Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ΑΧ είναι μεγάλο θέμα αυτό. Το έζησα για δύο χρόνια να είμαστε ολομόναχοι και τώρα που ΄χω τη μαμά μου καταλαβαίνω τη διαφορά!!! Από που είστε; ΔΕν ενδέχεται να πάτε κοντά στον τόπο σας; Όσο για την Θεσσαλονίκη, αν και γέννημα θρέμα Αθηναία έχω να πω ότι απλά είναι καταπληκτική πόλη με καταπληκτικούς ανθρώπους. Αν δεν είχα τη δουλειά που δεν μπορώ να φύγω, θα πήγαινα σίγουρα τους μήνες που θα στείλουν τον άντρα μου σχολείο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Μαρία & white angel, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νομίζω ο Αβραμόπουλος στον τελευταίο νόμο δεν αναφέρει κάτι για τους τρίτεκνους, γι αυτό σας ρώτησα. Στην υπηρεσία του είπαν ότι δεν ισχυεί το αμετάθετο. πχ. αν ξέρεις white angel πόσα μόρια παίρνεις λόγω 3ου παιδιού?

Μαράκι δεν το σκεφτόμαστε, αλλά για 2-3 μέρες υπήρχαν σημάδια.... αλλά ευτυχώς ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ έγκυος!! Να σου πω την αλήθεια εγώ το σκέφτομαι, όχι όμως άμεσα (κοιμάμαι σερύ μετά από 15 μήνες και), ο σύζυγος από την άλλη όχι.

Φιλάκια καλό ΣΚ και Καλό μήνα. Ελπίζω να ακούσω τα ευχάριστα. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Ευχομαι να σας έρθει αυτό που πραγματικά επιθυμείτε! Για τους τρίτεκνους πάντως ο άντρας μου που ασχολήθηκε ως διοικητής κια γενικά σε μια προσπάθεια να μου πει εμμέσως πλην σαφώς ότι ήθελε και τρίτο μήπως και ήταν κορίτσι, ξέρει ότι επίσημα δεν αναφέρεται πουθενα ότι έχουν το άμετάθετο αλλά αν δεν ζητήσουν μετάθεση δεν φεύγουν. Φεύγουν μόνο για λόγω υπηρεσιακών αναγκών. Τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι τώρα.

Πάντως εύχομαι να σας έρθει η μετάθεση που επιθυμείτε!Παραμονή Αθήνα! Το ίδιο ισχύει για όλες σας!

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια! Καλά είστε; Εμείς είμασταν στα ΚΑΥΥ για 10 μερούλες, με διάφορα απρόοπτα αλλά όλα καλά. έκαναν τα παιδιά τα μπανάκια τους, ξεσάλωσαν και τώρα πάλι πίσω στην καθημερινότητα. Βγήκαν οι μεταθέσεις σας κορίτσια; Ξέρετε που πάτε ή αν παραμένετε; Φιλάκια καλά σε όλες και καλές ανακοινώσεις!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!Μετα απο πολυυυυ καιρο ξανα εδω..στο ομορφο καφε!!! :D

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να εχετε μια καλη μεταθεση!!!Εμεις μετα απο 5 χρονια Κω παμε..Ηρακλειο!!!Μου φαινεται λιγο περιεργο..Οκ,δεν τρελαθηκαμε απο χαρα..ναι,ειμαστε και οι δυο μας απο Ρεθυμνο...θα ειμαστε κοντα στους δικους μας (?!), αν και εχω συνηθισει μονη τοσα χρονια (εννοω χωρις βοηθεια) ,μια χαρα τα καταφεραμε οι δυο μας.. :D θα δειξει.. :D προς το παρον ψαχνω για σπιτακι στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ..αν καποια κοπελα εχει κατι να μου προτινει σε σπιτι ευχαριστως να το δω!!!Σας φιλω και καλη δυναμη σε ολες σας!!! :D

• 2 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλό φθινόπωρο. Είστε καλά;

Καιρό είχα να μπω, τρέχω πολύ με την δουλειά.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Είμαστε καλά αλλά έχουμε χαθεί.

Παραμείναμε ΑΘΗΝΑ!!!!!!! Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα μας

Ο καιρός μας έχει τρελάνει και εμείς είμαστε συνεχώς με ιώσεις.

Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας.... φιλάκια

EssPp2.png

R9Y0p2.png

• 2 months later...

Κορίτσια καλησπέρα! Χρόνια πολλά σε όλες! Σήμερα ήρθαμε από Τρίκαλα και δεν ήθελα καθόλου να επιστρέψω. Είχα να πάω και κάτι χρόνια διακοπές Χριστουγέννων πάνω και... πως τα περνάτε; Φιλάκια πολλά σε όλες! Ασε believe και εμένα όλη την ώρα άρρωστα...Πάει ο ένας σχολείο κολλάει κολλάει και ο δεύτερος.

• 2 months later...
  • 1 month later...

Γειά σας κορίτσια! ! Να μπω κι εγώ στην παρεα;! Μιας και σύζυγος στρατιωτικού. ...και πρώτη φορά μανούλα! ! Διανύοντας τον τριτο μήνα της εγκυμοσύνης μου!! (Σε τρεις μέρες μπαίνω τρίτο! ) ελπίζω να είστε όλες καλά! ! Ευχαριστώ! ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...