Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

και μενα σημερα πηγε σχοινακια αλλα ευτυχως ηρθε η μαμα μου και θα εχω παρεα..πολυ καλο το νεο για τα εκτος εδρας γιατι αυτα μας ξελασπωνουν λιγο στο τελος του μηνα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα παραμεθορίου τι ξέρετε; Θα κοπούν, θα συνεχιστούν με λιγότερα ή τα ίδια;

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλημέρααα!! Δεν έχω προλάβει καθόλου να μπω με την μικρή μου!! Εμείς τα πήραμε τα εκτος εδρας αυτό το μήνα, αλλα ο άνδρας μου δεν ξέρει αν θα συνεχίσουν ή όχι!!

Στο μεταξύ απ' οσο μου είχε εχουν υπάρξει πάνω απο 1000 παραιτήσεις/συνταξιοδοτήσεις!! Οπότε λογικά πέρα του οτι θα βγάλουν νεα προκυρηξη για ΕΠΟΠ ακόμα και οσοι δεν ειναι μονιμοι ακόμα δεν κινδυνεύουν!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε??? θα πατε πουθενα σημερα; εμεις σπιτι γιατι ο αντρας μου εχει υπηρεσια και φυσαει οποτε δεν θα βγουμε καροτσοβολτα....

σε ενα μηνα ξεκιναω και παλι δουλεια..απο τωρα το σκεφτομαι..αν δεν παρουμε φυσικα μεταθεση...

Καλημέρα κορίτσια!! Και ο δικός μου υπηρεσία είχε, σημερα το απόγευμα επιστρέφει!!! Ελπίζω τουλάχιστον αύριο να μην τον χώσουν για βραδινή!!!!

Τον έχει πιάσει ένα τρελλό αγχος για τα οικονομικά μας!! Οχι πως εγώ παω πίσω, αλλα με το να τον βλέπω ετσι αγχώνομαι περισσότερο!!! Ειλικρνά κάποιες φορές μου έρχεται να του υπενθυμίσω κάποιες δηλώσεις οταν επέμενε να μείνουμε Εύβοια και οχι Αθήνα που είχα την δουλίτσα μου!!! Σταθερή και με καλό μισθό!!! Αχ.. αιντε να δω που θα βρω απογευματινή δουλειά!!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια εμεις περασαμε ενα τετραημερο δραμα ο μικρος ειχε πυρετο τη μια μερα δεκατα την επομενη γκρινια την αλλη και εγινε περδικη χθες και πηγαμε βολτα!!!!!!!!!!

Α! συν του οτι δεν κοιμομασταν ουτε τη μερα αλλα ουτε και το βραδυ!!!!!!!! και μεσα σε ολα ο μπαμπας μας ελειπε τριημερο (υπηρεσια) γυρναει σημερα και τον περιμενω πως και πως.........

Τους εποπ που δεν τους κανουν μονιμους και ειναι και ο αντρας μου μεσα πολυ με αγχωνει τι θα γινει να μας πουνε να ξερουμε κοβουνε απο το μισθο δεν τους μονιμοποιουν αν μας πουν και ενα ωραιο πρωι στο καλο δε θα σας χρειαστουμε αλλο τι θα πρεπει να τους πουμε και ευχαριστω?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

pontikaki ο αντρας σου αν ειναι 2η σειρα που δωσανε για μονιμοποιηση ακουσα οτι δεν ορκιστηκαν ακομη γιατι μερικοι δινουν ακομη εξετασεις και περιμενουν να τελειωσουν ολοι και μετα να ορκιστουν..αν περασε σε γραπτα,γιατρους κτλπ τοτε θα γινει μονιμος.Χρειαζονται ατομα στον στρατο και δεν θα τους διωξουν

joannakip καλημερα

ο αντρας μου ειναι 3η σειρα εχει παει Αθηνα περασε απο τους γιατρους το θεμα ειναι οτι ουτε η 2η σειρα εχει ορκιστει ακομη πολλα ακουγοντε πολλα λενε μεταξυ τους αλλα δεν ξερουμε τι ειναι αληθεια χθες τους ειπε καποιος οτι περιμενουνε απαντηση απο το ΔΝΤ αυτο θα αποφασισει για την τυχη μας δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι αλλα συνεχεια βρισκουνε κατι να λενε καιδε μπορουμε να ηρεμησουμε δε μας φτανουνε ολα τα αλλα που εχουμε νομιζαμε οτι το θεμα δουλεια απο την πλευρα του αντρα μου τουλαχιστον το ειχαμε λυσει ειτε μας αρεσε ειτε οχι τωρα απλα περιμενουμε τι θα μας ξημερωσει!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

να σας ρωτησω κατι? εγω δουλευω 4ωρο και με τα νεα μετρα ειπαν οτι θα μειωσουν τον βασικο μισθο απο τα 700 και κατι που ηταν στα 560...δηλαδη εγω με το 4ωρο ποσα θα περνω? 200 ευρω??? αν ειναι καθομαι και στο σπιτι μου και σπερνω ντοματες ,πιπεριες και μελιτζανες να εχουμε να τρωμε..ΕΛΕΟΣ δηλ.στον ιδιωτικο τομεα γιατι κανουν αυτες τις μειωσεις για να γινουν οι εργοδοτες πιο πλουσιοι??

φυσικα για αυτο δεν γινονται ολα? για να πεσουν τα μεροκαματα και οι μισθοι. σε λιγο θα μας λενε 200 ευρω και να θες! και εμεις θα παρακαλαμε...

καλημερα κοριτσια:cool:

u0wzp3.png gztsp3.png

Καλημέραααααα κοριτσια!!!

Χθες καναμε αλλα δυο εμβολια και σημερα ειμαστε κάπως!!! το ερμο μου σπαραξε στο κλαμμα!! Ειχε ερθει και η νονα της μαζι μας και εβαλε τα κλαμματα και αυτη!!!!

Να δω τι θα κάνει οταν κανει το δικο της παιδάκι και πρέπει να το παει για εμβόλιο!! Μάλλον θα τρέχω και εγω μαζι!!!!!

Τι κανετε εσεις;

Εγω εχω αρχισει να ρωτάω για δουλεια αλλα εχουν παγώσει τα παντα!! Είμαι σε αναμονή, ελπίζοντας το καλύτερο!!!!!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...