Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφη μου,ναι με φυσικό κύκλο απέκτησα το παιδάκι μου.Κι εμένα ο κ. Μουστακαρίας μου είχε πει γύρω στο 17% ποσοστό επιτυχίας!!η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να προσπαθήσεις!!!Μη σε τρομάζουν τα ποσοστά!!!!!!Καλή επιτυχία!!!

Ιολάκι,μη βάζεις λάθος προτεραιότητες ο καιρός περνά...τα έκανα κι εγώ αυτά τα λάθη...

Εύχομαι σ όλες τις εγκυούλες με το καλό!!!!!

καλημερα κοριτσια...καλα ειστε??εγω χθες εκανα το ντοπλερ στον ελευθεριαδη κ ολα καλα μου ειπε αλλα μονο που η μπουμπου δεν εχει γερισει κ αν παραμεινει εκει θα γεννησω με καισαρικη..στον γιατρο μας θα παω σε ενα μηνα περιπου.χθες αρχισα κ τα πρωτα μας ψωνια κ μπορω να πω οτι αντι να με χαροποιησει ολο αυτο αντιθετως μου δημιουργησε τρομερο αγχος...κ εγω κ ο αντρας μου τα εχουμε χασει εντελως γιατι δεν εχουμε ιδεα απο ολα αυτα κ φοβομαστε μηπως κατι δεν κανουμε σωστα κ καλα...ουφ...θα σκασω...

Zounitsa, εάν γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό, θα πληρώσεις τα πάντα μόνη σου, όμως το ΙΚΑ θα σου δώσει μετά την γέννα το επίδομα λοχείας. Το ποσό εξαρτάται από τα ένσημα που έχεις. Το επίδομα κυήσεως το έχεις πάρει ;

Η θέση Γ ξέρω ότι είναι 3κλινο και η θέση ΑΒ είναι 2κλινο.

Επειδή δικαιούμαι Α θέση, βρήκα μονόκλινο στο Αρεταίειο (μετά βέβαια από έντονη επιμονή της μητέρας μου) και επειδή γέννησα με καισαρική, πλήρωσα μόνο 37 Ευρώ για 7 ημέρες (έμεινα τόσο λόγω αλλεργίας που έπαθα από την επισκληρίδιο.)

Ιόλη μου χαίρομαι που είσαι καλά και εχεις χαλαρώσει τελείως και με το θέμα του παιδιού. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα δεις.

Καλημέρα!! όχι δεν το έχω πάρει ακόμα, τέλος του μηνός θα κάνω τα χαρτιά μου.

καλησπέρα κορίτσια!!!

επειδή εγώ τα έχω πιο πρόσφατα (βγήκα στις 24/09/2010) να σας πω τι μου είπανε από το ΙΚΑ όταν έκανα ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις με τη ζουζουνιτσα.

Γ' κατηγορία σημαίνει για το ΙΚΑ 6κλινο άρα απο τη στιγμή που το αρεταιειο δεν εχει πάμε για το τετράκλινο , το οποιο όμως δεν θεωρείται Γ' κατηγορίας και γι'αυτό και πληρώνουμε ( το ποσό που πληρώνουμε θεωρείται η διαφορά από το 6κλινο ). Τα λεφτά που πληρώνουμε δεν τα παίρνουμε πίσω και η απόδειξη μπαίνει μόνο στην εφορία.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία που δικαιούμαστε μπορούμε να ζητήσουμε να πάμε σε άλλο δωμάτιο παντα βέβαια πληρώνοντας τη διαφορά. Το θέμα είναι να υπάρχει ελεύθερο , εδώ ούτε ο γιατρός μπορεί να κάνει κάτι .

όσο για το τι πληρώνεις , αφού πήρα στο λογιστήριο πήρα την παρακάτω απάντηση:

4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

Εγω που έμεινα 4 βράδια σε 4κλινο ( δεν είχε άλλο δωμάτιο ) πληρωσα συνολικα

308,15.

Ελπιζω να βοήθησα λιγάκι. Φιλάκια πολλά!!!

Δηλαδή διαλέγω πχ 2κλινο πληρώνω 106*3 ημέρες (παράδειγμα) μου κόβουν απόδειξη, αλλά το ικα θα μου δώσει χρήματα που αναλογουν στη θέση γ΄, σωστά???

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθειά σας!!!!!:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοριτσια...καλα ειστε??εγω χθες εκανα το ντοπλερ στον ελευθεριαδη κ ολα καλα μου ειπε αλλα μονο που η μπουμπου δεν εχει γερισει κ αν παραμεινει εκει θα γεννησω με καισαρικη..στον γιατρο μας θα παω σε ενα μηνα περιπου.χθες αρχισα κ τα πρωτα μας ψωνια κ μπορω να πω οτι αντι να με χαροποιησει ολο αυτο αντιθετως μου δημιουργησε τρομερο αγχος...κ εγω κ ο αντρας μου τα εχουμε χασει εντελως γιατι δεν εχουμε ιδεα απο ολα αυτα κ φοβομαστε μηπως κατι δεν κανουμε σωστα κ καλα...ουφ...θα σκασω...

Καλημέρα Λάμπη!!!

γιατί κοριτσάκι μου αγχώνεσαι?? απόλαυσέ το όσο σου μένει ακόμα χρόνος. Αφού είναι όλα καλά..... αν αγχώνεσαι για τα ψώνια του μωρού, υπάρχουν πολλές κοπέλες που έχουν αναρτήσει λίστες με τα πράγματα του μωρού και σ'αυτό το φόρουμ αλλά και γενικότερα. και για ιδιωτικά και για δημόσια νοσοκομεία, και για την προικα του μωρού. αν ψάξεις στο google θα βρεις πολλά...

Επίσης σκέψου οτι από ρουχαλάκια θα σου φέρουν πολλά δώρα και από τους πολύ κοντινούς σου (που έχεις τι θάρρος) τους λες τι θέλεις να σου πάρουν.

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.....:tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!! Να σας συστηθω λιγο με λενε Μαρια, ειμαι 7 μηνων, εχω πητ 28/12, περιμενω μια μπεμπουλα!!!

και ειχα τον γιατρο μου στο Αττικο νοσοκομειο αλλα λογω συνταξιοδοτησης με ανελαβε καποιος αλλος γιατρος χωρις να το επιλεξω φυσικα!! απο τις 17/9 εγω το τελευταιο διαστημα εβλεπα λιγο αιμα μεσα σε βλεννη και μετα απο μια εξεταση που μου εκανε ο νεος γιατρος μου, μου βρηκε εναν πολυποδα στο τραχηλικο στομιο! μου ανακοινωσε οτι θα πρεπει να εγχειρηστω την 34η εβδομαδα και να παρουμε και το μωρακι με καισαρικη!!Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα παρα πολυ και αρχισα να ρωταω ωστε να μου συστησουνε εναν καλο γιατρο τελικα μου συστησαν τον Κο Χασιακο ο οποιος με ανελαβε μολις χθες!! του ανθρωπου του σηκωθηκαν τα μαλλια με το που του ειπα τι εχω παθει και που εμπλεξα!!! μου ειπε οτι αυτα τα πραγματα δεν τα πειραζουμε και οτι ο πολυποδας μπορει να φυγει την ωρα του τοκετου ή το πολυ πολυ να το κοψουμε και να κανουμε και ενα ραμματακι μετα τον τοκετο!! εντωμεταξυ ουτε να το δει δεν θελησε μου ειπε οτι ειναι τοσο ανευ σημασιας!! μετα ειδαμε την μπεμπουλα μας σε υπερηχο και ηταν με το κεφαλι προς τα κατω και μου λεει οριστε ενα υγιεστατο μωρακι γιατι να το βγαλουμε προωρα? κοριτσια απο χθες ξαναβρηκα τον υπνο μου!! θα γεννησω στο Αρεταιειο και νιωθω ηδη οτι βρισκομαι σε καλα χερια!! για το fan club μου μιλησε η Zounitsa που ειμαστε μαζι στο καφε του Δεκεμβριου και χαρηκα πολυ γιατι πηγα λιγο καθυστερημενα στον γιατρο και εχω πολλα πραγματα που με ενδιαφερουν και μπορω να μαθω απο εσας!! φιλακια σε ολα τα κοριτσια και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημερα σε ολες!! Να σας συστηθω λιγο με λενε Μαρια, ειμαι 7 μηνων, εχω πητ 28/12, περιμενω μια μπεμπουλα!!!

και ειχα τον γιατρο μου στο Αττικο νοσοκομειο αλλα λογω συνταξιοδοτησης με ανελαβε καποιος αλλος γιατρος χωρις να το επιλεξω φυσικα!! απο τις 17/9 εγω το τελευταιο διαστημα εβλεπα λιγο αιμα μεσα σε βλεννη και μετα απο μια εξεταση που μου εκανε ο νεος γιατρος μου, μου βρηκε εναν πολυποδα στο τραχηλικο στομιο! μου ανακοινωσε οτι θα πρεπει να εγχειρηστω την 34η εβδομαδα και να παρουμε και το μωρακι με καισαρικη!!Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα παρα πολυ και αρχισα να ρωταω ωστε να μου συστησουνε εναν καλο γιατρο τελικα μου συστησαν τον Κο Χασιακο ο οποιος με ανελαβε μολις χθες!! του ανθρωπου του σηκωθηκαν τα μαλλια με το που του ειπα τι εχω παθει και που εμπλεξα!!! μου ειπε οτι αυτα τα πραγματα δεν τα πειραζουμε και οτι ο πολυποδας μπορει να φυγει την ωρα του τοκετου ή το πολυ πολυ να το κοψουμε και να κανουμε και ενα ραμματακι μετα τον τοκετο!! εντωμεταξυ ουτε να το δει δεν θελησε μου ειπε οτι ειναι τοσο ανευ σημασιας!! μετα ειδαμε την μπεμπουλα μας σε υπερηχο και ηταν με το κεφαλι προς τα κατω και μου λεει οριστε ενα υγιεστατο μωρακι γιατι να το βγαλουμε προωρα? κοριτσια απο χθες ξαναβρηκα τον υπνο μου!! θα γεννησω στο Αρεταιειο και νιωθω ηδη οτι βρισκομαι σε καλα χερια!! για το fan club μου μιλησε η Zounitsa που ειμαστε μαζι στο καφε του Δεκεμβριου και χαρηκα πολυ γιατι πηγα λιγο καθυστερημενα στον γιατρο και εχω πολλα πραγματα που με ενδιαφερουν και μπορω να μαθω απο εσας!! φιλακια σε ολα τα κοριτσια και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!!

Πραγματικά είσαι σε πολύ καλά χέρια. Καλώς ήρθες στην παρέα μας:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ??ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ??ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ??

Λάμπη μου ωράριο υπάρχει, χωρίς όμως να ξέρω αν τηρείται. Το βράδυ επιτρέπουν ένα συνοδό αρκεί να είναι γυναίκα.

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Λάμπη μου ωράριο υπάρχει, χωρίς όμως να ξέρω αν τηρείται. Το βράδυ επιτρέπουν ένα συνοδό αρκεί να είναι γυναίκα.

Ξέρω οτι τηρείται και πολύ αυστηρά μάλιστα. όπως δεν επιτρέπονται και τα δώρα τύπου λουλούδια, λούτρινα αρκουδάκια.... στα κρατάνε στην είσοδο και τα πέρνει κάποιος δικός σου ή εσύ όταν φεύγεις.

WeDjp2.png

0hUop3.png

κικαρ μου?τι κανεις κοριτσακι μου?πηγες σημερα?τι σου ειπε ο γιατρος μας?

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ??

την ιδια απορια εχω κι εγω,γιατι ηθελα να παρω μονοκλινο για ειναι ολο το βραδυ ο αντρας μου μαζι μου.ωχ λες να εχουμε προβλημα μ αυτο?

την ιδια απορια εχω κι εγω,γιατι ηθελα να παρω μονοκλινο για ειναι ολο το βραδυ ο αντρας μου μαζι μου.ωχ λες να εχουμε προβλημα μ αυτο?

κουκλιτσα μου δύσκολο το βρίσκω να αφήσουν τον άντρα σου ακόμα και σε μονόκλινο. Θα ρωτήσω πάντως την Τετάρτη που θα ξαναπάω.

Πήγαμε σήμερα και μου είπε ότι με θέλει την Τετάρτη το πρωί για να μου πει αν θα γεννήσω την Πέμπτη διαφορετικά πάμε πάλι Σάββατο όπου και θα με κρατήσει μάλλον. Σήμερα κράτησε δύο κοπέλες που είχαν μπει στην 40η εβδομάδα.

Κάναμε και αυτήν την ωραία εξέταση αλλά ο γιατρούλης μας δε με πίεσε καθόλου οπότε και δεν πόνεσα. Μετά όμως ξεκίνησε άμεσα η διαδικασία. Πονάκια παντού και το μωρό να στριφογυρνά:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...