Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Rozi92 είπε:

Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Βιταμίνες γυμναστική συνεχώς … διατροφή έτσι και έτσι …

έχουμε κάποια σπερματοζωάρια αλλά νομίζω το θέμα είναι στο dfi τώρα περιμένουμε και τα νεότερα αποτελέσματα να δούμε μήπως καλυτέρευσαν τα πράγματα αλλιώς νομίζω θα προχωρήσουμε σε βιοψία …

προεμφυτευτικό θα ήθελα πολύ γιατί έχω ήδη δύο αποβολές αλλά διάβασα πως θέλουν 3 για να γίνει …

δηλαδή έλεος δεν μας φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε πρέπει να τα περάσουμε και τρεις φορές για να μπορέσουμε να κάνουμε προεμφυτευτικό….

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

• Ευχαριστώ 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

εμεις παμε στη καβαλα!και μενα του χρονου θα παει σχολειο...λες ναναι μαζι μαρια???:D

Λογικά θα είναι μαζί, φαντάζομαι δεν τους χωρίζουν αν σώμα!!!Θα συνάντηθούμε με το καλό αν είναι μαζί γιατί λογικά καμια βόλτα θα κάνουμε και εμείς προς τα πάνω! Όντως η Καβάλα είναι πολύ ωραία αν και έχω πολλά χρονια να πάω.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια Χρόνια Πολλά για όσες γιόρτασαν.

Γυρίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα από τις διακοπές μας (είχαμε πάει Κέρκυρα για κάμπινγκ). Περάσαμε πολύ ωραία κι η μικρή το καταευχαριστήθηκε. :-D

Τη Δευτέρα που μας πέρασε πήγα πάλι για δουλειά κι έπεσα με τα μούτρα (άφησαν πολλές εκκρεμότητες που έπρεπε να τακτοποιήσω).

Να περνάτε καλά

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλημερα. Ειμαστε Καβαλα και μετακομιζουμε Ξανθη σε μια βδομαδα που θα αδειασει το σπιτι. Τα πραγματα μας ειναι εδω κ κανα μηνα σε αποθηκη κ ενας θεος ξερει ποσα θα παραλαβουμε.. Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν!!!!!

Εμεις ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για το σχολειο του μπαμπα μας..

Καλη μετακομιση ονειρακι και με προσοχη!!! ;)

Νιοβη καλη επιστροφη στη δουλεια οσο γινεται με λιγοτερη κουραση και καλη δυναμη!!!!

Φιλια σε ολες!!!! :D:D

Kαλησπερα κουκλες τι κανετε? καιρο εχω να σας διαβασω. ονειρακι μεταθεση πηρατε? καλη τοποθετηση.

Νιοβη καλη εποστροφη κ με το μαλακο!

Εμας μας ενημερωσαν οτι θα μπουμε στα σοα μας δωσανε το κλειδι το προηγουμενο Σαββατο. Απο αυριο αρχιζει το βαψιμο μετα καθαρισμα και μετα σιγα σιγα η μετακομιση πολυ σιγα ομως γιατι ειχαμε πληρωσει το ενοικιο εχουμε και την εγγυηση οποτε.....

Δεν ειμαι αχαριστη ρε κοριτσια αλλα δεν ηθελα να μετακομισω. Εδω τωρα βολευτηκαμε τα μικρα μαθανε τη γειτονια το σπιτι κοιμουντε καλα,ηρεμα εχουμε εαριο ζεστο νερο κ σχετικα ειμαι κοντα στη μαμα μου εκει με το πετρελαιο τι θα γινει το χειμωνα? ειμαι πιο μακρυα απο τους δικους μου. κ ειναι κ πιο μικρο το σπιτι να δω που θα βαλω τα πραματα μου κ ποσα θα χωρεσει αυτη η αποθηκη πια......

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά και μολις τελείωσα και το μαγείρεμα και είπα να γράψω! Διακοπές τέλος και τώρα τα κεφάλια μεσα! Ονιεράκι καλή μετακόμιση να χετε και ήρεμα!!! Ποντικάκι με το καλό να μπείτε. Το πετρέλαιο δεν είναι πολύ αρκει να έχουν λεφτά να το γεμίζουν.Υπομονή πάντως γιατί είναι όντως περίεργα να πρέπει να μτακομίσεις ξανά αλλά σκέψου το θετικά, ότι θα εξοικονομίσεις αρκετά λεφτά... Δεσι μου καλές ετοιμασίες και σε σένα και με το καλό να τον δεχτείτε πίσω.

Εμάς πάλι τα νέα είναι ότι το στρατόπεδο του άντρα μου απο λόχος υποβιβάζεται και αναμένουμε την μετάθεση που λογικά θα έρθει μεχρι τέλος της χρονίας και όχι του χρόνου το καλοκαίρι. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην μας πουν για κανα Εβρο τώρα και τ΄ρεχουμε περισσότερο. Τι να πω ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό, ισχύει για όλες!!!

Φιλάκια πολλά

Πωπω ρε Μαρία πακέτο...εντάξει όμως μπορεί αν πάτε Έβρο να μην είστε πολύ ψηλά και να είμααστε δίπλα. Πριν που ήσασταν?

Πόσο στεναχωριέμαι πάντως βρε παιδί μου που φέτος στα γενεθλια του μικρού μου δεν θα έχουμε παιδάκια..Όλοι μας οι φίλοι με τα μωρά ήτανε Αθήνα και τώρα άντε πάλι από την αρχή...Τουλάχιστον έχω ενθουσιαστεί γιατί θα του φτιάξω ένα ωραίο παιδικό δωμάτιο.Δεν είναι & μεγάλος ακόμη να συνεννοείσαι πλήρως & να καταλαβαίνει και δεν ξέρω πως θα του φανουν όλες αυτές οι αλλαγές (νέο σπίτι,νεό μέλος κλπ κλπ)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Kαλησπερα κουκλες τι κανετε? καιρο εχω να σας διαβασω. ονειρακι μεταθεση πηρατε? καλη τοποθετηση.

Νιοβη καλη εποστροφη κ με το μαλακο!

Εμας μας ενημερωσαν οτι θα μπουμε στα σοα μας δωσανε το κλειδι το προηγουμενο Σαββατο. Απο αυριο αρχιζει το βαψιμο μετα καθαρισμα και μετα σιγα σιγα η μετακομιση πολυ σιγα ομως γιατι ειχαμε πληρωσει το ενοικιο εχουμε και την εγγυηση οποτε.....

Δεν ειμαι αχαριστη ρε κοριτσια αλλα δεν ηθελα να μετακομισω. Εδω τωρα βολευτηκαμε τα μικρα μαθανε τη γειτονια το σπιτι κοιμουντε καλα,ηρεμα εχουμε εαριο ζεστο νερο κ σχετικα ειμαι κοντα στη μαμα μου εκει με το πετρελαιο τι θα γινει το χειμωνα? ειμαι πιο μακρυα απο τους δικους μου. κ ειναι κ πιο μικρο το σπιτι να δω που θα βαλω τα πραματα μου κ ποσα θα χωρεσει αυτη η αποθηκη πια......

Mε το καλο η μετακομιση σας!!Η αληθεια ειναι οτι ειναι καλο που μπαινετε στα σοα απο αποψη οικονομιας..τωρα εσεις ξερετε καλυτερα..συνηθως το καλοριφερ (αναλογα και την περιοχη..) αναβει 2-3ωρες την ημερα..φιλια!!! :D

Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά και μολις τελείωσα και το μαγείρεμα και είπα να γράψω! Διακοπές τέλος και τώρα τα κεφάλια μεσα! Ονιεράκι καλή μετακόμιση να χετε και ήρεμα!!! Ποντικάκι με το καλό να μπείτε. Το πετρέλαιο δεν είναι πολύ αρκει να έχουν λεφτά να το γεμίζουν.Υπομονή πάντως γιατί είναι όντως περίεργα να πρέπει να μτακομίσεις ξανά αλλά σκέψου το θετικά, ότι θα εξοικονομίσεις αρκετά λεφτά... Δεσι μου καλές ετοιμασίες και σε σένα και με το καλό να τον δεχτείτε πίσω.

Εμάς πάλι τα νέα είναι ότι το στρατόπεδο του άντρα μου απο λόχος υποβιβάζεται και αναμένουμε την μετάθεση που λογικά θα έρθει μεχρι τέλος της χρονίας και όχι του χρόνου το καλοκαίρι. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην μας πουν για κανα Εβρο τώρα και τ΄ρεχουμε περισσότερο. Τι να πω ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό, ισχύει για όλες!!!

Φιλάκια πολλά

Καλησπερα Μαρια και χρονια πολλα,συμφωνω μαζι σου,οτι γινεται να γινεται για καλο!!Ευχομαι μια καλη μετακινηση για σας λοιπον οσο γινεται ευκολη και χωρις πολλα εξοδα..καλη δυναμη και στη δουλεια σου!!!!Σε ευχαριστω για τις ευχες...εδω και μερες ετοιμαζουμε βαλιτσες,κουτες..ενας μικρος χαμος..ετοιμαζεται να φυγει ο μπαμπας μας..

φιλια!!!

Πωπω ρε Μαρία πακέτο...εντάξει όμως μπορεί αν πάτε Έβρο να μην είστε πολύ ψηλά και να είμααστε δίπλα. Πριν που ήσασταν?

Πόσο στεναχωριέμαι πάντως βρε παιδί μου που φέτος στα γενεθλια του μικρού μου δεν θα έχουμε παιδάκια..Όλοι μας οι φίλοι με τα μωρά ήτανε Αθήνα και τώρα άντε πάλι από την αρχή...Τουλάχιστον έχω ενθουσιαστεί γιατί θα του φτιάξω ένα ωραίο παιδικό δωμάτιο.Δεν είναι & μεγάλος ακόμη να συνεννοείσαι πλήρως & να καταλαβαίνει και δεν ξέρω πως θα του φανουν όλες αυτές οι αλλαγές (νέο σπίτι,νεό μέλος κλπ κλπ)

Καλησπερα εισαι καλα?πως παει η εγκυμοσυνη σου?Εισαι Ξανθη?Μπηκατε στο νεο σας σπιτι?Ειναι μικρουλης ακομη ο μικρος σου και πιστευω δε θα πολυ καταλαβει την αλλαγη σπιτιου και νεου μελους..Θα γνωρισετε σιγα σιγα καινουργιους ανθρωπους..μη στεναχωριεσαι..και εμεις ετσι ειμασταν εδω στα πρωτα μας γενεθλια..σιγα σιγα θα μπειτε σε ενα ρυθμο ζωης..και θα δεις θα πανε ολα καλα..ειναι και ομορφη πολυ η Ξανθη..μια χαρα..εχει και κατιιιι γλυκαααα!!!!! ;) Φιλιααα!!! :D

Διαφημίσεις

Καλησπερα εισαι καλα?πως παει η εγκυμοσυνη σου?Εισαι Ξανθη?Μπηκατε στο νεο σας σπιτι?Ειναι μικρουλης ακομη ο μικρος σου και πιστευω δε θα πολυ καταλαβει την αλλαγη σπιτιου και νεου μελους..Θα γνωρισετε σιγα σιγα καινουργιους ανθρωπους..μη στεναχωριεσαι..και εμεις ετσι ειμασταν εδω στα πρωτα μας γενεθλια..σιγα σιγα θα μπειτε σε ενα ρυθμο ζωης..και θα δεις θα πανε ολα καλα..ειναι και ομορφη πολυ η Ξανθη..μια χαρα..εχει και κατιιιι γλυκαααα!!!!! ;) Φιλιααα!!! :D

Γεια σου Δέσι.Η εγκυμοσύνη πάει μάλλον καλά αλλά εγώ είμαι στα όρια εγκλεισμού μετά από 3 μήνες συγκατοίκηση με τις γιαγιάδες. Σάββατο μας φέρνουν τα πράγματα Ξάνθη & επιτέλους μετακομίζουμε!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Γεια σου Δέσι.Η εγκυμοσύνη πάει μάλλον καλά αλλά εγώ είμαι στα όρια εγκλεισμού μετά από 3 μήνες συγκατοίκηση με τις γιαγιάδες. Σάββατο μας φέρνουν τα πράγματα Ξάνθη & επιτέλους μετακομίζουμε!

Ωραια με το καλο στο σπιτακι σας και ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου!!!! :P

Καλημερα καλη μετακομιση κ με το καλο να τακτοποιηθειτε!!! Ειναι δυσκολο με γιαγιαδοπαπουδες το ξερω το εζησα αλλα τα παιδακια μας δεν το αλλαζουν με τπτ.

Φιλάκια πολλά

Μαρια μου τι να πω μακαρι να μη σας πανε Εβρο. που ειστε τωρα? δουλευεις κιολας κουραγιοοοοοοοο!!!!

Mε το καλο η μετακομιση σας!!Η αληθεια ειναι οτι ειναι καλο που μπαινετε στα σοα απο αποψη οικονομιας..τωρα εσεις ξερετε καλυτερα..συνηθως το καλοριφερ (αναλογα και την περιοχη..) αναβει 2-3ωρες την ημερα..φιλια!!! :D

2-3 ωρες τη μερα μονοοοοοοοοοοο θα παγωσουμε δηλ καλα μας ειπε ο προηγουμενος οτι κοιμοτανε με καλτσες κ ο διαχειριστης μας ειπε οτι το αναβανε 6 ωρες τη μερα εγω ποιον να πιστεψω? τα ματακια μου μαλλον το χειμωνα που θα το ζησω!

ρε κοριτσια ειχα ακουσει οτι δεν τα προσεχουνε καθολου αυτα τα σπιτια κ οτι τα αφηνουνε βρωμικα αλλα αυτο που ζω ειναι εφιαλτης χθες πηγαμε με τη μαμα μου και απο τις 3 μεχρι τις 8 καθαρισαμε τα υπνοδωματια κ την κουζινα μονο ειναι δυνατον? πιο βρωμικο σπιτι δεν εχω ξαναδει απορω πως ζουσανε εκει μεσα κ ειχανε και παιδι-α δεν ξερω ποσα ελεος..........

μας τα δινουν αλλα να τα προσεχουμε κ λιγο

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τελικά εμας βγήκε η μετάθεση για Αθηνα αλλά χωρίς ημερομηνία (μέχρι να ανασχηματίσει και παραδόσει το λόχο). Δεν πειράζει όμως γιατί τουλάχιστον θα έρθει νωρίτερα από του χρόνου τον Αύγουστο που ήταν να έρθει. Ποντικάκι Σέρρες είναι ο άντρας μου και εμείς Αθήνα.

Ονειράκι με το καλό η μετακόμιση και υπομονή, παππουδογιαγιάδες είναι αυτές που τα ξέρουν όλα...

Ποντικάκι εμάς στα σόα στις Σέρρες το άναβαν 4 ώρες την ημέρα, αλλά από τη στιγμή που είχαν λεφτά και έβαλαν πετρέλαιο. Δεν είναι ότι θα ξεπαγιάσεται αλλά είναι συνήθως παλιές οι εγκαταστάσεις και φεύγει γρήγορα η θερμότητα. Ωστόσο θα σου πωως μόνο ότι εμείς πέρσυ εκτός του ότι μας καθιστέρησε ο προηγούμενος 1 1/2 μήνα να φύγει, χρειάστηκε να πληρώσουμε γυναίκα (εγώ στην Αθήνα) και να κάνουμε απεντόμωση, καθώς επίσης να πληρώσουμε 1000 ευρώ και κάτι για τις ζημιές. Ο τύπος έμενε με τη σύζυγο του εκεί 2 χρόνια, έλεγε το σπίτι Παλατάκι και είχε 2 μικρά 3 και 1 έτους. Μαζί φυλοξενούσε απ ότι κατάλαβα και κάτι αδέσποτες γάτες ποντίκια κτλ Είναι δυστυχώς και στον άνθρωπο...

Καλημέρα κορίτσια! Τελικά εμας βγήκε η μετάθεση για Αθηνα αλλά χωρίς ημερομηνία (μέχρι να ανασχηματίσει και παραδόσει το λόχο). Δεν πειράζει όμως γιατί τουλάχιστον θα έρθει νωρίτερα από του χρόνου τον Αύγουστο που ήταν να έρθει. Ποντικάκι Σέρρες είναι ο άντρας μου και εμείς Αθήνα.

Ονειράκι με το καλό η μετακόμιση και υπομονή, παππουδογιαγιάδες είναι αυτές που τα ξέρουν όλα...

Ποντικάκι εμάς στα σόα στις Σέρρες το άναβαν 4 ώρες την ημέρα, αλλά από τη στιγμή που είχαν λεφτά και έβαλαν πετρέλαιο. Δεν είναι ότι θα ξεπαγιάσεται αλλά είναι συνήθως παλιές οι εγκαταστάσεις και φεύγει γρήγορα η θερμότητα. Ωστόσο θα σου πωως μόνο ότι εμείς πέρσυ εκτός του ότι μας καθιστέρησε ο προηγούμενος 1 1/2 μήνα να φύγει, χρειάστηκε να πληρώσουμε γυναίκα (εγώ στην Αθήνα) και να κάνουμε απεντόμωση, καθώς επίσης να πληρώσουμε 1000 ευρώ και κάτι για τις ζημιές. Ο τύπος έμενε με τη σύζυγο του εκεί 2 χρόνια, έλεγε το σπίτι Παλατάκι και είχε 2 μικρά 3 και 1 έτους. Μαζί φυλοξενούσε απ ότι κατάλαβα και κάτι αδέσποτες γάτες ποντίκια κτλ Είναι δυστυχώς και στον άνθρωπο...

Καλημερα. Αντε ωραια μαρακι μου να ειστε μαζι!!!!

Εμας δεν ξερω ποσο εμεινε μεσα κ ποσα παιδια ειχε αλλα πολυ χαλια ολο το σπιτι. Ειναι καινουργια σπιτια 12ετιας αλλα τα εχουν κακομεταχειριστει καποιοι...... εχει κοψει κ χαλασει ενα ντουλαπι στην κουζινα εχει χαλασει το ενα παραθυρο στην κρεβατοκαμαρα μεκατσαβιδι μαλλον γιατι δεν ασφαλιζε και εχει γεμισει υγρασια λογικο γιατι ανοιξε τρυπα κ το θεμα ειναι οτι δεν τα παρεδωσε τα ειδαμε εμεις μετα...... Βαλαμε ανθρωπο να μας το βαψει γιατι ητανε χαλια λες κ πατουσαν με τα παπουτσια στους τοιχους...... κ σημερα τριτη μερα θα παμε με τη μαμα μου να καθαρισουμε κ ελπιζω να τελειωσουμε.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...