Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

efoulito μου, πράγματι τα νέα σου δεν είναι και πολύ ευχάριστα.

Ξέρω ότι σου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Στη θέση σου κι εγώ θα έκανα εξωσωματική. Πράγματι, η σπερματέγχυση θεωρείται ότι δεν έχει μεγάλη επιτυχία. Εμένα μου την πρότεινε ο Μουστακαρίας, γιατί έχω μείνει έγκυος μόνη μου δυο φορές και δεν έχω άλλα προβλήματα.

Τελικά, δεν έκανα σπερματέγχυση. Δουλεύω πάνω από 12 ώρες την ημέρα και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Μάλλον μετά τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσω προσπάθεια.

Απόψε πήγα σε ένα φίλο γυναικολόγο να μου γράψει θεραπεία για μύκητες και, όταν άκουσε ότι δεν έχω μείνει ακόμη έγκυος, μου είπε ότι δυστυχώς πρέπει να πάω στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, δηλ. είτε σπερματέγχυση είτε εξωσωματική. Μάλιστα μου είπε ότι όσο πλησιάζω την ηλικία των 40, η γονιμότητα πέφτει κατακόρυφα.

Για την υστεροσκόπηση, πράγματι, έδωσα 1.900 ευρώ και ήταν επεμβατική. Και μια φίλη που την έκανε στο Χασιάκο, πάλι τα ίδια έδωσε.

Ίσως στο Έμβρυοαρτ να μην την κάνουν με αναισθησία, οπότε δεν χρειάζεται ούτε αναισθησιολόγος, ούτε φάρμακα. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Πάντως είχα ακούσει κι εγώ ότι στο Έμβρυοαρτ είναι φτηνή η υστεροσκόπηση αλλά, αφού ο Χασιάκος μου είπε ΛΗΤΩ ή ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, αποφάσισα να πάω στο ΛΗΤΩ, γιατί στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ δεν θα μου την έκανε ο Χασιάκος αλλά κάποιος άλλος, τον οποίο επισκέφτηκα και αντιπάθησα.

Μην το σκέφτεσαι, κάνε την στο Έμβρυοαρτ που είναι και λίγα τα χρήματα. Αν έχεις αμφιβολίες, ρώτα και τον Χασιάκο, να δεις τι θα σου πει.

Ξαναγράψε τα νέα σου. Εγώ για την ώρα δεν έχω καθόλου νέα, όπως σου είπα δουλεύω μέρα νύχτα.

Πολλά φιλιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου ΙOLHτσα μου,

Και εγώ νομίζω ότι αν δεν προχωρήσω σε εξωσωματική μάλλον χρόνο θα χάσω και χρήμα. Εχει δίκιο και ο γιατρός μας και οι συνεργάτες του στο Embryoart. Οσο το σκέφτομαι το βρίσκω την καλύτερη λυση στο δικό μου θέμα. Τι να πω. Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι είναι αδύνατον εγώ να είμαι αντιμέτωπη με την εξωσωματική. Κατα βάθος δεν το έχω συνειδητοποιήσει!

Μαλλον θα προχωρήσω σύντομα στην υστεροσκόπηση, να ησυχάσω απο αυτό το θέμα. Μιλησα τώρα το πρωϊ με τον Κο Μακρακη και επιβεβαίωσα ότι η τιμή που μου είπε είναι και αν χρειαστεί κάποια επέμβαση, όλα μέσα. Οντως είναι καλή η τιμή. Θυμήθηκα ότι μας είπε εχτες ότι τα μαιευτήρια χρεώνουν πολύ παραπάνω. Μήπως εχεις ιδιωτική ασφάλεια γιαυτό ήταν τέτοια η τιμή?

Παντως διάβασα στο φυλλάδιο του κέντρου ότι ο Μακράκης ειδικεύεται σε υστεροσκοπήσεις και λαπαροσκοπήσεις. Ηδη ο Χασιάκος μου είπε όταν με παρέπεμψε σε αυτόν ότι ότι χρειαστεί για τη μήτρα θα μου το κάνει αυτός αφού προχωράω για εξωσωματική.

Πω πω τόσο πολύ δουλειά έχεις κοπέλα μου? Ξέρω ότι θα είσαι κουρασμένη και μάλλον το έχεις αφήσει το θέμα του παιδιού, οπότε εύχομαι έστω και με την κούραση που έχεις να γίνει το θαύμα και να μείνεις έγκυος φυσικά. Βγάλτο λίγο από το μυαλό σου.

Τι να πω, ο Θεός να μας τα φέρει βολικά και να επιτύχουμε έστω και τεχνιτά. Το άγχος μου τώρα είναι πως θα είναι ποιοτικά τα ωάριά μου και αν θα είναι ο αριθμός καλός. Σε 5 μήνες γινομαι 35. Με επιασε μια φοβία λίγο για αυτό. Οσο να ναι και απο τα 35 αρχίζει το αναπαραγωγικό μας σύστημα και αλλάζει (ετσι λένε τουλάχιστον οι επιστήμονες γιατροί, δεν είναι απολυτο βέβαια).

Φιλάκια πολλά και θα τα λέμε.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

καλημέρα κορίτσια.

Όπως σας υποσχέθηκα θα σας γράψω κάποια στιγμή ( κρατάει τον μπέμπη η κόρη μου τώρα) .

Λοιπόν να σας πω τι χρειάστηκα στο νοσοκομείο.

Για μένα: νυχτικό και πυτζάμες , ότι προτιμάει ο καθένας κατά προτίμηση καλοκαιρινό ( κάνει πολύ ζέστη)

πετσέτες προσώπου και μπάνιου, σερβιέτες μεγάλες ( πχ ακράτειας) για τις πρώτες μέρες και κανονικές για πιο μετά.Επιθέματα στήθους για όταν κατέβει το γάλα και βέβαια σουτιέν θηλασμού. Να μην ξεχάσω πάρτε και καμία μαξιλαροθήκη ( μπορεί να μην έχουν). :wink: Επίσης καλού κακού βάλτε στο αυτοκίνητο και κανένα μαξιλάρι ( είδα ότι όλα τα κρεβάτια δεν είχαν ) αν χρειαστεί καλώς αν όχι ...... δεν το κουβαλάτε εσείς αλλά το αυτοκίνητο!!!!!

Για το μωρό:

σεντονάκια (2-3), φανελάκια (4-6) μήπως και έχουμε κανένα ατύχημα, μωρομάντηλα ( δεν έχουν μην ξεχάσετε),και πανάκια για να τα βάζετε για το ρέψιμο ή σαν μαξιλαράκι στο καλαθάκι που θα έχουν το μωρό, και βέβαια μία αλλαξιά ρούχα για την έξοδο.

Αυτά το λίγα για την παραμονή μας στο νοσοκομείο.

Για τις κοπέλες στο νοσοκομείο δεν εχω να πω τίποτα ήταν όλες εξαιρετικές( παρ'όλη τη δουλεια που είχαν, μην περιμένετε να τρέξουν αμέσως , αλλά να ξέρετε δεν σας ξεχνούν και θα έρθουν να βοηθήσουν). Φτάνει οι απαιτήσεις μας να μην είναι παράλογες.

Παρασκευή μου εγραψες ότι γέννησα με έναν πόνο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ένα θα σου πω είμουν από τις 7 το πρωί με σπασμένα νερά και καθόμουν σε μία αίθουσα και περίμενα να ελευθερωθεί κρεβάτι και όταν πια υπήρχε ελεύθερο με πήραν στην αίθουσα τοκετού :wink::wink::wink: (μόνο σε μένα μπορούσε να γίνει) εννοείτε ότι τους πόνους τους εφαγα στην καρέκλα !!!!!!!!

Στην αίθουσα τοκετού τωρα( αλλη ιστορια αυτή) ξεκινησαμε ωραια και μετα έχασα επισόδεια .... Τι εννοω!!! αφου μου κάνουν την επισκλειρίδιο ( η οποια μαλλον δεν επιασε , θα ρωτήσω το γιατρο) οι πονοι έγιναν αρκετα δυνατοι και σε μικρό διαστημα γεννησα!!!!!! Αυτα απο εμένα .

dream όπως και η Κικαρ έτσι και σε μένα δεν ζήτησε ο γιατρος μας αυτή την εξέταση ,μόνο αιματολογικές και ούρων μου ζήτησε. 'Οπως και η κίκαρ έτσι και εγώ σου προτείνω να έρθεις σε επαφή με το ιατρείο του κ. Χασιάκου για γυναικολόγο σου . Βέβαια εσύ αποφασίζεις .

eienil να σε ρωτησω σε τι δωματο ησουν και ποσα πληρωσες στο αρεταιειο;

καλησπερα κοριτσια..εγω για υστεροσκοπιση κ λαπαροσκοπιση πριν ενα χρονο στο λητω πληρωσα συνολικα 4000 ευρω..μισα το λητω κ τα αλλα ο γιατρος μας..χαλαλι του ομως.... ηθελα να ρωτησω οσες εχουν γεννηση στο αρεταιεο σχετικα με την διαδικασια επιλογης δωματιου κ σχετικα με τους συγγενεις κ συζηγο που περιμενουν την ωρα του τοκετου κ τι αντιμετωπιση κ ενημερωση εχουν απο το προσωπικο του νοσοκομειου κατα την διαδικασια του τοκετου...φικακιααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα κοριτσια..εγω για υστεροσκοπιση κ λαπαροσκοπιση πριν ενα χρονο στο λητω πληρωσα συνολικα 4000 ευρω..μισα το λητω κ τα αλλα ο γιατρος μας..χαλαλι του ομως.... ηθελα να ρωτησω οσες εχουν γεννηση στο αρεταιεο σχετικα με την διαδικασια επιλογης δωματιου κ σχετικα με τους συγγενεις κ συζηγο που περιμενουν την ωρα του τοκετου κ τι αντιμετωπιση κ ενημερωση εχουν απο το προσωπικο του νοσοκομειου κατα την διαδικασια του τοκετου...φικακιααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:

Λάμπη μου καλησπέρα! Εγώ που ρώτησα για δωμάτιο μου είπαν οτι το κλείνω μετά απο συννενόηση με τον γιατρό!! Οι τιμές είναι 77 το 4κλινο, 88 το τρίκλινο, 100 το δίκλινο και 130 το μονόκλινο... στο περίπου!! Ενημέρωση δεν έχουν οι συγγενείς αλλά μπορείς την ώρα του τοκετού να μιλάς στο κινητό:lol:!! Καλύτερα να σου πεί κάποια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα αλλιώς περίμενε να γεννήσω σε μια βδομάδα το πολύ και θα μπω να σε ενημερώσω!!;);)

Διαφημίσεις

Γειά σου ΙOLHτσα μου,

Και εγώ νομίζω ότι αν δεν προχωρήσω σε εξωσωματική μάλλον χρόνο θα χάσω και χρήμα. Εχει δίκιο και ο γιατρός μας και οι συνεργάτες του στο Embryoart. Οσο το σκέφτομαι το βρίσκω την καλύτερη λυση στο δικό μου θέμα. Τι να πω. Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι είναι αδύνατον εγώ να είμαι αντιμέτωπη με την εξωσωματική. Κατα βάθος δεν το έχω συνειδητοποιήσει!

Μαλλον θα προχωρήσω σύντομα στην υστεροσκόπηση, να ησυχάσω απο αυτό το θέμα. Μιλησα τώρα το πρωϊ με τον Κο Μακρακη και επιβεβαίωσα ότι η τιμή που μου είπε είναι και αν χρειαστεί κάποια επέμβαση, όλα μέσα. Οντως είναι καλή η τιμή. Θυμήθηκα ότι μας είπε εχτες ότι τα μαιευτήρια χρεώνουν πολύ παραπάνω. Μήπως εχεις ιδιωτική ασφάλεια γιαυτό ήταν τέτοια η τιμή?

Παντως διάβασα στο φυλλάδιο του κέντρου ότι ο Μακράκης ειδικεύεται σε υστεροσκοπήσεις και λαπαροσκοπήσεις. Ηδη ο Χασιάκος μου είπε όταν με παρέπεμψε σε αυτόν ότι ότι χρειαστεί για τη μήτρα θα μου το κάνει αυτός αφού προχωράω για εξωσωματική.

Πω πω τόσο πολύ δουλειά έχεις κοπέλα μου? Ξέρω ότι θα είσαι κουρασμένη και μάλλον το έχεις αφήσει το θέμα του παιδιού, οπότε εύχομαι έστω και με την κούραση που έχεις να γίνει το θαύμα και να μείνεις έγκυος φυσικά. Βγάλτο λίγο από το μυαλό σου.

Τι να πω, ο Θεός να μας τα φέρει βολικά και να επιτύχουμε έστω και τεχνιτά. Το άγχος μου τώρα είναι πως θα είναι ποιοτικά τα ωάριά μου και αν θα είναι ο αριθμός καλός. Σε 5 μήνες γινομαι 35. Με επιασε μια φοβία λίγο για αυτό. Οσο να ναι και απο τα 35 αρχίζει το αναπαραγωγικό μας σύστημα και αλλάζει (ετσι λένε τουλάχιστον οι επιστήμονες γιατροί, δεν είναι απολυτο βέβαια).

Φιλάκια πολλά και θα τα λέμε.

efoulito, η τιμή είναι πολύ καλή.

Δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια. Όπως λέει και η Λάμπη, πάει 2.000 η υστεροσκόπηση και 2.000 η λαπαροσκόπηση. Τα μισά τα παίρνει το Λητώ και τα άλλα μισά ο γιατρός.

Εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για σεξ. Κι ούτε θέλω να μείνω έγκυος σ' αυτή τη φάση, γιατί έχω αναλάβει κάτι και θέλω να το διεκπεραιώσω. Έτσι κι αλλιώς, πέρα από την κούραση, η δουλειά μου μ' ευχαριστεί.

Έχω στο νου μου ότι γύρω στα Χριστούγεννα θ' αρχίσω να το ψάχνω πάλι το θέμα.

Γράψε μας τα νέα σου μόλις κάνεις υστεροσκόπηση και πώς θα κινηθείς μετά.

Και μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν. Μια χαρά ποιοτικά θα είναι τα ωάριά σου.

Πολλά φιλιά.

Λοιπόν ασφαλισμένους στο ΙΚΑ : 4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

Σε ρωτούν τι δωμάτιο θέλεις, αυτό όμως είναι σχετικό γιατί τελικά καταλήγεις όπου υπαρχει κρεβάτι .Εγώ ζήτησα τρικλινο αλλα ήταν μια κοπέλα πριν απο μένα που είχε ζητήσει και αυτή τρίκλινο και όταν ελευθερώθηκε το πήρε εκείνη έτσι εγώ κατέληξα στο τετράκληνο.

Δεν ξέρω τι ενημέρωση είχαν οι δικοί μου που περίμεναν εξω, βασικά μίλαγα εγω μαζί τους μία και είχα το κινητο μαζί μου, όταν γεννήθηκε ο μπέμπησ μου είπαν οτι τον είδαν αμέσως και μάλιστα μία νοσοκόμα ρώτησε τον αντρα μου αν θέλει να τον πάρει αγκαλιά. Το ασχημο για εμένα ήταν η αναμονη για κρεβάτι χωρις τη δυνατότητα να εχω καποιον δικό μου κοντα μου (ήταν σπασμένα τα νερά και με είχαν σε ενα δωμάτιο να περιμένω καθιστή ).

Ελπίζω να ελυσα κάποιες απορίες σας, ότι αλλο θέλετε ρωτήστε με.

Φιλάκια

Κορίτσια καλησπέρα :-),

Είμαι νέα στο club του κ. Χασιάκου, από τον οποίο πολύ ευχαριστημένη και ως γιατρό και ως άνθρωπο, ούσα στην πρώτη μου φυσιολογική εγκυμοσύνη.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας, όμως, όχι σε κατι που αφορά σ' εμένα αλλά σ' ενα πολύ αγαπημένο συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεται για εξωσωματική με τον συγκεκριμένο γιατρό. Οπότε, οποιαδήποτε εμπειρία και πληροφορία σχετικά π.χ. με το νοσοκομείο (Αρεταίειο, Λητώ, Embryoart), το κόστος, το απαιτούμενο χρονικό διάστημα κλπ. από κάποια κοπέλα που έχει πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

Ευχαριστώ πολύ

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. ειχα ρωτησει το γιατρο μας και μου ειχε πει για το νοσοκομειο απο 400-800 αναλογως,η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ακουσει ξανα τις τιμες αυτες για το αρεταιειο παρολο που εχουν γεννησει πολλες γνωστες μου εκει. τωρα δεν ξερω ισως επειδη εχω τεβε; μηπως οι τιμες που μου ειπε ειναι χωρις την ασφαλεια;;;;

Λάμπη μου καλησπέρα! Εγώ που ρώτησα για δωμάτιο μου είπαν οτι το κλείνω μετά απο συννενόηση με τον γιατρό!! Οι τιμές είναι 77 το 4κλινο, 88 το τρίκλινο, 100 το δίκλινο και 130 το μονόκλινο... στο περίπου!! Ενημέρωση δεν έχουν οι συγγενείς αλλά μπορείς την ώρα του τοκετού να μιλάς στο κινητό:lol:!! Καλύτερα να σου πεί κάποια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα αλλιώς περίμενε να γεννήσω σε μια βδομάδα το πολύ και θα μπω να σε ενημερώσω!!;);)

οριστε???:roll::roll::roll:θα γενναω κ θα εχω κ κινητο μαζι??κ αν ολη η διαδικασια κρατησει πανω απο δεκα ωρες π.χ οι αλλοι εξω που θα περιμενουν δεν θα εχουν σαλταρει???εγω δλδ αν θελω μονοκλινο θα φροντισει ο γιατρος για αυτο??

Διαφημίσεις

Λοιπόν ασφαλισμένους στο ΙΚΑ : 4κλινο 74 την βραδια - 3κλινο 88 -2κλινο 106 και για μονοκλινο 128 σύν ενα εφαπαξ ποσό 14,70 αυτά για φτ.

Για καισαρικη ισχύει 4κλινο τιποτα, 3κλινο 15, δικλινο34 και μονοκλινο 55 χωρίς καμία αλλη επιβάρυνση!!!!!!

Σε ρωτούν τι δωμάτιο θέλεις, αυτό όμως είναι σχετικό γιατί τελικά καταλήγεις όπου υπαρχει κρεβάτι .Εγώ ζήτησα τρικλινο αλλα ήταν μια κοπέλα πριν απο μένα που είχε ζητήσει και αυτή τρίκλινο και όταν ελευθερώθηκε το πήρε εκείνη έτσι εγώ κατέληξα στο τετράκληνο.

Δεν ξέρω τι ενημέρωση είχαν οι δικοί μου που περίμεναν εξω, βασικά μίλαγα εγω μαζί τους μία και είχα το κινητο μαζί μου, όταν γεννήθηκε ο μπέμπησ μου είπαν οτι τον είδαν αμέσως και μάλιστα μία νοσοκόμα ρώτησε τον αντρα μου αν θέλει να τον πάρει αγκαλιά. Το ασχημο για εμένα ήταν η αναμονη για κρεβάτι χωρις τη δυνατότητα να εχω καποιον δικό μου κοντα μου (ήταν σπασμένα τα νερά και με είχαν σε ενα δωμάτιο να περιμένω καθιστή ).

Ελπίζω να ελυσα κάποιες απορίες σας, ότι αλλο θέλετε ρωτήστε με.

Φιλάκια

δλδ οι δικοι μας περιμενουν εξω απο τον θαλαμο που θα γενναω εγω η υπαρχει καποιος χωρος για τους συγγενεις που περιμενουν??σορυ κοριτσια θελω να ξερω μην παθω καμια φρικη...βρε κοριτσια ασχετο αλλα αποψε για πρωτη φορα αισθανομαι να με καιει ο οισοφαγος μου..τι στο καλο ειναι αυτο τωρα???

δλδ οι δικοι μας περιμενουν εξω απο τον θαλαμο που θα γενναω εγω η υπαρχει καποιος χωρος για τους συγγενεις που περιμενουν??σορυ κοριτσια θελω να ξερω μην παθω καμια φρικη...βρε κοριτσια ασχετο αλλα αποψε για πρωτη φορα αισθανομαι να με καιει ο οισοφαγος μου..τι στο καλο ειναι αυτο τωρα???

ναι υπαρχει χωρος για τους συγγενεις. εγω εχω βρεθει εκει 3 φορες για γεννες [οχι δικες μου] δε βγαινει κανενας να ενημερωσει αλλα οποιον δειτε να βγαινει απο την αιθουσα τοκετου λες το ονομα της κοπελας και σε ενημερωνει..τωρα οσο για τον οισοφαγο σου δεν εχω ιδεα. αν νομιζεις οτι δεν ειναι υποφερτο να ενημερωσεις το γιατρο.

μην ανυσηχεις λαμπη μου,εχω κι εγω πολλες μερες αυτο με τον οισοφαγο μου,ειναι καουρες και με τρελαινουνε.νιωθω να ζεματαει πολλες φορες.και ειχα παρει προχτες στο ιατρειο και μου ειπανε να παρω σιμεκο καθε φορα που το νιωθω εντονα.μεχρι 3 την ημερα μπορεις να παρεις.

μην ανυσηχεις λαμπη μου,εχω κι εγω πολλες μερες αυτο με τον οισοφαγο μου,ειναι καουρες και με τρελαινουνε.νιωθω να ζεματαει πολλες φορες.και ειχα παρει προχτες στο ιατρειο και μου ειπανε να παρω σιμεκο καθε φορα που το νιωθω εντονα.μεχρι 3 την ημερα μπορεις να παρεις.

Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη με παλινδρόμηση. Απλά να σας προετοιμάσω για να μην τρέφετε ελπίδες εφόσον ξεκίνησαν οι καούρες μέχρι το τέλος θα σας συνοδεύουν. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα γιατί έχω πεισμώσει και δε θέλω να πάρω φάρμακα. Βοηθά λίγο να ξέρετε η μαστίχα Χίου σε σκόνη:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...