Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα κορίτσια! Κι εγώ θα γεννήσω με τον κ. Χασιάκο στο Αρεταίειο κατά τα τέλη Φλεβάρη, πρώτα ο Θεός.

Είναι καμιά άλλη κοπέλα που να γεννάει περίπου τότε? Για να ξέρω αν θα εχω παρέα...:wink:

Θέλω να ρωτήσω το γιατρό για την αμοιβή του γιατί την προηγούμενη φορά ήταν το πρώτο μου ραντεβού μαζί του και σκέφτηκα ότι ήταν πολύ νωρίς. Στο επόμενο ραντεβού (θα είμαι 6 μηνών περίπου) λέτε να είναι καλό το timing για να κάνω την ερώτηση? Επίσης θέλω να μάθω το κόστος της μαίας και αν θα μπορεί να με βοηθήσει και με το θηλασμό στο μαιευτήριο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφη μέλλουσα μαμά:D

Θα με πάρουν την Τρίτη το βράδυ για να με δει την Τετάρτη το πρωί στο Αρεταίειο. Πάως και εγώ είτε για Πέμπτη είτε για Σάββατο. Θα ξέρω σίγουρα την Τετάρτη το πρωί. Κλασσικά τηλέφωνο από το ιατρείο την Τρίτη το βραδάκι.

Πως ήταν η μπέμπα σου?

Καλά ήταν μια χαρά μου είπε είναι!! 2600 πήγε η μπουμπού!! Αχ άντε 2-3 μέρες μείνανε! Εγώ πιστεύω θα μας κρατήσει!! Μετά την εξέταση τραχήλου πόναγα λίγο αλλά απο χθές είμαι οκ;)!! Εσένα η μικρή σου?? Τι λές?? Θα μας κρατήσει???

Καλά ήταν μια χαρά μου είπε είναι!! 2600 πήγε η μπουμπού!! Αχ άντε 2-3 μέρες μείνανε! Εγώ πιστεύω θα μας κρατήσει!! Μετά την εξέταση τραχήλου πόναγα λίγο αλλά απο χθές είμαι οκ;)!! Εσένα η μικρή σου?? Τι λές?? Θα μας κρατήσει???

Άντε μπράβο, μεγαλώνουμε σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι του ζήτησα αφού θα πάμε ψιλοκανονισμένα λόγω της ηπαρίνης να το κανονίσουμε την Κυριακή που θα είναι 10/10/10:D

Κλασσικά δε μου έδωσε σημασία, απλά κρυφογέλασε, και μου ξαναείπε Τετάρτη πρωί στο Αρεταίειο. Βέβαια μετά την εξέταση το μωρό είναι πολύ ανήσυχο και έχουν δυναμώσει αισθητά πονάκια και συσπάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούμε:lol:

Θα σου πω νεότερα τη Τετάρτη το μεσημεράκι

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Άντε μπράβο, μεγαλώνουμε σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι του ζήτησα αφού θα πάμε ψιλοκανονισμένα λόγω της ηπαρίνης να το κανονίσουμε την Κυριακή που θα είναι 10/10/10:D

Κλασσικά δε μου έδωσε σημασία, απλά κρυφογέλασε, και μου ξαναείπε Τετάρτη πρωί στο Αρεταίειο. Βέβαια μετά την εξέταση το μωρό είναι πολύ ανήσυχο και έχουν δυναμώσει αισθητά πονάκια και συσπάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναντηθούμε:lol:

Θα σου πω νεότερα τη Τετάρτη το μεσημεράκι

Οκ θα περιμένω νέα σου!! Αν δεν μου πείς νέα σου την Τετάρτη σημαίνει ότι σε κράτησε μέσα οπότε την Πέμπτη που θα έρθω θα δω το μωρό!! χιχι!:lol::lol: Φιλάκια!

καλησπερα κοριτσια η μαλλον τωρα καλημερα..λοιπον πριν λιγο εριξα τρελο καβγα με τον συζυγο μου οσον αφορα το θεμα του δωματιου στο αραιτεοιο...επιμενει να παρω μονοκλινο η δυκλινο στην χειροτερη κ του εξηγω οτι αυτο δεν ειναι στο χερι μας..λεει θα το πει στο γιατρο μας κ οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην μας δωσουν κ πως γινεται η γνωστη κ διασημοι οπως η μαγκιρα να μπαινουν κατευθειαν στο καλυτερο δωματιο..αντε τωρα να βγαλω ακρη...εγω του εξηγω οτι δεν εχω προβλημα κ αυτος εκει το χαβα του...βασικα εγω πληρωνω ασφαλεια του ογα κ μαλιστα την ποιο ακριβη κατηγορια 1600 ευρω το χρονο κ θεωρει αδιανοητο οτι δεν θα μου δωσουν δωματιο...εχω που εχω τα δικα μου εχω κ αυτο τωρα να σκεφτομαι..δεν ξερω που να απευθυνθω κ ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να το κανω θεμα στον γιατρο μου...γενικα τι διαδικασια ακολουθειτε??κανονικα δεν θα πρεπει να γνωριζω απο πριν σε τι δωματιο θα μεινω εφοσον γεννησω???οπως γινεταισε ολα τα μαιευτηρια??λεω να παρω κ στα κεντρικα αυριο του ογα να ρωτησω....οποια ξερει ας με διαφωτησει σας παρακαλω τουλαχιστον με την διαδικασια που ακολουθειτε κ συγνωμη για αλλη μια φορα αν σας ζαλισα...φιλακια πολλα:D:D:D

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια η μαλλον τωρα καλημερα..λοιπον πριν λιγο εριξα τρελο καβγα με τον συζυγο μου οσον αφορα το θεμα του δωματιου στο αραιτεοιο...επιμενει να παρω μονοκλινο η δυκλινο στην χειροτερη κ του εξηγω οτι αυτο δεν ειναι στο χερι μας..λεει θα το πει στο γιατρο μας κ οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην μας δωσουν κ πως γινεται η γνωστη κ διασημοι οπως η μαγκιρα να μπαινουν κατευθειαν στο καλυτερο δωματιο..αντε τωρα να βγαλω ακρη...εγω του εξηγω οτι δεν εχω προβλημα κ αυτος εκει το χαβα του...βασικα εγω πληρωνω ασφαλεια του ογα κ μαλιστα την ποιο ακριβη κατηγορια 1600 ευρω το χρονο κ θεωρει αδιανοητο οτι δεν θα μου δωσουν δωματιο...εχω που εχω τα δικα μου εχω κ αυτο τωρα να σκεφτομαι..δεν ξερω που να απευθυνθω κ ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να το κανω θεμα στον γιατρο μου...γενικα τι διαδικασια ακολουθειτε??κανονικα δεν θα πρεπει να γνωριζω απο πριν σε τι δωματιο θα μεινω εφοσον γεννησω???οπως γινεταισε ολα τα μαιευτηρια??λεω να παρω κ στα κεντρικα αυριο του ογα να ρωτησω....οποια ξερει ας με διαφωτησει σας παρακαλω τουλαχιστον με την διαδικασια που ακολουθειτε κ συγνωμη για αλλη μια φορα αν σας ζαλισα...φιλακια πολλα:D:D:D

Λάμπη μου κατ'αρχήν να μη στεναχωριέσαι.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τηλέφωνο στον ΟΓΑ και να δεις τι δικαιούσαι από εκεί. Στην περίπτωση που θα σου πουν ότι δικαιούσαι μονόκλινο ή δίκλινο έχεις ένα παραπάνω χαρτί στα χέρια σου. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην το δικαιούσαι. Εμείς πήγαμε και μετρήσαμε ένσημα και μας είπαν ότι ανήκουμε στην κατηγορία ΒΒ (φαντάζομαι ότι αυτό μεταφράζεται σε κάτι καλύτερο από εξάκλινο αφού εξάκλινο είναι η κατηγορία Γ).

Παρόλα αυτά μπορεί να είσαι διατεθειμένη να πληρώσεις τη διαφορά για να μείνεις σε μονόκλινο.

Όταν είχα ρωτήσει εγώ το κ. Χασιάκο κατάλαβα ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι κάτι που μπορεί να σου τύχει. Για να είμαι και εγώ ειλικρινής δε θέλω να μεσολαβήσει για μένα εφ'όσον δεν είναι μέσα στην πρακτική του. Επίσης επειδή έργάζομαι στο χώρο της υγείας ξέρω ότι ο καταμερισμός των κρεββατιών είναι το βασίλειο της προισταμένης.

Όλες οι συζητήσεις με το γιατρό έγιναν μπροστά στον άντρα μου οπότε για να είμαι και εγώ ήρεμη το συγκεκριμένο καθήκον το έχει αναλάβει ο άντρας μου. Του εξήγησα ότι εμένα με ενδιαφέρει μόνο να γεννηθεί καλά το μωρό μας και ας με βάλουν να κοιμηθώ στο πάτωμα.

Πραγματικά μη στεναχωριέσαι κοπελάρα μου. Κοίταξε εσύ τι δικαιούσαι και ξεκίνα να αναθέτεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες σε άλλους ώστε να επικεντρωθείς εσύ στα σημαντικά.:lol:

Ούτως ή άλλως λογικά σε λίγες μέρες θα σου πούμε εκ των έσω τι συμβαίνει.

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?

Από το Σάββατο το απόγευμα που κάναμε αυτήν την ωραία εξέταση και μέχρι τώρα έχω αρκετά καφετιά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μου κάνει εντύπωση το ότι κρατάνε ακόμα.

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?

Από το Σάββατο το απόγευμα που κάναμε αυτήν την ωραία εξέταση και μέχρι τώρα έχω αρκετά καφετιά. Είναι φυσιολογικό αυτό? Μου κάνει εντύπωση το ότι κρατάνε ακόμα.

Κικαρ μου εγώ δεν έβγαλα τίποτα μετά την εξέταση αλλά μου είπε οτι αν δω λίγο αίμα η καφετί να μην ανησυχήσω... Αλλά απο το Σάββατο είναι 2 ημέρες και το έχεις συνεχόμενα...:confused: Γιατί δεν παίρνεις τηλ να ρωτήσεις τα κορίτσια στο ιατρείο??

Λαμπη μου, για να ηρεμήσεις λίγο με τα δωμάτια, σε ενημερώνω

ότι ο γιατρός μας δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Να φανταστείς όταν τον ρώτησα με ενημέρωσε ότι με αυτά ασχολείται η προισταμένη του Αρεταίειου. Επειδή διακαιούμε μονόκλινο, όταν έκανα εισαγωγή το μονόκλινο μου το έδωσαν μόνο μετά από έντονη επιμονή της μαμάς μου στην διοικητική υπάλληλο που έκανε την εισαγωγή (δεν την "λάδωσε" καν) και ούτε που πλησίασε την προισταμένη.

Μία συνάδελφος όμως που γέννησε 3 μήνες πριν από μένα, με ενημέρωσε ότι μέσω του γραφείου του γιατρού μας ήρθε σε επαφή με την προισταμένη για να της βρει μονόκλινο στο Αρεταίειο, της βρήκε και αφού έκανε την εισαγωγή στο δωμάτιο της έδωσε το "δωράκι" της σε λεφτά. Αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω τι να σου πω, εγώ πάντως δεν πλήρωσα κανέναν για να βρω το μονόκλινο. Όλα αυτά γίνανε πριν από 14 μήνες.

Σου εύχομαι να γεννήσεις εύκολα και με ένα πόνο.

Το πρώτο σου είναι ;

Αγοράκι ή κοριτσάκι ;

Διαφημίσεις

Κικαρ μου εγώ δεν έβγαλα τίποτα μετά την εξέταση αλλά μου είπε οτι αν δω λίγο αίμα η καφετί να μην ανησυχήσω... Αλλά απο το Σάββατο είναι 2 ημέρες και το έχεις συνεχόμενα...:confused: Γιατί δεν παίρνεις τηλ να ρωτήσεις τα κορίτσια στο ιατρείο??

Καλά είσαι φοβερή. Την ώρα που διάβαζα αυτά που μου έγραφες με πήραν από το ιατρείο και τους ρώτησα. Φυσιολογικό μου είπαν οπότε λήξη συναγερμού, ουφ, ουφ, ουφ:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Καλά είσαι φοβερή. Την ώρα που διάβαζα αυτά που μου έγραφες με πήραν από το ιατρείο και τους ρώτησα. Φυσιολογικό μου είπαν οπότε λήξη συναγερμού, ουφ, ουφ, ουφ:D

Αντε είδες??? Κάτι ξέρει και η παλιά!!!! χαχχαχαχχαχα:lol::lol:

Αντε είδες??? Κάτι ξέρει και η παλιά!!!! χαχχαχαχχαχα:lol::lol:

katrinsamos αν σε κρατήσει την Πέμπτη θα σου στείλω με πμ το κινητό μου για να μου στείλεις μήνυμα να έρθω να σε δω. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά:-D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

katrinsamos αν σε κρατήσει την Πέμπτη θα σου στείλω με πμ το κινητό μου για να μου στείλεις μήνυμα να έρθω να σε δω. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά:-D

Λογικά εσένα θα κρατήσει πρώτη!!! Κάτσε να στο στείλω να το έχεις...

Λαμπη μου, για να ηρεμήσεις λίγο με τα δωμάτια, σε ενημερώνω

ότι ο γιατρός μας δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Να φανταστείς όταν τον ρώτησα με ενημέρωσε ότι με αυτά ασχολείται η προισταμένη του Αρεταίειου. Επειδή διακαιούμε μονόκλινο, όταν έκανα εισαγωγή το μονόκλινο μου το έδωσαν μόνο μετά από έντονη επιμονή της μαμάς μου στην διοικητική υπάλληλο που έκανε την εισαγωγή (δεν την "λάδωσε" καν) και ούτε που πλησίασε την προισταμένη.

Μία συνάδελφος όμως που γέννησε 3 μήνες πριν από μένα, με ενημέρωσε ότι μέσω του γραφείου του γιατρού μας ήρθε σε επαφή με την προισταμένη για να της βρει μονόκλινο στο Αρεταίειο, της βρήκε και αφού έκανε την εισαγωγή στο δωμάτιο της έδωσε το "δωράκι" της σε λεφτά. Αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω τι να σου πω, εγώ πάντως δεν πλήρωσα κανέναν για να βρω το μονόκλινο. Όλα αυτά γίνανε πριν από 14 μήνες.

Σου εύχομαι να γεννήσεις εύκολα και με ένα πόνο.

Το πρώτο σου είναι ;

Αγοράκι ή κοριτσάκι ;

αντε τωρα να βγαλω ακρη...κοριτσακι ειναι κ ειμαι εντελως ψαρωμενη..τηλ στο ογα κ μου ειπαν οτι δικαιουμε τριτη θεση κ το επιδομα που περνω ειναι 436 ευρω σε φυσιολογικο τοκετο κ 218 επιπλεον εφοσον κανω κκαισαρικη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...