Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Σήμερα είμαστε με ήλιο και έφτιαξε λίγο η διάθεση μας γιατί χθες...Πλημμυρίσαμε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από λάθος δικό μου μπήκε νερό στην αποθήκη μου και προχώρησε στων δικών μου... Είχαμε το άγχος που είχε τόσο παλιόκαιρο και συνέχεια έπεφτε ι ασφάλεια μου ε'ιχαμε και αυτό. Και υποτίθεται ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους γειτονές μου είχα τις μικρότερες ζημιές και εγώ και οι δρόμοι που με συνορέυουν. Εσείς πως είστε; Είχατε καμιά ζημιά; Δέσι πως είναι ο μικρός, συνήλθε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, κορίτσια έχω μέρες να διαβάσω, περαστικά σε όλους, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

Μαράκι, άκουσα από κόσμο ότι έγινε χαμός στην Αθήνα. Εύχομαι να μην είχατε σοβαρές ζημιές.

Σε μας παρόλο που ξεχνάει να σταματήσει να βρέχει δεν έχουμε ποτέ πρόβλημα με πλημμύρες.

Να πάνε όλα καλά σε όλους.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Kαλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!μαρακι λυπαμαι,ευχομαι να μην ειναι πολυ σοβαρες οι ζημιες σας.oneiraki ειστε καλυτερα ωραια περασαν τα δυσκολα.Νιοβη εσεις καλα?πολυ κρυο?εδω εχει σημερα πρωτη μερα ηλιο και ειμαστε καλυτερα,περασαν ολα,εχει ορεξη για φαγητο και η διαθεση του ειναι πολυ καλη..βγηκε σημερα μετα απο τοσες μερες μεσα να κανει λιγο ποδηλατο..να στε ολες καλα!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια. Ήμασταν στο σπίτι και ευτυχώς μπορέσαμε γρήγορα να βγάλουμε τα νερά από τις αποθήκες. Μικρό το κακό. Μια γειτόνισσα μου, πυροσβέστης, έτρεχε η κοπέλα να σώσει τις άλλες οικογένειες και επέστρεψε σπίτι της και πέταξε σχεδόν όλα τα έπιπλα, στρώματα κτλ, όλη η προίκα της στα σκουπίδια. Γι αυτό είπα μικρό το κακό σε εμάς. Τέλος καλό όλα καλά. Βέβαια, πέρασε η κακοκαιρία και έπειτα από δύο μέρες στον παιδικό ο μεγάλος είναι φυσικά με πυρετό. Να δούμε πότε θα μπορέσω να τον στείλω πάνω από δύο μέρες και να μη μου γυρίσει άρρωστος. Ελπίζω οι υπόλοιπες να είστε και εσείς και η οικογένειες σας όλες καλά!

Καλημέρα..Πωπω ρε Μαρία ταλαιπωρία.Ευτυχώς όλα καλά..Εμείς είμαστε άρρωστοι με πυρετό.Από χθες έχει 38,5 το βράδυ έκανε μέχρι 39.5 στις 3 το πρωί. Σήμερα έχει πάλι 39 τώρα..δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα μόνο αυτό.Να δούμε..μάλλον κάποια ίωση είναι..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά ονειράκι! Του μεγάλου του κράτησε ο πυρετός μια μέρα ολόκληρη και τώρα συνέρχεται. Σήμερα όμως έχω με πυρετό τον μικρό που φυσικά τον κόλλησε ο μεγάλος. Να δούμε πως θα είμαστε μεχρι την Παρασκευή γιατί έρχεται ο μπαμπάς μας και περιμένουν πως και πως για βόλτες. Ουφ, μια εβδομάδα μου έμεινε και εμένα και επιστρέφω στη δουλειά. Ο θεός βοηθός τότε γιατί με τις ώρες που δουλεύω μόνα του θα μεγαλώσουν τα παιδάκια μου μου φαίνετε. Καλό σας ξημέρωμα!

καλημερα σε ολες σας!!!

περαστικα και στα αρρωστα παιδακια που ταλαιπωρουνται!!!

εμεις γυρισαμε χτες αργα το βραδυ απο θεσσαλονικη οπου ειχαμε ραντεβου με παιδοφθαλμιατρο και παιδοαλλεργιολογο για το μικρο μου!και ευτυχως ολα καλα και με τους δυο γιατρους!

η αλλεργιολογος μας ειπε οτι ναι ειναι αλλεργικος αλλα απο την στιγμη που δεν εχει κλινικα συμπτωματα

δεν χρειαζεται να το κοιταξουμε παραπανω.

τον μαιο μονο να ξαναπαμε να του κανει κατι τεστ και αν ακαι εκεινα δεν δειξουν κατι το αφηνουμε και βλεπουμε!

για τα ματια με τα γυαλια παει πολυ καλα!!!βλεπει τελεια και ειναι οκ!

συνεχιζουμε ετσι και τον ιουνιο παμε απλα για επισκεψη αλλα δεν χρειαζεται να παμε ξανα θεσσαλονικη,θα παμε εδω σε εναν γιατρο!:-D:grin:

οποτε ολα καλα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και καλο μηνα!ευχομαι ολα τα παιδακια ναναι καλυτερα!εγω τρεχω απο υπηρεσια σε υπηρεσια για δουλειες..

lovemtwins φορατε γυαλακια? :) τα δεχτηκε καλα?ωραια δεν εχει ανησυχητικο για αλλεργια.και εμεις πρεπει να παμε για ενα τσεκ στα ματια μας..

μαρια με το καλο να ερθει ο μπαμπας σας και με το καλο η επιστροφη στην δουλεια σου!μην αγχωνεσαι,ανοιγει ο καιρος,σιγα σιγα πιστευω να αρρωσταινουν λιγοτερο τα μικρα μας..

ονειρακι ειστε καλυτερα?

Νιοβη εσεις ολα καλα?

ποια ξεχασα..?ευχομαι να περνατε καλα!

Καλημέρα κορίτσια σε όλες! Σήμερα έχει ήλιο και έχει φτιάξει λίγο η διάθεση μας. Χθες ήρθε και ο μπαμπάς μας οπότε τα παιδιά είναι μες την τρελή χαρά. Από αρρώστια έτσι και έτσι αλλά τουλάχιστον έπεσε ο πυρετός! Ελπίζω όλα τα παιδάκια σας και εσείς να είστε καλά και σιγά σιγά να μην αρρωστένουμε τόσο συχνά. Που θα πάει θα έρθει και το καλοκαίρι!

Ξέχασα, καλό μήνα να έχουμε!

καλημερα και καλο μηνα!!!ευχομαιη ανοιξη να φερει θετικα πραγματα σε ολους μας!!!:D:D:D

δεσι μου,ναι φοραμε εδω και 3 μηνες και τα φοραει κανονικα!και μαλιστα οταν θελει να παιξει τα βγαζει να μην τα χαλασει!!!ευτυχως!!

μαρια μου,καλως τον δεχτηκατε τον μπαμπα σας!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα σε όλες/όλους.

lovemtwins χαίρομαι που πάνε όλα καλά με το παιδάκι σου και εύχομαι να έχετε εξίσου καλά νέα και τον Μάιο.

Μαρία περαστικά στα παιδάκια σου. Καταλαβαίνω το συναίσθημα που έχεις για την δουλειά, κουράγιο.

...και καλά να περάσετε με τον μπαμπά σας.

δέσι περαστικά στον μικρούλη σου. Πάθατε κάτι που τρέχεις στις υπηρεσίες;

Χθες είχε υπερβολική δουλειά γύρισα πτώμα (είχε κι ο μπαμπάς μας υπηρε σία) κι η μικρή έχει στο ύπνο της αλλεργικό βήχα όπου αναγκάστηκα να της δώσω πάλι εισπνοή στις 4 τα ξημερώματα.

...αλλά ευτυχώς σήμερα το πρωί η μικρή κοιμήθηκε λίγο παραπάνω μαζί μου (μέχρι τις 9). Αλλάξαμε κι εισπνοή κι θα πάει έτσι σίγουρα μέχρι Μάιο.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

oneiraki περαστικά σας, πως πάτε με τον πυρετό;

Καλησπερα!ειστε ολες καλα?εμεις καλα,ησυχα..σημερα ειχαμε τελεια μερα και καναμε μια βολτα μεχρι την παιδικη χαρα.

Νιοβη μου ξεκιναω κατι επαγγελματικο γιαυτο τρεχω,ειναι για καλο.. :P ευχομαι να πατε καλυτερα με τον βηχα,περαστικα!

μαρια καλα να περασετε με τον μπαμπα σας!

ονειρακι περασε ο πυρετουλης σας?

lovemtwins μπραβο του που τα προσεχει τα γυαλακια του το παιδακι σου! ;)

φιλια!

Καλησπέρα!!Τώρα κατάφερα να σα γράψω παρόλο που διάβασα από το κιν. Ο μικρός μου είναι καλά,το 3ο 24ωρο ευτυχώς απυρέτησε & γλιτώσαμε τις εξετάσεις.Μάλλον κάποια ίωση θα ήτανε που πέρασε..Αλλά από προχθές γέμισε σπυθουράκια σε όλο του το σώμα,την 1η μέρα μόνο στο πρόσωπο & τον λαιμό και χθες παντού στο κορμάκι του. Μάλλον από τον πυρετό που πέρασε..Τελος πάντων αφού ήμασταν καλά πήγαμε εκδρομούλα Χαλκίδα που την είχαμε αναβάλλει πριν 2 ΣΚ με τον παλιοπυρετό και επιστρέψαμε σήμερα. Καλά ήτανε αν και μας ψιλοτέντωσε -εμένα δηλ- στο ξενύχτι με τα άπειρα ξυπνήματα το βράδυ...Να δω πότε θα κοιμηθώ 4 ώρες ξανά σερί!!

Χαίρομαι που ειστε όλες σας καλά!

Σας φιλώ,καλή εβδομάδα να έχουμε!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ονειράκι θέλει λίγο ακόμα και που θα πάει, μετά θα κοιμόμαστε συνεχόμενα έστω και αυτό το 4ωρο (ομοιοπαθούσα και με το παραπάνω!) Σήμερα έχει ήλιο και έτσι μας έφτιαξε η διάθεση! Δουλειές από το πρωί εξωτερικές-εσωτερικές και τώρα παιδική! Καλή μερά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...