Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερχεται στην 645 στο πετροχωρι. ειναι καλγ;παλιοτερα εβγαινε εξω :-/ εσεις που ειστε;

στο πετροχωρι ειναι και μενα αλλα στον 25 ΛΜ.τεθωρακισμενα ειναι ο αντρας σου?αφου εισαι απο καβαλα μια χαρα!!!φανταζομαι καβαλα θα μεινετε?!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ειναι πεζικο. οχι σιγα μη μεινουμε καβαλα με τους γονειςου. δεν τρελαθηκα ακομη :):):) θα τα τρωμε στις βεβζινες κ δεν θα χω την ησυχια μου κιολας!!ξανθη και παλι ξανθη!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ειναι πεζικο. οχι σιγα μη μεινουμε καβαλα με τους γονειςου. δεν τρελαθηκα ακομη :):):) θα τα τρωμε στις βεβζινες κ δεν θα χω την ησυχια μου κιολας!!ξανθη και παλι ξανθη!!

ποτε ερχεστε???εμεις εδω ειμαστε αν θες κατι....;)

και φυσικα θα βρεθουμε!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Θα ερθει πρωτα ο μπαμπας μας κ μετα εμεις γτ πρεπει να παρω την αδεια κυησεως απο δουλεια πρωτα..κατα νοεμβρη μας κοβω.. εσεις ξανθη μενετε ε;

ναι ναι ξανθη ειμαστε!!κλεινουμε 2 χρονια τωρα!!πως παει η εγκυμοσυνη?καλα εισαι??

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Τελεια αν και η ξανθη μου ειναι γνωστη ισως χρειαστουμε πληροφ για σπιτι κλπ. η μενετε σοα;

η εγκυμοσυνη καλα εγω χαλια..εμετους φουλ..παιρνω κτ αντιεμετικα χαπια που δεν κανουν τιποτα κ πραγματικα σερνομαι. στεναχωριεμαι τοσο που ενω ειμαι σπιτι εχω παραμελησεο τον μικρο μου κ δεν μπορω μα ασχοληθω μαζι του..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Τελεια αν και η ξανθη μου ειναι γνωστη ισως χρειαστουμε πληροφ για σπιτι κλπ. η μενετε σοα;

η εγκυμοσυνη καλα εγω χαλια..εμετους φουλ..παιρνω κτ αντιεμετικα χαπια που δεν κανουν τιποτα κ πραγματικα σερνομαι. στεναχωριεμαι τοσο που ενω ειμαι σπιτι εχω παραμελησεο τον μικρο μου κ δεν μπορω μα ασχοληθω μαζι του..

εμεις πριν λιγους μηνες μπηκαμε ΣΟΑ.αλλα οτι θες μου λες.....αν μπορουμε φυσικα να βοηθησουμε!!

αχ εγω ετσι ημουν εμετους συνεχεια μεχρι και τον 5ο μηνα!!!εκανα 3 ενεσεις αντιεμετικες την ημερα!!!και παλι εμετο εκανα....:cry:

ευχομαι σε σενα να σταματησουν νωριτερα γιατι ειναι πραγματικα πολυ χαλια!!!!εχεις και το μικρο και θαναι δυσκολα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

δυστυχως ηρθαν σημερα και οι γενικες και οι υπολοιπες και δεν ειμαστε μεσα... :( τι να πω..???να πω για αλλη μια φορα..γινομαι και κουραστικη και συγνωμη..εαν δεν εχεις μεσον δεν πας πουθενα?!εε το ξανα λεω..γιατι δυστυχως ετσι ειναι..αν ειναι δυνατον..5χρονο να παραμενουμε σενα τοπο που δεν εχουμε δηλωσει ΠΟΤΕ παραμονη!!!!!!!!!!αυτα...

σε ευχαριστω ονειρακι αλλα μας βλεπω μονιμους κατοικους να γινομαστε...ασε..καλε σε οποιον και να το λεμε παλιος ταγματαρχης και υποδιοικητης να τον αφηνουν 5χρονο πισω,μας λεει πλακα μου κανεις???? :(

σε ευχαριστω ονειρακι αλλα μας βλεπω μονιμους κατοικους να γινομαστε...ασε..καλε σε οποιον και να το λεμε παλιος ταγματαρχης και υποδιοικητης να τον αφηνουν 5χρονο πισω,μας λεει πλακα μου κανεις???? :(

δεσι μου...λυπαμαι πολυ.....τι να πω οποιος εχει μεσον παει εκει που θελει....ξερεις πως ειναι!!!:(

5 χρονια ειστε εκει???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

δεσι μου...λυπαμαι πολυ.....τι να πω οποιος εχει μεσον παει εκει που θελει....ξερεις πως ειναι!!!:(

5 χρονια ειστε εκει???

ετσι ειναι..εχεις μεσον πας οπου θες..δεν εχεις μπαινεις στον 5χρονο που μπαινουμε εμεις αυτο το μηνα... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...