Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!!και καλες μεταθεσεις σε οσους περιμενουν....

ονειρακι...:( η φυση ξερει...τι να πω...καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου τωρα....μια τελιομηνη και ηρεμη κυηση να εχεις!

εμεις εδω ηρεμα καναμε τα 4α γενεθλια μας σε παιδοτοπο και περασαμε υπεροχα!!!την επομνη εβδομαδα αδεια να παμε λιγο να ξεκουραστω!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις εδω ηρεμα καναμε τα 4α γενεθλια μας σε παιδοτοπο και περασαμε υπεροχα!!!την επομνη εβδομαδα αδεια να παμε λιγο να ξεκουραστω!!!

Καλημερα,να τα χαιρεσαι τα μικρα σου,χρονια πολλα!!!!!!! :D

Ειστε καλα?υπομονη..σε λιγες μερες ξεκουραση!!! ;)

hello girls τι κανετε? εγω κλασικα χαμενη........

αλλες περιμενετε μετασθεση αλλες ειμασετε ησυχες αντε να δουμε τι θα γινει παλι φετος.

Ονειρακι μου πολυ λυπηθηκα που ''εφυγε'' το ενα σπορακι αλλα οπως ειπες και εσυ η φυση ξερει καλυτερα. Να ειναι καλα το αλλο σπορακι σου και οοοοοοοοοοολα να πανε καλα!!!

Καλημερααα ποντικακι!!!που εισαι εσυ καλε?:P

ολα καλα?τα μικρα σου?φανταζομαι θαστε

πολυ καλυτερα τωρα που ειστε στα μερη σας ε?

πολυ χαιρομαι!!αντε..μακαρι να παμε ολες εκει

που θελουμε..και γιατι οχι στο σπιτακι μας.. :D:D

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι σπίτι με αναρρωτική λόγο ιογενούς μόλυνσης στο μάτι που προχώρησε σε φάρυγα και αυτιά. Καλοκαιρίατικα και είμαι χάλια. Τέλος πάντων. Το ευτυχές είναι ότι είμαι για έξι μέρες κοντά στα παιδάκια μου, καθώς επίσης πέρασα στις εξετάσεις του μεταπτυχιακού οπότε πάλι διάβασμα από Σεπτέμβριο. Ονειράκι πως είσαι; Πήγες στον γιατρο; ΔεΣΙ κανένα νέο γιαα τις μεταθέσεις; Κορίτσια οι υπόλοιπες πως είστε; lovemtwins να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και πολύχρονα!!! Pontikaki όντως καιρό είχα να σε διαβάσω. Να περνάτε καλά!

Φιλάκια σε όλες!

Περαστικα ρε Μαρια μα που σε βρηκε;και συγχαρητηρια για τις εξετασεις!!γιατρο παω την τεταρτη ειμαι σε αναρρ ως 1ιουλ με αναγουλες κ εμετους

.πιο χαλια απο την πρωτη εγκυμοσυνη αυτη η φορα...να δω πως θα αντεξω..ακομη περιμενουμε τις μεταθεσεις...αιντε να δουμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι σπίτι με αναρρωτική λόγο ιογενούς μόλυνσης στο μάτι που προχώρησε σε φάρυγα και αυτιά. Καλοκαιρίατικα και είμαι χάλια. Τέλος πάντων. Το ευτυχές είναι ότι είμαι για έξι μέρες κοντά στα παιδάκια μου, καθώς επίσης πέρασα στις εξετάσεις του μεταπτυχιακού οπότε πάλι διάβασμα από Σεπτέμβριο. Ονειράκι πως είσαι; Πήγες στον γιατρο; ΔεΣΙ κανένα νέο γιαα τις μεταθέσεις; Κορίτσια οι υπόλοιπες πως είστε; lovemtwins να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και πολύχρονα!!! Pontikaki όντως καιρό είχα να σε διαβάσω. Να περνάτε καλά!

Φιλάκια σε όλες!

Χριστε μου Μαρια,πως το επαθες κοπελα μου?Περαστικα σου!Να ξεκουραστεις κοριτσι μου και ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα..να προσεχεις!

Μεταθεσεις ακομη τιποτα..χτες βγηκαν και οι υπολοιπες πυροβολικου και τεθωρακισμενων..εμεις παντα στο τελος..αντε να δουμε..

Και παλι περαστικα σου!!!!!

Περαστικα ρε Μαρια μα που σε βρηκε;και συγχαρητηρια για τις εξετασεις!!γιατρο παω την τεταρτη ειμαι σε αναρρ ως 1ιουλ με αναγουλες κ εμετους

.πιο χαλια απο την πρωτη εγκυμοσυνη αυτη η φορα...να δω πως θα αντεξω..ακομη περιμενουμε τις μεταθεσεις...αιντε να δουμε..

Ονειρακι αχ ξεκινησες εμετους?αχχ σε νιωθω..και εγω ειχα παραα πολλους..υπομονη κοριτσι μου..ευχομαι να σου κρατησουν λιγο καιρο..

τουλαχιστον σου εδωσαν αναρρωτικη παλι καλα...

ευχομαι καλη αναρρωτικη και υπομονη!!!

καλημερα σε ολες!!και καλες μεταθεσεις σε οσους περιμενουν....

ονειρακι...:( η φυση ξερει...τι να πω...καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου τωρα....μια τελιομηνη και ηρεμη κυηση να εχεις!

Nα το χαιρεσαι το παιδακι σου!!! Σας περναμε μισο χρονο!!!

Καλημερααα ποντικακι!!!που εισαι εσυ καλε?:P

ολα καλα?τα μικρα σου?φανταζομαι θαστε

πολυ καλυτερα τωρα που ειστε στα μερη σας ε?

πολυ χαιρομαι!!αντε..μακαρι να παμε ολες εκει

που θελουμε..και γιατι οχι στο σπιτακι μας.. :D:D

Καλημερααααααααα!!! Δεν το ζητηταω ειναι τελεια να εισαι κοντα στους δικους σου ανθρωπους. Αλλα απο το Πασχα την βαλιτσα δεν την εχω ανεβασει πανω ακομη μια ειχε υπηρεσια ο Β πηγα στους δικους μου μετα πηγαμε στα πεθερικα μετα Σαβ/κα στο χωριο μου ωραια ειναι αλλα ερχομουνα εβαζα πλυντηρια σιδερωνα μαζευα φευγαμε!!!

Μη παραπονιεμαι ομως κ να μην ειμαι αχαριστη.

Η μικρη μου(η μεγαλη στην ουσια) αρχισε να περπαταει πιασμενη απο το τραπεζι!!!!!!! Της βρηκα και παπουτσια επιτελους οποτε ειμαστε σουπερ. Βεβαια θα σκαει η καημενουλα με το μποτακι καλοκαιριατικα αλλα δεν γινεται αλλιως......

Φιλάκια σε όλες!

Περαστικα βρε κοριτσι τι ητανε αυτο που σε βρηκε? Προσπαθησε να ξεκουραστεις λιγο με την ευκαιρια!!! :D

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Είναι ίωση και την κόλλησα από τον μικρό, ο οποίος το πέρασε ελαφρια τουλάχιστον οπότε εγω ακόμα παλεύω. Προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά τώρα με τα μικρά και το σπίτι να θέλει χίλιες δύο δουλειές, καταλαβαίνεται. Τουλάχιστον δεν είμαι 8 ώρες στον υπολογιστή και δεν μιλάω συνέχεια. Που θα πάει θα περάσει. Ονειράκι μου και εμένα η δεύτερη εγκυμοσύνη τελείως διαφορετική από την πρώτη. Τα ίδια με εσένα, αλλά εκεί κάπου στο τρίμηνο υπάρχει ελπίδα. Εμένα μετά πάλι στον 9το με ξεκίνησε. Υπομονή κάνε και κουράγιο και όλα θα πάνε καλά!!! Αμάν αυτοί οι άνθρωποι, τι έχουν στο μυαλό τους, πάει και ο Ιούνιος και ακόμα; Τι να πω. Εμείς έχουμε άλλο τώρα πάνω, λένε ότι θα κλέισουν το στρατόπεδο που είναι ο άντρας μου αλλά δνε βλέπω να τον στέλνουν κάτω. Τι να πω, μια λένε ότι θα γίνει, άλλοι λένε ότι δεν πρόκειται. Εντάξη εμάς δεν μας επιρεάζει τόσο γιατί δεν είμαστε από εκεί αλλά σκέφτομαι τόσες οικογένειες που είναι ο τόπος συμφερόντων τους και θα ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να πάνε ποτέ εκει. Είναι πολύ άδικο. Ποντικάκι και εγώ στον μικρό του φοράω ακόμα μποτάκια γιατί α ανοιχτά και δεν τα πατάει καλά αλλά κυρίως τα ανοίγει μόνος τους και τρώει σαβούρες. Ασε το κεφάλι του έχει γίνει όλο καρούμπαλα. Όλο από πίσω του είμαστε αλλά αυτός βρίσκει τρόπο και κάνει όλο ζαβολιές και χτυπάει στο τέλος. Είναι όμως πιο σταθερά τα μποτάκια, τι να κάνουμε...

Καλημερααααααααα!!! Δεν το ζητηταω ειναι τελεια να εισαι κοντα στους δικους σου ανθρωπους. Αλλα απο το Πασχα την βαλιτσα δεν την εχω ανεβασει πανω ακομη μια ειχε υπηρεσια ο Β πηγα στους δικους μου μετα πηγαμε στα πεθερικα μετα Σαβ/κα στο χωριο μου ωραια ειναι αλλα ερχομουνα εβαζα πλυντηρια σιδερωνα μαζευα φευγαμε!!!

Μη παραπονιεμαι ομως κ να μην ειμαι αχαριστη.

Η μικρη μου(η μεγαλη στην ουσια) αρχισε να περπαταει πιασμενη απο το τραπεζι!!!!!!! Της βρηκα και παπουτσια επιτελους οποτε ειμαστε σουπερ. Βεβαια θα σκαει η καημενουλα με το μποτακι καλοκαιριατικα αλλα δεν γινεται αλλιως......

pontikaki πολυ χαιρομαι που ειστε καλα και περνατε ομορφα!:P

η βαλιτσα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ομορφα κουραστικο

να γεμιζει και να αδειαζει..:P;)

χαιρομαι για το κοριτσακι σου!!!!

αν θυμαμαι καλα κανατε φυσικοθεραπειες στη μεγαλη σας..?

αντε ολα καλα θα πανε,σιγα σιγα θα τα καταφερει.. :P

οσο για το μποτακι ειναι για καλο..θα την ζεσταινει λιγακι αλλα φανταζομαι την βοηθαει πολυ..ευχομαι να σας πανε ολα καλα!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Είναι ίωση και την κόλλησα από τον μικρό, ο οποίος το πέρασε ελαφρια τουλάχιστον οπότε εγω ακόμα παλεύω. Προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά τώρα με τα μικρά και το σπίτι να θέλει χίλιες δύο δουλειές, καταλαβαίνεται. Τουλάχιστον δεν είμαι 8 ώρες στον υπολογιστή και δεν μιλάω συνέχεια. Που θα πάει θα περάσει. Ονειράκι μου και εμένα η δεύτερη εγκυμοσύνη τελείως διαφορετική από την πρώτη. Τα ίδια με εσένα, αλλά εκεί κάπου στο τρίμηνο υπάρχει ελπίδα. Εμένα μετά πάλι στον 9το με ξεκίνησε. Υπομονή κάνε και κουράγιο και όλα θα πάνε καλά!!! Αμάν αυτοί οι άνθρωποι, τι έχουν στο μυαλό τους, πάει και ο Ιούνιος και ακόμα; Τι να πω. Εμείς έχουμε άλλο τώρα πάνω, λένε ότι θα κλέισουν το στρατόπεδο που είναι ο άντρας μου αλλά δνε βλέπω να τον στέλνουν κάτω. Τι να πω, μια λένε ότι θα γίνει, άλλοι λένε ότι δεν πρόκειται. Εντάξη εμάς δεν μας επιρεάζει τόσο γιατί δεν είμαστε από εκεί αλλά σκέφτομαι τόσες οικογένειες που είναι ο τόπος συμφερόντων τους και θα ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να πάνε ποτέ εκει. Είναι πολύ άδικο. Ποντικάκι και εγώ στον μικρό του φοράω ακόμα μποτάκια γιατί α ανοιχτά και δεν τα πατάει καλά αλλά κυρίως τα ανοίγει μόνος τους και τρώει σαβούρες. Ασε το κεφάλι του έχει γίνει όλο καρούμπαλα. Όλο από πίσω του είμαστε αλλά αυτός βρίσκει τρόπο και κάνει όλο ζαβολιές και χτυπάει στο τέλος. Είναι όμως πιο σταθερά τα μποτάκια, τι να κάνουμε...

Μαρια ευχομαι να σου περασει συντομα,περαστικα κοριτσι μου!!!

..για Σερρες δεν εχω ακουσει κατι..αλλα οτι θα κλεισουν αρκετα στρατοπεδα θα κλεισουν..τωρα γιατι το κανουν αυτο δεν το καταλαβαινω?!..για οικονομια????ννναι...απο εκει θα σωθει η χωρα...??

οκ..τι να πω?!!αδικο..

Kαλημεραααααα!!!!

Τι θα γινει με αυτες τις αποφασεις που περνουν επιτελους θα κλεισουν στρατοπεδα θα θα θα ας μας πανε ολους στον τοπο συμφεροντων μας κ ας τα κλεισουν ολα μετα αμαν μας εχουν τρομοκρατησει........

Ο τοπος συμφεροντων μας δεν ειναι παντα ο τοπος καταγωγης μας εξαλλου :rolleyes:

Απορω Μαρια μου ποσα χτυπηματα αντεχουν αυτα τα κεφαλακια!!!!!!! Οσο για τα μποτακια ας γινουν τα ποδαρακια της κ ας περπατησει κανονικα κ του χρονου θα της παρω σουπερ πεδιλακια!!!!! χαχαχαχαχα

pontikaki πολυ χαιρομαι που ειστε καλα και περνατε ομορφα!:P

η βαλιτσα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ομορφα κουραστικο

να γεμιζει και να αδειαζει..:P;)

χαιρομαι για το κοριτσακι σου!!!!

αν θυμαμαι καλα κανατε φυσικοθεραπειες στη μεγαλη σας..?

αντε ολα καλα θα πανε,σιγα σιγα θα τα καταφερει.. :P

οσο για το μποτακι ειναι για καλο..θα την ζεσταινει λιγακι αλλα φανταζομαι την βοηθαει πολυ..ευχομαι να σας πανε ολα καλα!!!!!

Ναι στη μεγαλη μου κανουμε φυσιοθεραπειες κ παει πολυ καλα δοξα το θεο εχουν παθει πλακα ολοι τους!!! Εχει πολυ πλακα πως πιανει τα ποδαρακια της μολις της βγαλω τα μποτακια τα πιανει τα βαζει στο στομα (αν και χοντρουλα τα καταφερνει!!!)παιζει με τα δαχτυλακια της!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κοριτσιαααα καλησπερα!!!ειστε καλα?

μολις εμαθα οτι βγηκαν σημερα του μηχανικου..και μεχρι αυριο θα ξερουμε λενε και οι υπολοιποι,αντε ευχομαι ναναι η τελευταια παρασκευη της αναμονης..γιατι ως γνωστο συνηθως παρασκευη βραδυ βγαινουν...ευχομαι καλες μεταθεσεις!!!! :P

Καλησπερα κοριτσια και εγω γυναικα στρατιωτικου ειμαι..:shock:

εδω στην Λαμια ακομα δεν βγηκαν αλλα ενας συναδελφος του αντρα μου παει μεγα Δεραιο και εχει 3 παιδια παει να σκασει η γυναικα του και αυτος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...