Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

pontikaki τι πακέτο είναι αυτό, να πρέπει να μαζέψεις τα πράγματα κι να φτιάξεις κι το σπίτι επειδή υπάρχουν αναίσθητοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος ή διαχειριστής για αυτά τα σπίτια για να πληρώσουν οι προηγούμενοι για τις ζημιές;

maria χαίρομαι που θα είστε πάλι μαζί. Φαντάζομαι χαρά που θα κάνουν τα παιδάκια σου.

δέσι άντε κορίτσι μου καλό κουράγιο (ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω με παιδί μόνη κι μακριά).

oneiraki καλοί χρυσοί μπορεί να είναι οι γιαγιάδες αλλά 24ωρο μαζί κάπως δεν πάει. Μάθαμε πλέον σε δικούς μας ρυθμούς. Με το καλό η μετακόμιση. Μην πλακωθείς στις δουλειές μόνο κι μόνο για να μπεις.

Εμείς χαμός με τη δουλειά, όλο νεύρα, πολύ δουλειά. Δουλεύουμε πλέον και Σάββατα κι τις 2 επόμενες Κυριακές θα κάνουμε πάλι απογραφή (φυσικά θα γίνει κι το Δεκέμβριο πάλι) έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Λέει (ο εργοδότης σε χθεσινό meeting) ότι σήμερα το παν είναι η δουλειά, κι του λέω ότι για μένα το παν είναι η οικογένειά μου. Δεν ζω για να δουλεύω, δουλεύω και πάλι μόνο για την οικογένειά μου. Φυσικά δεν άρεσε η απάντησή μου. Τέσπα

Φιλάκια

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Μετακομίσαμε την Πέμπτη σπίτι μας Ξάνθη & όλα καλά.Μόνο που δεν έχω ίντερνετ..Και επειδή δεν μένουμε κέντρο δεν πιάνω & κανένα ελεύθερο ούτε καν γειτονικό κλειδωμένο!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Μπραβο βρε ονειράκι! Να περνατε καλά στο καινούριο σας σπίτι,καλορίζικο!!! Οι υπόλοιπες τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ξεκινήσαμε φουλ στη δουλειά σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλες!

Νιοβη μου τα παιδιά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα αλλά εννοείτε οτι περιμένουν πως και πως να είμαστε πάλυ όλοι μαζί. Ειδικά ο μεγάλος που του έχει τρελή αδυναμία, για τον μικρό θα είναι λίγο περίεργα γιατί δεν τον έζησε για πολυ χρονικό διάστημα αλλά οταν έρχεται χαίρεται πολύ οπότε θεωρώ ότι και ο ίδιο θα ξετρελαθεί!

Καλημέρα μανούλες!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Μετακομίσαμε την Πέμπτη σπίτι μας Ξάνθη & όλα καλά.Μόνο που δεν έχω ίντερνετ..Και επειδή δεν μένουμε κέντρο δεν πιάνω & κανένα ελεύθερο ούτε καν γειτονικό κλειδωμένο!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

καλημερα σε ολες!!!ονειρακι ηρθατε???καλως μας ηρθατε λοιπον!!και οτι θες εδψ ειμαστα και για καμια βολτα!!!

εμεις γυρισαμε απο κααυ και προσπαθουμε να προσαρμοστουμε!τα μικρα το καταχαρηκαν!ολη μερα θαλασσα και ποδηλατο!!εγω ξεκουραστηκα και χαλαρωσα!!!

αντε καλο φθινοπωρο να εχουμε!!!:-D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα σε ολες!!!ονειρακι ηρθατε???καλως μας ηρθατε λοιπον!!και οτι θες εδψ ειμαστα και για καμια βολτα!!!

εμεις γυρισαμε απο κααυ και προσπαθουμε να προσαρμοστουμε!τα μικρα το καταχαρηκαν!ολη μερα θαλασσα και ποδηλατο!!εγω ξεκουραστηκα και χαλαρωσα!!!

Ναι ήρθαμε από την Πέμπτη και τώρα περνάω την φάση της φρίκης :) Μου λείπουν οι φίλοι μας και καταλαβαίνεις..Μένουμε στην Κυψέλη,δεν ξέρω πόσο κοντά είναι στα σοα..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημερα καλη μετακομιση κ με το καλο να τακτοποιηθειτε!!! Ειναι δυσκολο με γιαγιαδοπαπουδες το ξερω το εζησα αλλα τα παιδακια μας δεν το αλλαζουν με τπτ.

Μαρια μου τι να πω μακαρι να μη σας πανε Εβρο. που ειστε τωρα? δουλευεις κιολας κουραγιοοοοοοοο!!!!

2-3 ωρες τη μερα μονοοοοοοοοοοο θα παγωσουμε δηλ καλα μας ειπε ο προηγουμενος οτι κοιμοτανε με καλτσες κ ο διαχειριστης μας ειπε οτι το αναβανε 6 ωρες τη μερα εγω ποιον να πιστεψω? τα ματακια μου μαλλον το χειμωνα που θα το ζησω!

ρε κοριτσια ειχα ακουσει οτι δεν τα προσεχουνε καθολου αυτα τα σπιτια κ οτι τα αφηνουνε βρωμικα αλλα αυτο που ζω ειναι εφιαλτης χθες πηγαμε με τη μαμα μου και απο τις 3 μεχρι τις 8 καθαρισαμε τα υπνοδωματια κ την κουζινα μονο ειναι δυνατον? πιο βρωμικο σπιτι δεν εχω ξαναδει απορω πως ζουσανε εκει μεσα κ ειχανε και παιδι-α δεν ξερω ποσα ελεος..........

μας τα δινουν αλλα να τα προσεχουμε κ λιγο

υπομονη ποντικακι το ιδιο περασα εγω περσυ που μπηκαμε σοα..ενα κακο χαλι ηταν μεσα το σπιτι,νομιζω οτι το ειχα γραψει και εδω σε καποια φαση..απορουσα και εγω πως ζουσαν με παιδια εκει μεσα??συμφωνω μαζι σου..ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ πρεπει να σεβομαστε το σπιτι που μας δινουν να μεινουνε..γιατι δηλαδη εγω το καθαρισα,το εβαψα,το εφτιαξα (μεσα στη υγρασια ηταν το παιδικο..) για να μπει του χρονου μια αλλη οικογενεια για να το κανει χαλια?δεν ειναι ασχημο αυτο??ευχομαι καλη δυναμη κοριτσι μου και πιστευω οτι επειδη ειστε βορεια να σας το αναβουν περισσοτερες ωρες(αρκει να εχουν λεφτα..) απο εμας που ειμαστε σε νησι.. :P

Ναι ήρθαμε από την Πέμπτη και τώρα περνάω την φάση της φρίκης :) Μου λείπουν οι φίλοι μας και καταλαβαίνεις..Μένουμε στην Κυψέλη,δεν ξέρω πόσο κοντά είναι στα σοα..

κοριτσι μου καλοριζικο σιγα σιγα θα μπειτε στο κλιμα της περιοχης και θα δεις θα πανε ολα καλα..ειναι λογικο να σας λειπουν φιλοι ειναι ακομη αρχη..με τον καιρο θα κανετε νεες γνωριμιες,καλη συνεχεια!!!! :-P

Γεια σας μανούλες!!Ρίχνει μια βροχή...φθινοπώριασε εντελώς μου φαίνεται...!!!Λίμνη έγινε το μπαλκόνι!! Βρεθήκαμε με την lovemtwins για καφεδάκι & μας έδειξε ένα πολύ ωραίο παιδότοπο που είχαμε πει να πάμε & σήμερα αλλά...μας τα χάλασε ο καιρός!

Εσείς πως είστε?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

γεια σου κοριτσι μου,καλο φθινοπωρο,

αντε θα κανετε παρεα με την ονειρακι!!! :-P

pontikaki τι πακέτο είναι αυτό, να πρέπει να μαζέψεις τα πράγματα κι να φτιάξεις κι το σπίτι επειδή υπάρχουν αναίσθητοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος ή διαχειριστής για αυτά τα σπίτια για να πληρώσουν οι προηγούμενοι για τις ζημιές;

maria χαίρομαι που θα είστε πάλι μαζί. Φαντάζομαι χαρά που θα κάνουν τα παιδάκια σου.

δέσι άντε κορίτσι μου καλό κουράγιο (ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω με παιδί μόνη κι μακριά).

oneiraki καλοί χρυσοί μπορεί να είναι οι γιαγιάδες αλλά 24ωρο μαζί κάπως δεν πάει. Μάθαμε πλέον σε δικούς μας ρυθμούς. Με το καλό η μετακόμιση. Μην πλακωθείς στις δουλειές μόνο κι μόνο για να μπεις.

Εμείς χαμός με τη δουλειά, όλο νεύρα, πολύ δουλειά. Δουλεύουμε πλέον και Σάββατα κι τις 2 επόμενες Κυριακές θα κάνουμε πάλι απογραφή (φυσικά θα γίνει κι το Δεκέμβριο πάλι) έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Λέει (ο εργοδότης σε χθεσινό meeting) ότι σήμερα το παν είναι η δουλειά, κι του λέω ότι για μένα το παν είναι η οικογένειά μου. Δεν ζω για να δουλεύω, δουλεύω και πάλι μόνο για την οικογένειά μου. Φυσικά δεν άρεσε η απάντησή μου. Τέσπα

Φιλάκια

σε ευχαριστω πολυ πολυ που με σκεφτεσαι!!!

ειναι αληθεια οτι ηρθαμε Κρητη χωρις τον μπαμπα μας και ειναι λιγο περιεργο.. ξεκινησαμε σχολειο σημερα και πιστευω να ξεχνιεται λιγακι..

καλη δυναμη στη δουλεια σου!!!

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε ονειράκι! Να περνατε καλά στο καινούριο σας σπίτι,καλορίζικο!!! Οι υπόλοιπες τι κάνετε κορίτσια; Εμείς ξεκινήσαμε φουλ στη δουλειά σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλες!

Νιοβη μου τα παιδιά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα αλλά εννοείτε οτι περιμένουν πως και πως να είμαστε πάλυ όλοι μαζί. Ειδικά ο μεγάλος που του έχει τρελή αδυναμία, για τον μικρό θα είναι λίγο περίεργα γιατί δεν τον έζησε για πολυ χρονικό διάστημα αλλά οταν έρχεται χαίρεται πολύ οπότε θεωρώ ότι και ο ίδιο θα ξετρελαθεί!

πολυ χαρηκα μαρια με τα νεα σας!!!

μπραβοοοο θα ερθει και παλι κοντα σας τι καλα!!! :D

Καλή σχολική χρονιά.

Εμείς είχαμε λίγο κλάμα την Πέμπτη κι την Πρασκευή είμασταν λίγο καλύτερα.

Χθες πήγε πρώτη φορά σε σχολή χορού κι ενθουσιάστηκε. Όταν γύρισα το βράδυ από την δουλειά μου μιλούσε όλο χαρά κι με ένα πλατύ :D.

Δέσι κουράγιο κορίτσι μου.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλή σχολική χρονιά.

Εμείς είχαμε λίγο κλάμα την Πέμπτη κι την Πρασκευή είμασταν λίγο καλύτερα.

Χθες πήγε πρώτη φορά σε σχολή χορού κι ενθουσιάστηκε. Όταν γύρισα το βράδυ από την δουλειά μου μιλούσε όλο χαρά κι με ένα πλατύ :D.

Δέσι κουράγιο κορίτσι μου.

Και παλι σε ευχαριστω καλη μου!

Καλη αρχη και σε εσας και ευχομαι να γινει η μικρη σου μια ομορφη μπαλαρινα!Ο χορος ειναι ομορφη ασχολια για ενα κοριτσακι και φτιαχνει και σωματακι!;)

Οι υπολοιπες καλα?Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν σημερα!Φιλια!:P

Καλησπέρα κορίτσια! Καλη σχολική χρονιά στα παιδάκια μας. Εμάς μας πήραν πό το δημοτικό ότι τα προνήπια που είναι ο μαεγάλος μου θα ξεκινήσουν όταν θα διοριστεί νηπιαγωγός. Αλλά πάλι καλά βγήκαν τα απο τελεσματα του βρεφονηπιακού και τον πήραν, εκει που ήταν και περσυ οπότε ξεκινάμε αύριο, γιατί η μητέρα μου τα έπαιξε με τους δύο μαζί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...