Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!Ειστε καλα?Believe φανταζομαι την χαρα που εκανε το παιδακι σου με τον στολισμο..ειναι η ηλικια που αρχιζουν να καταλαβαινουν..:P ονειρακι οκ με την φιλη σου?ευχομαι να βρηκε κατι καλο!:P αχ χωρις θερμανση στην Ξανθη?Πω πωω αν ειναι δυνατον!!!Τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι???:P:pΦιλια σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Δέσι δεν μίλησα μαζί της ξανά,θα την πάρω σήμερα και θα σε ενημερώσω!Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όμως!!!!

Ναι άσε πολύ κρύο εδώ ευτυχώς τα πάμε πολύυυυ καλά με το τζάκι & με την πολύ καλή μόνωση που έχει το σπίτι.Έχουμε σταθερά 20 βαθμούς μέσα.Ειλικρινα μόνο το κρύο μου έλειπε να έχω τώρα έτσι όπως είμαι.Έχω βαρύνει πολύ τελευταία (εμ μπήκα & στον 8ο!)και δυσκολεύομαι στα πάντα..δύσκολη η δεύτερη εγκυμοσύνη..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Kαλημερα κουκλες εχω πολυυυυυυυυυυ καιρο να μπω κ δεν ξερω τι γινεται ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα. Στολισατε? Ετοιμαζεστε για τις γιορτες? Εμεις κ στολισαμε κ σκεφτομαστε τι θα κανουμε τις γιορτες δηλ αν θα παμε για 2-3 μερες στο χωριο μου με τους δικους μου κ τον αδερφο μου η αν θα μεινουμε Λαρισα κ θα βρισκομαστε για φαγητο καφε! Σκεφτομαστε τι γλυκο θα κανουμε το φαγητο οχι πολλα ακκα αυτο που θα κανουμε θελω να ειναι ιδιαιτερο εγω γιατι οι αντρες δε με ακολουθουν γευστικα :( . χαχαχαχα πολλα ειπα σας επρηξα να ειστε καλα κ να περνατε ακομη καλυτερα!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χαθηκα λίγο και ελπίζω να είστε όλες καλά. Από εμένα τα νέα είναι καλά αφού πλέον από Δευτέρα ο σύζυγος παρουσιάζεται στην Αθήνα. Τελειώσαμε με τις Σέρρες και πάλι πίσω στη βάση μας! Επιτέλους. Κάναμε και την μετακόμιση και όλα μια χαρά. Τα παιδιά φυσικά μεσα στην τρελή χαρά κτλ.

Στολίσαμε εμείς εδώ και δύο βδομάδες γιατί θέλαν οπωσδηποτε τα μικρά και είπα ας το κάνω νωρίς ώστε να το χαρούνε. Και στην Αθήνα έχει πολύ κρύο τις τελευταίες 2 βδομάδες. Λέγαμε ότι δεν θα ανάψουμε καθόλου τζάκι φέτος λόγω του μικρού που το πειράζει αλλά δεν πήγαινε άλλο συνέχεια μόνο με το καλοριφέρ... Ενα κάρο λεφτά και ακόμα δεν ξεκίνησε ο χειμώνας... Ελπίζω εσείς που είστε ψηλά να την παλεύεται, γιατι όλο για θερμοκρασίες μείον ακούω στο ραδιόφωνο...

Εσεις θα πάτε τα Χριστούγεννα πουθενά; Εμείς λέγαμε για Τρίκαλα αλλά πλέον δεν παίζει καν σαν σενάριο γιατί θα δουλεύω όλες τις μέρες ...

Φιλακια πολλά σε όλες!!!

Καλημέρα!Δέσι δεν μίλησα μαζί της ξανά,θα την πάρω σήμερα και θα σε ενημερώσω!Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όμως!!!!

Ναι άσε πολύ κρύο εδώ ευτυχώς τα πάμε πολύυυυ καλά με το τζάκι & με την πολύ καλή μόνωση που έχει το σπίτι.Έχουμε σταθερά 20 βαθμούς μέσα.Ειλικρινα μόνο το κρύο μου έλειπε να έχω τώρα έτσι όπως είμαι.Έχω βαρύνει πολύ τελευταία (εμ μπήκα & στον 8ο!)και δυσκολεύομαι στα πάντα..δύσκολη η δεύτερη εγκυμοσύνη..

Καλημερα ονειρακι!Ευχομαι να βρηκε κατι καλο!:)

Μπηκες στο 8ο μηνα?Μπραβοοο κοριτσι μου!

Περασε ο καιρος..λιγοοο υπομονουλα ακομη :)

Ειναι δυσκολη η δευτερη εγκυμοσυνη σου, σαν εγκυμοσυνη ή ειναι δυσκολη επειδη ειναι μικρος σε ηλικια το αγορακι σου και θελει πιο πολυ χρόνο..?Ευχομαι νασαι καλα!!! :)

Διαφημίσεις

Kαλημερα κουκλες εχω πολυυυυυυυυυυ καιρο να μπω κ δεν ξερω τι γινεται ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα. Στολισατε? Ετοιμαζεστε για τις γιορτες? Εμεις κ στολισαμε κ σκεφτομαστε τι θα κανουμε τις γιορτες δηλ αν θα παμε για 2-3 μερες στο χωριο μου με τους δικους μου κ τον αδερφο μου η αν θα μεινουμε Λαρισα κ θα βρισκομαστε για φαγητο καφε! Σκεφτομαστε τι γλυκο θα κανουμε το φαγητο οχι πολλα ακκα αυτο που θα κανουμε θελω να ειναι ιδιαιτερο εγω γιατι οι αντρες δε με ακολουθουν γευστικα :( . χαχαχαχα πολλα ειπα σας επρηξα να ειστε καλα κ να περνατε ακομη καλυτερα!!!

Καλημεραααα ποντικακι!!!Που εισαι εσυ καλε?:)

Στολισαμε και εμεις το δεντρακι μας,ετοιμαζομαστε για τις γιορτες με πολυυυυ ανυπομονησια για την μερα που θα ερθει ο μπαμπας μας!!!

Καλα μαγειρεματα ποντικακι!!!! :)

Καλησπέρα κορίτσια! Χαθηκα λίγο και ελπίζω να είστε όλες καλά. Από εμένα τα νέα είναι καλά αφού πλέον από Δευτέρα ο σύζυγος παρουσιάζεται στην Αθήνα. Τελειώσαμε με τις Σέρρες και πάλι πίσω στη βάση μας! Επιτέλους. Κάναμε και την μετακόμιση και όλα μια χαρά. Τα παιδιά φυσικά μεσα στην τρελή χαρά κτλ.

Στολίσαμε εμείς εδώ και δύο βδομάδες γιατί θέλαν οπωσδηποτε τα μικρά και είπα ας το κάνω νωρίς ώστε να το χαρούνε. Και στην Αθήνα έχει πολύ κρύο τις τελευταίες 2 βδομάδες. Λέγαμε ότι δεν θα ανάψουμε καθόλου τζάκι φέτος λόγω του μικρού που το πειράζει αλλά δεν πήγαινε άλλο συνέχεια μόνο με το καλοριφέρ... Ενα κάρο λεφτά και ακόμα δεν ξεκίνησε ο χειμώνας... Ελπίζω εσείς που είστε ψηλά να την παλεύεται, γιατι όλο για θερμοκρασίες μείον ακούω στο ραδιόφωνο...

Εσεις θα πάτε τα Χριστούγεννα πουθενά; Εμείς λέγαμε για Τρίκαλα αλλά πλέον δεν παίζει καν σαν σενάριο γιατί θα δουλεύω όλες τις μέρες ...

Φιλακια πολλά σε όλες!!!

Μαριααα καλημερααα!!!Τι ωραια νεα!!!! :)

Τι καλα ερχεται ο μπαμπας σας,με το καλο λοιπον και να περασετε πολυυυυ ομορφες γιορτες!Και εμεις τον περιμενουμε για τις μερες των γιορτων..Καλη δυναμη στη δουλεια σου!

Κοριτσια μου καλα ευχομαι σε ολες να περασετε πολυυυ ομορφες οικογενειακες γιορτες με αγαπη και υγεια!!!!!!!!!! :)

Καλημερα ονειρακι!Ευχομαι να βρηκε κατι καλο!:)

Μπηκες στο 8ο μηνα?Μπραβοοο κοριτσι μου!

Περασε ο καιρος..λιγοοο υπομονουλα ακομη :)

Ειναι δυσκολη η δευτερη εγκυμοσυνη σου, σαν εγκυμοσυνη ή ειναι δυσκολη επειδη ειναι μικρος σε ηλικια το αγορακι σου και θελει πιο πολυ χρόνο..?Ευχομαι νασαι καλα!!! :)

Στην αρχή ήτανε πιο δύσκολη αλλά τώρα νομίζω πάει καλύτερα ως τώρα από την πρώτη..Εννοώ σαν εγκυμοσύνη αποκλειστικά.Τώρα αν έχεις ήδη και ενα δίχρονο σπίτι..ε όσο να'ναι δυσκολεύουν τα πράγματα :)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημεραααα ποντικακι!!!Που εισαι εσυ καλε?:)

Στολισαμε και εμεις το δεντρακι μας,ετοιμαζομαστε για τις γιορτες με πολυυυυ ανυπομονησια για την μερα που θα ερθει ο μπαμπας μας!!!

Καλα μαγειρεματα ποντικακι!!!! :)

Που να ειμαι η μανα τρεχω τρεχω τρεχω!!! χαχαχαχαχα.

Με το καλο να υποδεχτειτε το μπαμπα σας κ να περασετε τελεια!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Πως τα περάσατε χθες;

Εμείς επιτέλους μετά από περίπου 2 χρόνια είμασταν όλοι μαζι οικογενειακά και τα περάσαμε ήσυχα και πολύ ωραία! Τα παιδάκια τα περάσανε τέλεια, πήγαμε και σε λούνα παρκ και το καταχάρηκαν.

Χρόνια πολλά και πάλυ σε όλες σας και ότι καλύτερο!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά. Εύχομαι πάνω απ'όλα υγεία και μακάρι να έχουμε όλοι μια καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Χάθηκα λίγο γιατί είχαμε μια μικρή περιπέτεια υγείας, αλλά ευτυχώς όλα είναι πλέον καλά.

Τώρα τρώμε βασιλόπιτα και πίνουμε καφέ (παρεπιπτόντως έγινε τέλεια).

Μαρία χαίρομαι που είστε πλέον όλοι μαζί.

δέσι ο δικός σας μπαμπάς επέστρεψε από Θεσ/νίκη;

oneiraki πλησιάζει ο καιρός, με το καλό.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλημερα Χρόνια Πολλά & καλή χρονιά να έχουμε!! Με υγεία πάνω από όλα!!

Ναι κοντεύω.προγραμματίσαμε για 24/1 το χειρουργείο (δευτερη κτ) ,δεν φαντάζομαι να γίνει νωρίτερα...

Έφτιαξα φβ όποια έχει ας μου στείλει πμ να την προσθέσω :)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Κλαημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και κάθε ευτυχία! Ετοιμάζομαι να πάω στη δουλειά και βαριέμαι αφάνταστα!!!

Ελπίζω να τα περάσατε όλες πολύ καλά με τις οικογένειες σας! Εμείς ήρεμα οικογένειακά !!!

Ευχαριστώ πολύ Νιοβη μου ! Πλέον είμαστε μαζί και όλα έχουν βρει πάλι τους ρυθμούς τους!

Αντε ονειράκι με το καλό να έρθει και το δεύτερο μωράκι!!! Καθε ευτυχία τώρα που μεγαλώνει η οικογένεια!!! Σου στέλνω πμ.

Kαλή Χρονιά σε όλες μας με υγεία πάνω απ όλα.

Ονειράκι με το καλό το μπεμπάκι σου. Που θα γεννήσεις?

Μαράκι κάθε αρχή και δύσκολη... οι διακοπές μερικές φορές κάνουν κακό... δεν μπορείς να πας στη δουλειά εύκολα μετά

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Ο καιρός κόντεψε &πρέπει να πάρω απόφαση να κάνω καμία βαλίτσα σιγά σιγά..

Θα γεννήσω στο νοσοκομείο στην Καβάλα..για να δούμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...