Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολες στις παλιες και στις καινουργιες στην παρεουλα!!! :)

ευχομαι να στε καλα!εμεις ησυχα,γυρισαμε στον σταθμο και πεταμε απο χαρα!ξυπνησε απο τον μεσημεριανο υπνο και μου λεει το παιδακι μου..''μαμα,παμε στο σχολειο??''...πολυ αγαπη με το σχολειο!!! :D φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες!!!μολις ξυπνησε η κορη ενω ο γιος ακομη κοιμαται...

σημερα εχει συννεφια και μαλλον θα βρεξει οποτε θα μεινουμε σπιτακι μας...

καλη μερα να εχουμε!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Γεια σας μανούλες!Δεν σας γράφω τακτικά αλλά διαβάζω όμως!Παραπαίω κάπου μεταξύ δουλειάς και σπιτιού..είχαμε πάρει μία βδομάδα άδεια τώρα και πήγαμε στους γονείς μου Καβάλα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεκούράστηκα ιδιαίτερα.Ο μικρός έχει προσκολληθεί πάνω μου τον τελευταίο καιρό..Εμφάνισε και ατοπική και τρέχουμε & με αυτό και καταλαβαίνετε..ο κακός χαμός!!Καμία ιδεά πότε θα βγει καμία μετάθεση?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Kαλησπεραααα!!!που ειστε κοριτσια?

εμεις ειμαστε για αλλη μια φορα αρρωστοι,το ματακι μας αυτη την φορα,κατακοκκινο και πυρετουλη..τι ειναι αυτο παλι φετος?!ολα θα τα περασουμε? :(

ευχομαι ναστε ολες καλα!!!!!!!!

oneiraki ειστε καλα?πολυ καιρο εχουμε να μιλησουμε..ο μικρος σου καλα? :)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?

εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα,ξεκοκκινησε το ματακι μας αλλα θα βαλουμε το κολλιριο για μια βδομαδα..

oneiraki παλι το ματακι του?αχ γιατι?και τωρα τι κανετε?σας ειχε πει ο γιατρος οτι υπαρχει τετοια περιπτωση..?πωπω παλι??μακαρι να το περασετε χωρις να χρειαστει παλι επεμβαση..περαστικα κοριτσι μου στον μικρουλη σου!!

Γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?

εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα,ξεκοκκινησε το ματακι μας αλλα θα βαλουμε το κολλιριο για μια βδομαδα..

oneiraki παλι το ματακι του?αχ γιατι?και τωρα τι κανετε?σας ειχε πει ο γιατρος οτι υπαρχει τετοια περιπτωση..?πωπω παλι??μακαρι να το περασετε χωρις να χρειαστει παλι επεμβαση..περαστικα κοριτσι μου στον μικρουλη σου!!

Ξέρω και γω ρε Δέσι,τι να πω...θα δούμε..δεν παίζει να του κάνω επέμβαση πάλι μόνο αν μου πούνε ότι θα χάσει μέρος της όρασης του από εκεί -Θεός φυλάξοι!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα!

δεσι περαστικα σας!

ονειρακι...τι να πω...ευχομαι ναναι ολα καλα και να μην χρειαστει χειρουργειο...

εμεις καλα ειμαστε αν και σημερα μεσα γιατι ο καιρος χαλασε!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα!και εμεις σημερα μεσα,βρεχει και εδω..

oneiraki μακαρι να πανε ολα καλα το ευχομαι απο καρδιας και να μην χρειαστει..γιατι ομως δεν βοηθησε?ρωτησες τον γιατρο?

lovemtwins ειστε καλα?αχ παλι μεσα και εσεις ε?εχετε κανενα παιδοτοπο να τα πατε λιγο να ξεφυγουν?

καλη συνεχεια σε ολες!!!!! :)

O γιατρός μου φάνηκε καθυσηχαστικός από το τηλ -ή ήθελε να με ξεφορτωθεί!να δούμε..υπάρχει περίπτωση -σπάνια όπως είπε -να βουλώσει ξανά μετά από ένα καλό συνάχι.

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!και εμεις σημερα μεσα,βρεχει και εδω..

oneiraki μακαρι να πανε ολα καλα το ευχομαι απο καρδιας και να μην χρειαστει..γιατι ομως δεν βοηθησε?ρωτησες τον γιατρο?

lovemtwins ειστε καλα?αχ παλι μεσα και εσεις ε?εχετε κανενα παιδοτοπο να τα πατε λιγο να ξεφυγουν?

καλη συνεχεια σε ολες!!!!! :)

γεια σου ...εχουμε παιδοτπο αλλα λογω ιωσεων τους αποφευγω!ισψς ομως το απογευμα να τους παω λιγο γιατι εχουμε σαλταρει συνεχεια μεσα!!:shock::shock:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

O γιατρός μου φάνηκε καθυσηχαστικός από το τηλ -ή ήθελε να με ξεφορτωθεί!να δούμε..υπάρχει περίπτωση -σπάνια όπως είπε -να βουλώσει ξανά μετά από ένα καλό συνάχι.

μακαρι να μην ειναι τιποτα!!!;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

oneiraki εύχομαι όλα να πάνε καλά κι να μην είναι κάτι το ανησυχητικό.

δέσι και πάλι περαστικά σας.

lovemtwins κι εμείς δεν πάμε σε παιδότοπους (φτάνει που κολλάει από τον παιδικό).

Αυτή τη φορά αρρώστησα εγώ με γαστεντερίτιδα. (μόνο πολύ εμετό). Σήμερα πήρα άδεια για να συνέλθω εντελώς.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Νιοβη περαστικα κοριτσι μου,να γινεις γρηγορα καλα!ειναι λιγο εξαντλητικη..καλη δυναμη!!

lovemtwins η αληθεια ειναι να τους φοβασαι λιγακι οταν ειναι μικρος χωρος τους παιδοτοπους γιατι απο εκει που ειστε καλα μπορει και να κολλησουν και κατι..αλλα τι να κανεις και αυτα σκανε συνεχως μεσα..εμενα εμεινε σημερα σπιτι και ειναι φουλ υπερενταση..αυριο θα δουμε εαν θα παει παιδικο αναλογα πως θα ειναι το πρωι..

Oneiraki ευχομαι να περασει απο μονο του!διαβασα και τις συμβουλες που σου γραφουν στο παρεντς και η αληθεια ειναι οτι δεν το ηξερα οτι το μητρικο γαλα βοηθαει..?εσυ ρωτα και τον παιδιατρο σας για καλυτερα..

και εγω ειχα την εντυπωση οτι οι κομπρεσες χαμομηλιου θα βοηθησουν στην επιπεφικιτιδα που περναει τωρα αλλα αυτος μου ειπε απαγορευεται το χαμομηλι γιατι εχει ζαχαρη και παει η ζαχαρη στο μικροβιο και τον πολλαπλασιαζει...θελει μονο τις σταγονες που βαζουμε (eyebrex)που ειναι αντιβιωση..ααα και μου ειπε επισης κατι που δεν το ηξερα..οτι εχει μια μορφη επιπεφικιτιδας που ειναι συνδιασμος,συναχι,βηχαλακι και πυρετος...και οντως αυτα εχει...αλλα κανει 4-5μερες και περναει...ευχομαι να περασει και εσας χωρις επεμβαση!

Περαστικά κορίτσια σε όλα τα παιδάκια σας! Είναι αυτός ο Φεβρουάριος ο χειρότερος για τις ιώσεις. Τι να πω, εκεί που πάμε να γίνουμε εντελώς καλά, πάλι τα ίδια. Εγώ πήρα σήμερα στον παιδικό να δω τι γίνετε και είναι κρυωμένες όλες οι δασκάλες και τα περισσότερα παιδάκια, οπότε και αυτή την εβδομάδα θα τη βγάλουμε στο σπίτι. Είναι και τα δύο τα μικρά και εγώ περίπου ένα μήνα με βήχα και δεν μας περνάει με τίποτα. Μου είπε η παιδίατρος ότι επιβαρυνόμαστε λόγω του κρύου και δεν μας περνάει και ότι δεν κολλάει αλλά τι να πω. Ταλαιπωρούνται και τα μικρά και αυτό με τσαντίζει. Ονειράκι περιμένετε λίγο ακόμα να δείτε πως θα πάει και μετά σκεφτέιτε για οτιδήποτε. Μπορέι να μην είναι κάτι και να περάσει από μόνο του. Περαστικά και πάλι. Σημερα ο μικρός μου χρόνισε και μου φαίνετε τόσο περίεργο πως πέρασε έτσι ο καιρός! Φιλιά σε όλες σε πάλι περαστικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...