Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες...

εδω απο χτες βρεχει!!!:(σημερα επειδη κοιμουνται ακομη τα ταλιμπανακια μου δεν εχω ανοιξει πατζουρια...οποτε δεν ξερω...ελπιζω να εχει καλη μερα!

ξεκιναω να μαζευω σιγα σιγα σε κουτια πραγματα που δεν χρησιμοποιουμε πολυ!!!χαμος θα γινει!!!!!

μεχρι τωρα καναμε μια μετακομηση σε καθε μεταθεση....τωρα προοδευσαμε 2 σε μια μεταθεση!!!:D:D

εγω εχω πει απο την αρχη οτι θα ακολουθω στις μεταθεσεις...ειναι βεβαια δυσκολο αλλα...

με τοσες περικοπες παντως αναγκαζουν τον κοσμο να αλλαζει πορεια και αποφασεις...και η αδελφη μου εδω και 3 χρονια δεν εχει ακολουθησει τον γαμπρο μου!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλησπέρα κορίτσια! Believie να σου ζήσει η μπεμπούλα και και καλό σαραντισμα! Σε εμάς σήμερα καλό και ρό και ελπίζω να συνεχιστεί και το τριήμερο!

Εγώ όντως από την πρώτη στίγμη είχα πει ότι δεν θα αφήσω την δουλειά μου και ήταν και απόφαση του συζύγου να μην μείνω εκτός εργασίας. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους (που τώρα είναι δεδομένο ότι δεν θα την άφηνα ) αλλά γιατί θέλω να είμαι ανεξάρτητη.

φιλάκια πολλά σε όλες!

Καλημερα και καλη Σαρακοστη!!!!!!!!!

πως ειστε?πως περασατε?

εμεις ησυχα,δεν πεταξαμε αετο γιατι ειχαμε και εχουμε ηλιο με δοντια(10βαθμους)..και επειδη εχουμε τον λαιμο μας λιγακι ειπαμε

καλυτερα μεσα παρα να γινουμε χειροτερα...

believe υπομονη κοριτσι μου,οι μερες φτιαχνουν,θα ξεπεταχτει γρηγορα το μωρακι σου και θα κανετε βολτουλες με το καροτσι..το ξερω ειναι λιγο δυσκολες οι πρωτες μερες,υπομονη,οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι για να εχεις δυναμεις.. :D

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολες και καλη σαρακοστη και απο μενα!!!!:D

εμεις βγηκαμε λιγο στην καρναβαλικη παρελαση και χτες μια απλη βολτα γιατι παρολο το κρυο δεν ειχε καθολου αερα!!!:(

κατα τα αλλα ηρεμα περασεμε ,μονοι μας ειμασταν και απο την κυριακη αρχισε το μαζεμα σε κουτες!!!!:shock:ηδη εχω στο σαλονι 20 κιβωτια γεματα και συνεχιζουμε!!!!

το σαββατο θα μεταφερουμε καποια και μετα τελειωτικη μετακιμιση μαλλον 7 απριλιου!!!!χαμος!!!!αλλα συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια!!!!;)

φιλια σε ολες!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, επιτέλους ένα Σ/Κ με ήλιο. Χθες ξεσήκωσα το σπίτι (το ευχαριστήθηκα), πλυντήρια...χαμός.

Η μικρή μου δυστυχώς έχει αλλεργική ρινίτιδα με αποτέλεσμα να στάζει συνέχεια η μύτη της κι της δημιουργεί κι βήχας. Είμαστε σε θεραπεία με αντισταμινικά.

Να περνάτε καλά

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπέρα κορίτσια. Προσπάθησα να μπω χθες και προχθές αλλά δεν έμπαινε. Εμείς είμαστε αρρωστοι, δηλαδη τα μικρά. Ο πρώτος με ακροαστικά και ο μικρός με πυρετό μάλλον από το εμβόλιο όπως είπε η ντόκτορ. Οι μέςρες που πέρασαν πολύ κουραστικές και δεν ξέρω μέχρι πότε θα πάει έτσι γιατί μας μένει άλλη μια εβδομάδα με αντιβίωση. ΚΑτά τα άλλα έκανε τουλάχιστον ωραίες μέρες και ψυχοπλακωθήκαμε και γι αυτό.

Φιλάκια πολλά σε όλες και χρόνια πολλά για την ημέρα...

καλημερα και απο μενα!και εγω χτες ειχα θεμα καιδεν μπορουσα να μπω...

μαρακι,περαστικα στα μικρακια!!και εμεις με μυξουλες ειμαστε!:(

ευχομαι γρηγορα να ανακαμψουμε!

κατα τα αλλα εμεις ζουμε πλεον αναμεσα στις κουτες! 7 του απριλη κανονισαμε μετακομιση και εδω πλεον γινεται χαμος....:shock:κουτια,κουτια,κουτια!

τα ταλιμπανακια εχου βρει την χαρα τους!κανουν τα κουτια σκαλοπατια και κανουν πυργους!να δω τι θα φτασει σωο στο αλλο σπιτι!

αυριο βαζουμε μια κοπελα να καθαρισει εκει(εχει πολυ σκονη απο την αλλαγη πατωματος) και μετα μπορει να παω καποια να αρχισω να τακτοποιω ντουλαπες...

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια...τα κρεββατια των παιδιων θα προλαβω να α ξεστησω??γιατι λεω να το κανω την ιδια μερα που θα ερθει το φορτηγο.αλλιως που θα κοιμηθουνε αν το κανω απο το βραδυ??:confused:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και το κουράγιο που μου δίνετε. Η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλυτερά σας λόγω ορμονών αλλά παλεύεται η κατάσταση.

Καλή μετακόμιση στην LOVEMTWINS και περαστικά στα μικρά σου ΜΑΡΙΑ. Ξέρω οτι ο Φεβρουάριος και Μάρτιος είνοι μήνες των ιώσεων. Ο Απρίλιος?

Για να μην ακολουθήτε(ούμε) τους συζύγους δεν θα πρέπει να υπάρχουν κάποια δεδομένα? Πχ το σπίτι σας να είναι δικό σας, να έχετε καλή εργασία με ικανοποιητικό μισθό και κυρίως να έχετε βοήθεια (γονείς)?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλησπερα!

Μαρια περαστικα στα μικρα σου!

Lovemtwins καλη μετακομιση και καλη δυναμη!εμεις τα λυσαμε το βραδυ πριν την μετακομιση και κοιμηθικαμε στα στρωματα και το πρωι ηταν πιο ευκολο να γινει πακετο μονο το στρωμα..ετσι καναμε εμεις,τωρα εσας τι σας βολευει δεν ξερω..

believe εδω ειμαστε ολες μη σε περνει απο κατω :D αληθεια θα περασει ο καιρος κανε λιγο υπομονη κοριτσι μου,εαν δεν μπορεις να κανεις βολτα με το καροτσι βγαινε λιγο μεχρι το μπαλκονι να αλλαζεις λιγο αερα,θα σε βοηθησει πολυ! ;)

οσο για αυτο που γραφεις,εαν ακολουθουμε τους συζυγους,νομιζω οτι ειναι στην κριση της καθε μιας κοπελας και γενικα μετα απο σκεψη και κοινη αποφαση της οικογενειας! :D

αχ αυτες οι αρρωστιες δεν μπορω αλλο!!!!και εμεις παλι μεσα το τριημερο με υψηλο πυρετο και εμετο το σαβ.ουφφ και παλι ουφφ αντε να μπει το καλοκαιρακι!σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μαρια περαστικα στα μικρα σου!

Lovemtwins καλη μετακομιση και καλη δυναμη!εμεις τα λυσαμε το βραδυ πριν την μετακομιση και κοιμηθικαμε στα στρωματα και το πρωι ηταν πιο ευκολο να γινει πακετο μονο το στρωμα..ετσι καναμε εμεις,τωρα εσας τι σας βολευει δεν ξερω..

believe εδω ειμαστε ολες μη σε περνει απο κατω :D αληθεια θα περασει ο καιρος κανε λιγο υπομονη κοριτσι μου,εαν δεν μπορεις να κανεις βολτα με το καροτσι βγαινε λιγο μεχρι το μπαλκονι να αλλαζεις λιγο αερα,θα σε βοηθησει πολυ! ;)

οσο για αυτο που γραφεις,εαν ακολουθουμε τους συζυγους,νομιζω οτι ειναι στην κριση της καθε μιας κοπελας και γενικα μετα απο σκεψη και κοινη αποφαση της οικογενειας! :D

αχ αυτες οι αρρωστιες δεν μπορω αλλο!!!!και εμεις παλι μεσα το τριημερο με υψηλο πυρετο και εμετο το σαβ.ουφφ και παλι ουφφ αντε να μπει το καλοκαιρακι!σας φιλω!

τελοκα αυτο θα κανομε και εμεις..θα τα λυσουμε απο το βραδυ!νομιζω οτι τα μικρα στην αρχη θα το δουν σαν παιχνιδι και δεν θα κοιμουνται αλλα που θα παει..στο τελος θα κοιμηθουν!!!:D:D

περαστικα σας δεσι μου!!!αντε να καλοκαιριασει να περασουν ολλα αυτα!!!

μαρακι εσεις καλυτερα??

believe,οπως τα λεει η δεσι κανε καμια βολτα να περναει λιγο η μερα και να αλλαζει η διαθεση...ανοιγει ο καιρο ςκαι μαζι με αυτον θα αλλαξει και η διαθεση !!!

καλημερα σε ολες!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα μανούλες!Lovetwins καλή μετακόμιση...περιμένουμε να δούμε και εμείς πόοοοοοοοοοοτε θα βγουν οι σκατομεταθέσεις να αρχίσουμε να μαζεύουμε...Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!Ο μπαμπάς μας λέει θα μας στείλει πακέτο στην μαμά μου & θα κάτσει να μαζέψει μόνος του αλλά δεν παίζει το σενάριο αυτό...Περιμένει καμια άλλη μετάθεση φέτος?Όχι ε?

Believe μην σε παίρνει από κάτω.Άνοιξε ο καιρός!!Πάντωε έχεις δίκιο και εγώ αν είχαμε δικό μας σπίτι πιθανόν να μην πήγαινα.δεν ξέρω..Πάντως ο μισθός που παίρνω δεν είναι ικανοποιητικός για να μείνω & να πληρώνουμε διπλά νοίκια κλπ κλπ..χώρια που μπορείς να σκεφτείς ότι εγώ καλύπτω μόνο το ενοίκιο και την νταντά μας.Τι θα τρώγαμε?Τώρα θα μου πεις..από το να παίρνεις ένα μισθό μόνο...θα δούμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημερα σε ολες!!!!

σημερα εχω και εγω τον λαιμο μου..φυσικο αφου ειμαστε συνεχεια αγκαλιτσες με τον μικρο.. :(

Οneiraki εμεις περσι περιμεναμε και δυστυχως μας αφησαν πισω 4χρονο...αντε να δουμε φετος θα φυγουμε?!σε αναμονη των μεταθεσεων λοιπον...μονο μην τις πανε παλι Αυγουστο και τρεχουμε και δεν φτανουμε να πακεταρουμε...

ναστε ολες καλα,ευχαριστω για τις ευχες σας!!!!

καλε και εμεις 4χρονο εδω αλλα δεν ξερεις ετσι οπως λενε οτι δεν εχουν λεφτα για μετακινησεις,ξερω και εγω?εμεις οπως πολλοι φανταζομαι θελουμε να παμε στο σπιτακι μας,Κρητη..αντε να δουμε θα μας πανε?εσεις λες πιο πανω εαν διαβασα καλα περιμενετε Εβρο ε?Ευχομαι μια καλη μεταθεση σε ολες τις οικογενειες και ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ οι οικογενειες των ενοπλων δυναμεων!!!!!εγω τα λεω εγω τα ακου θα μου πεις...εστω..δεν ξερεις καμια φορα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...