Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ονειράκι μου όλα θα πάνε καλά, λίγο υπομονή και που θα πάει θα περάσουν οι εμετοί! Με το καλό να πάτε και ότι καλύτερο! Η τιμή πάντος είναι καλή και μην απορείς γιατί δεν πολυέχουν δουλειά οπότε έριξαν και τις τις.

Βρε Δεσι δεν το πιστέυω ότι σας άφησαν και άλλο χρόνο κάτω, το είχα σίγουρο. Τι να πω...ασε γιατί θα με διαγράψουν.Υπομονή και σε εσάς και ότι καλύτερο με τις δουλειές.

Εγώ έχω καιρό να σας διαβάσω γιατί έμπλεξα με κάτι σεμινάρια στη δουλειά και μετά φύγαμε για Πρέβεζα. Κάναμε τα μπανάκια μας και τώρα πάλυ στο πρόγραμμα...

Οι υπόλοιπες είστε καλά! Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες και καλές διακοπές σε όσες τις πραγματοποιούν!!!

Γεια σου Μαρια μου,καλα ειμαστε και εμεις!

ναι ναι παραμενουμε και 5χρονο..δυστυχως..

μας εχουν αγαπησει καλε εδω γιαυτο δε

μας αφηνουν να φυγουμε,χαχαχα!!:D

σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εσεις

να στε καλα και καλη επιστροφη στη

δουλιτσα σας παλι!!!

Καλο υπολοιπο καλοκαιριου,αν και

εδω φυσαει πολλες μερες και μονο

καλοκαιρι που δεν θυμιζει.. :D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oneiraki καλή μετακόμιση.

Μαρία βλέπω πήγες διακοπές κοντά μας (είμαι από Ιωάννινα). Καλή επιστροφή στη δουλειά.

δέσι, που βρίσκεστε Κω ή Κρήτη (που φυσάει;)

Το Σάββατο βαφτίζουμε το κοριτσάκι συναδέλφου κι φίλου του συζύγου.

Όσον αφορά διακοπές 11 κι σήμερα (θα πάμε κάμπιγκ).

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Γύρισα νιοβη μου από την προηγούμενη βδομάδα, έφυγα μόνο για μια εβομάδα και πάλι πίσω. Τώρα ξανά έχω δύο βδομάδες άδεια 4-16/8. Στα μέρη σου ήμουν, κατάγεται αό Πρέβεζα ο μπαμπάς μου και πάμε από όταν γεννήθηκα σχεδόν κάθε χρόνο! Ηπειρος και πάλι Ηπειρος!!!

Πάντα άξιοι να είστε και ότι καλύτερο!

Καλή μετακόμιση ονειράκι και εσύ όλα με προσοχή!!!

Οι υπόλοιπες κορίτσια τι κάνετε;

Φιλάκια σε όλες και καλές μετακομίσεις σε όσες είναι σε αυτή τη διαδικασία!

oneiraki καλή μετακόμιση.

Μαρία βλέπω πήγες διακοπές κοντά μας (είμαι από Ιωάννινα). Καλή επιστροφή στη δουλειά.

δέσι, που βρίσκεστε Κω ή Κρήτη (που φυσάει;)

Το Σάββατο βαφτίζουμε το κοριτσάκι συναδέλφου κι φίλου του συζύγου.

Όσον αφορά διακοπές 11 κι σήμερα (θα πάμε κάμπιγκ).

Kαλησπερα,στην Κω φυσαει,μονο

σημερα σαν να ηρεμησε λιγο.. :P

Με το καλο η βαφτιση,να σας ζησει!!

Ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες και να ερθουν

οι μερες ξεκουρασης για τις διακοπες σας! ;)

Γύρισα νιοβη μου από την προηγούμενη βδομάδα, έφυγα μόνο για μια εβομάδα και πάλι πίσω. Τώρα ξανά έχω δύο βδομάδες άδεια 4-16/8. Στα μέρη σου ήμουν, κατάγεται αό Πρέβεζα ο μπαμπάς μου και πάμε από όταν γεννήθηκα σχεδόν κάθε χρόνο! Ηπειρος και πάλι Ηπειρος!!!

Πάντα άξιοι να είστε και ότι καλύτερο!

Καλή μετακόμιση ονειράκι και εσύ όλα με προσοχή!!!

Οι υπόλοιπες κορίτσια τι κάνετε;

Φιλάκια σε όλες και καλές μετακομίσεις σε όσες είναι σε αυτή τη διαδικασία!

Καλησπερα,ειστε καλα?

αντε με το καλο να ξανα πατε διακοπες!!! ;)

Εμεις καλα,ετοιμαζομαστε για το σχολειο..

στεναχωριομαστε αλλα θα κανουμε υπομονη..

θα παμε να τον βλεπουμε τον μπαμπα μας

οποτε μπορουμε..και οποτε βρισκουμε φθηνο

εισητηριο..ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος..

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!

δεσι μου.εσεις στο νησι και ο αντρας στο σχολειο??αχ ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος!!!

εμεις περιμενουμε τις 13 αυγουστου να παμε 15 μερες διακοπες στα κααυ.εκει ξεκουραζομαι γιατι τα μικρα ολη μερα ειναι θαλασσα και παιζουν με τα ποδηλατα σε περιφραγμενο και ηρεμο χωρο!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα σε ολες!!

δεσι μου.εσεις στο νησι και ο αντρας στο σχολειο??αχ ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος!!!

εμεις περιμενουμε τις 13 αυγουστου να παμε 15 μερες διακοπες στα κααυ.εκει ξεκουραζομαι γιατι τα μικρα ολη μερα ειναι θαλασσα και παιζουν με τα ποδηλατα σε περιφραγμενο και ηρεμο χωρο!!!

Kαλημερα!

ναι,εμεις στο νησι και ο μπαμπας μας στο σχολειο..

θα περασει ο καιρος που θα παει..ευχομαι και εγω

να περασει γρηγορα,και το πιο σημαντικο που αυτο

ειναι που με αγχωνει πιο πολυ ειναι να μην εχει

αρνητικες επιπτωσεις στο παιδι..γιατι ειναι αυτοκολλητος

με τον μπαμπα του και τι θα κανω..

Kαλημερα!

ναι,εμεις στο νησι και ο μπαμπας μας στο σχολειο..

θα περασει ο καιρος που θα παει..ευχομαι και εγω

να περασει γρηγορα,και το πιο σημαντικο που αυτο

ειναι που με αγχωνει πιο πολυ ειναι να μην εχει

αρνητικες επιπτωσεις στο παιδι..γιατι ειναι αυτοκολλητος

με τον μπαμπα του και τι θα κανω..

αχ θαναι δυσκολα αλλα θα μαθει!!!θα ερχεται οποτε μπορει ε???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

μακαρι..

ναι οποτε μπορει..γιατι εχει

πολυ διαβασμα η σχολη και θα

εχουν συχνα διαγωνισματα.. :(

αχ ναι ετσι ειναι!!!τι να πω ευχομαι να περασει γρηγορα και ανωδυνα ο καιρος για ολους σας!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλά διαβάσματα ΔΕΣΙ μου! Εμας ο μπαμπάς μας είναι για του χρόνου να πάει στο σχολείο. Εκεί που λέμε αντε να ρθει πάλι θα φύγει αλλά τέλος πάντων... Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή για τα μικρά αλλά μετά συνηθίζουν. Λίγος καιρός είναι έτσι κι αλλιώς οπότε θα περάσει που θα πάει; Καλά να περάσετε στα καυυ lovemtwins! Σε ποια πάτε εσείς;

Καλά διαβάσματα ΔΕΣΙ μου! Εμας ο μπαμπάς μας είναι για του χρόνου να πάει στο σχολείο. Εκεί που λέμε αντε να ρθει πάλι θα φύγει αλλά τέλος πάντων... Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή για τα μικρά αλλά μετά συνηθίζουν. Λίγος καιρός είναι έτσι κι αλλιώς οπότε θα περάσει που θα πάει; Καλά να περάσετε στα καυυ lovemtwins! Σε ποια πάτε εσείς;

σε ευχαριστουμε!ναι ειναι λιγος ο καιρος..θα περασει..ασε ο καημενος εχει ζαλιστει απο τωρα..τους εχουν παρα πολλα,χαρας το κουραγιο τους..

σε ευχαριστουμε!ναι ειναι λιγος ο καιρος..θα περασει..ασε ο καημενος εχει ζαλιστει απο τωρα..τους εχουν παρα πολλα,χαρας το κουραγιο τους..

εμεις παμε στη καβαλα!και μενα του χρονου θα παει σχολειο...λες ναναι μαζι μαρια???:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

εμεις παμε στη καβαλα!και μενα του χρονου θα παει σχολειο...λες ναναι μαζι μαρια???:D

Kαλημερα,ωραια ειναι στην Καβαλα,αντε αντε περνανε οι μερες και θα ξεκουραστειτε και εσεις!!!! :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...