Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και απο μενα!:D

επιτελους εχουμε σταθερο κ ιντερνετ και γυρισα παλι στην παρεα σας!!!καλα ειστε??εμεις τακτοποιηθηκαμε μεσα σε 3 μερες!τα μικρα μια χαρα δεν ζητανε το σπιτι και τους αρεσει εδω γιατι εχουμε και αυλη και παιζουν με τα ποδηλατα και τα πατινια!!!:D:D

αδεια πηραμε αλλα θα μεινουμε εδω....δεν αντεχω να μαζεψω παλι πραγματα...........

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και τα κοριτσακια που μου απαντησαν με π.μ!

Οποια αλλη εχει καποια σχετικη πληροφορια θα ηταν μεγαλη βοηθεια αλλα ηδη εχω βοηθηθει πολυ!

Εμεις δε παιρνουμε μεταθεση φετος οποτε δεν εχουμε ασχοληθει με το αν βγηκανε η οχι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και τα κοριτσακια που μου απαντησαν με π.μ!

Οποια αλλη εχει καποια σχετικη πληροφορια θα ηταν μεγαλη βοηθεια αλλα ηδη εχω βοηθηθει πολυ!

Εμεις δε παιρνουμε μεταθεση φετος οποτε δεν εχουμε ασχοληθει με το αν βγηκανε η οχι...

καλως ηρθες και απο μενα!!:D

δεν ειναι νωρις ακομη για τις μεταθεσεις???

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

caramello καλώς ήρθες στην παρέα μας, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον ιατρό στην Ορεστιάδα.

lovemtwins εννοείτε πως δεν θα άντεχες ξανά το μάζεμα, σε καταλαβαίνω.

Οι υπόλοιπες όλα καλά;

Σήμερα δουλεύω τελευταία μέρα κι το βραδάκι θα φύγουμε για λίγες μέρες. Δεν θα έχω διαδίκτυο για μια εβδομάδα, οπότε σας εύχομαι καλό Πάσχα και θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σ/Κ.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη!!!!!!!

Ευχομαι να εχετε υγεια,αγαπη και ευτυχια με τις οικογενειες σας και..καλες μεταθεσεις φυσικα οσες περιμενουν!!!!!

φιλια σε ολες,να περνατε ομορφα!!!!!!!!! :D

καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα!!:D:D

εμεις περασαμε πολυ ομορφα την κυριακη σε σπιτι φιλων!!!ειχαν αυλη και αλλα παιδακια και τα δικα μου ξετρελαθηκαν!!πηγαμε στις 11 το πρωι και φυγαμε στις 11 το βραδυ!δεν μαζευοταν με τιποτα!!!;)

ηρεμησα και περασα και εγω ομορφα γιατι δεν με ενοχλησαν καθολου και επαιζαν!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

κουκλες χρονια πολλα κ χριστος ανεστη δεν ειχα νετ στο χωριο. τι μου κανετε πως περασατε? εμεις πολυ καλα αν κ εκανε απιστευτη ζεστη........ τις πρωτες μερες κουραστηκα πααααααααααρα πολυ τα ποδια μου ειχανε πρηστει που με το ζορι χωρεσανε στα τακουνια την ανασταση κ με πιο πολυ ζορι τα περπατησα! αλλα τα μικρα μου το ευχαριστηθηκαν πολυ παιχνιδι λιγο υπνο κ πολυ φαι!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!! :P

ειμαστε κατω ακομη και περναμε ομορφα,εχει πολυ ζεστη και ολοι

ειναι στις παραλιες για μπανακι.

το καλοκαιρι εχει ερθει για τα καλα εδω!!!

αντε να βγουν και οι μεταθεσεις να οργανωθουμε..

μας ειπε καποιος γνωστος συναδελφος απο Μακεδονια

οτι βγηκαν των υπαξιωματικων..αλλα δεν εχουμε

ακουσει κατι επισημο..

φιλια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι χρόνια πολλά.

Περάσαμε ωραία στην εξοχή, έπαιξε η μικρή μου με την ψυχή της με άλλα παιδάκια κι (γιούπι) κοιμηθήκαμε πολύ καλά, αλλά μια μέρα πριν την αναχώρηση είχαν κάποιοι γαστρεντερίτιδα κι η μικρή μου κόλλησε.

Είχε διάρροια ευτυχώς όμως μόνο ένα 24ωρο, με το ευρωπαϊκό τσάι σωθήκαμε.

Δέσι, εσείς κάνατε κανένα μπάνιο;

Pontikaki, χαίρομαι που πέρασες καλά (κι ας ταλαιπωρήθηκαν τα πόδια σου).

Αύριο δουλειά κι σχολείο, πάλι...:cry:

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα!!:D:D

εμεις περασαμε πολυ ομορφα την κυριακη σε σπιτι φιλων!!!ειχαν αυλη και αλλα παιδακια και τα δικα μου ξετρελαθηκαν!!πηγαμε στις 11 το πρωι και φυγαμε στις 11 το βραδυ!δεν μαζευοταν με τιποτα!!!;)

ηρεμησα και περασα και εγω ομορφα γιατι δεν με ενοχλησαν καθολου και επαιζαν!!

Τελικά, ξεκούραση για τις μανούλες σημαίνει τα παιδιά να είναι συνεχώς απασχολημένα με κάτι, έτσι συνέβη κι σε μας.

Καλησπέρα φιλενάδες!

Χρόνια μας πολλά! Επιστρέψαμε πριν δυο μέρες από Τρίκαλα και προσπαθώ να ανασυνταχτώ γιατί από αύριο ξεκινάει η ρουτίνα! Έφυγε σήμερα κια ο μπαμπάς μας αλλά τον χάρηκαν τα μικρά οπότε δεν στεναχωρήθηκαν όπως τις άλλες φορές!

Τα περάσαμε πολύ ωραία ειδικά τα παιδιά που έπαιζαν όλη την ώρα με τα ξαδερφάκια του!

Και εμάς φίλος έμαθε για τις μεταθέσεις υπαξιωματικών μας είπε ότι βγήκαν αλλά δεν ανακοινώθηκαν ακόμα. (περίμενε να φύγει και είναι σε αναμμένα κάρβουνα).

Εύχομαι καλές μεταθέσεις σε όλες και ότι καλύτερο!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να γιορτάζουμε τη γιορτή της μητέρας κάθε χρόνο υγεία πάνω απ όλα όλης της οικογένειας μας και χαρά!!!

Καλησπερα και καλη εβδομαδα απο το καλοκαιρινο Ρεθυμνο!!!!! ;)

Νιοβη μου δεν καναμε μπανακι γιατι εχουμε επαγγελματικα τρεξιματα αλλα

ολοι ειναι στις παραλιες..κανει φοβερη ζεστη!!!! :)

Καλημέρα μανουλες & χρόνια πολλά (δεν θυμαμαι αν τα είπα!).Τι κάνετε?Τι χαζόκαιρος σήμερα..!!!!!Επιστρέψαμε χθες απο Τρίκαλα,Μαρί ήσαστν & εσείς εκεί??έπρεπε να κανονίσουμε συνάντηση!!Ίσως να το εγραψες ότι θα πηγαίνατε και να το έχασα..Αυριο πάω ξανά δουλειά μετά από 10 μέρες άδεια να δούμε πως θα προσαρμοστώ!Προς το παρόν προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τον μικρό που έχει λαλήσει μετά από 10 μέρες εξοχή στο διαμέρισμα!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...