Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά σε όλους.

Κι εμείς άρρωστοι με πυρετό κι βήχα. Η μικρή μου πήρε πρώτη φορά αντιβίωση.

Lovemtwins καλή μετάθεση.

believe δεν ακολούθησα τον σύζυγο στην προηγούμενη μετάθεση κι δεν θα τον ακολουθήσω ούτε στην επόμενη.

Έχουμε πάρει στεγαστικό (άρα έχουμε δικό μας σπίτι), έχω μια ικανοποιητική δουλειά στον ιδιωτικό κι τους γονείς μου που βοηθάνε.

Με άλλες προδιαγραφές πήραμε το δάνειο αλλά δυστυχώς άλλαξαν τα πράγματα, οπότε εάν ακολουθούσαμε δεν θα επαρκούσε ο μισθός του λόγω του δανείου. Δυσκολευτήκαμε πολύ κι δεν μας άρεσε καθόλου, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Γεια σας!!!ειστε καλα?εμεις περασαμε μια μικρη περιπετεια με τον μικρο μας αλλα τωρα ευτυχως ολα πανε καλα...τον πειραξε η αντιβιωση και τρεχαμε.. :(

pontikaki καλως ηρθε παλι!!!πως ειστε? :)

ευχομαι καλο σ/κ σε ολες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!αυριο τελικα μετακομιζουμε!εδω ενας χαμος απο κουτες!σημερα θα διαλυσουμε και τα κρεββατια οποτε καταλαβαινετε τι γινετε!!!:shock:

δεσι μου τωρα ολα καλα???αμαν φανταζομαι τι περασετε!!

νιοβη μου δεν πηραμε μεταθεση ...αλλαζουμε σπιτι γιατι μπαινουμε στα ΣΟΑ.αλλα ο χαμος ο ιδιος ειναι!!

για λιγες μερες δεν θα μπαινω γιατι δεν θα εχω ιντερεντ!:cry:φιλια σε ολες

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπερα!

με το καλο lovemtwins στο νεο σας σπιτακι,καλη μετακομιση και δυναμη!!!λιγο υπομονη,σε καταλαβαινω..εμεις σε ενα τοπο εχουμε κανει 3μετακομισης :P Eιναι για καλο οποτε θα κανετε λιγο υπομονη στην αρχη θαναι λιγο ολα ανω κατω..σιγα σιγα θα μπειτε παλι σε μια σειρα.. :)

ναι κοριτσι μου τωρα ειμαστε σε θεραπεια με κορτιζονη...αστα φοβηθηκαμε παρααα πολυ αλλα ευτυχως παει καλυτερα τωρα...

ευχομαι να ειστε ολεεεες πολυ καλα!!!!!!!

lovemtwins...ουπς σορι κατάλαβα λάθος, παρόλα αυτά καλή μετακόμιση, δύσκολο με δύο παιδιά μικρά.

δέσι... τι περιπέτεια κι αυτή, περαστικά στον μικρούλη σου.

Pontikaki...όλα/όλοι καλά; Θύμησέ μου είστε ακόμη Ορεστιάδα; (δεν θυμάμαι αν είχατε φύγει).

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Ο μπαμπάς μας ευτυχώς είναι καλύτερα (έπαθε πνευμονία κι παίρνει 2 αντιβιώσεις). Εμένα με γύρισε πάλι σε ξηρόβηχα με πόνο στο στήθος από το βήχα, κι η μικρή μου είναι καλύτερα, εκτός από τις μυτούλες κι τον αλλεργικό βήχα.

Χθες βέβαια, πήγα με την μικρή μου βόλτα στην αγορά κι μετά κάτσαμε να παίξει στον κήπο, αλλά σήμερα χάλασε ΠΑΛΙ ο καιρός με πολύ αέρα.

Καλημερα!Νιοβη σε ευχαριστω πολυ,ευτυχως περνει την κορτιζονη και παει καλυτερα..απλα δεν περιμεναμε ποτε οτι μια αντιβιωση,που εχει ξανα παρει κιολας,μπορει να κανει τετοιο πραγμα...

εσεις πως τα πατε?η μικρη σου καλυτερα?και εμεις ειχαμε αλλεργικη ρινιτιδα τα πρωτα χρονια του αλλα μετα του εφυγε..περνει singulair η μικρη σου?ευχομαι να περασει γρηγορα,δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα ειναι ταλαιπωρια για το μικρο κυριως την νυχτα..υπομονη κοπελα μου!!φιλια!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!ειστε καλα?εμεις περασαμε μια μικρη περιπετεια με τον μικρο μας αλλα τωρα ευτυχως ολα πανε καλα...τον πειραξε η αντιβιωση και τρεχαμε.. :(

pontikaki καλως ηρθε παλι!!!πως ειστε? :)

ευχομαι καλο σ/κ σε ολες!!!!!!!!

Περαστικα σας Δεσι μου να πανε ολα καλα τι ητανε να περασει το παιδακι σας και εσεις φυσικα.........

καλημερα σε ολες!αυριο τελικα μετακομιζουμε!εδω ενας χαμος απο κουτες!σημερα θα διαλυσουμε και τα κρεββατια οποτε καταλαβαινετε τι γινετε!!!:shock:

δεσι μου τωρα ολα καλα???αμαν φανταζομαι τι περασετε!!

νιοβη μου δεν πηραμε μεταθεση ...αλλαζουμε σπιτι γιατι μπαινουμε στα ΣΟΑ.αλλα ο χαμος ο ιδιος ειναι!!

για λιγες μερες δεν θα μπαινω γιατι δεν θα εχω ιντερεντ!:cry:φιλια σε ολες[/quote

Καλο κουραγιο και καλη τοποθετηση των πραγματων παλι στο καινουργιο σας σπιτι!!!

lovemtwins...ουπς σορι κατάλαβα λάθος, παρόλα αυτά καλή μετακόμιση, δύσκολο με δύο παιδιά μικρά.

δέσι... τι περιπέτεια κι αυτή, περαστικά στον μικρούλη σου.

Pontikaki...όλα/όλοι καλά; Θύμησέ μου είστε ακόμη Ορεστιάδα; (δεν θυμάμαι αν είχατε φύγει).

οχι οχι φυγαμε απο ορεστιαδα μας δωσανε τη μεταθεση και απο το δεκεμβριο ειμαστε παλι ολη η οικογενεια μαζι!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Kαλημερα!!που ειστε καλε κοριτσια???

εμεις εχουμε ωραια μερα σημερα...μερα για πλυντηρια.. :)

pontikaki πολυ χαιρομαι που ειστε ολοι μαζι!!!τα μικρα σου καλα?ειστε Λαρισα τωρα ή λαθος θυμαμαι..?να περνατε πολυ ομορφα!!!!

Καλημερα σε ολες!!!! Ναι Δεσι μου καλα θυμασαι Λαρισα ειμαστε απο τα χριστουγεννα ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτακι μας επιτελους. Καλα ειναι τα ζουζουνια μου!!! Δοξα το θεο ολα πανε καλα. Ο μικρος σου πως ειναι μετα την περιπετεια?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Ειμαστε καλα σε ευχαριστω Pontikaki!!! :D

Τελειωσε την θεραπεια με την κορτιζονη και ειναι πολυ καλα τωρα...

Τον πειραξε η αντιβιωση και επαθε κνυδωση...αστα...πολυ χαλια...

το καημενο ξυνοταν σε ολο του το σωματακι...δεν τον επιανε το σολντεσανιλ και πηγαμε νοσοκομειο του εκαναν μια ενδομυικη ενεση κορτιζονης και ηρεμησε λιγακι και μεχρι χτες επερνε μισο χαπακι κορτιζονης....ευχομαι να ειναι το τελευταιο ασχημο που περασε για φετος γιατι εχει ταλαιπωρηθει παρααα πολυ!!!

τελος και ο παιδικος σταθμος...ευτυχως ανοιγει ο καιρος και θα κανουμε την βολτα μας..

Φιλιαααααα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...