Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΤΟ FUN CLUB TΟΥ κ. ΧΑΣΙΑΚΟΥ

Recommended Posts

κικαρ μου σε ευχαριστω που παντα μου απαντας κ με ενημερωνεις κ με καθυσηχαζεις...μετα το ντοπλερ μου ειπαν να το παω κατω στο γιατρο μας..εκει θα περιμενω κανονικα να ερθει η σειρα μου η θα το δει στα ορθια κ θα φυγω???μετα λογικα ποτε θα με δει ο γιατρος μας ξανα??παλι στον μηνα θα κλεισει ραντεβου??:roll::roll::roll::roll:το ντοπλερ κρατα ωρα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κικαρ μου σε ευχαριστω που παντα μου απαντας κ με ενημερωνεις κ με καθυσηχαζεις...μετα το ντοπλερ μου ειπαν να το παω κατω στο γιατρο μας..εκει θα περιμενω κανονικα να ερθει η σειρα μου η θα το δει στα ορθια κ θα φυγω???μετα λογικα ποτε θα με δει ο γιατρος μας ξανα??παλι στον μηνα θα κλεισει ραντεβου??:roll::roll::roll::roll:το ντοπλερ κρατα ωρα??

Μετά το doppler θα κατέβεις κάτω και θα πεις στην κοπέλα ότι έχεις τα αποτελέσματα. Λογικά θα έρθει η Άννα Μαρία να τα πάρει και θα μπει εκείνη στο γιατρό να του τα δείξει. Μόλις βγει θα σου πει πότε περίπου να κλείσεις το επόμενο ραντεβού το οποίο κλείνεις εκείνη τη στιγμή. Πολύ σωστά το κατάλαβες, γύρω στο μήνα θα σε δει ο κ. Χασιάκος.

Το doppler κρατά κάνα δεκάλεπτο και ουσιαστικά κοιτάνε πλακούντα και ομφάλιο λώρο. Θα είναι και το τελευταίο ραντεβού που θα έχεις με τον κ. Ελευθεριάδη (σνιφ σνιφ);)

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

καλησπέρα κοριτσια!!!!!!

Ο γιατρούλης μας επεσε εξω ( μου είπε εως την Πεμπτη δεν με βλεπει να γενναω θυμαστε?) σήμερα επεστρεψα με τον μπεμπη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ναι γέννησα !!!!!!!!!!!!!!!!

γεννήθηκε 3100 και μαλιστα με μεγαλη βιασύνη αφου ο γιατρουλης μας παραλίγο να μην προλάβει να βοηθήσει !!!!!! χιχιχιχι

Λοιπον σας αφήνω για σήμερα και ολες οι ανατριχιαστικες (χιχιχιχιχιχι) λεπτομερειες με δόσεις σύντομα

Φιλάκια και καληνύχτα!

Να σου ζήσει κουκλίτσα μου ο μπεμπούλης. Καλότυχος να είναι!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημέρα και από εμένα.... Ελενη να σου ζήσει... καλότυχο και να χαρούμενο!!!! πολλά χαμόγελα στην οικογένεια τώρα???? :wink: σιδερένια και εσύ!!!

εμείς επιτέλους την τετάρτη πάμε για να μας δει ο doctor!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια καλημέραααα!!!

Εκανα την Β επιπέδου και ο Κος Ελευθεριάδης μου είπε "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ"

χαχαχαχαχα

Είμαι πολύ χαρούμενη......Πήγαν όλα τέλεια!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέραααα!!!

χαχαχαχαχα

Μπράβο στελλάκι.... δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά έχω παρακολουθήσει την πορεία σου από το parents που ακόμα προσπαθούσες.... καλή συνέχεια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια καλημέραααα!!!

χαχαχαχαχα

Μπράβο κοριτσάκι μου, χαίρομαι πάρα πολύ:D

"Λέτε: είναι κουραστικό να συναναστρέφεσαι παιδιά".

Έχετε δίκιο.

Προσθέτετε: γιατί πρέπει να κατέβεις στο επίπεδό τους, να σκύψεις, να λυγίσεις, να γίνεις μικρός.

Εδώ έχετε άδικο.

Δεν είναι αυτό που κουράζει πιο πολύ.

Φταίει μάλλον το ότι είστε υποχρεωμένοι να φτάσετε στο ύψος των συναισθημάτων τους.

Να τεντωθείτε, να μακρύνετε, να σηκωθείτε στις μύτες των ποδιών.

Για να μην τα πληγώσετε".

JANUSZ KORCZAK

Μπράβο στελλάκι.... δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά έχω παρακολουθήσει την πορεία σου από το parents που ακόμα προσπαθούσες.... καλή συνέχεια!!!!

Ax! ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μετά το doppler θα κατέβεις κάτω και θα πεις στην κοπέλα ότι έχεις τα αποτελέσματα. Λογικά θα έρθει η Άννα Μαρία να τα πάρει και θα μπει εκείνη στο γιατρό να του τα δείξει. Μόλις βγει θα σου πει πότε περίπου να κλείσεις το επόμενο ραντεβού το οποίο κλείνεις εκείνη τη στιγμή. Πολύ σωστά το κατάλαβες, γύρω στο μήνα θα σε δει ο κ. Χασιάκος.

Το doppler κρατά κάνα δεκάλεπτο και ουσιαστικά κοιτάνε πλακούντα και ομφάλιο λώρο. Θα είναι και το τελευταίο ραντεβού που θα έχεις με τον κ. Ελευθεριάδη (σνιφ σνιφ);)

τερμα ο ελευθεριαδης μετα???:-(:sad::-(:sad: ειχα κ εγω κατι να ονειρευομαι....:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

κοριτσια κι εγω αυριο εχω ραντεβου με το γιατρουλη μας...λετε να μου κανει κολπικη εξεταση?δεν με εχει κοιταξει απο κατω καμια φορα και εχω αγχος για αυτη την εξεταση...ποναει οπως λενε?καρδιοτοκογραφημα ποτε κανουμε?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Κοριτσια και εγω σκεφτομουν οτι μετα το ντοπλερ τερμα ο ελευθεριαδης και στεναχωρηθηκε γιατι στις εξετασεις που κανει βλεπω τον μπεμπουκο μου και χαιρομαι... αλλα μετα μου ηρθε αναλαμπη οτι την εξεταση θα την κανω στην 32 εβδομαδα και μετα τι μενει??? Η ΓΕΝΝΑ:shock: και εκει η στεναχωρια εγινε πανικος. Παει τα τρωω τα ψωμια μου λιγο-λιγο. Τελικα μηπως 9 μηνες εγκυμοσυνης περνανε πολυ γρηγορα ή εγω νομιζω???

A2enp3.png?jZYdKeP4

Καλησπέρα κορίτσια :-)

Είδα κι εγω το γιατρό μας την περασμένη εβδομάδα, μετα την αυχενική. Ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός... Επειδή το επόμενο ραντεβού μας είναι σε ενα μήνα και δεν θέλω να γίνω φορτική, μήπως γνωρίζετε πότε συνήθως δίνονται τα διάφορα συμπληρώματα ( όπως ασβέστιο κλπ.) και αν αυτό είναι απαραίτητο για όλες τις εγκυμονούσες?

Ευχαριστώ :D:D

Κορίτσια καλημέραααα!!!

χαχαχαχαχα

κουκλα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! καλη συνεχεια !!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...