Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!!!!!!!!ευχομαι ναστε ολες καλα και τα παιδακια σας το ιδιο!!!!ονειρακι ωραια ειστε καλα,πηγατε και την εκδρομουλα σας,πολυ ομορφα..οσο για τον υπνο υπομονη κοριτσι μου..θα μεγαλωσει και θα κοιμαται περισσοτερο.. :P

τα υπολοιπα κοριτσια καλα?σας φιλω!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Όλες καλά; Εμείς σήμερα έχουμε τόσο καλή ημέρα που δεν το πιστεύω. Από το πρωί δουλει'ες και τώρα ξεκούραση (σχετικό αυτό). Έφυγε το πρωί και ο μπαμπάς μας αλλά τουλάχιστον για την ώρα τα πράγματα είναι καλά. Την Πέμπτη ξεκίνησα και δουλειά για αυτό δεν σας είχα γράψει. Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλες και καλά να περνάτε!!!

Καλησπέρα!!Τι καταπληκτική μέρα είχε σήμερα?Πήγαμε στο πάρκο Τρίτση που δεν είχα πάει ξανά & ενθουσιάστηκε ο μικρός!!!!Ήτανε φουλ στα παιδάκια,μωράκια,σκυλιά,χαμός!!!!

Μαρία που πήγε ο μπαμπάς σας?

Τι σχέδια έχετε για τα 2 σερί 3ήμερα?

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας τι κάνουν?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς δεν θα πάμε πουθενά και ελπίζουμε να μπορέσει να έρθει ο μπαμπάς μας ξανά. Είναι στις Σέρρες μετάθεση ονειράκι. ΚΑτά τα άλλα λίγο έως πολύ χάλια στη δουλειά και το μυαλό μου συνεχεια στα παιδιά στο σπίτι. Που θα πάει όμως θα περάσει ο καιρός και θα συνηθισουμε

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

εμεις γυρισαμε στο σπιτακι μας,ειχαμε παει στα πατρια εδαφη για λιγες μερες..συνδιασαμε τρεξιμο,γιατι ξεκιναω κατι δικο μου επαγγελματικο,και διασκεδαση,τσικνισαμε στα μερη μας,πηγαμε σενα αποκριατικο παρτυ,ολα πολυ ομορφα..φυγαμε στις καλυτερες μερες (ετοιμαζουν την παρελαση του καρναβαλιου και γινεται ενας ευχαριστως χαμος!!!!) αλλα δεν πειραζει,καλα ηταν!τωρα παλι πισω στα καθημερινα!!! :P:p

μαρια μου καλη δυναμη στην επιστροφη σου στην δουλιτσα σου,μην αγχωνεσαι σιγα σιγα θα μπειτε σε ενα ρυθμο και θα μαθουν και τα μικρα σου..θαναι δυσκολο το φανταζομαι,υπομονη κοριτσι μου..ευτυχως εχεις βοηθεια ειναι πολυ σημαντικο αυτο!!!φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

εμεις γυρισαμε στο σπιτακι μας,ειχαμε παει στα πατρια εδαφη για λιγες μερες..συνδιασαμε τρεξιμο,γιατι ξεκιναω κατι δικο μου επαγγελματικο,και διασκεδαση,τσικνισαμε στα μερη μας,πηγαμε σενα αποκριατικο παρτυ,ολα πολυ ομορφα..φυγαμε στις καλυτερες μερες (ετοιμαζουν την παρελαση του καρναβαλιου και γινεται ενας ευχαριστως χαμος!!!!) αλλα δεν πειραζει,καλα ηταν!τωρα παλι πισω στα καθημερινα!!! :P:p

μαρια μου καλη δυναμη στην επιστροφη σου στην δουλιτσα σου,μην αγχωνεσαι σιγα σιγα θα μπειτε σε ενα ρυθμο και θα μαθουν και τα μικρα σου..θαναι δυσκολο το φανταζομαι,υπομονη κοριτσι μου..ευτυχως εχεις βοηθεια ειναι πολυ σημαντικο αυτο!!!φιλια σε ολες!!!!!!!!!

μια χαρα κοριτσακι μου!!αφου περασετε καλα ολα ωραια!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

lovemtwins τι κανετε?τα μικρα σου καλα? :)

καλημερα σε ολες!

καλημερα δεσι!μα χαρα ειμαστε!δοξα το θεο...σε κανα μηνα αλλαζουμε και σπιτι!αυτην την εβδομαδα ειμαστε ολο εξω αφου εδω εχουμε το καρναβαλι!τα μικρα περιμενουν πως και πως να ερθει η κυριακη να βγουμε να δουν την παρελαση!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλημερα!!!!

ειστε καλα?εμεις εχουμε τελεια μερα σημερα!!!!

lovemtwins ευχομαι να περασετε τελεια στο καρναβαλι σας!!!!

αχχχ και εγω θελω.. :(

και σε εμας κατω ετοιμαζουν το καρναβαλι!!!

οσοι μπορειτε να πατε (Ρεθυμνο) θα περασετε σουπερ σας το υπογραφω!!!!!!!!! ;)

καλημερα σε ολες!

καλημερα δεσι!μα χαρα ειμαστε!δοξα το θεο...σε κανα μηνα αλλαζουμε και σπιτι!αυτην την εβδομαδα ειμαστε ολο εξω αφου εδω εχουμε το καρναβαλι!τα μικρα περιμενουν πως και πως να ερθει η κυριακη να βγουμε να δουν την παρελαση!!!:D

Καλημέρα κορίτσια! Εχω πάει στο καρναβάλι της Ξάνθης και είναι super!!!

Desi μου καλή αρχή σε ότι ετοιμάζεις και καλή επιτυχία! Και εμάς ξεκίνισε ο καιρός μια χαρά και αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να βρέξει. Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραίο και το δικό σας καρναβάλι! Μακάρι του χρόνου να είστε εκεί και να τα περάσετε φανταστικά!

Ονειράκι δύσκολη η κατάσταση με την απόσταση και για μένα που είμαι σε ένα μόνιμο άγχος αλλά κυρίως για τα παιδιά αλλά όταν είναι το σπίτι και η δουλειά σου αλλού κάνεις υπομονή και περιμένεις. Που θα πάει θα περάσει ο καιρός και θα έρθει πίσω. Μόνο αυτό σκέφτομαι και τίποτα άλλο. Ήταν δεδομένο από την αρχή της σχέσης μας ότι δεν μπορώ με τις συνθήκες που υπήρχαν πόσο μάλλον τώρα να φύγω οπότε το έχουμε αποδεχτεί όλοι. Πάντως αν μπορέσεις να ακολουθήσεις σαφώς θα είναι το καλύτερο για όλους σας.

Εγώ με τη δουλειά ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ αλλά δυστυχώς δεν με αφήνουν. Όλη την ώρα κάτι γίνεται και τα πραγματα αλλάζουν. Προσπαθώ όμως να το βλέπω αισιόδοξα και να μην μεταφέρω τα προβλήματα στα παιδιά.

Καλά να περνάτε όλες και αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι το ΣΚ καλά κούλουμα!!!

Μαρία καταλαβαίνω..Αντίθετα εμείς γνωριστήκαμε Σάμο και έτσι ήτανε δεδομένο για μένα μέσα μου και το ήθελα να τον ακολουθήσω παντού. Δεν σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αφήσω την δουλειά μου -άρα και τον μισθό μου- για να πάω μαζί του..Είναι δύσκολες καταστάσεις όπως και να το κάνεις πάντως..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Η μπεμπούλα μου είναι ημερών και περιμένω να σαραντήσω ή έστω να κλείσει μήνα να κάνουμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο. Έχω ψιλοφρικάρει... θέλω να μεγαλώσει λιγάκι..

Πάνε τα 2 3μερα.... για μένα και την μπέμπα θα τα περάσουμε "μέσα".

Για τον μπαμπά και τον γιο ... όλο και καμιά βόλτα θα κάνουν στα πέριξ.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Τι κάνετε όλοι καλά, δυστυχώς δεν μπαίνω πια συχνά λόγω φόρτο εργασίας κι ξεκίνησα κι κάτι μαθήματα που θα πάνε μέχρι μέσα Απριλίου.

Αποφασίσαμε να φύγουμε το 3ημερο κι σήμερα η μικρή μου ανέβασε πυρετό. Δεν την έστειλα παιδικό εδώ κι 1 εβδομάδα κι τελικά κόλλησε από τον μπαμπά μου.

Είμαι κι νύχτα σήμερα κι έχω αγχωθεί με την μικρή.

δέσι, καλές δουλειές σε ότι κι αν κάνεις κι χαίρομαι που περάσατε καλά.

believe κουράγιο σκέψου ότι την άνοιξη που θα καλυτερεύσει ο καιρός, η μικρή σου θα έχει μεγαλώσει αρκετά.

Μαρία πόσο σε καταλαβαίνω (ηρεμία πουθενά), κι για σένα είναι ακόμη πιο δύσκολα μιας κι έχεις ένα παιδί παραπάνω.

lovemtwins καλές απόκριες κι καλή μετακόμιση.

oneiraki, γνωρίζω τον σύζυγο μου πριν μπει στο στρατό κι όταν έγινε στρατιωτικός λέγαμε πως θα πηγαίνουμε σε όλες τις μεταθέσεις μαζί, αλλά δυστυχώς με τις συνεχόμενες περικοπές από το κράτος δεν γίνεται πλέον. Όταν ήταν Ορεστιάδα ήθελα να πάω κι εγώ με την μικρή, αλλά...

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...