Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Έλα ρε γμτ...λες να βγήκαν και του πεζικού και να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη??Τουλάχιστον τους ήρθαν καλές μεταθέσεις??

μπα το πεζικο στην αναμονη...ειμαστε και πιο πολλοι.. :(

ναι ο ενας εκανε εσωτερικη μεταθεση,που το ηθελε..

και ο αλλος πανε Αθηνα που παλι το ηθελαν..

λοιπον..κατι πιο νεο που μας ειπαν ειναι το εξης..

μεχρι τελη Μαιου θα ανακοινωθουν..δεν το πιστευω..αντε να δουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ νωρις μου φαινεται και μενα....εμεις δεν περιμενουμε οποτε ειμαστε χαλαροι.ειπαν παντως πως θα γινουν λιγες μετακινησεις...τι να πω...ας ειναι οτι καλυτερο για ολους

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!τι εγινε κοριτσια πως ειστε???εμεις περασαμε ενα ηρεμο σαβ/κο!

εχετε κανενα νεωτερο απο μεταθεσεις???

δεσι ...τρομερη δουλεια κανατε μπραβο σας!!!καλες δουλειες!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλή εβδομάδα, πως πάει;

Εγώ δούλευα μισό Σ/Κ, έβρεχε κι πριν λίγες μέρες κι έχει πέσει η θερμοκρασία αισθητά.

Δέσι, σίγουρα βγήκαν τεθωρακισμένα; Γιατί ο κολλητός του άντρα μου περιμένει πως κι πως να βγούν οι μεταθέσεις.

Καλές μεταθέσεις εύχομαι σε όλες/όλους που είναι να μετακινηθούν.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Μου είπε ο άνδρας μου σήμερα ότι ναι μεν έχουν βγει οι μεταθέσεις αλλά τώρα τις κοιτάζει ένα συμβούλιο κάτι τέτοιο για να δούνε αν είναι οκ με βάση τα μόρια.Γι'αυτό μάλλον (λέω εγώ) δεν τις έχουν ανακοινώσει ακόμη..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!τι εγινε κοριτσια πως ειστε???εμεις περασαμε ενα ηρεμο σαβ/κο!

εχετε κανενα νεωτερο απο μεταθεσεις???

δεσι ...τρομερη δουλεια κανατε μπραβο σας!!!καλες δουλειες!:D

Γεια σου!!!σε ευχαριστουμε πολυ!!! :D

..σας ευχαριστω παρααα πολυ ολες σας για τα καλα σας λογια!!!!

να ειστε ολες καλα και να εχουμε ενα ομορφο καλοκαιρι!!!!!!

Καλή εβδομάδα, πως πάει;

Εγώ δούλευα μισό Σ/Κ, έβρεχε κι πριν λίγες μέρες κι έχει πέσει η θερμοκρασία αισθητά.

Δέσι, σίγουρα βγήκαν τεθωρακισμένα; Γιατί ο κολλητός του άντρα μου περιμένει πως κι πως να βγούν οι μεταθέσεις.

Καλές μεταθέσεις εύχομαι σε όλες/όλους που είναι να μετακινηθούν.

δεν εχουν βγει επισημα...αυτος ο γνωστος μας οπως και αλλοι το μαθανε με τηλεφωνο.. ;)

καλες μεταθεσεις!!!!

Μου είπε ο άνδρας μου σήμερα ότι ναι μεν έχουν βγει οι μεταθέσεις αλλά τώρα τις κοιτάζει ένα συμβούλιο κάτι τέτοιο για να δούνε αν είναι οκ με βάση τα μόρια.Γι'αυτό μάλλον (λέω εγώ) δεν τις έχουν ανακοινώσει ακόμη..

μορια?τι ειναι αυτο? :P

αχχχ..ξερω τι ειναι τα μορια,απλα το λεω ετσι..

αραγε το τηρουν αυτο..''για να δούνε αν είναι οκ με βάση τα μόρια'' ?

ονειρακιιιιιιιιιι τι διαβασα σε αλλο ποστ???αντε με το καλο,πολυ χαρηκα κοριτσι μου!!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...