Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

μαρια καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ να τα εκατοστησει ο μικρος σου!!!να εχει υγεια και τυχη στην ζωη του!!!!τουλαχιστον ειναι σημερα μαζι σας ο μπαμπας σας?να σου ζησουν και τα δυο σου αγορια και να ειστε ευτυχισμενοι!!!!!περαστικα και σε εσας,αυτος ο χειμωνας να φυγει να μην γυρισει... :)

και εσεις βλεπω στον παιδικο φουλ κρυωμενοι ολοι...κρατησε τον να γινει εντελως καλα αφου εισαι ακομη σπιτι..ποτε γυριζεις?φιλια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά κορίτσια σε όλα τα παιδάκια σας! Είναι αυτός ο Φεβρουάριος ο χειρότερος για τις ιώσεις. Τι να πω, εκεί που πάμε να γίνουμε εντελώς καλά, πάλι τα ίδια. Εγώ πήρα σήμερα στον παιδικό να δω τι γίνετε και είναι κρυωμένες όλες οι δασκάλες και τα περισσότερα παιδάκια, οπότε και αυτή την εβδομάδα θα τη βγάλουμε στο σπίτι. Είναι και τα δύο τα μικρά και εγώ περίπου ένα μήνα με βήχα και δεν μας περνάει με τίποτα. Μου είπε η παιδίατρος ότι επιβαρυνόμαστε λόγω του κρύου και δεν μας περνάει και ότι δεν κολλάει αλλά τι να πω. Ταλαιπωρούνται και τα μικρά και αυτό με τσαντίζει. Ονειράκι περιμένετε λίγο ακόμα να δείτε πως θα πάει και μετά σκεφτέιτε για οτιδήποτε. Μπορέι να μην είναι κάτι και να περάσει από μόνο του. Περαστικά και πάλι. Σημερα ο μικρός μου χρόνισε και μου φαίνετε τόσο περίεργο πως πέρασε έτσι ο καιρός! Φιλιά σε όλες σε πάλι περαστικά!

Αχ πως πέρασε ο καιρός... να σου ζήσει .. να είναι πάντα γερός και δυνατός.

Βλέπω το ζουζούνι μου που είναι 2+ , περιμένω το δεύτερο ... και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ... Είναι δυνατόν?!?!?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Believe με το καλό! Είδα ότι έχουμε και τον ίδιο γιατρό! Πέρασε ο καιρός και όντως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Και εγώ έτσι αισθανόμουν για τον πρώτο, ότι δεν τον είχα χορτάσει. Ο μπαμπάς μας έφυγε εδώ κια δύο βδομάδες και θα έρθει Μάρτιο τώρα. Τότε θα πάω και εγώ στη δουλειά και δεν θέλω καθόλου. Αισθάνομαι ότι αυτή τη φορά τα παιδάκια μου θα μεγαλώνουν μόνα τους, αφού εγώ φέυγα 7 παρά και στην καλύτερη επιστρέφω 5+30 κια αυτά κοιμούνται 8:30 και 9.

Αχ πως πέρασε ο καιρός... να σου ζήσει .. να είναι πάντα γερός και δυνατός.

Βλέπω το ζουζούνι μου που είναι 2+ , περιμένω το δεύτερο ... και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ... Είναι δυνατόν?!?!?

με το καλο το δευτερο!!εμενα εγινα 3,5 και ακομη δεν το πιστευω!!!:D

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Believe με το καλό! Είδα ότι έχουμε και τον ίδιο γιατρό! Πέρασε ο καιρός και όντως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Και εγώ έτσι αισθανόμουν για τον πρώτο, ότι δεν τον είχα χορτάσει. Ο μπαμπάς μας έφυγε εδώ κια δύο βδομάδες και θα έρθει Μάρτιο τώρα. Τότε θα πάω και εγώ στη δουλειά και δεν θέλω καθόλου. Αισθάνομαι ότι αυτή τη φορά τα παιδάκια μου θα μεγαλώνουν μόνα τους, αφού εγώ φέυγα 7 παρά και στην καλύτερη επιστρέφω 5+30 κια αυτά κοιμούνται 8:30 και 9.

αρκετος καιρος μακρυα...:(τι να κανεις ευχομαι να περασει για εσας πολυ γρηγορα ο καιρος!!

καλημερα σε ολες!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπερα σε ολες!

με το καλο το δευτερο believe!!!!να σου πανε ολα καλα!!!!!

μαρια υπομονη θα περασει ο καιρος και θα ξανα ερθει ο μπαμπας σας,το ξερω ειναι δυσκολο..

lovemtwins ειστε καλα?

Νιοβη εισαι καλυτερα κοριτσι μου?

φιλια σε ολες!!! :)

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες...:D:D

οπως συμβαινει συχνα τον τελευταιο καιρο ετσι και σημερα απο τις 6 η ωρα ξυπνησα!!πιο νωρις και απο τον αντρα μου...δεν ερω γιατι αλλα χορταινω τον υπνο...και δεν κοιμαμαι μεσημερι..τωρα μια και καλη το βραδυ ξανα....

τι να πεις ειναι και η ηλικια??:shock::shock:

εδω βρεχει..τα ταλιμπανακια μου κοιμουνται και διαβαζω τα νεα σας ενω πινω καφεδακι!!

δεσι μου, καλα ειμαστε δοξα το θεο...ηρθε και η επισημη διαταγη για τα σοα και σιγα σιγα θα ξεκινησουμε να βαφουμε και τα λοιπα για να μπουμε!εσεις??ο μικρος καλα??

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κορίτσια από τη συννεφιασμένη Αθήνα. Μόλις ξεκίνησε και η βροχή! Εμείς ξεκινήσαμε τα παιδικά και περιμένω να έρθει η μητέρα μου να πάω για πληρωμές. Ψυχολογία χάλια απ ότι καταλάβατε! Lovemtwins θα είναι τέτοιο το κλίμα που χορταίνεις ύπνο με λιγότερες ώρες! Εγώ το παθαίνω στο βουνό. Πάντως αν σε παρηγορεί εγώ καθημερινά ξυπνάω από τις 6, γιατί τα δικά μου ταλιμπανάκια δεν ξέρουν τι σημαίνει κοιμάμαι λίγο παραπάνω.

αντε με το καλό να πάτε στα ΣΟΑ. Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχετε προβλήματα (στην κατάσταση του σπιτιού εννοώ)!

καλημέρα!Καιρός για χουζούρεμα..εντελώς!!!Σε ποια περιοχή είστε lovemtwins?

Χάλια είμαι σήμερα χάλια..έπαθα -δεν έχω ιδέα πως- ψύξη και δεν μπορώ να στρίψω το κεφάλι μου...

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Kαλημερα,εδω εχουμε πολυ κρυο και συννεφια σημερα..

oneiraki που την βρηκες καλε την ψυξη? :D ευχομαι με λιγη κρεμουλα να περασει γρηγορα,περαστικα σου!ο μικρος πως παει με το ματακι του?

Μαρια δυστυχως η πληρωμη των λογαριασμων ειναι ενα ασχημο γεγονος για ολους μας..δυναμη κοριτσι.. :) τα δικα σου ειναι καλα?ξυπνανε πολυ νωρις,ε?με το καλο να πατε στα ΣΟΑ!

lovemtwins πολυ πρωινη,μπραβο!με το κρυο που φανταζομαι θα εχετε εκει δεν σου κανει ορεξη να χουχουλιασεις λιγακι..? :)

εμεις σημερα το πρωι δεν εχουμε δεκατα..αντε να δω στην πορεια..ο γιατρος μου ειπε να του δωσω 4μερες μουγκοσολβαν για το βηχαλακι του.. :(

Ξέρω και γω που την βρήκα???ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩ..και δεν μπορώ να πάρω και κάτ δυνατό λόγω θηλασμού...άσε..Ο μικρός καλά είναι,δεν του έβαλα τίποτα,σταμάτησε να δακρίζει..ν α δούμε..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορεις να βαλεις μια κρεμουλα εστω και φυτικη που να μην επιρρεασει τον θηλασμο..?ρωτησες τελικα τον παιδιατρο τι μπορεις να του βαλεις?αληθεια τον ρωτησες γιαυτο με το μητρικο γαλα..?παντως μου φανηκε πολυ περιεργο..δεν το εχω ξανα ακουσει.. :)

Δεν μπορεις να βαλεις μια κρεμουλα εστω και φυτικη που να μην επιρρεασει τον θηλασμο..?ρωτησες τελικα τον παιδιατρο τι μπορεις να του βαλεις?αληθεια τον ρωτησες γιαυτο με το μητρικο γαλα..?παντως μου φανηκε πολυ περιεργο..δεν το εχω ξανα ακουσει.. :)

Μου είπε να του βάλω κολλύριο κορτιζόνη. Για το μητρικό το ήξερα,μπαίνει παντού γενικά!!Αλλά δεν το δοκίμασα να πω την αλήθεια..:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

oneiraki φοβασαι για το κολλιριο ή εχετε ξανα βαλει και δεν ειδες αποτελεσμα?μηπως βοηθησει το μητρικο γαλα?εαν κανει καλο και το ξερεις και εσυ,εγω τι να πω..εγω το εμαθα τωρα..μακαρι να μην χρειαστει το μικρο σου τιποτα και να περασε μονο του..αντε περαστικουλια σας!!! :)

oneiraki φοβασαι για το κολλιριο ή εχετε ξανα βαλει και δεν ειδες αποτελεσμα?μηπως βοηθησει το μητρικο γαλα?εαν κανει καλο και το ξερεις και εσυ,εγω τι να πω..εγω το εμαθα τωρα..μακαρι να μην χρειαστει το μικρο σου τιποτα και να περασε μονο του..αντε περαστικουλια σας!!! :)

Όχι μωρέ απλώς θέλω να αποφύγουμε την κορτιζόνη αυτό είναι όλο..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Όντως πολλές ώρες θα λείπεις, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς τι να κσνεις. Τα παιδάκια σου θα συνηθίσουν το ωράριο σου και όταν θα επιστρέφεις θα εισπράτεις τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΙΑ που υπάρχουν.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...