Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

ετσι ειναι..εχεις μεσον πας οπου θες..δεν εχεις μπαινεις στον 5χρονο που μπαινουμε εμεις αυτο το μηνα... :(

τι να πω....εμεις παλι καθε 3 χρονια αλλαζουμε πολη χωις φυσικα να εχουμε παει ποτε στην πολη μας!!!:shock::shock:

ευχομαι ναναι η τελευταια χρονια σας εκει αλλα λυπαμαι γιατι φετος εχετε και την δουλεια και θα ταν πιο καλα για εσας να πηγαινατε κατω....:(:(:(

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω....εμεις παλι καθε 3 χρονια αλλαζουμε πολη χωις φυσικα να εχουμε παει ποτε στην πολη μας!!!:shock::shock:

ευχομαι ναναι η τελευταια χρονια σας εκει αλλα λυπαμαι γιατι φετος εχετε και την δουλεια και θα ταν πιο καλα για εσας να πηγαινατε κατω....:(:(:(

ε και εμεις πριν ερθουμε εδω καθε 3χρονια αλλαζαμε...ε με το που ηρθαμε εδω..κολλησαμε..δεν ξερω..ουτε εμεις εχουμε παει στην πολη μας ακομη.. :(

το μονο παρηγορο της ιστοριας (και πιο πολυ για τον συζυγο που ειναι μεσα στα νευρα..) ειναι οτι θα παει σχολειο Θεσ/νικη και εμεις θα παμε κατω στους δικους μου να μεινουμε..και δε θα εχω το αγχος να τρεχει πισω ενοικιο..

ΔΕΣΙ 1 χρόνος μένει. Μην το σκέφτεσαι συνολικά (5 χρόνια) είναι να τρελαίνεσαι.

Εμείς ευτυχώς παραμένουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οneiraki εύχομαι καλύτερη συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και καλή μετακόμιση.

Αχ το "μέσον" δεν πεθαίνει ποτέ, αλλά ελάχιστοι νομίζω το έχουν πάντα. Στους περισσότερους μπορεί 1 ή 2 φορές να τους "κάτσει".

Εμείς είμαστε στο πεζικό... σε στέλνουν παντού. Φίλοι μας στρατιωτικοί με άλλες ειδικότητες ή μένουν μόνιμα κάπου ή πάνε μόνο σε 2 ή 3 πόλεις.

Με πιάνει το παράπονο ... αλλά ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄'ολα.

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Η μπεμπούλα μου έφτασε 4 μηνών. Κάθε μέρα και καλύτερα!!! Όλο και περισσότερο "χαζεύω" αλλά δεν ξέρω τι με έχει "πίάσει" και θέλω να μεγαλώσει γρήγορα,να φτάσει 6, 9 μηνών. Με έχει κουράσει ο αποκλειστικός θηλασμός ή κάτι άλλο ?!?!

EssPp2.png

R9Y0p2.png

ΔΕΣΙ 1 χρόνος μένει. Μην το σκέφτεσαι συνολικά (5 χρόνια) είναι να τρελαίνεσαι.

Εμείς ευτυχώς παραμένουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οneiraki εύχομαι καλύτερη συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και καλή μετακόμιση.

Αχ το "μέσον" δεν πεθαίνει ποτέ, αλλά ελάχιστοι νομίζω το έχουν πάντα. Στους περισσότερους μπορεί 1 ή 2 φορές να τους "κάτσει".

Εμείς είμαστε στο πεζικό... σε στέλνουν παντού. Φίλοι μας στρατιωτικοί με άλλες ειδικότητες ή μένουν μόνιμα κάπου ή πάνε μόνο σε 2 ή 3 πόλεις.

Με πιάνει το παράπονο ... αλλά ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄'ολα.

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Η μπεμπούλα μου έφτασε 4 μηνών. Κάθε μέρα και καλύτερα!!! Όλο και περισσότερο "χαζεύω" αλλά δεν ξέρω τι με έχει "πίάσει" και θέλω να μεγαλώσει γρήγορα,να φτάσει 6, 9 μηνών. Με έχει κουράσει ο αποκλειστικός θηλασμός ή κάτι άλλο ?!?!

Kαλημερα κοριτσι μου!!!μεγαλωσατε καλε φτασατε 4μηνων,μπραβο!!!!θα δεις θα περασει απο εδω και περα πολυ γρηγορα ο καιρος και ουτε θα το καταλαβεις.. :D οκ θα εχετε λιγο τη γκρινια απο τα δοντακια αλλα απο εδω και περα πιστευω ειναι ολα τα μωρακια πολυ πολυ γλυκα γιατι αρχιζουν και καταλαβαινουν...υπομονη κοριτσι μου θα μεγαλωσει και θα λες καλε ποτε περασε ο καιρος?? :D ..ο θηλασμος ισως ειναι λιγο κουραση αλλα δεν ειναι ομορφο συναισθημα να κρατας το αγγελουδι σου αγκαλιτσα? :D

Και εμεις πεζικο ειμαστε και δυστυχως εχουμε κολλησει στην Κω.... :(

Υγεια οπως λες και εσυ..υπομονη,καλα να ειμαστε και που θα παει θα περασει ο καιρος... :D

Διαφημίσεις

το μονο παρηγορο της ιστοριας (και πιο πολυ για τον συζυγο που ειναι μεσα στα νευρα..) ειναι οτι θα παει σχολειο Θεσ/νικη και εμεις θα παμε κατω στους δικους μου να μεινουμε..και δε θα εχω το αγχος να τρεχει πισω ενοικιο..

μετα το σχολειο που θα παει??θα γυρισει κω???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

μετα το σχολειο που θα παει??θα γυρισει κω???

Καλησπερα,ναι καλε πισω Κω..εδω ολοι μαζι..αφου δεν πηραμε μεταθεση..τι να κανουμε?καλα να ειμαστε..και υπομονη να μας δινει Ο Θεος!!!:P

Καλησπερα,ναι καλε πισω Κω..εδω ολοι μαζι..αφου δεν πηραμε μεταθεση..τι να κανουμε?καλα να ειμαστε..και υπομονη να μας δινει Ο Θεος!!!:P

αχ και εμενα πρεπει να παει σχολειο...απλα λογω θεσης καθυστερει τωρα ....αντε να δουμε!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

δέσι λυπάμαι που δεν τα καταφέρατε με την μετάθεση, πολλοί γνωστοί μας παρέμειναν πάλι κι αυτοί.

Πόσον καιρό θα περάσει το σχολείο;

Είστε ακόμη στα ΣΟΑ;

believe μερικές γυναίκες περνούν ένα είδος "κατάθλιψης" μετά την γέννα, λίγο η κούραση (εξάντληση μόνιμη), λίγο πιο απαιτητικά ωράρια, κτλ.

Μην ανησυχείς όμως, φάση είναι κι θα περάσει. Όλα μια χαρά. ;)

oneiraki πολύ υποφέρεις βρε κορίτσι μου, μακάρι να σταματήσουν όλα κι να συνεχίσεις με το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χωρίς προβλήματα.

Εμείς απορροφημένοι με τα καθημερινά μας, δουλεύω πλέον και κάθε δεύτερο Σάββατο (+φέρνω εργασία στο σπίτι, + πενθήμερο). Έχω λίγο κουραστεί.

Τι να κάνω όμως; Αυτά έχει ο ιδιωτικός τομέας. Τελικά δεν ξέρω ποια δουλειά είναι χειρότερη, η δική μου ή του συζύγου;

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

δέσι λυπάμαι που δεν τα καταφέρατε με την μετάθεση, πολλοί γνωστοί μας παρέμειναν πάλι κι αυτοί.

Πόσον καιρό θα περάσει το σχολείο;

Είστε ακόμη στα ΣΟΑ;

believe μερικές γυναίκες περνούν ένα είδος "κατάθλιψης" μετά την γέννα, λίγο η κούραση (εξάντληση μόνιμη), λίγο πιο απαιτητικά ωράρια, κτλ.

Μην ανησυχείς όμως, φάση είναι κι θα περάσει. Όλα μια χαρά. ;)

oneiraki πολύ υποφέρεις βρε κορίτσι μου, μακάρι να σταματήσουν όλα κι να συνεχίσεις με το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χωρίς προβλήματα.

Εμείς απορροφημένοι με τα καθημερινά μας, δουλεύω πλέον και κάθε δεύτερο Σάββατο (+φέρνω εργασία στο σπίτι, + πενθήμερο). Έχω λίγο κουραστεί.

Τι να κάνω όμως; Αυτά έχει ο ιδιωτικός τομέας. Τελικά δεν ξέρω ποια δουλειά είναι χειρότερη, η δική μου ή του συζύγου;

Καλησπερα κοριτσι μου καλη δυναμη με τη δουλεια σου!!

σου στελνω πμ

Διαφημίσεις

Τι κάνετε?Ο μπαμπάς μας πρέπει να παρουσιαστεί 8 Αυγούστου,κάτι που μου ήρθε λίγο βαρύ ομολογουμένως μιας και περιμένα πως αφού άργησαν να βγουνε οι μεταθέσεις τουλάχιστον οι τοποθετήσεις θα γινόταν τέλη Αυγούστου,αλλά δεν.. Τα πράγματα με την εγκυμοσύνη δεν έχουν αλλάξει και ενώ έλεγα πως θα μείνω εδώ μέχρι τον Νοέμβριο & θα ανέβει μόνος του αποφάσισα πως δεν μπορώ να το κάνω. Έτσι θα φύγουμε όλοι μαζί και μετά την άδεια μεταθέσεως τον 15Αυγ θα ανεβούμε οικογενειακώς Ξάνθη. Lovemtwins ακούς??? Θα ψάξουμε να βρούμε σπίτι με την ησυχία μας & κάπου μέσα στον Σεπτ θα έρθει ο μπαμπάς μας Αθήνα να κάνει την μετακόμιση. Βρήκαμε συνεργείο με πολύ καλή τιμή (1500Ε για μάζεμα,μεταφορά & στήσιμο!!!). Εσείς πως είστε όλες?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Τι κάνετε?Ο μπαμπάς μας πρέπει να παρουσιαστεί 8 Αυγούστου,κάτι που μου ήρθε λίγο βαρύ ομολογουμένως μιας και περιμένα πως αφού άργησαν να βγουνε οι μεταθέσεις τουλάχιστον οι τοποθετήσεις θα γινόταν τέλη Αυγούστου,αλλά δεν.. Τα πράγματα με την εγκυμοσύνη δεν έχουν αλλάξει και ενώ έλεγα πως θα μείνω εδώ μέχρι τον Νοέμβριο & θα ανέβει μόνος του αποφάσισα πως δεν μπορώ να το κάνω. Έτσι θα φύγουμε όλοι μαζί και μετά την άδεια μεταθέσεως τον 15Αυγ θα ανεβούμε οικογενειακώς Ξάνθη. Lovemtwins ακούς??? Θα ψάξουμε να βρούμε σπίτι με την ησυχία μας & κάπου μέσα στον Σεπτ θα έρθει ο μπαμπάς μας Αθήνα να κάνει την μετακόμιση. Βρήκαμε συνεργείο με πολύ καλή τιμή (1500Ε για μάζεμα,μεταφορά & στήσιμο!!!). Εσείς πως είστε όλες?

Kαλησπερα ονειρακι!!!

χαιρομαι που παει καλα η εγκυμοσυνη σου!!!

η αληθεια ειναι οτι οι ημερομηνιες βγηκαν νωρις για τις τοποθετησεις..

τελικα το αποφασισες ε?θα πατε μαζι του..και η δουλεια σου?θα παραιτηθεις?ευχομαι τα καλυτερα για σενα και την οικογενεια σου!και κατα τη γνωμη μου καλα θα κανεις και θα πατε μαζι του πανω..γνωμη μου παντα.. :P

πολυ καλη η τιμη του συνεργειου,κρατησε τηλεφωνο και ονομα μπορει στο μελλον να το χρειαστει καποια κοπελα απο εδω.. :P

Καλη συνεχεια και ολα καλα να σας πανε!!!!

Εμεις με την δουλεια κατω παμε καλα,για πρωτη χρονια παει καλα.. :P

Ευχομαστε του χρονου να ειμαστε κατω και να βοηθαμε και εμεις..γιατι φετος τα εχει φορτωθει ολα ο κουνιαδος μου.. :(

Τα υπολοιπα κοριτσια ευχομαι να περνατε ενα ομορφο καλοκαιρι!!!

Γεια σου Δεσι. μπραβο για την δουλεια κατω :-) θα δουμε κ αλλες μεταφορικες γτ αυτη παραειμαι φθηνη ξερω κ γω; Η εγκυμοσυνη με εχει ξςτιναξει ακομη με τους εμετους δεν αντεχω αλλο......... δεν ητανε θεμα συζητησης το αν θα πηγαινα μαζι. το θεωρουσα δεδομενο απλως ειπα να παω πιο αργα. αλλα εφοσον ειμαι τοσο χαλια κ με αναρρωτικες θα παω μια ωρα αρχιτερα. λεγαμε να μετακομισοτμε νοεμβ που θα ανεβαινα αλλα τωρα μαλλον κατα σεπτ.

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Γεια σου Δεσι. μπραβο για την δουλεια κατω :-) θα δουμε κ αλλες μεταφορικες γτ αυτη παραειμαι φθηνη ξερω κ γω; Η εγκυμοσυνη με εχει ξςτιναξει ακομη με τους εμετους δεν αντεχω αλλο......... δεν ητανε θεμα συζητησης το αν θα πηγαινα μαζι. το θεωρουσα δεδομενο απλως ειπα να παω πιο αργα. αλλα εφοσον ειμαι τοσο χαλια κ με αναρρωτικες θα παω μια ωρα αρχιτερα. λεγαμε να μετακομισοτμε νοεμβ που θα ανεβαινα αλλα τωρα μαλλον κατα σεπτ.

Υπομονη κοριτσι μου θα περασουν οι εμετοι..

καλη συνεχεια!!! :P

Ονειράκι μου όλα θα πάνε καλά, λίγο υπομονή και που θα πάει θα περάσουν οι εμετοί! Με το καλό να πάτε και ότι καλύτερο! Η τιμή πάντος είναι καλή και μην απορείς γιατί δεν πολυέχουν δουλειά οπότε έριξαν και τις τις.

Βρε Δεσι δεν το πιστέυω ότι σας άφησαν και άλλο χρόνο κάτω, το είχα σίγουρο. Τι να πω...ασε γιατί θα με διαγράψουν.Υπομονή και σε εσάς και ότι καλύτερο με τις δουλειές.

Εγώ έχω καιρό να σας διαβάσω γιατί έμπλεξα με κάτι σεμινάρια στη δουλειά και μετά φύγαμε για Πρέβεζα. Κάναμε τα μπανάκια μας και τώρα πάλυ στο πρόγραμμα...

Οι υπόλοιπες είστε καλά! Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες και καλές διακοπές σε όσες τις πραγματοποιούν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...