Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Καλη σχολική χρονιά στα παιδάκια μας. Εμάς μας πήραν πό το δημοτικό ότι τα προνήπια που είναι ο μαεγάλος μου θα ξεκινήσουν όταν θα διοριστεί νηπιαγωγός. Αλλά πάλι καλά βγήκαν τα απο τελεσματα του βρεφονηπιακού και τον πήραν, εκει που ήταν και περσυ οπότε ξεκινάμε αύριο, γιατί η μητέρα μου τα έπαιξε με τους δύο μαζί.

Καλησπεραααα σε ολες!

Μαρια καλη αρχη και σε εσας,

φιλια!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχω πάρα πολυ καιρό να μπω. Που χρόνος με τα ταλιμπανάκια μου. Παραμένουμε Ορεστιάδα, τα κορίτσια μεγαλώνουν, εγώ εξακολουθώ να ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά κτλ. Τα κλασσικά μας δηλαδη.

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχω πάρα πολυ καιρό να μπω. Που χρόνος με τα ταλιμπανάκια μου. Παραμένουμε Ορεστιάδα, τα κορίτσια μεγαλώνουν, εγώ εξακολουθώ να ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά κτλ. Τα κλασσικά μας δηλαδη.

Kαλημερα κοριτσι μου,ευχομαι να περνας ομορφα με την οικογενεια σου και να βρεις συντομα μια δουλιτσα..δυστυχως παντου το ιδιο προβλημα..

Εχετε κρυο στην Ορεστιαδα?Φανταζομαι θαχετε αρκετο..οταν Θεσ/νικη εχει 12βαθμους..Σε ποιο σωμα ειναι ο συζυγος?Ειστε πολλα χρονια Ορεστιαδα?Καλα να περνας!!!!

Αντε καλο χειμωνα σε ολες!!!Κρυοοο ξαφνικοοο..μπρρρρ!!!

Φιλια!!! :P

ΤΘ είναι. Είμαστε στον τρίτο χρόνο και μας βλέπω να μένουμε για πολλά ακόμα! Εχουμε αρκετό κρύο. Το κακό ειναι πως μπήκε πολυ ξαφνικά. Χτυπήσαμε ήδη 5ακι!! Η μεγάλη μου κόρη μιλάει καθαρά φέτος και οταν βγαίνουμε λέει συνέχεια "κρυο μαμά κρύο" Η μικρή δεν θυμόταν τι ειναι κρυο απο πέρισυ και τώρα όταν βγαίνουμε παίρνει μια περίεργη ξαφνιασμένη έκφραση, πριν αρχίσει τα "τα τα τατα" :)

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα ονειρακι (η εγκυμοσυνη σου καλα? :P ) και mariamg (δυστυχως εμας μας αφησαν για 5χρονο στο νησι..) και στα υπολοιπα κοριτσια!!!

Πολυ κρυο πραγματι ξαφνικα..ευχομαι να φτιαξει ο καιρος..γιατι αν ξεκινησουμε απο τωρα την θερμανση χαθηκαμε..φιλια!!! :P

Kαλησπερα ονειρακι (η εγκυμοσυνη σου καλα? :P ) και mariamg (δυστυχως εμας μας αφησαν για 5χρονο στο νησι..) και στα υπολοιπα κοριτσια!!!

Πολυ κρυο πραγματι ξαφνικα..ευχομαι να φτιαξει ο καιρος..γιατι αν ξεκινησουμε απο τωρα την θερμανση χαθηκαμε..φιλια!!! :P

Η εγκυμοσύνη πάει καλά, η μπέμπα έχει αρχίσει & κλωτσάει επικίνδυνα :):):) Χαχα εμάς θέρμανση φέτος γιοκ από ότι μας είπαν..Να δω πώς θα την παλέψουμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Η εγκυμοσύνη πάει καλά, η μπέμπα έχει αρχίσει & κλωτσάει επικίνδυνα :):):) Χαχα εμάς θέρμανση φέτος γιοκ από ότι μας είπαν..Να δω πώς θα την παλέψουμε..

Kαλησπερα ονειρακι,αρχισε να δινει το παρον το κοριτσακι σου :P:p:p

ευχομαι ολα καλα μεχρι τελους!!Ο μικρος σου καταλαβαινει οτι θα εχει αδερφουλα σε λιγο καιρο?:P:p Αμαν οχι θερμανση και Ξανθη???Πως θα την παλεψετε αληθεια???Μακαρι να βρεθουν χρηματα και να τα αναψουν εστω και το βραδυ 2-3ωρες...δυσκολοι καιροι..:(:(:(

Kαλησπερα ονειρακι,αρχισε να δινει το παρον το κοριτσακι σου :P:p:p

ευχομαι ολα καλα μεχρι τελους!!Ο μικρος σου καταλαβαινει οτι θα εχει αδερφουλα σε λιγο καιρο?:P:p Αμαν οχι θερμανση και Ξανθη???Πως θα την παλεψετε αληθεια???Μακαρι να βρεθουν χρηματα και να τα αναψουν εστω και το βραδυ 2-3ωρες...δυσκολοι καιροι..:(:(:(

Μπα δεν νομίζω να ανάψουν.Ευτυχώς έχουμε το τζάκι & δύο θερμοπομπούς οπότε κάπως θα την βγάλουμε..Είναι και σχετικά ζεστό το σπίτι ως τώρα.Τι να πω..θα δούμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μπα δεν νομίζω να ανάψουν.Ευτυχώς έχουμε το τζάκι & δύο θερμοπομπούς οπότε κάπως θα την βγάλουμε..Είναι και σχετικά ζεστό το σπίτι ως τώρα.Τι να πω..θα δούμε..

Ευχομαι να πανε ολα καλα,ευτυχως που ειναι ζεστο το σπιτακι σας! :P

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

ΚΑλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς σήμερα είχαμε γενέθλια του μεγάλου γιου και μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Το βράδυ βγήκαμε για φαγητό μετα από μηνες με ένα φιλικό ζευγάρι και το καταχάρηκα. Πως τα περνάτε εσείς; Τα νέα σας; Φιλάκια πολλά σε όλες!

Καλησπερα σε ολες!!!

Καταρχην Μαρια μου να τον χαιρεστε χρονια πολλααααα!!!!!:P:p

Τι καλα που ειστε ολοι μαζι,πολυ ομορφα!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι καλε???

Ευχομαι να περνατε ολες πολυ πολυ ομορφα!!!:P:p:p:p:p

Γεια σας, καιρό έχω να μπω. Έκανα κάτι σεμινάρια (3 εβδομάδες) κι παράλληλα δούλευα.

Κουράστηκα αρκετά αλλά τέλειωσαν ευτυχώς εχθές.

Κατά τα άλλα όλα οκ.

Δέσι, πως πήγε το καλοκαίρι με τη δουλειά όλα καλά;

Κορίτσι μου υπομονή με την απόσταση, είναι πολύ δύσκολα το ξέρω.

Μαρία χρόνια πολλά στο παιδάκι σου, να είναι πάντα υγιείς κι ευτυχισμένος στη ζωή του.

Oneiraki χαίρομαι που πάει καλά η εγκυμοσύνη σου.

Κι εμείς συζητάμε τι θα κάνουμε φέτος με τη θέρμανση, σκεφτόμαστε να πάρουμε πάνελ.

φιλιά

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Γεια σας!!!Μαρια να χαιρεστε το παιδακι σας να ειναι γερο. Ολα καλα κ εμεις προσπαθουμε ακομη να συμμαζευτουμε. Πανω που τα ειχαμε βαλει σε μια σειρα ξεκινησε υγρασια σε ολο το παταρι κ το ταβανι του μπανιου απο τον αποπανω μας κ κατεβασαμε οοοολα τα πραγματα και τα βαλαμε στο δωματιο της μπεμπας που ηθελα να ξεκινησω να φτιαχνω σιγα σιγα..παει ενα μηνα η ιστορια κ ακομη δεν το χει φτιαξει ο αποπανω. Βλεπω τις ορμονες μου να χτυπανε κοκκινο κ να αρχισω να του χτυπαω το κεφαλι συντομα!!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Δημήτρη & Δήμητρα !! Χρόνια σας πολλά και καλά.

Κορίτσια τι μου κάνετε? Άλλο ένα τριημεράκι μπροστά μας. Ελπίζω να έχει καλό καιρό και να χαρούμε λίγο τον ήλιο.

Ακόμα δεν μου έχει τύχει να μετακομίσω με το σύζυγο, αλλά διαβάζωντας ιστορίες για οικογένειες που φεύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο, για άτομα που είχαν δεδομένο τον τόπο διαμονής τους, το σπίτι τους και όλα αυτά που αυτό σημαίνει, προσπαθώ να πάρω κουράγιο ...

Τουλάχιστον εγώ το ξέρω απο την αρχή τι θα ακολουθήσει (μετακομίσεις κάθε 3-5 χρόνια), τι να πουν και αυτοί... Παρόλα αυτά δεν παύω να ανησυχώ και να με φοβίζει η κάθε αλλαγή.

Οι δικές σας σκέψεις.. ???

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...