Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια.

Όπως σας υποσχέθηκα θα σας γράψω κάποια στιγμή ( κρατάει τον μπέμπη η κόρη μου τώρα) .

Λοιπόν να σας πω τι χρειάστηκα στο νοσοκομείο.

Για μένα: νυχτικό και πυτζάμες , ότι προτιμάει ο καθένας κατά προτίμηση καλοκαιρινό ( κάνει πολύ ζέστη)

πετσέτες προσώπου και μπάνιου, σερβιέτες μεγάλες ( πχ ακράτειας) για τις πρώτες μέρες και κανονικές για πιο μετά.Επιθέματα στήθους για όταν κατέβει το γάλα και βέβαια σουτιέν θηλασμού. Να μην ξεχάσω πάρτε και καμία μαξιλαροθήκη ( μπορεί να μην έχουν). :wink: Επίσης καλού κακού βάλτε στο αυτοκίνητο και κανένα μαξιλάρι ( είδα ότι όλα τα κρεβάτια δεν είχαν ) αν χρειαστεί καλώς αν όχι ...... δεν το κουβαλάτε εσείς αλλά το αυτοκίνητο!!!!!

Για το μωρό:

σεντονάκια (2-3), φανελάκια (4-6) μήπως και έχουμε κανένα ατύχημα, μωρομάντηλα ( δεν έχουν μην ξεχάσετε),και πανάκια για να τα βάζετε για το ρέψιμο ή σαν μαξιλαράκι στο καλαθάκι που θα έχουν το μωρό, και βέβαια μία αλλαξιά ρούχα για την έξοδο.

Αυτά το λίγα για την παραμονή μας στο νοσοκομείο.

Για τις κοπέλες στο νοσοκομείο δεν εχω να πω τίποτα ήταν όλες εξαιρετικές( παρ'όλη τη δουλεια που είχαν, μην περιμένετε να τρέξουν αμέσως , αλλά να ξέρετε δεν σας ξεχνούν και θα έρθουν να βοηθήσουν). Φτάνει οι απαιτήσεις μας να μην είναι παράλογες.

Παρασκευή μου εγραψες ότι γέννησα με έναν πόνο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ένα θα σου πω είμουν από τις 7 το πρωί με σπασμένα νερά και καθόμουν σε μία αίθουσα και περίμενα να ελευθερωθεί κρεβάτι και όταν πια υπήρχε ελεύθερο με πήραν στην αίθουσα τοκετού :wink::wink::wink: (μόνο σε μένα μπορούσε να γίνει) εννοείτε ότι τους πόνους τους εφαγα στην καρέκλα !!!!!!!!

Στην αίθουσα τοκετού τωρα( αλλη ιστορια αυτή) ξεκινησαμε ωραια και μετα έχασα επισόδεια .... Τι εννοω!!! αφου μου κάνουν την επισκλειρίδιο ( η οποια μαλλον δεν επιασε , θα ρωτήσω το γιατρο) οι πονοι έγιναν αρκετα δυνατοι και σε μικρό διαστημα γεννησα!!!!!! Αυτα απο εμένα .

dream όπως και η Κικαρ έτσι και σε μένα δεν ζήτησε ο γιατρος μας αυτή την εξέταση ,μόνο αιματολογικές και ούρων μου ζήτησε. 'Οπως και η κίκαρ έτσι και εγώ σου προτείνω να έρθεις σε επαφή με το ιατρείο του κ. Χασιάκου για γυναικολόγο σου . Βέβαια εσύ αποφασίζεις .

Αχ βρε Elenil την έζησες την περιπέτεια:lol:΄. Μπράβο σου κοριτσάρα μου. Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για όσους αγαπάς και να είναι και τα δυο σου παιδάκια γερά

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

ναι κατρίν έχουμε ξαναμιλήσει σίγουρα! τα χλαμύδια φαίνονται απο εξέταση αίματος; δε το ήξερα αυτό! μήπως μπορείς να μου πεις που έκανες τις εξετάσεις;;και κάτι ακομα. σε περιπτωση που βρεθεί μικρόβιο η θεραπεία γινεται μέσα στο α τρίμηνο ή μετα; ξέρετε; και πάλι ευχαριστώ!

ναι είμαι μεταξύ Χασιάκου, Δεδούλη (Μητέρα) και Σιδέρη Ιωάννη (Μητέρα). μήπως τυχαίνει να έχετε ακουσει τιποτα για τους άλλους δύο;;

Ναι η εξέταση έγραφε: χλαμύδια(απο εξέταση αίματος) το έχω εδώ μπροστά μου τώρα και το βλέπω!! . Για να το γράφει σε παρένθεση σημαίνει ότι λογικά θα υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά σε έγκυες δεν ενδείκνηται!! Τις έκανα και τις 3 μαζί στον Ευαγγελισμό και στοίχησαν 80Ε περίπου!;)

σε ευχαριστώ κατρίν μου. εντωμεταξύ δε μπορώ να βρω τοση ώρα το τηλεφωνο του ευαγγελισμού. σε όσα καλώ λέει οτι δε λειτουργούν.ουφφφ

Περίμενε να στο δώσω...;)

Διαφημίσεις

ox sto ιντερνετ ειχαν ασχετα τηλεφωνα! πωπω! ευχαριστώ1 να σου πω εσυ ειχες κάνει γενικά καλλιέργεια για αερόβια και αναερόβια μικρόβια στην εγκυμοσυνη;

:rolleyes:Οχι... Εχω κάνει ενα σωρό εξετάσεις λόγω εξωσωματικής και πριν και μετά αλλά αυτή όχι... Θα το θυμόμουν!!:tongue:

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

30/09 βαση τελευταιας περιοδου,σημερα που με ειδε μου ειπε οτι εχουμε χρονο ως τις 4/10...μακρυς τραχηλος και θα περιμενουμε αφου το μπεμπακι ειναι καλα.;)αντε να δουμε!ααα την πεμπτη παω για καρδιοτοκογραφημα και προσευχομαι να με πιασουν οι πονοι!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

30/09 βαση τελευταιας περιοδου,σημερα που με ειδε μου ειπε οτι εχουμε χρονο ως τις 4/10...μακρυς τραχηλος και θα περιμενουμε αφου το μπεμπακι ειναι καλα.;)αντε να δουμε!ααα την πεμπτη παω για καρδιοτοκογραφημα και προσευχομαι να με πιασουν οι πονοι!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

Όπως σας υποσχέθηκα θα σας γράψω κάποια στιγμή ( κρατάει τον μπέμπη η κόρη μου τώρα) .

Λοιπόν να σας πω τι χρειάστηκα στο νοσοκομείο.

Για μένα: νυχτικό και πυτζάμες , ότι προτιμάει ο καθένας κατά προτίμηση καλοκαιρινό ( κάνει πολύ ζέστη)

πετσέτες προσώπου και μπάνιου, σερβιέτες μεγάλες ( πχ ακράτειας) για τις πρώτες μέρες και κανονικές για πιο μετά.Επιθέματα στήθους για όταν κατέβει το γάλα και βέβαια σουτιέν θηλασμού. Να μην ξεχάσω πάρτε και καμία μαξιλαροθήκη ( μπορεί να μην έχουν). :wink: Επίσης καλού κακού βάλτε στο αυτοκίνητο και κανένα μαξιλάρι ( είδα ότι όλα τα κρεβάτια δεν είχαν ) αν χρειαστεί καλώς αν όχι ...... δεν το κουβαλάτε εσείς αλλά το αυτοκίνητο!!!!!

Για το μωρό:

σεντονάκια (2-3), φανελάκια (4-6) μήπως και έχουμε κανένα ατύχημα, μωρομάντηλα ( δεν έχουν μην ξεχάσετε),και πανάκια για να τα βάζετε για το ρέψιμο ή σαν μαξιλαράκι στο καλαθάκι που θα έχουν το μωρό, και βέβαια μία αλλαξιά ρούχα για την έξοδο.

Αυτά το λίγα για την παραμονή μας στο νοσοκομείο.

Για τις κοπέλες στο νοσοκομείο δεν εχω να πω τίποτα ήταν όλες εξαιρετικές( παρ'όλη τη δουλεια που είχαν, μην περιμένετε να τρέξουν αμέσως , αλλά να ξέρετε δεν σας ξεχνούν και θα έρθουν να βοηθήσουν). Φτάνει οι απαιτήσεις μας να μην είναι παράλογες.

Παρασκευή μου εγραψες ότι γέννησα με έναν πόνο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ένα θα σου πω είμουν από τις 7 το πρωί με σπασμένα νερά και καθόμουν σε μία αίθουσα και περίμενα να ελευθερωθεί κρεβάτι και όταν πια υπήρχε ελεύθερο με πήραν στην αίθουσα τοκετού :wink::wink::wink: (μόνο σε μένα μπορούσε να γίνει) εννοείτε ότι τους πόνους τους εφαγα στην καρέκλα !!!!!!!!

Στην αίθουσα τοκετού τωρα( αλλη ιστορια αυτή) ξεκινησαμε ωραια και μετα έχασα επισόδεια .... Τι εννοω!!! αφου μου κάνουν την επισκλειρίδιο ( η οποια μαλλον δεν επιασε , θα ρωτήσω το γιατρο) οι πονοι έγιναν αρκετα δυνατοι και σε μικρό διαστημα γεννησα!!!!!! Αυτα απο εμένα .

dream όπως και η Κικαρ έτσι και σε μένα δεν ζήτησε ο γιατρος μας αυτή την εξέταση ,μόνο αιματολογικές και ούρων μου ζήτησε. 'Οπως και η κίκαρ έτσι και εγώ σου προτείνω να έρθεις σε επαφή με το ιατρείο του κ. Χασιάκου για γυναικολόγο σου . Βέβαια εσύ αποφασίζεις .

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Τα σεντονάκια εγώ τα χρησιμοποίησα και για να σκεπαζω το μπέμπη αλλά και όταν τον πήγαινα για άλλαγμα για μην ακουμπά πάνω στο πλαστικό. Μπορεί όμως να σου χρειαστούν αν το μωράκι σου κάνει εμετό και λερώσει το σεντονάκι από το μαιευτήριο ( μπορεί να μην έχουν ..... το άκουσα που το είπαν σε μια κοπέλα) .:wink:

Τα σεντονάκια εγώ τα χρησιμοποίησα και για να σκεπαζω το μπέμπη αλλά και όταν τον πήγαινα για άλλαγμα για μην ακουμπά πάνω στο πλαστικό. Μπορεί όμως να σου χρειαστούν αν το μωράκι σου κάνει εμετό και λερώσει το σεντονάκι από το μαιευτήριο ( μπορεί να μην έχουν ..... το άκουσα που το είπαν σε μια κοπέλα) .:wink:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

Νεες μανούλες να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας. Μελλουσες με το καλό.

bp IOLH δεν θα εκανες σπερματεγχυση? Τι εγινε? Πως τα πάς από δύναμη?

Εχω καιρο να μπω στο cafe μας. Τα νέα μου δεν ειναι και πολυ καλά.

Απο την Παρασκευή αλλαξε το σκηνικό και για μένα.

Κλείσαμε 1 χρονο και 2 μηνες , οποτε καναμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα. Ο γιατρος μας, ειπε ότι η αριστερή σαλπιγγα ειναι βουλωμενη και για την δεξια ειναι σιγουρος οτι δεν δουλευει καλά (Το χαρτι του Λητώ δεν εγγραφε κατι τετοιο).Επισης εντοπισε κατι στην μητρα που φαινεται σαν μικρος κυκλος στο τοιχωμα. Ο αντρας μου εχει ολιγοσπερμια. Μας ειπε ότι η λυση ειναι μονο εξωσωματικη αφου ειμαι ηδη 34 μισο.

Παιδια δεν ησυχασα, πηγα σε αλλους δυο γιατρους εχτες (παρολο που πιστευω κατα βάθος οτι ο γιατρος μας μαλλον βλεπει πιο σωστα απο ολους). Και οι δυο γιατροι μου ειπαν οτι η δεξια σαλπιγγα δεν εχει προβλημα. Για το σπερμα μου ειπαν ολιγοσπερμια. Για το ενδομητριο, ο ενας μου ειπε οτι ειναι φυσαλίδα και μου προτεινε την λύση της σπερματεγχυσης, χωρις υστεροσκοπηση (απαραδεκτο νομίζω). Ο αλλος ειπε οτι χωρις υστεροσκοπηση δεν μπορει να ξερει τι ειναι αυτό, και ο αντρας μου να παει σε ουρολογο.

Σημερα πηγα στο Embryoart στον Κο Μακρακη. Στην αρχη μου ειπε ότι η δεξια σαλπιγγα δεν εχει προβλημα. Οταν του ειπα τι ειπε ο Χασιακος μου το αλλαξε και ειιπε οτι η δεξια σαλπιγγα οντως δεν φαινεται να λειτουργει καλά, διότι το υγρο δεν είναι τοσο "πλουσιο" οσο θα επρεπε. Για να σιγουρευτουμε για το ενδομητριο (αποκλειει την φυσαλιδα) πρεπει να γινει υστεροσκοπηση, το οποιο μου φαινεται λογικό, γιατι εχω ιστορικο 2 αποξεσεων πολύποδα. Για να κανουμε σπερματεγχυση πρωτα θα πρεπει με λαπαροσκοπηση να σιγουρευτουμε οτι η δεξια σαλπιγγα δεν εχει προβλημα. Το κοστος 900 ευρω. Θεωρει οτι και να σιγουρευτουμε για την λειτουργια της δεξιάς, τα ποσοστα επιτυχιας μιας σπερματεγχυσης ειναι οσο μιας φυσιολογικης προσπαθειας και λιγότερο. Η θεραπεια σπερματος με φαρμακα και ορμονες, εκτος του ότι ειναι χρονοβόρο, δεν θα αυξήσει και ιδιαίτερα τον αριθμο σπερματοζωαρίων. Εντωμεταξυ θα εχουμε ηδη επιβαρυνθει τα 900 ευρω της λαπαροσκοπησης χωρις μεγαλα ποσοστα επιτυχιας απο κει και περα. Και εκεινος και ο κος Χασιακος συμφωνουν γενικά να μην ακολουθουνται χρονοβορες προσπάθεις οταν υπαρχουν εμφανη προβληματα, καπως ετσι.

Φυσικα δεν ξερω τι να κανω. Να προχωρήσω απο τωρα σε εξωσωματική? Να κάνω λαπαροσκόπηση? Να παμε σε καποιο ουρολόγο για το σπέρμα?

IOLH μου εμενα ο Μακρακης μου ειπε για την υστεροσκοπηση 600 ευρω, και την κανει στο Embryoart. Λες να μην εννοουσε την επεμβατική? Εσυ αν δεν κανω λαθος με τον Χασιακο πληρωσες στο Λητω 1900 ευρώ. Γιατί τόσα πολλά?

Το αλλο που σκεφτηκα να ρωτησω τον γιατρουλη μας, ειναι αν θα μπορούσα να ξανακάνω σαλπιγγογραφια που είναι μόνο 150 ευρώ μπας και ετσι δουμε τι θα δειξει παλι για την μητρα και μηπως ειμαι πιο χαλαρη αυτη τη φορά και δειξει αλλα αποτελέσματα.

Evi26 εσύ σε φυσικό κύκλο τα κατάφερες, εεε? Να σου ζήσει η κορούλα σου. Ο Μακράκης δεν μου το προτεινε γιατι εχει μονο 18% ποσοστο επιτυχίας.

Σας εγραψα πολλα το ξέρω, ελπιζω να μην κούρασα, αλλά νιώθω καλύτερα που εξεφρασα τις απορίες μου.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...