Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη με παλινδρόμηση. Απλά να σας προετοιμάσω για να μην τρέφετε ελπίδες εφόσον ξεκίνησαν οι καούρες μέχρι το τέλος θα σας συνοδεύουν. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα γιατί έχω πεισμώσει και δε θέλω να πάρω φάρμακα. Βοηθά λίγο να ξέρετε η μαστίχα Χίου σε σκόνη:D

ασε κικαρ μου δραμα η κατασταση κι εγω αποφευγω να παιρνω με το παραμικρο φαρμακα,και κανω οσο μπορω υπομονη,θυμαμαι στην κορη μου οτι ειχα παρα πολλες καουρες και παλι δεν ειχα παρει τιποτα.ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ :(:(:(:(:(.εσυ τι κανεις κοριτσακι μου?ολα καλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε κικαρ μου δραμα η κατασταση κι εγω αποφευγω να παιρνω με το παραμικρο φαρμακα,και κανω οσο μπορω υπομονη,θυμαμαι στην κορη μου οτι ειχα παρα πολλες καουρες και παλι δεν ειχα παρει τιποτα.ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ :(:(:(:(:(.εσυ τι κανεις κοριτσακι μου?ολα καλα?

ολγάκι μου γλυκό είμαι καλά. Έχω τις καούρες μου που με κρατάνε ξάγρυπνη αλλά όσο αισθάνομαι τη μπουμπού να στριφογυρνά μέσα μου δε με ενδιαφέρει τίποτα. Ξέρει το μωρό και με εκπαιδεύει από τώρα για τα ξενύχτια του θηλασμού.:D:D:D

Έχω βαρύνει απίστευτα και λαχανιάζω με το παραμικρό αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Το Σάββατο πάμε πάλι Αρεταίειο για να τη δούμε.

Εσύ είσαι καλά? Τι κάνει ο άντρας? Η μικρή αλήθεια πως το έχει πάρει ότι σε λίγο θα έρθει το αδελφάκι?

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

επειδη κ γω περασα πολλα σου προτεινω να ακουσεισ ΜΟΝΟ τον χασιακο που σιγουρα θα σου πει αληθεια ακουσα οτι τελευταια αφηνει τισ εξωσωματικεσ στον μουστακαρια που ηταν στην ομαδα του οταν την εκανα εγω σου προτεινω να του ζητησεισ να σε αναλαβει ο ιδιοσ γιατι το αποφευγει επειδη εχει πολλη δουλεια εμενα το 2004 μου πηρε η euromedica που συνεργαζοταν τοτε 500 ευρω κ ο γιατροσ με πολυ κυνηγι για να πληρωθει 300.... αν θεσ κατι αλλο στη διαθεση σου

ολγάκι μου γλυκό είμαι καλά. Έχω τις καούρες μου που με κρατάνε ξάγρυπνη αλλά όσο αισθάνομαι τη μπουμπού να στριφογυρνά μέσα μου δε με ενδιαφέρει τίποτα. Ξέρει το μωρό και με εκπαιδεύει από τώρα για τα ξενύχτια του θηλασμού.:D:D:D

Έχω βαρύνει απίστευτα και λαχανιάζω με το παραμικρό αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Το Σάββατο πάμε πάλι Αρεταίειο για να τη δούμε.

Εσύ είσαι καλά? Τι κάνει ο άντρας? Η μικρή αλήθεια πως το έχει πάρει ότι σε λίγο θα έρθει το αδελφάκι?

μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι,αντε να τα σφιξουμε επιτελους στην αγκαλιτσα μας.το αντρακι μου ειναι σχεδων συνεχεια ξυπνιος,τον αισθανομαι συνεχεια ολοκληρες τουμπες κανει χιχιχι:D η μικρη πραγματικα ανυπομονη παρα πολυ,καθε φορα που της λεω οτι παω στον γιατρο να τον δουμε μου λεει....θα τον βγαλεις μαμα?:P:p:p:p και καθε βραδυ μου χαιδευει και μου φιλαει την κοιλια και του μιλαει,του λεει σε περιμενουμε μπεμπη και σ αγαπαμε....ααααασε εχει πολυ πλακα.αντε να δουμε....η πλακα ξερεις ποια ειναι κικαρ μου?οτι θα γεννησω 10 δεκεμβρη προγραματισμενα γιατι ειμαι με καισαρικη, και την ιδια μερα εχω γεννεθλια και επετειο γαμου.και την προηγουμενη μερα γιορταζει η κορη μου....οοοοοολα μαζι.και το ακομα πιο αστειο η μικρη μου εχει γεννεθλια μαζι με τον αντρα μου....:shock:

οριστε???:roll::roll::roll:θα γενναω κ θα εχω κ κινητο μαζι??κ αν ολη η διαδικασια κρατησει πανω απο δεκα ωρες π.χ οι αλλοι εξω που θα περιμενουν δεν θα εχουν σαλταρει???εγω δλδ αν θελω μονοκλινο θα φροντισει ο γιατρος για αυτο??

Πριν 14 μήνες γέννησα το γιο μου στο Αρεταίειο με τον κο Χασιάκο φυσικά.Δεν ήμουν πλήρως ενημερωμένη(δε γνώριζα και το fun club) και ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν ενώ μπήκα στην αίθουσα τοκετών ο γιατρός μας με ρώτησε αν πήρα μαζί μου το κινητό μου.Ο ίδιος βγήκε και ζήτησε από τον άνδρα μου να του δώσει το κινητό μου για να μου το φέρει στην αίθουσα.Ευτυχώς μου έδωσε τη λύση αυτή γιατί δεν επιτρέπεται σε κανέναν δικό μας να είναι στην αίθουσα τοκετών,έμεινα 24 ώρες μέσα στην αίθουσα εώς ότου γεννήσω το βλασταράκι μου και άλλες δυόμιση ώρες μέχρι να είμαι έτοιμη για να πάω στο δωμάτιό μου το ότι μπορούσα να μιλήσω με τον άνδρα μου και τους γονείς μου όποτε εγώ ήθελα ήταν παρήγορο.Και αυτοί όμως με έπαιρναν τηλ όποτε ήθελαν.Ο άνδρας μου ρωτούσε και άτομα του προσωπικού που έβγαιναν από την αίθουσα και ήταν πάντα πρόθυμοι να τον ενημερώσουν.Να φανταστείς αμέσως με το που γεννήθηκε το μικρό μου και πριν τον πάρω στην αγκαλιά μου(μου τον έδειξε ο γιατρός και τον έδωσε στη μαία να τον ετοιμάσει)πήρα τηλ τον άνδρα μου και πρώτη εγώ του είπα ότι όλα πήγαν καλά και σε λίγο θα τον έβλεπε και αυτός.

Τώρα όσο αφορά το μονόκλινο δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει πολλά ο γιατρός εμάς μας παρέπεμψε στην προϊσταμένη η οποία δε μπόρεσε να κάνει τίποτα όχι για μονόκλινο αλλά ούτε για κρεβάτι στον πρώτο όροφο που ήταν η αίθουσα με τα μωρά,έτσι έβλεπα το μπέμπη μου μόνο όταν με ειδοποιούσαν ότι ξύπνησε και έκλαιγε,για να τον θηλάσω(αυτό μου είχε τσακίσει τα νεύρα γιατί περίμενα ότι θα μπορούσα να έχω το μωρό μου περισσότερο μαζί μου και δεν ήμουν προετοιμασμένη για την κατάσταση που επικρατούσε τότε στο νοσοκομείο).Τώρα διανύω τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και είμαι πολύ χαρούμενη που δημιούργησαν αίθουσα μωρών και στο ισόγειο και έτσι θα μπορώ να έχω τη μπέμπα μαζί μου πολύ περισσότερο.

[sIGPIC][sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πριν 14 μήνες γέννησα το γιο μου στο Αρεταίειο με τον κο Χασιάκο φυσικά.Δεν ήμουν πλήρως ενημερωμένη(δε γνώριζα και το fun club) και ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν ενώ μπήκα στην αίθουσα τοκετών ο γιατρός μας με ρώτησε αν πήρα μαζί μου το κινητό μου.Ο ίδιος βγήκε και ζήτησε από τον άνδρα μου να του δώσει το κινητό μου για να μου το φέρει στην αίθουσα.Ευτυχώς μου έδωσε τη λύση αυτή γιατί δεν επιτρέπεται σε κανέναν δικό μας να είναι στην αίθουσα τοκετών,έμεινα 24 ώρες μέσα στην αίθουσα εώς ότου γεννήσω το βλασταράκι μου και άλλες δυόμιση ώρες μέχρι να είμαι έτοιμη για να πάω στο δωμάτιό μου το ότι μπορούσα να μιλήσω με τον άνδρα μου και τους γονείς μου όποτε εγώ ήθελα ήταν παρήγορο.Και αυτοί όμως με έπαιρναν τηλ όποτε ήθελαν.Ο άνδρας μου ρωτούσε και άτομα του προσωπικού που έβγαιναν από την αίθουσα και ήταν πάντα πρόθυμοι να τον ενημερώσουν.Να φανταστείς αμέσως με το που γεννήθηκε το μικρό μου και πριν τον πάρω στην αγκαλιά μου(μου τον έδειξε ο γιατρός και τον έδωσε στη μαία να τον ετοιμάσει)πήρα τηλ τον άνδρα μου και πρώτη εγώ του είπα ότι όλα πήγαν καλά και σε λίγο θα τον έβλεπε και αυτός.

Τώρα όσο αφορά το μονόκλινο δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει πολλά ο γιατρός εμάς μας παρέπεμψε στην προϊσταμένη η οποία δε μπόρεσε να κάνει τίποτα όχι για μονόκλινο αλλά ούτε για κρεβάτι στον πρώτο όροφο που ήταν η αίθουσα με τα μωρά,έτσι έβλεπα το μπέμπη μου μόνο όταν με ειδοποιούσαν ότι ξύπνησε και έκλαιγε,για να τον θηλάσω(αυτό μου είχε τσακίσει τα νεύρα γιατί περίμενα ότι θα μπορούσα να έχω το μωρό μου περισσότερο μαζί μου και δεν ήμουν προετοιμασμένη για την κατάσταση που επικρατούσε τότε στο νοσοκομείο).Τώρα διανύω τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και είμαι πολύ χαρούμενη που δημιούργησαν αίθουσα μωρών και στο ισόγειο και έτσι θα μπορώ να έχω τη μπέμπα μαζί μου πολύ περισσότερο.

Καλως ήρθεςςςςςςςςςςςςςςς:D. Με το καλό να έρθει και η μπεμπούλα σου

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι,αντε να τα σφιξουμε επιτελους στην αγκαλιτσα μας.το αντρακι μου ειναι σχεδων συνεχεια ξυπνιος,τον αισθανομαι συνεχεια ολοκληρες τουμπες κανει χιχιχι:D η μικρη πραγματικα ανυπομονη παρα πολυ,καθε φορα που της λεω οτι παω στον γιατρο να τον δουμε μου λεει....θα τον βγαλεις μαμα?:P:p:p:p και καθε βραδυ μου χαιδευει και μου φιλαει την κοιλια και του μιλαει,του λεει σε περιμενουμε μπεμπη και σ αγαπαμε....ααααασε εχει πολυ πλακα.αντε να δουμε....η πλακα ξερεις ποια ειναι κικαρ μου?οτι θα γεννησω 10 δεκεμβρη προγραματισμενα γιατι ειμαι με καισαρικη, και την ιδια μερα εχω γεννεθλια και επετειο γαμου.και την προηγουμενη μερα γιορταζει η κορη μου....οοοοοολα μαζι.και το ακομα πιο αστειο η μικρη μου εχει γεννεθλια μαζι με τον αντρα μου....:shock:

:D:D:D

Άρα η μικρή είναι Αννούλα. Αχ τοξότες σε αυτό το σπίτι. Τι καλά. Ο άντρας σου πρέπει να είναι αφάνταστα ευτυχισμένος. Δεν τον έχεις κουράσει καθόλου να θυμάται διαφορετικές ημερομηνίες:D

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Καλως ήρθεςςςςςςςςςςςςςςς:D. Με το καλό να έρθει και η μπεμπούλα σου

Σε ευχαριστώ πολύ kikar ,παρακολουθώ το site και ξέρω ότι πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσεις στα χέρια σου το δικό σου μωράκι εύχομαι να παν όλα καλά.

[sIGPIC][sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα :-),

Είμαι νέα στο club του κ. Χασιάκου, από τον οποίο πολύ ευχαριστημένη και ως γιατρό και ως άνθρωπο, ούσα στην πρώτη μου φυσιολογική εγκυμοσύνη.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όμως, όχι σε κατι που αφορά σ' εμένα αλλά σ' ενα πολύ αγαπημένο συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεται για εξωσωματική με τον συγκεκριμένο γιατρό. Οπότε, οποιαδήποτε εμπειρία και πληροφορία σχετικά π.χ. με το νοσοκομείο (Αρεταίειο, Λητώ, Embryoart), το κόστος, το απαιτούμενο χρονικό διάστημα κλπ. από κάποια κοπέλα που έχει πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

Ευχαριστώ πολύ

Γειά σου zefizefi,

και εγω είμαι στην διαδικασία να αποφασίσω για εξωσωματική, οπότε δεν έχω ακόμη πλήρη εμπειρία αφού δεν την έχω κάνει. Αυτά που μπορώ να σου πω για αρχή είναι ότι εμας ο Χασιάκος μας πρότεινε όταν τον ρωτήσαμε το Embryoart και συγκεκριμένα μας παρέπεμψε στον Κο Μακράκη. Νομίζω πως μόνο στο Embryoart στέλνει κόσμο αφού ουσιαστικά το έχει ανοίξει εκείνος με τους συνεργάτες του. Ο Μακράκης μας φάνηκε πολύ καλός, ανθρώπινος, μιλούσαμε μαζί του 1 ώρα. Ελυσε όλες μας τις απορίες και ουδέποτε δεν μας φάνηκε ότι προσπαθεί να μας σπρώξει ντε και καλά στην εξωσωματική. Για κόστος μας είπε ότι θα κοστίσει 2500 ευρώ. Τα φάρμακα είναι έξτρα αλλά τα παίρνεις από το ΙΚΑ (αν έχεις) αφού περάσεις από επιτροπή που μας είπε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης το ΙΚΑ σου δίνει πίσω 300 ευρώ.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Γειά σου zefizefi,

και εγω είμαι στην διαδικασία να αποφασίσω για εξωσωματική, οπότε δεν έχω ακόμη πλήρη εμπειρία αφού δεν την έχω κάνει. Αυτά που μπορώ να σου πω για αρχή είναι ότι εμας ο Χασιάκος μας πρότεινε όταν τον ρωτήσαμε το Embryoart και συγκεκριμένα μας παρέπεμψε στον Κο Μακράκη. Νομίζω πως μόνο στο Embryoart στέλνει κόσμο αφού ουσιαστικά το έχει ανοίξει εκείνος με τους συνεργάτες του. Ο Μακράκης μας φάνηκε πολύ καλός, ανθρώπινος, μιλούσαμε μαζί του 1 ώρα. Ελυσε όλες μας τις απορίες και ουδέποτε δεν μας φάνηκε ότι προσπαθεί να μας σπρώξει ντε και καλά στην εξωσωματική. Για κόστος μας είπε ότι θα κοστίσει 2500 ευρώ. Τα φάρμακα είναι έξτρα αλλά τα παίρνεις από το ΙΚΑ (αν έχεις) αφού περάσεις από επιτροπή που μας είπε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης το ΙΚΑ σου δίνει πίσω 300 ευρώ.

επειδη κ γω περασα πολλα σου προτεινω να ακουσεισ ΜΟΝΟ τον χασιακο που σιγουρα θα σου πει αληθεια ακουσα οτι τελευταια αφηνει τισ εξωσωματικεσ στον μουστακαρια που ηταν στην ομαδα του οταν την εκανα εγω σου προτεινω να του ζητησεισ να σε αναλαβει ο ιδιοσ γιατι το αποφευγει επειδη εχει πολλη δουλεια εμενα το 2004 μου πηρε η euromedica που συνεργαζοταν τοτε 500 ευρω κ ο γιατροσ με πολυ κυνηγι για να πληρωθει 300.... αν θεσ κατι αλλο στη διαθεση σου

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! εύχομαι σε όλες καλό μήνα και ότι καλύτερο για την κάθε μία και τα μωράκια.....

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με το Αρεταίειο. θεώρησα σήμερα το βιβλιάριο και γράφει "θέση νοσηλείας Γ ". τι σημαίνει αυτό σχετικά με τα δωμάτια στο νοσοκομείο?? ξέρω οτι δεν μπορώ να πάρω μονόκλινο, αλλά τι μπορώ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! φιλάκια...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κ απο μενα μετα απο πολυ καιρο. Γεννησαμε και κοντευουμε αν σαραντησουμε. Καλα τα περναμε αν εξαιρεσεις την αυπνια αλλα που θα παει θα στρωσει κ αυτο το θεμα . Καλα τελειος ο γιατρος αψογο και το Αρεταιειο τι βλακεια εκανα στο πρωτο και πληρωσα το Λητω ... η μονη διαφορα ηταν οτι το δωματιο ηθελε λιγο βαψιμο ( ημουν στον 1ο οροφο) κατα τα αλλα ιδια ακριβως μην πω πως ηταν και πιο ανετα. Και το προσωπικο αν και λιγο τελειο. Το μονο προβλημα ειχα με μια τραπεζοκομα αλλα ενταξει ημουν λιγο προκατελειμενη απο την αρχη . ξερετε το ¨δεν παω τη φατσα σου¨ Τελος παντων περασε και μαλλον την αλλη βδομαδα θα δω και τον γιατρο.

zouzounitsa στο Αρεταιειο η θεση που σου καλυπτει το ΙΚΑ αφορα τετρακλινο. Εγω πηγα σε δικλινο γιατι δεν προλαβα μονοκλινο και με πληρωσα γυρω στα 150 αλλα εκανα καισαρικη. Αν μπορεις παντως και υπαρχει παρε δωματιο με λιγες κλινες γιατι τα μωρα ειναι μαζι με τις μανουλες και στο επισκεπτηριο υπαρχει προβλημα. Φαντασου στο δικλινο καποια στιγμη μαζευτηκαν καπου 10 ατομα. Οχι και οτι καλυτερο για τα μωρα.

Παω τωρα γιατι κλαιμε...

Καλημέρα κορίτσια!!! εύχομαι σε όλες καλό μήνα και ότι καλύτερο για την κάθε μία και τα μωράκια.....

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με το Αρεταίειο. θεώρησα σήμερα το βιβλιάριο και γράφει "θέση νοσηλείας Γ ". τι σημαίνει αυτό σχετικά με τα δωμάτια στο νοσοκομείο?? ξέρω οτι δεν μπορώ να πάρω μονόκλινο, αλλά τι μπορώ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! φιλάκια...

Zounitsa, εάν γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό, θα πληρώσεις τα πάντα μόνη σου, όμως το ΙΚΑ θα σου δώσει μετά την γέννα το επίδομα λοχείας. Το ποσό εξαρτάται από τα ένσημα που έχεις. Το επίδομα κυήσεως το έχεις πάρει ;

Η θέση Γ ξέρω ότι είναι 3κλινο και η θέση ΑΒ είναι 2κλινο.

Επειδή δικαιούμαι Α θέση, βρήκα μονόκλινο στο Αρεταίειο (μετά βέβαια από έντονη επιμονή της μητέρας μου) και επειδή γέννησα με καισαρική, πλήρωσα μόνο 37 Ευρώ για 7 ημέρες (έμεινα τόσο λόγω αλλεργίας που έπαθα από την επισκληρίδιο.)

Ιόλη μου χαίρομαι που είσαι καλά και εχεις χαλαρώσει τελείως και με το θέμα του παιδιού. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα δεις.

καλησπέρα κορίτσια!!!

επειδή εγώ τα έχω πιο πρόσφατα (βγήκα στις 24/09/2010) να σας πω τι μου είπανε από το ΙΚΑ όταν έκανα ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις με τη ζουζουνιτσα.

Γ' κατηγορία σημαίνει για το ΙΚΑ 6κλινο άρα απο τη στιγμή που το αρεταιειο δεν εχει πάμε για το τετράκλινο , το οποιο όμως δεν θεωρείται Γ' κατηγορίας και γι'αυτό και πληρώνουμε ( το ποσό που πληρώνουμε θεωρείται η διαφορά από το 6κλινο ). Τα λεφτά που πληρώνουμε δεν τα παίρνουμε πίσω και η απόδειξη μπαίνει μόνο στην εφορία.

Ανεξάρτητα από την κατηγορία που δικαιούμαστε μπορούμε να ζητήσουμε να πάμε σε άλλο δωμάτιο παντα βέβαια πληρώνοντας τη διαφορά. Το θέμα είναι να υπάρχει ελεύθερο , εδώ ούτε ο γιατρός μπορεί να κάνει κάτι .

όσο για το τι πληρώνεις , αφού πήρα στο λογιστήριο πήρα την παρακάτω απάντηση:

4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

Εγω που έμεινα 4 βράδια σε 4κλινο ( δεν είχε άλλο δωμάτιο ) πληρωσα συνολικα

308,15.

Ελπιζω να βοήθησα λιγάκι. Φιλάκια πολλά!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου,

αύριο 15.45. Εσείς?

dearcatherine γέννησες κορίτσι μου?

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...