Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα,

ναι ναι οπως το λες ενα κακο ονειρο ηταν και

τελειωσε..ευτυχως Παναγια μου.

Ο παιδικος τελος γιατι εχει περασει τα παντα

φετος..οτι δεν περασε τοσο καιρο τα περασε μεσα

σε ενα τριμηνο μαζεμενα..και δεν μιλαω για απλο

πυρετο και βηχα..Στεναχωριεμαι γιατι το αναζηταει

το σχολειο και τους φιλους του αλλα καλυτερα που

σταματησε..ο στρεπτοκοκκος εκανε παρτυ στον παιδικο.. :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕΣΙ Και τι δεν "τράβηξε" ο μικρούλης σου.....

σίγουρα θα τα ξεχάσει όλα, οι γονείς δεν τα ξεχνάνε εύκολα.

Πόσα παιδάκια είχε ο παιδικός? Πρώτη φορά πήγε φέτος?

Κορίτσια για πείτε μου, όσες ακολουθείτε τους συζύγους, αν έχετε βάση την Αθήνα, προτειμάτε νησί ή π.χ. Έβρο (Βόρεια Ελλάδα)

Εμείς είμαστε 4ο χρόνο Αθήνα. Επαρχία (ελπίζω όχι ακόμα) σου ερχόμαστε....

EssPp2.png

R9Y0p2.png

ΔΕΣΙ Και τι δεν "τράβηξε" ο μικρούλης σου.....

σίγουρα θα τα ξεχάσει όλα, οι γονείς δεν τα ξεχνάνε εύκολα.

Πόσα παιδάκια είχε ο παιδικός? Πρώτη φορά πήγε φέτος?

Κορίτσια για πείτε μου, όσες ακολουθείτε τους συζύγους, αν έχετε βάση την Αθήνα, προτειμάτε νησί ή π.χ. Έβρο (Βόρεια Ελλάδα)

Εμείς είμαστε 4ο χρόνο Αθήνα. Επαρχία (ελπίζω όχι ακόμα) σου ερχόμαστε....

ετσι οπως τα λες ειναι..αυτος ανυπομωνει ποτε θα τον παω παλι σχολειο..καθε μερα με ρωταει...''εγινα καλα?αντε να με πας...'' :( τι να του πω..?λεω..σε λιγο καιρο θα ξανα πας..

δυστυχως στο τμημα μας ηταν παρα πανω παιδακια απο οτι θα επρεπε...ηταν συνολικα 30παιδακια..δε θελει και πολυ..ολα αρρωστα ηταν συνεχως..ναι πρωτη φορα σε παιδικο σταθμο..ειχε παει και περσι μονο τη σεζον του καλοκαιριου..

δεν εχουμε κανει Αθηνα και ουτε θα ηθελα να κανουμε..

προτιμω Εβρο ή νησι ή Βορεια Ελλαδα..γιατι σε ''βλεπω'' λιγο τρομαγμενη με την ιδεα της επαρχιας?τι ειναι αυτο που σε τρομαζει?

εγω π.χ. δεν θα ηθελα να μεγαλωσει το παιδι μου στην Αθηνα..

να συμπληρωσω το γιατι..για την ποιοτητα ζωης..οκ εχει τα παντα..αλλα δεν εχει το βασικο για εμας..την ποιοτητα ζωης και την ηρεμια της ζωης που ισως βρεις σε μια μικροτερη πολη..

ο καθε ενας οπως εχει συνηθισει θα μου πεις..

Διαφημίσεις

και εμείς 4ο χρόνο Αθήνα..Αλλά κουράστηκα τόσο πολύ φέτος ειδικά με τις αποστάσεις & τον μικρό & όλα..περιμένω πως και πως να φύγουμε αν και ξέρω πως θα βάλω πλερέζα για κανένα 3ήμερο μόλις μάθουμε που πάμε όπου και αν είναι αυτό...

Δέσι εμείς καλά είμαστε:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

και εμείς 4ο χρόνο Αθήνα..Αλλά κουράστηκα τόσο πολύ φέτος ειδικά με τις αποστάσεις & τον μικρό & όλα..περιμένω πως και πως να φύγουμε αν και ξέρω πως θα βάλω πλερέζα για κανένα 3ήμερο μόλις μάθουμε που πάμε όπου και αν είναι αυτό...

Δέσι εμείς καλά είμαστε:)

χαιρομαι που ειστε καλα!!

γιατι βρε κοριτσι και εσυ ετσι..?τοσο πολυ σας αρεσει η Αθηνα..? :D

γιατι βρε κοριτσι και εσυ ετσι..?τοσο πολυ σας αρεσει η Αθηνα..? :D

Μεγάλωσα στην επαρχία και στην Αθήνα είμαι τα τελευταία 15 χρόνια. Στην αρχή (τα 4 πρώτα χρόνια) δεν μου άρεσε καθόλου.. τ'ωρα την συνήθησα. Εδώ είναι η δουλειά μου, η οικογενειά μου, κάποιοι φίλοι μου...

Στην επαρχία θα είμαι μόνο με τους θησαυρούς μου (παιδάκια μου+ανδρούλης)

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Μεγάλωσα στην επαρχία και στην Αθήνα είμαι τα τελευταία 15 χρόνια. Στην αρχή (τα 4 πρώτα χρόνια) δεν μου άρεσε καθόλου.. τ'ωρα την συνήθησα. Εδώ είναι η δουλειά μου, η οικογενειά μου, κάποιοι φίλοι μου...

Στην επαρχία θα είμαι μόνο με τους θησαυρούς μου (παιδάκια μου+ανδρούλης)

To μηνυματακι μου αυτο που εχεις

βαλει πηγαινε στο oneiraki αλλα οκ ολα καλα..για το ιδιο θεμα μιλαμε :)

believe..εγω δεν ειχα μεινει ποτε εκτος

του τοπο μου(ειμαι απο επαρχια αλλα εχω ταξιδεψει σε πολλα μερη..)

και ηρθα εδω ''μονη'' (μονες δεν ειμαστε ποτε!)με μωρακι και τον αντρουλη μου..στην αρχη μου φαινοταν περιεργο που δεν εβλεπα τους δικους μου και τους φιλους μας ..αλλα ξερεις κατι εαν εισαι λιγο

κοινωνικη σε λιγες μερες κανεις γνωριμιες..και εαν εισαι κοντα στον τοπο σου μπορεις να πηγαινεις σ/κ ή μια φορα τον μηνα να τους βλεπεις..

ειναι ολα μια συνηθεια οπως το λες...εγω απο την αρχη ηξερα τι δουλεια κανει και ειπα οπου παει θα παει και η οικογενεια μας...αλλιως δεν ειμαστε οικογενεια...καποιες μπορει να διαφωνησουν,οκ...αυτo ειναι το δικο μου πιστευω...τωρα εαν χρειαστει να χωριστουμε και δεν γινεται διαφορετικα θα πω οκ...αλλα παλι θα επιδιωκω το παδι μας να εχει επαφη οσο γινεται με τον μπαμπα του..

συγνωμη εαν σας κουρασα!! :)

Διαφημίσεις

εγω παλι μεγαλωσα στην επαρχια κ στην αθηνα τα τελευταια 4χρ ητανε καλα αλλα τωρα με τον μικρο θα πεοτιμουσα επαρχια

ερχεσαι στα λογια μου...δεν ειναι ζωη για ενα παιδακι

η ζωη στην Αθηνα..συγνωμη αλλα γνωμη μου..

Δεσι μου θα στεναχωρεθει ο μικρουλης αλλα τωρα που φτιαχνει ο καιρος θα του ειναι πιο ευκολο.αν τον πας καποιες μερες οχι ολες πχ 3 μερες την εβδομαδα τωρα που εφτιαξε ο καιρος δε θα εχουμε τοσες πολλες ιωσεις.

Κ εμενα ο ωρλ μου ειπε να του σταματησω το σχολειο (εχει υγρο στο δεξι αυτακι και ενας να εβηχε ο Παυλος αρρωσταινε αμεσως κ φυσικα μετα και οι μικρες ποσα μπουκαλια για το βηχα εχουνε πιει και αντιβιωση φυσικα και μασκες) αλλα το συζητησα με τη δασκαλα του κ με τον αντρα μου οτι αν τον κοψω φετος που αρχιζει να εχει αντισωματα του χρονου θα ειναι σαν να ξεκιναμε απο την αρχη μας ειπε και ο παιδιατρος οτι τωρα την ανοιξη θα φυγει το υγρο και οντως χθες που τον πηγα να τον δει μου ειπε οτι καθαρισε!!!!

Φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα εγω μιλαω για το δικο μου παιδι.

Οσο για την Αθηνα καλη βρε παιδια αλλα εμενα με βοφιζει δεν εχω μεινει ποτε κ δεν θελω να μεινω δεν την ξερω κ δεν θελω να την μαθω ειμαι ενα βλαχακι της επαρχιας και μου αρεσει!!!!!

Θαυμαζω οσους μπορουν να αντεξουν τους ρυθμους της!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Δεσι μου θα στεναχωρεθει ο μικρουλης αλλα τωρα που φτιαχνει ο καιρος θα του ειναι πιο ευκολο.αν τον πας καποιες μερες οχι ολες πχ 3 μερες την εβδομαδα τωρα που εφτιαξε ο καιρος δε θα εχουμε τοσες πολλες ιωσεις.

Κ εμενα ο ωρλ μου ειπε να του σταματησω το σχολειο (εχει υγρο στο δεξι αυτακι και ενας να εβηχε ο Παυλος αρρωσταινε αμεσως κ φυσικα μετα και οι μικρες ποσα μπουκαλια για το βηχα εχουνε πιει και αντιβιωση φυσικα και μασκες) αλλα το συζητησα με τη δασκαλα του κ με τον αντρα μου οτι αν τον κοψω φετος που αρχιζει να εχει αντισωματα του χρονου θα ειναι σαν να ξεκιναμε απο την αρχη μας ειπε και ο παιδιατρος οτι τωρα την ανοιξη θα φυγει το υγρο και οντως χθες που τον πηγα να τον δει μου ειπε οτι καθαρισε!!!!

Φυσικα εσυ ξερεις καλυτερα εγω μιλαω για το δικο μου παιδι.

Οσο για την Αθηνα καλη βρε παιδια αλλα εμενα με βοφιζει δεν εχω μεινει ποτε κ δεν θελω να μεινω δεν την ξερω κ δεν θελω να την μαθω ειμαι ενα βλαχακι της επαρχιας και μου αρεσει!!!!!

Θαυμαζω οσους μπορουν να αντεξουν τους ρυθμους της!!!!

pontikaki και εγω το σκεφτηκα αυτο,οτι εαν παει παλι περσι θαναι σαν να παει απο την αρχη..αλλα πραγματικα εχει περασει τοσααα πολλα που θελουμε να ηρεμησει..και οι δασκαλες του μας ειπαν εαν θελετε απο τον αλλο μηνα να τον ξανα φερεται που θαχουν περασει οι αρρωστιες...δεν ξερω..θα δουμε..

εχετε περασει και εσεις πολλα απο οτι διαβαζω...εχεις και τα μωρα τα καημενουλικα και κολλανε.. :(

Oσο για Αθηνα συμφωνω με αυτο που γραφεις..''Θαυμαζω οσους μπορουν να αντεξουν τους ρυθμους της!!!!''

..τοσο γρηγοροι και τρελοι ρυθμοι..χαρας το κουραγιο τους οσοι ζουν εκει..

βασικα ''τρεχεις'' δεν ΖΕΙΣ...

Χωρις παρεξηγηση παντα οκ? :D και εμενα μαρεσει να ερθω να κανω την βολτα μου(που τωρα με το παιδι δεν γινεται..),να κανω τα ψωνια μου,να δω 3φιλους απο τα παλια και μετα απο 3μερες να φυγω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...