Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

μορια?τι ειναι αυτο? :P

αχχχ..ξερω τι ειναι τα μορια,απλα το λεω ετσι..

αραγε το τηρουν αυτο..''για να δούνε αν είναι οκ με βάση τα μόρια'' ?

Ναι ναι ξέρω τι εννοείς!Τα μόρι=βίσματα κοιτάζουν ν δουν ν τους κάθονται!Αυτά τα μαγειρέματα τελευταίας στιγμής είναι..!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα ευχαριστουμε!!!!νομιζα ειδες το νςο μου τικερακι:-):-)ολα μαζι μας ηρθανε!!!!πανω που ετοιμαζομουν να παραιτηθω και αγζος τι θα κανω και πως θα το πω..τσουπ!problem solved!!

αχ ουτε το ειχα παρατηρησει το τικερ σου..συγνωμη...:oops: εισαι 5εβδομ?

εγω το διαβασα σε αλλο ποστ σου..παντως να σου πανε ολα καλα κοριτσι μου!!!εχεις αγχος πως θα το πεις στη δουλεια για την μεταθεση?ετσι ημουν και εγω οταν μετα απο 8χρονια επρεπε να πω γεια σας φευγω..αλλα τελικα εκανα καλα γιατι προλαβα και εφυγα και πηρα το ταμειο ανεργιας μου..γιατι μετα απο 2χρονια η εταιρεια που εργαζομουν ''χτυπησε'' κοκκινο,απολυσεις κτλ..

Ναι ναι ξέρω τι εννοείς!Τα μόρι=βίσματα κοιτάζουν ν δουν ν τους κάθονται!Αυτά τα μαγειρέματα τελευταίας στιγμής είναι..!

εε ναι με τα μορια πανε σιγουρα :P..ποιος εχει το μεγαλυτερο..βισμα?

εεε τα μεγαλυτερα μορια ηθελα να γραψω...χαχαχα :P:p:p:p

Διαφημίσεις

δεν θα φυγω απο ην δουλεια μου.θα φυγει ο συζυγος οταν βγει η μεταθεση εγω θα μεινω πισω με τον μικρο για λθγο καιρο ακομη και θα παω αρωοτερα οπου κ θα μετακομισουμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

δεν θα φυγω απο ην δουλεια μου.θα φυγει ο συζυγος οταν βγει η μεταθεση εγω θα μεινω πισω με τον μικρο για λθγο καιρο ακομη και θα παω αρωοτερα οπου κ θα μετακομισουμε..

ααα οκ..ειναι και αυτο μια καλη σκεψη.. :P ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

εγω δεν μπορω να ζητησω απολυση σιγα μην το εκαναν.και τι να κανω τα 300ε του οαεδ οταν μπορω να κρατησω λιιιιγο ακομη τη θεση μου;;

οχι δεν ειμαι 5βδομ μαλλον λιγοτερο.θα ξερουμς την τειτη!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

ναι την τριτη. εκανα την δευτ χοριακη και ηταν στο 137 σιγουρα εθναι καθυτερημενη η συλληψη οπως και στον γιο μου που ειχα 8 μερες διαφορα

.ευχομαι να πανε ολα καλα γρ ειχα διαφορα θεματα στην πρωτη με διαβητη κλπ και εχουμε πιλυυυυ δρομο μπροστα μας

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερααααα σε ολες!!!!!ειστε καλα?εδω φυσαει ενας τρελος αερας.. :D

ονειρακι ξυπνας τετοια ωρα ή δεν ειχες υπνο?χαχαχα!! :D:D

Kαλημέρα!!Χαχα όχι τέτοιες ώρες ξυπνάει ο μικρός μου για τάισμα & έτσι κάθομαι και σερφάρω μέχρι να σιγουρευτώ ότι κοιμήθηκε και γιατί είναι η μόνη ώρα της ημέρας που μπορώ με ηρεμία!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Kαλημέρα!!Χαχα όχι τέτοιες ώρες ξυπνάει ο μικρός μου για τάισμα & έτσι κάθομαι και σερφάρω μέχρι να σιγουρευτώ ότι κοιμήθηκε και γιατί είναι η μόνη ώρα της ημέρας που μπορώ με ηρεμία!

μπραβο σου παντως που συνεχιζεις και τον θηλαζεις!!

το πρωι πως ξυπνας?δε νυσταζεις που δουλευεις? :P

ασε δεσι αυτο ειναι πονεμενη οστορια...τωρα ειδικα με την εγκυμοσυνη που η νυστα ειναι σε αλλα επιπεδα κ δεν πινω και καφε...αστα!!οχι οτι πριν με τον θηλασμο επινα,μονο ντεκαφ αλλα κτ εκανε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Βρε ονειράκι με το καλό! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όλα καλά να σου πάνε! Κάτσε στη δουλειά όσο μπορέις! Πάρε μετά επιδόματα κτλ εκτός του μειωμένου (πάρε και Οαεδ) και μετά να παραιτηθείς! Δεν είναι κατι παράλογο αλλά κάτι που το δικαιούσαι οπότε... (σου λέω μόνο όχι το μειωμένο γιατί αν το πάρεις και μετά παραιτηθείς επιστρέφεις το ποσό που πληρώθηκες πίσω! Πολύ ευχάριστα νεα.

Τα μόρια είναι πατέντα εν έτη 2011. Για να είναι πιο αξιοκρατικές οι μεταθέσεις, αλλά όπως το έγραψες πιο κάτω, κάποιοι που δεν είχαν μόρια κια το γνώριζαν εκ των έσω, όλως τυχαίως παίρνουν "ευχαριστήρια" από τον ταξιάρχο τους για κάτι που έκαναν και τσουπ, ανεβαίνουν την ώρα που βγαίνουν οι μεταθέσεις (έτσι την πατήσαμε πέρσυ).

Χθες ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις των διοικητών πάντως. Με ενημέρωσε ο σύζυγος για κάτι φίλους, οπότε των υπόλοιπων αξιωματικών λογικά το επόμενο 15μερο θα έχουν ανακοινωθεί.

Εύχομαι μόνο καλή μετάθεση σε όλες και κυρίως την επιθυμητή. Εμείς του χρόνου τέτοιο καιρό πάλι θα είμαστε στο άγχος γιατί τα δύο χρόνια το λιγότερο για να γράψει διοίκηση ο σύζυγος είναι σίγουρα.

Δέσι μου εγώ είμαι η ξανθιά, με λίγα έως πολλά κιλά παραπάνω πλέον. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σύντομα στην Κρήτη με μετάθεση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...