Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Λιλικα. Μα που ειναι αυτο;;;

Δεσι ναι βγηκαμ καποιες..ο δικος μου τηλ κτ τις 9 αλλα δεν ειχε ςρθει λτ γιαυτον. θα μαθει λεει την Δευτ!!!!!Ελεος αυτοι οι ανδρες ωρες ωρες...

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Γεια σου Λιλικα. Μα που ειναι αυτο;;;

Δεσι ναι βγηκαμ καποιες..ο δικος μου τηλ κτ τις 9 αλλα δεν ειχε ςρθει λτ γιαυτον. θα μαθει λεει την Δευτ!!!!!Ελεος αυτοι οι ανδρες ωρες ωρες...

ααα καλα ονειρακι μοιαζουν πολυυυ οι αντρες μας μαλλον.. :D

του λεω παρε καλε ενα τηλ.στην ταξιαρχια να ρωτησεις...οχι..αυριο θα μαθω..ουφ αντρες..για να μην εχω υπνο ολο το βραδυ.. :(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έχω μέρες να γράψω γιατί έτρεχα με δουλειές (εκτός της εργασίας), οπότε ο χρόνος μου ήταν ελάχιστος.

Είμαστε καλά, η μικρή μου έκανε στον παιδικό γιορτή, αλλά θα την πηγαίνουμε μέχρι 31/7.

Επιτέλους, να μάθετε τις μεταθέσεις και να πάτε εκεί που θέλετε.

Μαρία περαστικά σου εύχομαι.

Ποντικάκι χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την μπουμπού σου.

Στον σύζυγό μου είπαν ότι μάλλον θα κλείσει η μονάδα που είναι, κι δυστυχώς είναι η μοναδική μονάδα ΤΘ στην Ήπειρο, οπότε αν συμβεί αυτό δεν θα ξαναέρθει εδώ κοντά. Τι θα κάνουμε αν γίνει αυτό;

Να είστε καλά κι πάλι καλά αποτελέσματα.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπέρα, έχω μέρες να γράψω γιατί έτρεχα με δουλειές (εκτός της εργασίας), οπότε ο χρόνος μου ήταν ελάχιστος.

Είμαστε καλά, η μικρή μου έκανε στον παιδικό γιορτή, αλλά θα την πηγαίνουμε μέχρι 31/7.

Επιτέλους, να μάθετε τις μεταθέσεις και να πάτε εκεί που θέλετε.

Μαρία περαστικά σου εύχομαι.

Ποντικάκι χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την μπουμπού σου.

Στον σύζυγό μου είπαν ότι μάλλον θα κλείσει η μονάδα που είναι, κι δυστυχώς είναι η μοναδική μονάδα ΤΘ στην Ήπειρο, οπότε αν συμβεί αυτό δεν θα ξαναέρθει εδώ κοντά. Τι θα κάνουμε αν γίνει αυτό;

Να είστε καλά κι πάλι καλά αποτελέσματα.

Kαλησπερα κοριτσι μου,ευχομαι ναστε καλα!!!

Θα κλεισει και η δικη σας μοναδα..?ουφ..

και τωρα..?που θα παει..?ευχομαι να παει καπου κοντα σας!!

καλημερα σε ολες και καλο μηνα!!!!

εμεις την μεταθεση του γαμπρου μου περιμεναμε και αυτη βγηκε την παρασκευη και παει εκει που θελει στην πολη του!!!!:D:D

ελπιζω να εχετε ολες καλα νεα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε ονειράκι! Όλα καλά να σας πάνε και με το καλό και το μπεμπάκι! Οι υπόλοιπες; Ξανθη πάει διοικητής και ένας φίλος.

μου είχε πει ο άντρας μου ότι είναι καλά! Τέλεια, τέτοια νέα και στις υπόλοιπες!

Ηρθε η μεταθεση μας Ξανθη..

Μπραβο ονειρακι αφου το θελατε οτι καλυτερο!! Εγω ηθελα να παμε Ξανθη αλλα ο αντρας μου οχι για εκεινον δεν ητανε καλα.....

Καλησπερα κοριτσια και εγω γυναικα στρατιωτικου ειμαι..:shock:

εδω στην Λαμια ακομα δεν βγηκαν αλλα ενας συναδελφος του αντρα μου παει μεγα Δεραιο και εχει 3 παιδια παει να σκασει η γυναικα του και αυτος.

Λιλικα καλως ηρθες μαθατε τπτ? Που ειναι το μεγα Δεραιο?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...