Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες βροχη εδω!!!

κατα τα αλλα ολα καλα ....τα μικρα μια χαρα και στο νεο σπιτι μια χαρα τα πανε!δεν ζητησαν καθολου το παλιο....

σας βαζω και μια φωτο απο το παιδικο οπως το εφτιαξα....

οι ριγες με παιδεψαν πολυ αλλα νομιζω πως το τελικο αποτεσμα αξιζε....τι λετε??

078ln.jpg

120tl.jpg

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλειο είναι lovetwins!!Περιμένω και εγώ να δω που θα μας στείλει η μετάθεση κι έχω υποσχεθεί ότι θα φτιάξω το πιο όμορφο δωμάτιο στον μικρό μου!!:):):)

σε ευχαριστω πολυυυυυ!!!:D:D

ειστε υπο μεταθεση???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα, τι κάνετε;

Σήμερα έβρεξε πάλι...δεν θα τελειώσει ποτέ :(;

Η μικρή μου άρχισε πάλι να κλαίει το πρωί λες κι είναι οι πρώτες μέρες σχολείου.

lovemtwins ωραίο το έκανες το δωμάτιο των παιδιών σου.

δέσι τελικά τον έστειλες πάλι σχολείο;

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

καλησπερα καλησπερα!!!!!

επιτελους γυρισαμεεεε στο σπιτακι μας!!!

οκ καλα ειναι με τους δικους μας αλλα σαν

το σπιτακι σου... :P

καλε τι ωραιο δωματιο ειναι αυτο!!!!τελειοοοοο lovemtwins!!!!! :P

να πω κατι....??συγνωμη εαν ακουστω καπως...γνωμη μου...

καλο ειναι να κανεις μια επεξεργασια στην φωτο και να την ξανα ανεβασεις γιατι φαινονται και εκτιθονται τα πολυ γλυκα προσωπακια των παιδιων σου...τι λες??γνωμη μου παντα...μη με παρεξηγησεις.. :P

Νιοβη οχι δεν θα ξανα παει ο μικρος παιδικο,του καναμε διαγραφη πριν φυγουμε..λειπαμε πολυ καιρο και περιμενουμε και την μεταθεση...οποτε τωρα θα παει ξανα σεπτ.οπου μας πανε μεταθεση..

ονειρακι καλα περασατε και εσεις ε?ειναι καλα οταν πας κοντα στους δικους σου ανθρωπους και φιλους...ξεφευγεις λιγο απο την καθημερινοτητα και το χαος.. :P

κοριτσια με καθε επιφυλαξη...εδω που ειμαστε καποιοι γνωστοι μας εμαθαν που πανε...και μαλιστα λενε εχουν βγει απλα δεν τις ανακοινωνουν ακομη...αυτο μας το ειπαν απο πυροβολικο μερια..οσο για το πεζικο μας ειπαν..δεν υπαρχουν πολλα λεφτα για μετακινησεις... :(:(:(:(:( τι να πω???ευχομαι τα καλυτερα σε ολες τι οικογενειες!!!!φιλιααααα!!!! :D

Διαφημίσεις

τι να πω ρε δεσι...εμας χλωμο βλεπβ να μην μας μετακινουνε παντως..πρεπει να παει κ σε λοχο καποια στιγμη να γραψει χρονο.αρα υπαρχουν δεν υπαρχουν λεφτα βλεπω να μας μεταθετουν..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

lovemtwins μην αγχωνεσαι καλε..στην κατω μερια της συγκεκριμενης δημοσιευσης σου εχει ενα κοκκινο edit?περασαν 24ωρες απο τοτε που το ανεβασες?εαν ναι τοτε δεν θα φαινεται το edit για επεξεργασια...μηπως να εστελνες ενα πμ στην διαχειρηση να σου σβυσει οτι θελεις?

εαν εσυ δεν εχεις προβλημα να φαινεται η φωτο τοτε οκ..απλα εγω ειπα τι πιστευω..παλι χωρις παρεξηγηση,οκ? :P

ονειρακι ε τοτε μαλλον θα φυγετε αφου θελει χρονο διοικ.

ευχομαι σε ολες μια καλη μεταθεση...και να βγουν συντομα!!!!!

εδω κοριτσια εχει πολυ ζεστη σημερα..στα μερη σας??

Καλησπερα!ειστε καλα?

κανενα νεο για μεταθεση μαθατε..?

εδω 2 φιλοι μας,ο ενας απο πυροβολικο και ο αλλος

απο τεθωρακισμενα μαθανε που πανε μεταθεση..

μας ειπαν οτι εχουν βγει αλλα δεν εχουν

ανακοινωθει ακομη...αντε να δουμε..θα μας σκασουν παλι φετος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...