Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!

Νομιζω πως ολα ειναι θεμα συνηθειας. Μεχρι στιγμης καναμε 3 μετακομισεις με τον ανδρα μου αλλα μονο τη μια με παιδι. Δεν ξερω τι θα γινει αργοτερα αλλα εχουμε πει να παμρ μαζι του οπου παει. Και η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να σκεφτω να μεινω καπου για παντα,θα επλειτα μαλλον!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

. δεν μπορω να σκεφτω να μεινω καπου για παντα,θα επλειτα μαλλον!!!

Το σκέφτομαι και εγώ αυτό... για πάντα στο ίδιο μέρος, με τους ίδιους ανθρώπους?? η ζωή με τόσες μεταθέσεις θα μας φαίνεται μεγαλύτερη...

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Χρόνια μας πολλά κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Σήμερα έφυγε και ο μπαμπάς μας που ήρθε εκτάκτως για δουλειές και πάλι ξεκιν[αμε την ίδια ρουτίνα. Δυστυχώς ονειράκι όταν είσαι με γείτονες όλο και κάτι γίνεται και είσαι έξαλη. Στην ίδια κατάσταση είμαι εδώ και κάτι χρόνια, αλλά τουλάχιστον είναι εξωτερική ζημιά και δεν έχουμε τέτοια γιατί δεν θα το άντεχα για ακόμα μια φορά. Εσύ μην αγχώνεσαι όμως στην κατάσταση σου. Δεν αξίζει. Ολα καλά να πάνε. Φιλάκια πολλά σε όλες!

Xρόνια πολλά σε ολες!!!!!Καλη εβδομαδα σε ολες!!!!

Τελείωσε ενα υπέροχοοο τριημερο..ηρθε ο μπαμπας μας και περασαμε ομορφα και οικογενειακα..ηταν λιγο όμως..τι να κανουμε..?!υπομονη..:(:(

επιστροφη απο αυριο στην καθημερινοτητα!!!!

ονειρακι υπομονη,δυστυχως,παντου υπαρχουν ''περιεργοι'' γειτονες.. :roll::roll::roll:

Believe απο την αρχη ξερουμε για τις μετακινησεις..αλλες ακολουθουν αλλες μενουν πισω..:P αυτο ειναι επιλογη της καθε μιας..Η γνωμη μου?Ειναι γνωστη,η οικογενεια ολη μαζι οπου και αν ειναι αυτο το μερος!!!!:PΜπορει να ακουγομαι καπως..αλλα ετσι πιστευω..αλλιως δεν υφισταται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..:P

Καλο μηνααααααα σε ολες!!!Ειστε καλα?Εμεις γυρισαμε αυτη τη βδομαδα επιτελους στο σχολειο μας,που τοσο πολυ λαχταρουσε να γυρισει ο μικρος..ειχε παει για 4μερες μονο στην αρχη,εφυγε ο δασκαλος μας με αποσπαση και ηρθε επιτελους η νεα μας δασκαλα..:D:D

Εσεις τι νεα???Απο κρυο πως τα πατε??

Φιλιαααα!!! :D:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς δεν θα το έλεγα ότι έχουμε πολύ κρύο, αν υολογίσεις ότι το πρωί κάτω από τον ήλιο κάθεσαι άνετα με καλοκαιρινή μπλούζα. Καλή αρχή και πάλι στο σχολείο ΔΕΣΙ! Φέτος είναι νήπια ή πρώτη; Ξέχασα. Αυτό πάντως με τους εκπαιδευτικούς φέτος κατάντησε γελίο. Στο δικό μας δημοτικό λείπουν ακόμα γύρω στα 4-5 άτομα για να λειτουργήσει με πληρότητα κια μου είπαν ότι είμαστε καλά σε σχέση με άλλα σχολεία. Τι να πω. Εμάς ουσιαστικά ένας μήνας έμεινε και έρχεται ο μπαμπάς μας στην Αθήνα. Τα μικρά περιμενουν πως και πως αν και μεγαλύτερη λαχτάρα έχει ο άντρας μου που μετράει τις μέρες ανάποδα σαν φυλακισμένος.

Πάντως επειδή το συζητήσατε πριν για την οικογένεια μαζί ή χώρια κτλ. Αν κάποια στο μέλλον μπει σε αυτή τη διαδικασία επιλογής, από προσωπική μου εμπειρία έχω να πω ότι δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση του να πάει μόνος την μετάθεση και να μείνει η υπόλοιπη οικογένεια πίσω. Βέβαια όλα αυτά αναλογίζοντας όλες τις συνθήκες και το μέρος μετάθεσης κτλ και φυσικά με τη λογική ότι δεν ακολουθείς επειδή κάτι σε δεσμέυει πίσω, αλλά όσο άσχημο και δύσκολο φαίνεται στην αρχή στην πορεία κατανοείς ότι αν η οικογένεια είναι δεμένη παραμένει οικογένεια είτε μένει στο ίδιο σπίτι είτε τους χωρίουν 600χλμ.

Καλησπέρα & από εμάς τους άρρωστους!Ήτανε θέμα χρόνου να μην αρρωστήσω φυσικά με τόσο κόσμο που ήρθα σε επαφή. Είχαμε πάει στα πεθερικά μου μιας & είχε άδεια ο μπαμπάς μας & ενώ ήτανε να γυρίσουμε την Τετάρτη Ξάνθη όλοι μαζί μας άφησε στην μάνα μου γιατί κόλλησε και ο μικρός. Ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό, πυρετό ένα 24ωρο μόνο & ελάχιστη μύξα..Εγώ ξεκίνησα με συνάχι (ευτυχώς δεν έκανα πυρετό) και τώρα είμαι οκ από καταρροή & μπούκωμα αλλά έχω έναν άσχημο βήμα που ώρες ώρες δεν με αφήνει να πάρω ανάσα..Αφού γλίτωσα την νοσηλεία ως τώρα πάαααλι καλά..Μόνο αυτό μου έλειπε..Αύριο τελικά θα γυρ΄σιουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σπίτι μας να βρούμε τους ρυθμούς μας.Καλή η συγκατοίκηση με γιαγιάδες κλπ αλλά δεν παλεύεται...

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

oneiraki Καλή επιστροφή. Σαν το σπίτι σου ... πουθενά

μαρία 1,5 χρόνο λείπει ο σύζυγος, μου φάνηκε σαν χθές που θα έφευγε. ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα τελικά

ποια κοπέλα απο αυτό το φόρουμ που ακολουθήσει έχει τις περισσότερες μεταθέσεις?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλημέρα, εμείς είμαστε στην 2η μετακόμιση παντρεμένοι και στην τέταρτη ως ζευγάρι. Αλλά ως ειδικότητα νομίζω ότι δεν θα έχει τόσες όσες άλλοι.

Ασε believe ούτε εγώ το περίμενα ότι θα περάσει τόσο γρήγορα ο καιρός. (άσχετο, την Τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μας για απλή εξέταση, τον έχεις δει τον τελευταίο καιρό;)

Διαφημίσεις

Καλημερα,μαρια σε ευχαριστουμε για τις ευχες σου..παμε προνηπιο φετος..:P ευχομαι να ερθουν και σε εσας δασκαλες..δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση καθυστερηση?Τοσες δασκαλες περιμενουν..γιατι δεν τις διοριζουν?:roll:τεσπα..

Περαστικα ονειρακι,να προσεχεις!Ευχομαι καλη επιστροφη στο σπιτακι σας..:P συμφωνω μαζι σου..μου λειπει ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ πολυ το σπιτακι μας..παρολο που ειμαστε στην πατριδα..ειναι αλλιως..οι ρυθμοι..οι σειρα μας..μια χαρα περναμε εδω δεν λεω,Δοξα το Θεο..γραφτηκαμε και κολυμβητηριο που στην Κω δεν θα ειχαμε αυτη την ευκαιρια..δεν μου λειπει το σπιτι σαν σπιτι..μου λειπει Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ..αυτο το να ειμαστε ολοι μαζι..ειναι πολυ δυσκολη η αποσταση..:( δεν ξερω,εμενα μου φαινεται οτι δεν περναει ο χρονος..κανουμε υπομονη..

believe υπομονη κοριτσι μου..θυμησε μου που εισαι εσυ και που ειναι ο συζυγος?

Φιλια σε ολες!!!! :P

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημεραααα,ειστε καλα?:P:pΕμεις περασαμε μια μικρη ωτιτιδα και μετα μια ιωσουλα αλλα τωρα να χτυπησω ξυλο ειμαστε καλα...αχχχ αυτα τα σχολεια..παμε προνηπιο σε νηπιαγωγειο..αψου κανει ενα παιδακι στην ταξη..την αλλη μερα λειπουν 2-3παιδακια..τι ειναι αυτο το πραγμα..???:(:(

Πως τα πατε με το κρυο?Εδω (Κρητη) επεσε αισθητα η θερμοκρασια,μπουφανακι χοντρο και κασκολ ειναι πλεον απαραιτητα..:P:p Αναψαν θερμανση σε εσας?Εμας μας ειδοποιησαν οτι αναψαν χτες στα ΣΟΑ και εχω αγχωθει να μην εχουμε καμια διαρροη απο κανενα καλοριφερ και οταν γυρισουμε τα βρουμε ολα χαλια...

Ευχομαι να περνατε ομορφα!!!:P:p:p

Καλημέρα Δέσι.Καλά η Ξάνθη έσυ ασύλληπτο κρύο,δεν νομίζω ότι θα το συνηθίσω ποτέ..Μετά από 4χρ Αθήνα δεν θυμάμαι ούτε Θεσ/κη που ήμασταν πιο πριν να ήτανε έτσι. Φυσικά δεν κάνανε καν συνέλευση που λέγανε για το αν θα βάλουν πετρέλαιο φέτος (δημοκρατικές διαδικασίες!!) και έτσι καλοριφέρ γιοκ. Καίμε το τζάκι νον στοπ & τα σώματα.. Να δούμε πως θα βγει ο χειμώνας..

Κατά τα άλλα περάσαμε και εμείς ιώσεις οικογενειακώς με συνάχι & πυρετό (ευτυχώς μόνο ο μικρός πυρετό & όχι και εγώ) ,περάσαμε έτσι και τα γενέθλια μας (του μικρού και τα δικά μου) και τώρα είμαστε πάλι σε καραντίνα να μην κολλήσουμε τίποτα & τρέχω στα νοσοκομεία τώρα στο τέλος..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά στους Νίκους και τις Νικολέτες. Στολίσατε? Εμείς ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Το 3χρονο παιδάκι μου το χάρηκε πολύ πολύ.

ΔΕΣΙ μένουμε Αθήνα οικογενειακώς. Του χρόνου όμως το βλέπω ή για νησί ή για Έβρο.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...