Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα τελείως αλλά γενικά δεν με πήγαν καλά οι τελευταίες μέρες. Τελικά τα μωρά και τα δύο με ακροαστικά, αντιβιώσεις, παρακολούθηση και ο μικρός με αλλεγρικό περιστατικό ενδιάμεσα. Πάλι καλά την ημέρα αυτή είχα την μητέρα μου μαζί (νοσηλεύτρια) γιατί τα είδα όλα (είμαι εκ γενετής με πολλές αλλεργίες και έχω ταλαιπωρηθεί ακρετά με αποτέλεσμα με την παραμικρή ένδειξη αλλεργίας να πανικοβάλομαι) Τουλάχιστον τώρα όλα είναι καλά και πέρασαν. Δεσι μου περαστικά στον μικρούλη σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Ότι καλύτερο νομίζει κάνε για το σχολέιο γιατλι το καημένο ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ελπίζω όλες να περνάτε και να είστε καλά! Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα.

Πάντως στην Αθήνα (γέννημα θρέμμα Αθηναία) είναι όπως έχεις συνηθήσει. Εχει όντως τους δικούς της ρυθμούς και τις δικές στης συνθήκες αλλά δεν έινια απαραίτητα χάλια, και αυτό το λέω γιατί πας και μένες λίγο πιο έξω από την Αθηνα και είναι καλύτερη εξοχή απ ότι να μένεις μέσα στα Τρίκαλα, Π΄ρεβεζα και Καρδίτσα (τις πόλης τις ξέρω και της έχω ζήσει λόγο καταγωγής και έτσι κάνω τη σύγκριση). Εννοείται ότι μια επαρχία είναι κλάσης ανώτρη από μια πόλη αλλά τονίζω μια επαρχία όχι επαρχιακή πόλη γιατί από την δική μου εργασιακή εμπειρία σε επαρχιακές πόλεις μόνο την ατελείωτη κίνηση γλίτωσα και τίποτα άλλο!. Πάντως καλές μεταθέσεις σε όλες, ελπίζω να πάτε όλες εκεί που επιθυμείτε και εννοείται όσες μπορέιτε να επιστρέψεται στα σπίτια σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!!!!!

μαρια μου περαστικα στα μικρα σου!!!

πες μου οτι σας πειραξε και εσας αντιβιωση??

εαν θελεις στειλε μου πμ..ευχομαι να ειναι καλυτερα ο μικρος τωρα..

εδω εχουμε τελεια μερα!!!!φιλια!!!!! :D

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε.

Μαρια μου τι τραβηξατε και εσεις περαστικα να ειναι και εσεις να το θυμοσαστε σαν ενα κακο ονειρο..................

Τα παιδακια ευτυχως ξεχνουν ευκολα εμεις μενουμε με το φοβο....

Δεσι μου αστα ητανε πολυ δυσκολος χειμωνας το μονο καλο ητανε που ενωθηκε η οικογενεια μας!

Ευτυχως τη δευτερη τη βοηθανε οι φυσιοθεραπειες και κολλαγε τελευταια αλλα την περναγε και πιο ελαφρυα ενω η μικρη κατευθειαν και ταλαιπωριοτανε μωρε η ψυχουλα με βηχα αυπνια κτλ....

Να φυγει το κρυο να γλυτωσουμε μονο μη μας ερθουν τπτ αλλεργιες κ μονο στη σκεψη τρεμω..........

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημέρα!!Πωπω βρε Μαρία περαστικά σας..ετυχώς εμείς δεν έχουμε θέματα με αλλεργείες αλλά η μικρή (15μν) της ξαδέρφης μου έχει τα πάντα από αλλεργείες,και τροφικές και δερματικές & μάλλον και αναπνευστικές τώρα..Το ποντικάκι έχει δίκιο,τα παιδιά ξεχνάνε εμείς να δούμε πως θα ξεχάσουμε...

Μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα,ο μικρός μου έχει λιώσει στον ύπνο όλο το ΣΚ ,το παίρνει σερί τα βράδια και επιτέλους ξεκουράστηκα και εγώ -αν και γλίτωσα στο παρά 5 την μαστίτιδα το Σάββ με τον 12ωρο ύπνο που κάναμε και οι δύο!! Σήμερα έχω άδεια & ξεκουράζομαι σπίτι,χρειαζόμουνα να γεμίσω μπαταρίες γιατί 1,5μήνα τώρα έχω κλατάρει στο γραφείο από την δουλειά και ένιωθα πως δεν θα την βγάλω μέχρι το Πάσχα.Από αύριο γυρνάω δυναμικά όμως:):):)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Κ ομως αυτη ειναι η καθημερινοτητα μερικων ανθρωπων κ δυστυχως ολοι προς τα εκει οδευουμε...............

Αυτο ελεγα στον αντρα μου περυσι που ημουναστο χωριο με τους δικους μου για πασχα (ειχε υπηρεσια) ειχα ενα ευρω στο πορτοφολι ειχαμε παει στην πλατεια για καφε (ηξερα οτι δε θα πληρωνα!!!!) κ μου ζηταει ο γιος μου πατατακια το ποσο ντραπηκα δε λεγεται του ειπα ενω σωρο δικαολογιες για να μη του παρω κ τωρα που το σκεφτομαι βουρκωνουν τα ματια μου.............. Τελικα πηγε η θεια μου και του πηρε μια τσαντα χαζομαρες αλλα τι να ελεγα δεν εχω λεφτα??????????? ουτε για ενα γλυφιτζουρι?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

δέσι μου, εύχομαι να μην ξανασυμβεί τίποτα στον μικρούλη σου, τι περιπέτεια κι αυτή.

Μαρία περαστικά κι σε σας. Ευτυχώς είχες κοντά σας τη μητέρα σου.

oneiraki συγνώμη που θα στο πω αλλά ζηλεύω ;). Η μικρή μου δεν ξέρει τι θα πει ύπνος, ξυπνάει την νύχτα κι με φωνάζει για το τίποτα κι όταν μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω το Σ/Κ αρχίζει από τις 7-7.30 (ασχέτως αν την βάζω νωρίς ή αργά το προηγούμενο βράδυ για ύπνο). Τι να πω είναι ένας μικρός βρικόλακας.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

ς

http://kranosgr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5389.html#more

δυστυχως το ζουμε καθημερινα ολοι μας.. :(:(:(:(:(:(:(:(

http://kranosgr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1586.html

ποσο ακομα θα αντεξουμε?????ελεοοοοος πια!!!!!!!!!!!!

...τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν ακολούθησα τον σύζυγό μου. Τι θα γίνει επιτέλους; Δεν τους νοιάζει τίποτα. Τι θα απογίνουμε όλοι;

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

δέσι μου, εύχομαι να μην ξανασυμβεί τίποτα στον μικρούλη σου, τι περιπέτεια κι αυτή.

Μαρία περαστικά κι σε σας. Ευτυχώς είχες κοντά σας τη μητέρα σου.

oneiraki συγνώμη που θα στο πω αλλά ζηλεύω ;). Η μικρή μου δεν ξέρει τι θα πει ύπνος, ξυπνάει την νύχτα κι με φωνάζει για το τίποτα κι όταν μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω το Σ/Κ αρχίζει από τις 7-7.30 (ασχέτως αν την βάζω νωρίς ή αργά το προηγούμενο βράδυ για ύπνο). Τι να πω είναι ένας μικρός βρικόλακας.

σε ευχαριστω Νιοβη και ευχομαι και εσεις συντομα να μπορειτε να κοιμαστε λιγο παραπανω!!! ;)

τα αλλα κοριτσια καλα?φιλιαααα!!!! :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...