Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια :-)

Είδα κι εγω το γιατρό μας την περασμένη εβδομάδα, μετα την αυχενική. Ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός... Επειδή το επόμενο ραντεβού μας είναι σε ενα μήνα και δεν θέλω να γίνω φορτική, μήπως γνωρίζετε πότε συνήθως δίνονται τα διάφορα συμπληρώματα ( όπως ασβέστιο κλπ.) και αν αυτό είναι απαραίτητο για όλες τις εγκυμονούσες?

Ευχαριστώ :D:D

zefizefi καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Θα μπορέσεις να πάρεις ένα τηλ το απογευματάκι την Άννα Μαρία και να τη ρωτήσεις? Εγώ τα ξεκίνησα με το που είδε το σάκο. Μη θεωρείς ότι γίνεσαι φορτική. Μπορεί εσύ να μη τα χρειαστείς κίολας.

Για όποια απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτάς. Σου εύχομαι κάτι που τελικά είναι πολύ σημαντικό και το καταλαβαίνω και εγώ τώρα. Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη:P

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια και εγω σκεφτομουν οτι μετα το ντοπλερ τερμα ο ελευθεριαδης και στεναχωρηθηκε γιατι στις εξετασεις που κανει βλεπω τον μπεμπουκο μου και χαιρομαι... αλλα μετα μου ηρθε αναλαμπη οτι την εξεταση θα την κανω στην 32 εβδομαδα και μετα τι μενει??? Η ΓΕΝΝΑ:shock: και εκει η στεναχωρια εγινε πανικος. Παει τα τρωω τα ψωμια μου λιγο-λιγο. Τελικα μηπως 9 μηνες εγκυμοσυνης περνανε πολυ γρηγορα ή εγω νομιζω???

Άσε που μετά το doppler σε ένα μήνα θα τη ξαναδείς με τον κ. Χασιάκο και μετά βδομάδα παρά βδομάδα σίγουρα. Μην πανικοβάλλεσαι. Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πάρα πολύ σημαντικές πιο πολύ για σένα, για να ξεκουραστείς. Τελειώσες με τις μετακομίσεις?

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

JANUSZ KORCZAK

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Εμένα με πονάει τρομερά η μέση μου και λίγο η κοιλιά μου χαμηλά και λέω να πάρω τηλ το απόγευμα να δώ τι θα μου πούν...

τίποτα!!!! τώρα πότε έχεις πάλι ραντεβού?? εγώ την τετάρτη πάω, μετά από 1,5 μήνα από τη β επιπέδου!! το νιώθεις το μωρό??

Τώρα έχω ραντεβού σε 1 μήνα με τον γιατρούλη μας.....Το μωρό δεν το νιώθω απλά με τρελένει στο κλωτσίδι...χιχιχιχιχιχιιχι Θα γίνει ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ...

Κορίτσια ξέρετε πόσα γραμμάρια είναι??? 565 γρ:shock::shock::shock: ....γιαυτο ο Κος Ελευθεριαδης μου είπε "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ"...

ΠΟΠΟ θα γίνει μπουμπούκος!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Τώρα έχω ραντεβού σε 1 μήνα με τον γιατρούλη μας.....Το μωρό δεν το νιώθω απλά με τρελένει στο κλωτσίδι...χιχιχιχιχιχιιχι Θα γίνει ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ...

Κορίτσια ξέρετε πόσα γραμμάρια είναι??? 565 γρ:shock::shock::shock: ....γιαυτο ο Κος Ελευθεριαδης μου είπε "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ"...

ΠΟΠΟ θα γίνει μπουμπούκος!!!

Συγχαρητήρια! Πω πω θα γίνει μεγάλος:D!!!! Αντρακλας!! χαχα:D

Διαφημίσεις

Κοριτσια... γλυτωσα τον τοκετο στο σαβ/κο απο την κουραση αλλα ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω οτι το σπιτι τελειωσε και εμεινε μονο να βαφτει το δωματιο του μπεμπη και ο διαδρομος...δηλαδη τιποτα.

Αυτη την εβδομαδα σιγα-σιγα θα βαζω τα πραγματα στη θεση τους , τα πλενω και τα τακτοποιω, οποτε τελειωσα σχεδον. Και να σκεφτει κανεις οτι υπολογιζα μεσα με τελη Οκτωβρη. Και η χαρα ειναι μεγαλυτερη γιατι το Σαβ/κο 09/10-10/10 θα ειναι και ο αντρουλης μου εδω οποτε θα παμε βολτουλα να δουμε για επιπλακια για το παιδικο δωματιο και μετα θα εχω ολο το χρονο (αφου θα εχω και αδεια) να φτιαξω το δωματιο του μπεμπουκου μου με τα ρουχαλακια, και ολα τα υπαρχοντα του. Για να μην πω οτι θα στρωσω και χαλια:tongue::tongue:

katrinsamos επρεπε να εχεις ηδη παρεις τηλ. το γιατρο ιδιαιτερα για τους πονους στην κοιλια. Ετσι ποναγα και εγω και τελικα εκανα συσπασεις. Πετρωνει καθολου η κοιλια σου ή νοιωθεις πονους σαν να ερχεται περιοδος??? Παρε καλε το γιατρο ΤΩΡΑ!!! μην εισαι και εσυ αλλα και εμεις σε αγωνια

A2enp3.png?jZYdKeP4

Συγχαρητήρια! Πω πω θα γίνει μεγάλος:D!!!! Αντρακλας!! χαχα:D

Θα χαρώ μπουτακια ....χιχιχιχιχιχι

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια κι εγω αυριο εχω ραντεβου με το γιατρουλη μας...λετε να μου κανει κολπικη εξεταση?δεν με εχει κοιταξει απο κατω καμια φορα και εχω αγχος για αυτη την εξεταση...ποναει οπως λενε?καρδιοτοκογραφημα ποτε κανουμε?

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

Εγώ τώρα γύρισα απο το μαιευτήριο. Μου έκανε καρδιοτοκογράφημα, ντόπλερ και εξέταση τραχήλου... Ο τράχηλος δεν έχει ανήξει καθόλου, συσπάσεις η μήτρα δεν έχει οπότε θα με δεί το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Οι πόνοι που έχω είναι τα προεόρτια μου είπε! Δηλ οτι προετοιμάζεται η μήτρα για τον τοκετό!! Αχ ευτυχώς ηρέμησα λίγο τώρα... Η μπέμπα μου έχει βολευτεί και δεν θέλει να βγεί με τίποτα!!!!!! χαχα!

καλησπέρα κορίτσια ειμαι απο αλλο φόρουμ αλλά θα ήθελα πολύ τη βοηθειά σας! ειμαι στην αρχή εγκυμοσύνης και ειμαι στη φάση των αρχικών εξετασεων. εκει ειναι και το προβλημα μου επειδη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη απο το γυναικολογο μου και κοιτάζω να τον αλλάξω! δε μπορώ να βγάλω άκρη με το γιατρό που χω! τη μια μου τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς! σα να μην ειναι σίγουρος! και η απορια μου ειναι σχετική με την καλλιέργεια κολπικου! τι μια μου λέει να κάνω μονο για μυκόπλασμα και την άλλη "οχι θέλω καλλιέργεια για όλα τα μικρόβια"! μετά του λέω γιατρέ στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα(που χα κλείσει ραντεβού) σε περιπτωση εγκυμοσύνης δε κάνουν για χλαμύδια και μου λέει¨"ναι γιατί για τα χλαμύδια συλλέγουν το υγρό πιο ψηλά απο τον τράχηλο, δε πειράζει κάνε την καλλιεργεια εκει"! τον ξαναπαίρνω το πρωί να το επιβεβαιώσω και μου λέει "θέλω και για χλαμύδια να κάνεις και για όλα"! τελικά εσείς βγάλατε άκρη απο αυτά που μου λέει ρε κορίτσια γιατί εγώ θα τρελαθώ και μέχρι να βρω άλλο γιατρό τώρα τι κάνω;;; κάνω ή δε κάνω για χλαμύδια καλλιέργεια στην εγκυμοσύνη; ποιος θα μου απαντήσει;;;;; ξέχασα να αναφέρω οτι θα αλλάξω γιατρό ειμαι μεταξύ 3 να διαλλέξω (ένας εκ των οποιων είναι ο Χασιάκος!). ευχαριστώ εκ των προτέρων

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια ειμαι απο αλλο φόρουμ αλλά θα ήθελα πολύ τη βοηθειά σας! ειμαι στην αρχή εγκυμοσύνης και ειμαι στη φάση των αρχικών εξετασεων. εκει ειναι και το προβλημα μου επειδη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη απο το γυναικολογο μου και κοιτάζω να τον αλλάξω! δε μπορώ να βγάλω άκρη με το γιατρό που χω! τη μια μου τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς! σα να μην ειναι σίγουρος! και η απορια μου ειναι σχετική με την καλλιέργεια κολπικου! τι μια μου λέει να κάνω μονο για μυκόπλασμα και την άλλη "οχι θέλω καλλιέργεια για όλα τα μικρόβια"! μετά του λέω γιατρέ στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα(που χα κλείσει ραντεβού) σε περιπτωση εγκυμοσύνης δε κάνουν για χλαμύδια και μου λέει¨"ναι γιατί για τα χλαμύδια συλλέγουν το υγρό πιο ψηλά απο τον τράχηλο, δε πειράζει κάνε την καλλιεργεια εκει"! τον ξαναπαίρνω το πρωί να το επιβεβαιώσω και μου λέει "θέλω και για χλαμύδια να κάνεις και για όλα"! τελικά εσείς βγάλατε άκρη απο αυτά που μου λέει ρε κορίτσια γιατί εγώ θα τρελαθώ και μέχρι να βρω άλλο γιατρό τώρα τι κάνω;;; κάνω ή δε κάνω για χλαμύδια καλλιέργεια στην εγκυμοσύνη; ποιος θα μου απαντήσει;;;;; ξέχασα να αναφέρω οτι θα αλλάξω γιατρό ειμαι μεταξύ 3 να διαλλέξω (ένας εκ των οποιων είναι ο Χασιάκος!). ευχαριστώ εκ των προτέρων

dream καλημέρα,

η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός σου ακούγεται λίγο μπερδεμένος. Τι να σου πω? Εγώ δε θυμάμαι να έκανα τέτοια εξέταση, το μόνο που μου ζήτησε ήταν εξετάσεις αίματος και ούρων.

Άσε να δούμε τι θα σου πουν και οι υπόλοιπες κοπέλες.

Θα ήθελα πάντως να σε συμβουλέψω αν τελικά αποφασίσεις να επιλέξεις τον κ. Χασιάκο να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του το συντομότερο δυνατό.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο

Έχετε δίκιο.

Εδώ έχετε άδικο.

JANUSZ KORCZAK

καλημέρα κορίτσια.

Όπως σας υποσχέθηκα θα σας γράψω κάποια στιγμή ( κρατάει τον μπέμπη η κόρη μου τώρα) .

Λοιπόν να σας πω τι χρειάστηκα στο νοσοκομείο.

Για μένα: νυχτικό και πυτζάμες , ότι προτιμάει ο καθένας κατά προτίμηση καλοκαιρινό ( κάνει πολύ ζέστη)

πετσέτες προσώπου και μπάνιου, σερβιέτες μεγάλες ( πχ ακράτειας) για τις πρώτες μέρες και κανονικές για πιο μετά.Επιθέματα στήθους για όταν κατέβει το γάλα και βέβαια σουτιέν θηλασμού. Να μην ξεχάσω πάρτε και καμία μαξιλαροθήκη ( μπορεί να μην έχουν). :wink: Επίσης καλού κακού βάλτε στο αυτοκίνητο και κανένα μαξιλάρι ( είδα ότι όλα τα κρεβάτια δεν είχαν ) αν χρειαστεί καλώς αν όχι ...... δεν το κουβαλάτε εσείς αλλά το αυτοκίνητο!!!!!

Για το μωρό:

σεντονάκια (2-3), φανελάκια (4-6) μήπως και έχουμε κανένα ατύχημα, μωρομάντηλα ( δεν έχουν μην ξεχάσετε),και πανάκια για να τα βάζετε για το ρέψιμο ή σαν μαξιλαράκι στο καλαθάκι που θα έχουν το μωρό, και βέβαια μία αλλαξιά ρούχα για την έξοδο.

Αυτά το λίγα για την παραμονή μας στο νοσοκομείο.

Για τις κοπέλες στο νοσοκομείο δεν εχω να πω τίποτα ήταν όλες εξαιρετικές( παρ'όλη τη δουλεια που είχαν, μην περιμένετε να τρέξουν αμέσως , αλλά να ξέρετε δεν σας ξεχνούν και θα έρθουν να βοηθήσουν). Φτάνει οι απαιτήσεις μας να μην είναι παράλογες.

Παρασκευή μου εγραψες ότι γέννησα με έναν πόνο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ένα θα σου πω είμουν από τις 7 το πρωί με σπασμένα νερά και καθόμουν σε μία αίθουσα και περίμενα να ελευθερωθεί κρεβάτι και όταν πια υπήρχε ελεύθερο με πήραν στην αίθουσα τοκετού :wink::wink::wink: (μόνο σε μένα μπορούσε να γίνει) εννοείτε ότι τους πόνους τους εφαγα στην καρέκλα !!!!!!!!

Στην αίθουσα τοκετού τωρα( αλλη ιστορια αυτή) ξεκινησαμε ωραια και μετα έχασα επισόδεια .... Τι εννοω!!! αφου μου κάνουν την επισκλειρίδιο ( η οποια μαλλον δεν επιασε , θα ρωτήσω το γιατρο) οι πονοι έγιναν αρκετα δυνατοι και σε μικρό διαστημα γεννησα!!!!!! Αυτα απο εμένα .

dream όπως και η Κικαρ έτσι και σε μένα δεν ζήτησε ο γιατρος μας αυτή την εξέταση ,μόνο αιματολογικές και ούρων μου ζήτησε. 'Οπως και η κίκαρ έτσι και εγώ σου προτείνω να έρθεις σε επαφή με το ιατρείο του κ. Χασιάκου για γυναικολόγο σου . Βέβαια εσύ αποφασίζεις .

Καλημέρα dreamaki.. Νομίζω είχαμε ξαναμιλήσει και σου είχα πεί για τον κ.Χασιάκο... Και εμένα αίμα και ούρα μου είχε δώσει ο κ. Χασιάκος αλλά ο προηγούμενος γιατρός που είχα μου είχε δώσει εξετάσεις και για έρπη, χλαμύδια και υπατίτιδα! Τα χλαμύδια μου τα είχε γράψει να κάνω τις εξετάσεις απο εξέταση αίματος!!! Ψάξτο περισσότερο;) Φιλιά!:P

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

ναι κατρίν έχουμε ξαναμιλήσει σίγουρα! τα χλαμύδια φαίνονται απο εξέταση αίματος; δε το ήξερα αυτό! μήπως μπορείς να μου πεις που έκανες τις εξετάσεις;;και κάτι ακομα. σε περιπτωση που βρεθεί μικρόβιο η θεραπεία γινεται μέσα στο α τρίμηνο ή μετα; ξέρετε; και πάλι ευχαριστώ!

ναι είμαι μεταξύ Χασιάκου, Δεδούλη (Μητέρα) και Σιδέρη Ιωάννη (Μητέρα). μήπως τυχαίνει να έχετε ακουσει τιποτα για τους άλλους δύο;;

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...