Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Μακάρι Believe. Τι να πω, θα δούμε σε 2 εβδομάδες περίπου. ΑΠλά θυμάμαι πόσο δύσκολα το αντιμετώπισε ο μεγάλος το γεγονός ότι έλειπα πολλές ώρες και φοβάμαι ότι ο μικρός θα το πάρει χειρότερα γιατί είναι πολύ κολλημένος πάνω μου. Τότε ήταν εδώ και ο άντρας μου κια είχαν κάποιον κοντά τους από τους δυό μας. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι πλέον δεν είναι εδώ και ο Κωστής και δεν ξέρω πως θα αντιδρούν όλη μέρα με τους γονείς μου. (τουλάχιστον έχω αυτούς τώρα, γιατί στον μεγάλο μου είχα γυναίκα). Αλλά είναι αυτό, αν δεν έχεις άλλη επιλογή τι να κάνεις; Που θα πάει θα συνηθίσουμε όλοι μας με τα νέα δεδομένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι χρόνια πολλά, επιτέλους είμαι από χθες πάλι όρθια.

Μαρία να χαίρεσαι τον γιόκα σου. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα όταν θα πας για δουλειά (ψυχολογικά και σωματικά). Θέλει πολύυυυ υπομονή. Τα έχω περάσει, ακόμη κι τώρα που ήρθε ο μπαμπάς μας, οταν είναι να φύγω το απόγευμα πάλι για δουλειά γκρινιάζει. (κι το βράδυ δεν την προλαβαίνω ξύπνια, με τρώνε οι τύψεις αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς).

δέσι όλοι καλά;

believe με το καλό κορίτσι μου.

Oneiraki έχεις δίκιο για την κορτιζόνη, αλλά είναι ελάχιστη η ποσότητα που περιέχεται στα περισσότερα σκευάσματα οπότε κάτι είναι κι αυτό.

lovemtwins πες μου το μυστικό please που χορταίνεις ύπνο, γιατί όσο κι να κοιμηθώ πτώμα ξυπνάω.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα έχει ξενύχτι γιατί πρέπει να παραδώσω εργασία.

Ευχαριστώ πολύ Νιόβη μου. Περαστικά σου. Αυτό είναι το δύσκολο. Ήδη έχουν κολλήσει και οι δύο πάνω μου κια φαντάσου ότι ούτε τώρα δεν μπορώ να βγω έξω να κάνω κάποια δουλειά. Αυτό με απασχολεί κυρίως, πως θα είναι όταν γυρίσω που θα κολλήσουν ακόμα χειρότερα. Τέλος πάντων, ελπίζω για τα καλύτερα κια που θα πάει θα περάσει ο καιρός και θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Κορίτσια οι υπόλοιπες τι νέα; Περάσαν οι ιωσούλες;

Καληνύχτα

Καλημέρα κορίτσια! Αυτές τις μέρες μας έχει πνίξει στη χροχή ρε παιδί μου. Δεν έχει σταματήσει καθόλου από χθες το απόγευμα. Κάνει και κρύο και το καλοριφέρ όλο ανάβει. Σήμερα θα έρθουν και τα αδέρφια μου και θα φάμε όλοι μαζί στους γονείς μου, οπότε λέω να ετοιμάσω και μια μακαρονοσαλάτα που τρώει ο μεγάλος μη μου μείνει νηστικός με τα φαγητά που έφτιαξε η μητέρα μου. (έχουμε ένα θεματάκι ακόμα με το κρέατα, ειδικά το μοσχάρι, που προσπαθώ τουλάχιστον 1 ώρα να του δώσω να φάει 2 μπουκιές). Ο μπαμπάς μας τελικά θα έρθει σε καμιά εικοσαριά μέρες, την εβδομάδα που ξεκινάω δουλειά. Ελπίζω να το πάρουν καλύτερα τα μικρά και να μην έχουμε πολλά κλάματα. Καλημέρα σε όλες και καλή Κυριακή!!!

Νιοβη, σε ευχαριστώ

Μαρία, όντως αν έρθει ο μπαμπάς σας εκείνη την βδομάδα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για σένα και τα παιδιά.

Είναι στην 38+2 βδομάδες και πρέπει να ετοιμάσω την βαλίτσα, τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα με τέτοιο κρύο και υγρασία!!!

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Νιοβη, σε ευχαριστώ

Μαρία, όντως αν έρθει ο μπαμπάς σας εκείνη την βδομάδα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για σένα και τα παιδιά.

Είναι στην 38+2 βδομάδες και πρέπει να ετοιμάσω την βαλίτσα, τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα με τέτοιο κρύο και υγρασία!!!

Ασε αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα (τρεις μερες απλωμένα τα έχω και ακόμα είναι μούσκεμα) Με το καλό και με ένα πόνο! Όλα θα πάνε καλά!

Καλημερα!σας γραφω στα γρηγορα..ευχομαι να ειστε ολες καλα..εμεις πιο χαλια δεν γινεται..εχει πνευμονια ο μικρος..σκεφτομασταν να κατεβουμε στους δικους μας σε λιγες μερες αλλα τελικα ηρθαμε νωριτερα μεσα σε μια νυχτα.εκει που μενουμε δεν βγαζαμε ακρη με τους γιατρους και προτιμησαμε να κανουμε εδω ολες τις απαραιτητες εξετασεις με το που φτασαμε..προς το παρον εχουμε γλυτωσει την εισαγωγη στο νοσοκομειο..σε λιγο θα τον ξανα δει ο γιατρος μας και θα μας πει,αλλα δυστυχως οι εξετασεις του (ακτινα και γενικη) διχνουν πνευμονια..ξεκινησαμε ακουμεντιν και Ο Θεος ας μας λυπηθει να μην καταληξουμε νοσοκομειο... :( συγνωμη εαν σας ζαλισα κοριτσια αλλα ειμαι πολυ ζαλισμενη,αυπνη και με πολυ αγχος..τα εχει περασει ολα φετος ο μικρος μας και ειμαι πολυ χαλια..ευτυχως εχουμε τους δικους μας κοντα..και ευτυχως που ηρθαμε κατω..ναστε ολες καλα με τις οικογενειες σας!

ΔεΣΙ μου τι να πω. Περαστικά στον μικρούλη και ότι καλύτερο. Εσύ προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και το καταλαβαίνει και ο μικρός. Όλα θα πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι στην Κω στο νοσοκομείο είναι λίγο περίεργη η κατάσταση. Είχα ένα σοβαρό ατύχημα και είχα νοσηλευτεί. Ότι καλύτερο να ευχομαι! Όλα να καλά να σας έρθουν.

Καλησπερα.σε ευχαριστω πολυ μαρια νασαι καλα!

παμε καλυτερα,γλυτωσαμε στο τσακ το νοσοκομειο..τον επιασε η ακουμεντιν και του επεσε ο πυρετος..ο παιδιατρος μας ειπε απο την ακτινα και την γενικη καταλαβαινει οτι περναει μια πνευμονια αλλα την περναει ελαφρα μεχρι 38πυρετο και μαλλον τον εχουν βοηθησει τα εμβολια(εχει κανει και τις 4δοσεις πνευμονιοκοκκου)αλλιως θα εκανε 40πυρετο...ο καημενουλης μου φετος τα εχει περασει ολα,ευχομαι ναναι το τελευταιο..να φυγει ο χειμωνας δεν παει αλλο...ναστε ολες καλα!

Καλησπερα.σε ευχαριστω πολυ μαρια νασαι καλα!

παμε καλυτερα,γλυτωσαμε στο τσακ το νοσοκομειο..τον επιασε η ακουμεντιν και του επεσε ο πυρετος..ο παιδιατρος μας ειπε απο την ακτινα και την γενικη καταλαβαινει οτι περναει μια πνευμονια αλλα την περναει ελαφρα μεχρι 38πυρετο και μαλλον τον εχουν βοηθησει τα εμβολια(εχει κανει και τις 4δοσεις πνευμονιοκοκκου)αλλιως θα εκανε 40πυρετο...ο καημενουλης μου φετος τα εχει περασει ολα,ευχομαι ναναι το τελευταιο..να φυγει ο χειμωνας δεν παει αλλο...ναστε ολες καλα!

κοριτσακι μου τωρα το ειδα!!!!!ευτυχως γλυτωσατε το νοσοκομειο...ο μικρος ειναι καλυτερα...ευχομαι γρηγορη αναρρωση!!!λυπαμαι πολυ οταν τα μικρα μας ειναι ετσι...:(:(:(

ευτυχως την περναει ελαφρα....τι να πω να φυγει ο χειμωνας!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σας ρε Δέσι.Μέχρι εκεί να είναι...Εμείς κανονίζαμε να πάε ΣΚ Χαλκίδα εκδρομή και Παρασκ βράδυ ο μικρός ανέβασε 38.5 πυρετό χωρίς κανένα σύμπτωμα.Το ακυρώσαμε φυσικά,δεν έχω ιδέα τι ήτανε αν ήταν δόντι ή καμία ελαφριά ίωση..Πάντως από Κυριακή βράδυ είμαι εγώ με συνάχι & δέκατα & σήμερα δεν πήγα δουλειά.Και χθες ήμουνα μόνη μου με τον μικρό & τώρα περιμένω να δω πότε θα τον πιάσουν & αυτόν τα πρώτα συμπτώματα γιατί σιγά μη δεν κόλλησε..Πάμε παιδ σε λίγο,είχαμε να κάνουμε εμβόλιο (μμρ+ανεοβλογία) αλλά θα της το πω να το κάνουμε στην επόμενη επίσκεψη μας..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

oneiraki σε ευχαριστω πολυ!περαστικα σας,να γινεται συντομα καλα και να το αναφερεις στην παιδιατρο για τον πυρετο να ξερει γιατι εαν θυμαμαι καλα πρεπει να μην εχει πυρετο το παιδακι για το εμβολιο..να σας πανε ολα καλα,να γινεται ολοι καλα και να πατε το επομενο ΣΚ στο ταξιδι σας και να περασετε πολυ ομορφα!

lovemtwinws σε ευχαριστω πολυ!εσεις καλα?ετοιμαζεστε?ευτυχως το περναει τελικα ελαφρα,θα παρει 3μπουκαλια ακουμεντιν αντιβιωση αλλα αφου επεσε ο πυρετος ειναι το πιο σημαντικο..ουφφ αυτος ο χειμωνας δεν παει αλλο...να φυγειιιι!!!

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς σημερα πάλι συννεφιά. Να δω πότε θα φτιάξει ο καιρός κανονικά. Μια μέρα ήλιο και μια συννεφιά. Σήμερα πήγα μετά από ενα μήνα και κάτι τον μικρό στον παιδικό. Χθες που του το είπα βέβαια ήθελε να κάτσει να παίξει με τον Γιαννούλη του όπως μου έλεγε (ο αδερφός του) αλλά σήμερα πήγε με χάρα. Ελπίζω να μην είναι πάλι άρρωστος σε δύο μέρες. Δεσι όλα καλά με τον μικρό; Νοιώθει καθόλου καλύτερα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...