Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Γεια σου Δεσι μου.γυρισαν πισω;;αληθεια;;καλα πεφτει το μαγειρεμα παλι...

Ειμαστε καλα εσεις;ητανε λιγο δυσκολες αυτες οθ μερες αλλα περασε και ολα καλα.ειχαμε αναστατωση με την κοπελα του.μικρου που ενω μου πε θα εμενε ως αυγ ηθελε να σταματησει ιουλ κ περασα μεγαλη στεναχωρια κ στρες γτ τι να εκανα;τελικα επιστρατευσαμε τις γιαγιαδες που ειναι μακρια να ερχονται εναλλαξ και να βοηθανε και στο σπιτι τωρα που χρειαζεται..γιατρο δεν πηγα ακομη την τριτη.αυριο ομως εχω ενδοκρ γτ εχουμε κ ενα ιστορικο διαβητη κυησης κ θυροειδη απι την προηγ ςγκυμοσυνη οποτε...εχουμε πολυυυυ δρομο.μπροστα μας..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! ειμαι κι εγω γυναικα στρατιωτικου.συγκεκριμενα του πολεμικου ναυτικου. επειδη ειναι πολλες οι σελιδες με τις απαντησεις σας,ενδιαφερομαι να βρω φιλες που εχουν αντρες στο π.ν,για να ανταλλαξουμε αποψεις γενικοτερα αλλα κυριως σε οτι εχει να κανει με νοσοκομεια,γιατρους,εγκυμοσυνη,επιδοματα κ παροχες.γιατι αντιμετωπιζω πολλα προβληματα απο τοτε που μπηκα στην ασφαλεια του συζυγου,κυριως με παροχες ασφαλισης και φαρμακα,καθως ειμαι εγκυος.

(δεν επρεπε να βγω απτον εοππυ,δεν επρεπε!)

καλησπερα! ειμαι κι εγω γυναικα στρατιωτικου.συγκεκριμενα του πολεμικου ναυτικου. επειδη ειναι πολλες οι σελιδες με τις απαντησεις σας,ενδιαφερομαι να βρω φιλες που εχουν αντρες στο π.ν,για να ανταλλαξουμε αποψεις γενικοτερα αλλα κυριως σε οτι εχει να κανει με νοσοκομεια,γιατρους,εγκυμοσυνη,επιδοματα κ παροχες.γιατι αντιμετωπιζω πολλα προβληματα απο τοτε που μπηκα στην ασφαλεια του συζυγου,κυριως με παροχες ασφαλισης και φαρμακα,καθως ειμαι εγκυος.

καλως ηρθες στην παρεα μας!!! :P

Καλώς μας ήρθες! Δεν γνωρίζω από πολεμικό ναυτικό αλλά ότι άλλο θες ρωτάς! Που Είστε τώρα Αθήνα ή επαρχία;

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι δεσι μου. πηγα χθες τελικα δυστυχως το ενα σπορακι παλινδρομησε και εμεινε μονο ενα. σε δυο βδομαδες ξανα να δουμε πως κ αν προχωραει. ακουσαμε παντως την καρδουλα του αν κ ανελπιδτο γτ ηταν πολυ νωρις..εσεις πως ειστε;

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Με το καλό οι μεταθέσεις αν και όλο το λέω και ακόμα τίποτα δεν ακόυω. Τι να πω ελπίζω να βγουν σύντομα. ΔΕΣΙ πως πάνε οι δουλειές; Θα μπω από Δευτέρα facebook γιατί δίνω την περίοδο αυτή και δεν έχω πολύ μυαλό. Ονειράκι μου δεν το ήξερα ότι είχες δύο σποράκια. Μην στεναχωριέσαι όμως, όλα καλά θα πάνε και σε λίγουν μήνες θα μεγαλώσει η οικογένεια σας!

Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρια μου.Ναι στον πρωτο υπςρηχο ειχαμε δει 2 σακους.Ο ενας δεν προχωρησε δυστυχως..Ισως αν δεν ειχα ηδη παιδι να το επαιρνα πιο συναισθηματικα. Η φυση ξερει τι κανει:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλα ειμαι δεσι μου. πηγα χθες τελικα δυστυχως το ενα σπορακι παλινδρομησε και εμεινε μονο ενα. σε δυο βδομαδες ξανα να δουμε πως κ αν προχωραει. ακουσαμε παντως την καρδουλα του αν κ ανελπιδτο γτ ηταν πολυ νωρις..εσεις πως ειστε;

Καλησπερα!καλα ειμαστε...σε αναμονη..ηρθε και το σχολειο..

αντε να δουμε που θα παμε..

λυπαμαι πολυ που το χασατε το ενα σπορακι σας :cry: ..μακαρι να ειναι γερο

το δευτερο μωρακι σας και να πανε ολα πολυ πολυ καλα!!

Καλησπέρα κορίτσια! Με το καλό οι μεταθέσεις αν και όλο το λέω και ακόμα τίποτα δεν ακόυω. Τι να πω ελπίζω να βγουν σύντομα. ΔΕΣΙ πως πάνε οι δουλειές; Θα μπω από Δευτέρα facebook γιατί δίνω την περίοδο αυτή και δεν έχω πολύ μυαλό. Ονειράκι μου δεν το ήξερα ότι είχες δύο σποράκια. Μην στεναχωριέσαι όμως, όλα καλά θα πάνε και σε λίγουν μήνες θα μεγαλώσει η οικογένεια σας!

Φιλάκια σε όλες!

Καλησπερα Μαρια μου!!!

σε αναμονη ειμαστε..με αρκετο αγχος γιατι ηρθε και το σχολειο

και δεν εχω ιδεα που θαμαστε απο σεπτεμ.ουτε σε ποιο σχολειο

θα παμε..ενας χαμος με λιγα λογια..η δουλιτσα καλα..σιγα σιγα

κατι κανουμε..αλλοοοο αγχος και εκει αλλα Δοξα το Θεο ναμαστε

καλα και ολα θα προχωρησουν και παρουν τον δρομο τους..ετσι πιστευω!!! :P

Θυμησε μου τι δινεις?δινεις μεταπτυχιακο?οτι κανεις καλη επιτυχια κοριτσι μου!!! :P

hello girls τι κανετε? εγω κλασικα χαμενη........

αλλες περιμενετε μετασθεση αλλες ειμασετε ησυχες αντε να δουμε τι θα γινει παλι φετος.

Ονειρακι μου πολυ λυπηθηκα που ''εφυγε'' το ενα σπορακι αλλα οπως ειπες και εσυ η φυση ξερει καλυτερα. Να ειναι καλα το αλλο σπορακι σου και οοοοοοοοοοολα να πανε καλα!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...