Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σε ευχαριστω πολυ!

αχ τι καλα θα γλυτωσετε πολλα χρηματα.σε τι κατασταση ειναι το διαμερισμα?αν σου πω οτι αδειασε και εδω στα δικα μας ΣΟΑ πριν λιγες μερες ενα διαμερισμα..και σκεφτομουν γιατι δεν βαζουν μια οικογενεια να γλυτωσει το ενοικιο?εσεις που ειστε?αχ μου εχεις πει αλλα ολο το ξεχνω συγνωμη..

θα κανετε λιγο υπομονη ειναι λιγο αναστατωση αλλα ειναι για καλυτερο,αυτο θα σκεφτεσαι..ετσι και εμεις ειμασταν ενα χρονο στο ενοικιο και παλι φετος μετακομισαμε εδω στα ΣΟΑ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ευχαριστω πολυ!

αχ τι καλα θα γλυτωσετε πολλα χρηματα.σε τι κατασταση ειναι το διαμερισμα?αν σου πω οτι αδειασε και εδω στα δικα μας ΣΟΑ πριν λιγες μερες ενα διαμερισμα..και σκεφτομουν γιατι δεν βαζουν μια οικογενεια να γλυτωσει το ενοικιο?εσεις που ειστε?αχ μου εχεις πει αλλα ολο το ξεχνω συγνωμη..

θα κανετε λιγο υπομονη ειναι λιγο αναστατωση αλλα ειναι για καλυτερο,αυτο θα σκεφτεσαι..ετσι και εμεις ειμασταν ενα χρονο στο ενοικιο και παλι φετος μετακομισαμε εδω στα ΣΟΑ..

ειμαστε ξανθη...εσεις??

ειανι αε αρκετα καλη κατασταση .ο αντραα μου θα το σουλουπωσει και θα το βαψει και θαναι μια χαρα!αλλωστε δεν το αγοραζουμε!!η οικονομια ειναι πολυ μεγαλη!;)

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπερα.τι κανετε κοριτσια?εμεις ειμαστε καλυτερα Δοξα Το Θεο,λιγο βηχας εμεινε αλλα θα περασει και αυτο..αφου περασαν τα χειροτερα τωρα ειμαστε καλα!! :)

κοριτσι μου ειμαστε στην Κω..ωραια η Ξανθη,την ειχαμε επισκεφτει για καφε 2-3φορες οταν ειμαστε πανω στον Εβρο με μεταθεση.ειστε απο εκει κοντα?δεν μπορειτε να μπειτε πιο πριν απο τον Απριλιο?πολυ σημαντικη οικονομια δεν το συζητω..αφου λεμε με τον συζυγο ετσι και ειμασταν φετος παλι στο ενοικιο..με τιποτα δεν θα τα βγαζαμε περα με μισο μισθο..ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα οπως και για πολλες οικογενειες αλλα το παλευουμε..κανουμε τον σταυρο μας και προσπαθουμε με τα λιγα,να εχουμε ολοι υγεια,αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!!

φιλια σε ολες!!!

Καλησπέρα κορίτσια! Περαστικά ΔΕΣΙ. Και εμείς είμαστε και οι τέσσερεις μια εβδομάδα με 39 πυρετο κτλ. Αστα να πάνε. Αφού αποφάσισα να κρατήσω τον μεγάλο μέχρι τον Μάρτιο σπίτι και αφού γυρίσω στη δουλειά να τον ξαναστείλω. Οικονομία και πάλι οικονομία. Εμείς τώρα αυτό λέμε ότι πάλι καλά που μπήκε ο άντρας μου στα ΣΟΑ γιατί ανα είχαμε και όλα τα έξτρα έξοδα... ασ μη πω καλύτερα. Το θέμα απλά είναι να είναι σε καλή κατάσταση, εμάς μας έφυγαν το λιγότερο 1000 ευρώ να το σουλωπώσουμε να γίνει κατοικήσιμο τουλάχιστον.

μαρια περαστικα σας,πωπω και οι 4με πυρετο??καλη δυναμη κοριτσι μου,εχετε τουλαχιστον λιγο βοηθεια απο γονεις?κοιτα αυτο που λες για τον παιδικο για τον μαρτιο ειναι μια καλη σκεψη για να αποφυγει τις αρρωστιες του χειμωνα,ε?αλλα θα πληρωνεις τον παιδικο?εαν οχι τοτε καλο..εμενα θα μεινει και την αλλη βδομ στο σπιτι ο μικρος γιατι μεσα στη βδομ θα τελειωσει η αντιβιωση και θα ξανα κανει εξετασεις αλλα πρεπει να μεινει μεσα για 2βδομ..να δω πως θα αντεξει τοσες μερες μεσα..εμενα σκαει μεσα..ηδη σημερα ειχε πολυ γκρινια να τον παω στο σχολειο..του λεω πρεπει να γινεις πρωτα τελειως καλα αλλα δεν το καταλαβαινει.. :(

να γινεται συντομα καλα,περαστικα!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!εδω χτες χιονιζε και σημερα εχει πολυυυυ κρυο!

μαρια περαστικα σας γρηγορα!εσεις που ειστε?

εμεις απο υγεια ειμαστε καλα απλα κλεισμενοι μεσα λογω καιρου!!

το σπιτι ειναι σχετικα σε καλη κατασταση .πιστευν με 400-500 ευρω φτιαχνεται και θα παρω και μια απλη ντουλαπα για το παιδικο!

καλη κυριακη να εχουμε!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Σήμερα ο μεγάλος είναι μια χαρά. Με τον μικρό έχω ακόμα ένα θεματάκι που δεν τρώει τίποτα και είναι υποτονικός αλλά που θα πάει... Ο άντρας μου είναι στις Σέρρες και εγώ με τα παιδιά στην Ανθούσα (Αθήνα). Στα βουνά και οι δύο... Μακάρι να μην χρειαστεί παραπάνω χρήματα, πάντως όπως και να έχει η αλήθεια είναι ότι με τα ΣΟΑ πάλι κερδισμένος είσαι από το να νοικιάσεις αλλού. Το θέμα είναι μόνο η γαιδουριά μερικών και είναι και συνάδερφοι, αυτό εμένα μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Τέλος πάντων, όλα καλά.

Καλησπερα!μαρια χαιρομαι που ειστε καλυτερα,αντε να γινει και το μικρο σου γρηγορα καλα.μηπως τον ποναει ο λαιμος γιαυτο δεν εχει ορεξη για φαγητο?τον πηγες στον παιδιατρο?τουλαχιστον πινει γαλα?περαστικα σας!!

lovetwins θα ειναι πολυ ομορφα με το χιονι αλλα και το κρυο δεν παλευεται..εχετε θερμανση?κουβερτουλες,ζακετουλες και πιστευω να ειστε ζεστα.. :)

γιατι καλε 500ευρω να δωσετε για επιδιορθωση?τοσο χαλια ειναι?θα το βαψετε?τι αλλο θελει?στο ενοικιο που ειμασταν περσι ειχα παρει μια ντουλαπα για το παιδικο γιατι δεν ειχε ντουλαπα..ναι,ναι δεν ειχε ντουλαπα :) με βολεψε πολυ.τωρα την εχω σηκωσει,μακαρι να ειμασταν κοντα να στην εδινα.. :)

Καλημέρα, δεσι και Μαρία περαστικά σας.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνουν τα σπίτια σε άθλια κατάσταση.

Δεν σκέφονται, δεν νοιάζονται τον επόμενο που θα μπει;

Τελικά, πρέπει ο άνθρωπος να πιάνετε είτε για να βάψεις ή είτε για να επιδιορθώσεις, υδραυλικά κτλ.

Καλό κουράγιο σε αυτές που μετακομίζουν.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπερα!

lovetwins θα ειναι πολυ ομορφα με το χιονι αλλα και το κρυο δεν παλευεται..εχετε θερμανση?κουβερτουλες,ζακετουλες και πιστευω να ειστε ζεστα.. :)

γιατι καλε 500ευρω να δωσετε για επιδιορθωση?τοσο χαλια ειναι?θα το βαψετε?τι αλλο θελει?στο ενοικιο που ειμασταν περσι ειχα παρει μια ντουλαπα για το παιδικο γιατι δεν ειχε ντουλαπα..ναι,ναι δεν ειχε ντουλαπα :) με βολεψε πολυ.τωρα την εχω σηκωσει,μακαρι να ειμασταν κοντα να στην εδινα.. :)

καλημερα!θερμανση με ινβερτερ και πανελ!στην πολυκατοικια αποφασισαν απο την αρχη να μην βαλουν πετρελαιο φετος!

το σπι στα σοα,πολυ χαλια δεν ειναι αλλα αν βαλεις τα χρωματα για το βαψιμο,την νουλαπα και ενα διορθωμα στο παρκε του παιδικου...ποσο θα παει??δεν επιραζει αν ειναι μονο καμια 500 καλα ειναι σχετικα με αυτα που θα γλυτωσουμε!;)

Καλημέρα, δεσι και Μαρία περαστικά σας.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνουν τα σπίτια σε άθλια κατάσταση.

Δεν σκέφονται, δεν νοιάζονται τον επόμενο που θα μπει;

Τελικά, πρέπει ο άνθρωπος να πιάνετε είτε για να βάψεις ή είτε για να επιδιορθώσεις, υδραυλικά κτλ.

Καλό κουράγιο σε αυτές που μετακομίζουν.

ναι ρε παιδι μου ακομη και τα καρφια πανω στον τοιχο αφηνουν...ελεος!!αν νοιαζοταν ολοι λιγο περισσοτερο αν και καποια ειναι παλιια θα ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση!

καλημερα σε ολες σας!!εδω βεβαια σταματησε να χιονιζει(μονο μια μερα χιονισε)αλλα κανει πολυ κρυο!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!Ευχομαι να στε ολες καλα!!!!

το ινβετερ ειναι το αιρκοντισιον?το πανελ τι ειναι?ειμαι λιγο ασχετη,συγνωμη!!!:D:D εχετε τουλαχιστον ζεστη?πολλες πολυκατοικιες δεν εβαλαν,και η πολυκατοικια που ειμασταν περσι στο ενοικιο κατι τετοιο σκεφτοταν η σπιτονοικοκυρα για φετος..αχχ ευτυχως που φυγαμε..ειμασταν και πλακα απο πανω..αστα πολυυυυ κρυο!!!!

καλη δυναμη για την μετακομιση!!!!θα σου στειλω ενα πμ.. :)

Καλημέρα, τι κάνετε; Καλό μήνα (καθυστερημένα).

Σήμερα ξυπνήσαμε με μαύρο ουρανό κι αέρα....κι φυσικά πριν λίγο άρχισε πάλι να βρέχει.

Κρίμα γιατί λέγαμε να πάμε βόλτα Μέτσοβο, αλλά θα φυσάει, θα βρέχει κι θα ρίχνει κι χιονόνερο εν αλλάξ. Οπότε θα μείνουμε σπίτι.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπέρα! Καλό μήνα!

Εμείς σήμερα με ήλιο μεν αλλά με τρομερό αέρα δε. Μας πήρε και μας σήκωσε που λένε. Έφυγε το πρωί και ο μπαμπάς μας και να δούμε τώρα πότε θα έρθει ξανά. Τουλάχιστον πλέον τα μικρά έχουν καταλάβει κατά κάποιο τρόπο και δεν έχουμε κλάματα παρά μόνο στεναχώρια του μεγάλου. Πέρασε και ο καιρός και σε ένα μήνα επιστρέφω στη δουλειά. Εκεί θα είναι τα ζόρια που θα τα βλέπω το πολύ 3-4 ώρες την ημέρα. Τέλος πάντων, έχω καιρό ακόμα και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. ΚΑλά να περνάτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...