Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Το ωραριο τηρηραι αυστηρα θα ελεγα αν και αφηνουν γυναικες και καλα συνοδοι να περνανε αλλα οχι λαος... Οι συζυγοι ουτε σε μονοκλινο το βραδυ τη μερα ομως κανουν τα στραβα ματια αν και δε λειπουν οι γκρινιες !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια.

Συγνώμη που άργησα καπως να απαντήσω ,ο μπέμπης βλέπετε.....

Ζουνίτσα το ποσό που θα πληρώσεις είναι η διαφορά ,από το ΙΚΑ παίρνεις μόνο τα επιδόματα ( μην μπερδεύεσαι) . Αν το αρεταιειο είχε 6κλινο και πήγαινες δεν θα πλήρωνες τίποτα, άρα σε οποιαδήποτε αλλη κατηγορία πληρωνεις τη διαφορα ( το ΙΚΑ καλύπτει στο αρεταιειο το ποσό που αντιστοιχεί στο 6κλινο).

Για το ωράριο στο νοσοκομείο ισχύει 12:00-14:00 και 18:00-21:00 υπάρχει security ο οποιος περνά και ενημερώνει τον κόσμο ότι εφτασε η ωρα για αποχώρηση. Το βραδυ επιτρέπεται μόνο σε γυναίκα να μείνει και μάλιστα για καισαρικη για φτ δεν είδα να επιτρέπεται.

Φιλακια

καλημέρα κορίτσια.

Ζουνίτσα το ποσό που θα πληρώσεις είναι η διαφορά ,από το ΙΚΑ παίρνεις μόνο τα επιδόματα ( μην μπερδεύεσαι) . Αν το αρεταιειο είχε 6κλινο και πήγαινες δεν θα πλήρωνες τίποτα, άρα σε οποιαδήποτε αλλη κατηγορία πληρωνεις τη διαφορα ( το ΙΚΑ καλύπτει στο αρεταιειο το ποσό που αντιστοιχεί στο 6κλινο).

Για το ωράριο στο νοσοκομείο ισχύει 12:00-14:00 και 18:00-21:00 υπάρχει security ο οποιος περνά και ενημερώνει τον κόσμο ότι εφτασε η ωρα για αποχώρηση. Το βραδυ επιτρέπεται μόνο σε γυναίκα να μείνει και μάλιστα για καισαρικη για φτ δεν είδα να επιτρέπεται.

Φιλακια

Να σαι καλά elenil μου:D

Δώσε φιλιά στους θησαυρούς σου

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

μην γελασετε,αλλη απορεια...αν με πιασουν οι πονοι πρεπει να ψαχνουμε μια ωρα για παρκιν με τον αντρα μου η μπορει να περασει στο εσωτερικο του νοσοκομειου??:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λαμπη μου, μην αγχωνεσαι!!!

Εφόσον έρθει η ώρα, θα μπείτε κανονικα απο την είσοδο,απλα θα πρεπει να πατησετε το κουδουνακι και να ενημερώσετε ότι γεννάς όποτε θα ανοίξει η πύλη και θα μπειτε με το αυτ/το κανονικα.

Σε ξεαναγχωσα λιγάκι?

Φιλάκια

Διαφημίσεις

μην γελασετε,αλλη απορεια...αν με πιασουν οι πονοι πρεπει να ψαχνουμε μια ωρα για παρκιν με τον αντρα μου η μπορει να περασει στο εσωτερικο του νοσοκομειου??:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγώ το ίδιο άγχος είχα και πήγε ο άντρας μου και ρώτησε την κοπέλα στην είσοδο. Του είπε ότι μας έγραψε η elenil και μάλιστα γύρισε και του είπε ότι θα την τακτοποιήσετε με την ησυχία σας και μετά θα βγείτε. Αν παρατηρήσεις κιόλας έχει πολύ χώρο για να σταθμεύσουν αυτοκίνητα οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι προχθες στο ντοπλερ η μπεμπα βγηκε 1330 γρ..λιγα δεν ειναι??εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι 1500 τουλαχιστον..αυτοι μου ειπαν ολα καλα ομως..

κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι προχθες στο ντοπλερ η μπεμπα βγηκε 1330 γρ..λιγα δεν ειναι??εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι 1500 τουλαχιστον..αυτοι μου ειπαν ολα καλα ομως..

ειμαι ακριβως 30 εβδομαδων κ κατι μερες...

καλημέρα κορίτσια.

Φιλακια

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την βοήθεια.... Να'σαι καλά!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

πριν ενα μηνα στο γιατρο μασ ηταν γυρω στα 830γρ

Μια χαρά είναι κοριτσάκι μου. Και εμένα η δικιά μου στο doppler ήταν γύρω στα 1400 και μου είπε ο κ. Ελευθεριαδής ότι είναι τέλεια. Αυτό το μήνα θα πάρει βάρος σίγουρα:)

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

πριν ενα μηνα στο γιατρο μασ ηταν γυρω στα 830γρ

οντως ειναι πολυ καλο το βαρος του,κι εγω που πηγα στης 15 Σεπτεμβρη στον γιατρο μας ητανε 900γρ και εχω ραντεβου για doppler 20 οκτωμβρη καπου τοσο θα εχει φτασει κι εμενα!!!!!θα τα παρουν μαζεμενα χιχιχιχι.μην σε ανυσηχει καθολου κοριτσακι μου,ειναι μια χαρα το μωρακι σου.

κουκλιτσα μου δύσκολο το βρίσκω να αφήσουν τον άντρα σου ακόμα και σε μονόκλινο. Θα ρωτήσω πάντως την Τετάρτη που θα ξαναπάω.

Πήγαμε σήμερα και μου είπε ότι με θέλει την Τετάρτη το πρωί για να μου πει αν θα γεννήσω την Πέμπτη διαφορετικά πάμε πάλι Σάββατο όπου και θα με κρατήσει μάλλον. Σήμερα κράτησε δύο κοπέλες που είχαν μπει στην 40η εβδομάδα.

Κάναμε και αυτήν την ωραία εξέταση αλλά ο γιατρούλης μας δε με πίεσε καθόλου οπότε και δεν πόνεσα. Μετά όμως ξεκίνησε άμεσα η διαδικασία. Πονάκια παντού και το μωρό να στριφογυρνά:D

Κικαρ μου καλημέρα;) Εμένα μου είπε οτι θα με δει την Πέμπτη και οτι μάλλον θα με κρατήσει!! Εσένα σου είπε τι ώρα θα πας:confused:?? Η θα περιμένεις τηλ απο το ιατρείο???

Κικαρ μου καλημέρα;) Εμένα μου είπε οτι θα με δει την Πέμπτη και οτι μάλλον θα με κρατήσει!! Εσένα σου είπε τι ώρα θα πας:confused:?? Η θα περιμένεις τηλ απο το ιατρείο???

Καλημέρα όμορφη μέλλουσα μαμά:D

Θα με πάρουν την Τρίτη το βράδυ για να με δει την Τετάρτη το πρωί στο Αρεταίειο. Πάως και εγώ είτε για Πέμπτη είτε για Σάββατο. Θα ξέρω σίγουρα την Τετάρτη το πρωί. Κλασσικά τηλέφωνο από το ιατρείο την Τρίτη το βραδάκι.

Πως ήταν η μπέμπα σου?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...