Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

GEIA SAS

EISTE KALA?EGV OXI...POLLA NEYRA...NEYRA....

BREXEI EDV STHN KV 2 MERES TVRA KAI DEN

EXOYME PAEI ME TON MIKRO BOLTA KAI EXEI

NEYRIASEI....BARIETAI O KAHMENOS MESA SYNEXEIA

ALLA TI NA KANV?EINAI POY EINAI ZVHROS,TON EKLEISA

MESA KAI GINETAI XAMOS...KANEI SYNEXVS SKANDALIES

GIA NA TOY DVSV PERRISOTERH SHMASIA KAI OTAN TOY

LEV NA KATSOYME NA ZVGRAFISOYME H' NA PAIJOYME

SE ENA LEPTO TA PETAEI OLA PERA...SHMERA ESKASA ALHUEIA..

PHRE ENA MPOYKALI ME MISO EMFIALOMENO NERO APO

THN KOYZINA,TO ANOIJE KAI TO LOYSTIKE STO XALI

TOY SALONIOY...PVS TA KATAFERE

DEN JERV...EINAI 18MHNVN...TI ALLO UA KANEI UEE MOY...?

EXV APELPISTEI,EINAI PANEJYPNOS KAI DEN TOY JEFEYGEI TIPOTA.

KAUE MERA ME PIANEI AGXOS TI ALLO UA KANEI SHMERA...?

EIMAI SYNEXEIA APO PISV TOY KAI OTAN DEN EIMAI EINAI AYTOS...

NIVUV XALIA....

Γεια σου Δεσι!!!κουραγιο κανε θα φιαξει ο καιρος!!!! που μενεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιγνατια ελα στη συναντηση την κυριακη να σε γνωρισουμε.δηλωσε συμετοχη στο μαμαδες απο μυτιληνη
ευχαριστω μα το 3ημερο θα λειπουμε αθηνα ,σε καποια αλλη συναντηση οκ.φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια πως τα πάτε; Χάθηκα με τα μυστήρια και το Μαρινάκι μου να μου διαλύει το σπίτι!!!!!!!!! Το μωρό μου μεγάλωσε και βουτάει τα πάντα!!!!!!!! Δεν μπορώ να την αφήσω λεπτό απο τα μάτια μου!!!

Σοφάκι να κανονίσουμε για καφεδάκι!! Τακτοποιηθήκατε; Πως σας φαίνεται εδω; Είχα πολλα τρεξίματα γι'αυτο δεν σου έστειλα κανένα μήνυμα!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Kalispera koritsia ti kanete?Egw sas grafw apo Lamia eimaste edw peripou 4bdamades mazi me ton mpoumpouko mas, diskola se nea poli kai me mwro...Xerete pws einai... Mou leipei polu i Katerini pou eimastan prin, oi filoi mou kai i douleia mou, erxete kai o xeimwnas kai den mporoume na pame kai poythena kai mou fainode ola bouno...Diskolos xeimwnas.....

w0fYp2.png

jdyQp2.png

:-P:razz:
Kalispera koritsia ti kanete?Egw sas grafw apo Lamia eimaste edw peripou 4bdamades mazi me ton mpoumpouko mas, diskola se nea poli kai me mwro...Xerete pws einai... Mou leipei polu i Katerini pou eimastan prin, oi filoi mou kai i douleia mou, erxete kai o xeimwnas kai den mporoume na pame kai poythena kai mou fainode ola bouno...Diskolos xeimwnas.....
:-P:-P:-P γεια και απο εμενα !!!κουραγιο κοπελα μου μεχρι να προσαρμοστητε παλι!!! καλο χειμωνα να εχουμε!!!εμεις ειμαστε στην Λεσβο!!

Διαφημίσεις

Χαιρετώ και δηλώνω παρούσα.

Ο συζυγάτος μου είναι στην Λήμνο εδώ και 2 χρόνια και δυστυχώς πατήσαμε τον 3ο και βλέπουμε. Χοντρό πακέτο. Η Δανάη είναι 3,5 και ο Ερμής 1. Γύρισα και στην δουλειά από Σεπτέμβρη, άστα βράστα.

Κορίτσια, εσείς ακολουθείτε πάντα ? Και με τα παιδιά τι κάνετε ? Δουλεύετε ?

Άλλο καίριο ερώτημα : φέτος θα βγάλουν μεταθέσεις ή πάλι λόγω κρίσης θα παραμείνουν στην παραμεθόριο ?

Σας φιλώ και σας αγαπώ

BOftp3.png PzWNp3.png

κοριτσια καλημερα.τα φωτα σας παρακαλω.η ξαδερφη μου πηγε με μεταθεση Λημνο κ ψαχνει παιδιατρο για τον ανιψιο μου(9 μηνων) καθως και γυναικα για να τον προσεχει.καμια πληροφορια?ευχαριστω

ΤΙΤΙΝΑ ψάχνετε ακόμα για κοπέλα για το παιδί ή βρήκατε ?

Αν ψάχνετε έχω κάτι καλό. Σε ποιό μέρος είναι ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Kalimera chatzico,

egw akolouthw pista, piga Alex/poli, Litoxwro kai twra Lamia.To thema einai oti prin xwris mwro itan teleia eixa tin doulitsa mou tous filous mas, twra omws me ton mpempi ta pragmata einai pio diskola...Alla kaka ta psemata autos o mpagasakos mou gemizei tin mera kai den katalabainw pws perna, opote den exw xrono gia alla pragmata. Oson afora gia tis metafeseis emeis fetos pirame, nomizw omws to nisi einai 3xronia oxi 2 kai bebaia an einai kai dismenis metafesi.Kai emeis meta gia nisi eimaste kai fadazome o xeimwnas einai diskolos e?

w0fYp2.png

jdyQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...