οτι ημουν παντρεμένη ήδη 3 χρόνια και ότι τοτε ημουν 34 ετών και μου προτεινε κατευθειαν την λύση της εξωσωματικής. Μετα τα 35 δυστυχως δυσκολευουν τα πραγματα και δεν υπάρχει λόγος να χάνεις χρόνο...Οσο για τον κύριο Μακράκη είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Να του έχεις επίσης εμπιστοσύνη γιατι είναι πολύ προσεκτικός και σχολάστικός στη δουλειά του. Σε αυτόν και στον κύριο Χασιάκο οφείλω το παιδάκι μου.

Καλή επιτυχία σου ευχομαι. Μη φοβάσαι τιποτα. Ολα θα πάνε τέλεια!:D

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Efoulito απαντώ με καθυστέρηση σε όσα έγραψες. Ενα μόνο θα σου πω αν σου είπε ο γιατρός μας να κάνεις εξωσωματική σημαινει οτι την θεωρει ως την πλεον ενδεδειγμένη λύση για την περιπτωση σου. Μην έχεις καμια αμφιβολία. Κι εμένα οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλες, όμως εκτίμησε το γεγονός οτι ημουν παντρεμένη ήδη 3 χρόνια και ότι τοτε ημουν 34 ετών και μου προτεινε κατευθειαν την λύση της εξωσωματικής. Μετα τα 35 δυστυχως δυσκολευουν τα πραγματα και δεν υπάρχει λόγος να χάνεις χρόνο...Οσο για τον κύριο Μακράκη είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Να του έχεις επίσης εμπιστοσύνη γιατι είναι πολύ προσεκτικός και σχολάστικός στη δουλειά του. Σε αυτόν και στον κύριο Χασιάκο οφείλω το παιδάκι μου.

Καλή επιτυχία σου ευχομαι. Μη φοβάσαι τιποτα. Ολα θα πάνε τέλεια!:D

Σε ευχαριστώ αγγέλα μου για την απάντησή σου. Να σου ζήσει το παιδάκι σου. Το πιστεύω πλέον και εγώ και έχω ηρεμήσει, ότι ογιατρός μας ξέρει το σωστό και ότι το team του Embryoart είναι το καλύτερο. Το πήρα απόφαση αλλά θα το κάνω το Φεβρουάριο (κι ας γίνομαι τότε 35) διότι έχω μια σοβαρή υποχρέωση τον Ιανουάριο. Δεν πιστεύω πιά και 3 μήνες ως τότε να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Κίκαρ μου τι ώρα έχεις ραντεβού?? Αντε να μας πεις τα νέα!! Εχουμε αγωνίαααααααααααα!!

Γεια σας κουκλίτσες μου,

πήγα σήμερα νωρίς το πρωί στο Αρεταίειο και με είδε ο γιατρός μας. Η μπέμπα είναι μια χαρά αλλά το Σάββατο θα γνωρίσει τη μανούλα της και τον πατερούλη της. Μου είπε να κανονίσω με τις κοπέλες Σάββατο πρωί πρωί να είμαι εκεί. Αυτό από ότι έμαθα σημαίνει 7 με 8 το αργότερο να είσαι στο νοσοκομείο. Πάει τελείωσαν τα ψέμματα.

Katrinsamos φαντάζομαι ότι το ίδιο θα σου πει και σένα. Τελευταία ένεση πριν τον τοκετό την Παρασκευή το πρωί:D:D

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Γεια σας κουκλίτσες μου,

πήγα σήμερα νωρίς το πρωί στο Αρεταίειο και με είδε ο γιατρός μας. Η μπέμπα είναι μια χαρά αλλά το Σάββατο θα γνωρίσει τη μανούλα της και τον πατερούλη της. Μου είπε να κανονίσω με τις κοπέλες Σάββατο πρωί πρωί να είμαι εκεί. Αυτό από ότι έμαθα σημαίνει 7 με 8 το αργότερο να είσαι στο νοσοκομείο. Πάει τελείωσαν τα ψέμματα.

Katrinsamos φαντάζομαι ότι το ίδιο θα σου πει και σένα. Τελευταία ένεση πριν τον τοκετό την Παρασκευή το πρωί:D:D

Αχ μακάρι!! Μακάρι να είμαστε και μαζί!! Ανυπομονώ:lol::lol:!!

Αχ μακάρι!! Μακάρι να είμαστε και μαζί!! Ανυπομονώ:lol::lol:!!

Καλή επιτυχία αύριο. Αν δω ότι δε μπαίνεις θα καταλάβω ότι σε έχει κρατήσει οπότε θα σου ρθω το Σάββατο με σοκολάτες:D

Θα μπορέσεις την "περιποίηση" να την κάνεις μόνη σου?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Καλή επιτυχία αύριο. Αν δω ότι δε μπαίνεις θα καταλάβω ότι σε έχει κρατήσει οπότε θα σου ρθω το Σάββατο με σοκολάτες:D

Θα μπορέσεις την "περιποίηση" να την κάνεις μόνη σου?[/QUOTe

χαχαχχαχ!! Και βέβαια μπορώ!! Σε λίγο θα πάω για μπάνιο και θα γίνω κούκλα!! χαχα:lol::lol:! Ανησυχώ που είναι μπουκωμένη η μύτη μου... Μήπως με πάει πίσω...:(:(

Διαφημίσεις

οσο για την μυτη εμενα μια ζωη μπουκωμενη ειναι κ ακομη βαζω ροναλ αλλιως δεν παλευεται...κοριτσια να ρωτησω το καροτσι το παιρνεις την ιδια μερα που θα παω να διαλεξω η κ αυτο παω μετα απο κανα μηνα οπως τα επιπλακια??σκεφτομαι να παρω της κικο αυτο που λεει 3 σε 1 καπως ετσι...ποσο μπουκαλακια να παρω???αχ κοριτσια θα τρελαθω,δεν εχω ιδεα τι μπορει να χρειαστω...βοηθειαααααααααααα:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

κοριτσια σας ευχομαι με ενα πονο αντε το πολυ δυο κ ολα μα ολα να πανε καλα..κ μην μας ξεχασετε μετα ετσι???:lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε πολύ!! Εννοείται ότι δεν θα χαθούμε...;);) Μου είπε ο γιατρούλης μας ότι απαγορεύεται ρονάλ και τέτοια και να βάζω μόνο φυσικό ορό...:rolleyes:

Ευχαριστούμε πολύ!! Εννοείται ότι δεν θα χαθούμε...;);) Μου είπε ο γιατρούλης μας ότι απαγορεύεται ρονάλ και τέτοια και να βάζω μόνο φυσικό ορό...:rolleyes:

ναι ετσι σου ειπε??εμεναμου ειχε πει να το αποφυγω τουλαχιστον το πρωτο τριμηνο..ωχ λες να εχει παθει τιποτα το νινι μου??κ σημερα ολο το απογευμα το αισθανομαι πολυ λιγο κ ανησυχω ενω χθες εδω ρεστα με τις κινησεις του:(:(:(:(

ναι ετσι σου ειπε??εμεναμου ειχε πει να το αποφυγω τουλαχιστον το πρωτο τριμηνο..ωχ λες να εχει παθει τιποτα το νινι μου??κ σημερα ολο το απογευμα το αισθανομαι πολυ λιγο κ ανησυχω ενω χθες εδω ρεστα με τις κινησεις του:(:(:(:(

Πάρε τηλ να τον ρωτήσεις βρε μην κάθεσαι!! Εγώ σήμερα τον ρώτησα!! Ομως εγώ είμαι έτοιμη να γεννήσω μπορεί γι'αυτό να μου είπε όχι!! οπότε μην ανησυχείς... Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Πάρε τηλ πάντος;);)!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...