Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Θα ρωτησω στο νοσοκομειο να δω τι γινεται.ελπιζω να βγαλω ακρη.να ειστε καλα κ να χαιρεστε τα παιδακια σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολες ολες σας και καλη χρονια με υγεια πρωτα απο ολα,και αν γινεται μονο με επιθυμητες μεταθεσεις:D:D:D.Green καλως ορισες εγω ειμαι ασφαλισμενη μεσω του αντρα μου αλλα γεννησα σε ιδιωτικο νοσοκομειο,δες και στο site του ΓΕΣ τι γραφει για τις παροχες αν και νομιζω καλυτερο θα ειναι οπως ειπε η ΔΕΣΙ απευθειας ερωτηση στο δημοσιο.Φιλακια σε ολες(το οτι δεν πολυγραφω:oops: δεν σημαινει οτι δεν σας διαβαζω!!!)

Γεια σας!!!τι νεα κοριτσια?εδω συνεχιζει το κρυο.. :(

rsx καλη χρονια και σε εσενα και την οικογενεια σου!εχεις πολυ καιρο να μας γραψεις νεα σου,ευχομαι να περνατε καλα,με υγεια το νεο ετος και συμφωνω μαζι σου...αχχχ αυτες οι μεταθεσεις,μακαρι ναναι για ολους καλα τα πραγματα φετος!!μια γνωστη μουπε σημερα οτι ακουγεται οτι θα ανακοινωθουν τα ονοματα τον μαρτιο αλλα εγω δεν το πολυ πιστευω αφου καθε φετος και χειροτερα..ολο και πιο αργα τα βγαζουν.ναστε ολες καλα!!!!! :)

ΔΕΣΙ καλησπερα,κρυο και εδω και η σομπουλα αγκαλια γιατι πετρελαιο :shock::shock::shock:τι ειναι αυτο???Καλα περασαμε κοριτσι μου ησυχα και οικογενειακα,ξεκουραστηκαμε:-P.Για τις μεταθεσεις εγω δεν ρωταω πια το αφηνω κατι σαν kinder εκπληξη και αυτο για το Μαρτιο χλωμο το κοβω.Φιλακια

Τι κανετε; Πριν λίγο επέστρεψα από τη δουλειά κι η μικρή κοιμήθηκε με τον μπαμπά της...οπότε είπα κι εγώ να φάω το γιαουρτάκι μου με τα κρίσπις. γιαμι γιαμι.

Κι σε μας βρέχει....

Θα βρέχει το Σ/Κ κι θα κάνουμε απογραφή κι στη δουλειά κλαψ :(

Καληνύχτα

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!τι κανετε?κρυωνετε?εδω σε εμας χτες και σημερα μας εκαναν χαρη και το ανοιξαν εκτος απο 2ωρες το βραδυ και 1ωρα το μεσημερι..εεε φτασαμε 0βαθμους χτες..δεν παλευεται τοσο κρυο.το νερο στις λακουβες ηταν παγωμενο!! :)

rsx θυμησε μου που ειστε?πολυ κρυο και σε εσας,ε?αχ σομπα,πολυ μαρεσει..να ψησεις και κατι της στην σομπιτσα..τουλαχιστον σας ζεσταινει αρκετα? :)

εδω κοριτσια σημερα ανεβηκε λιγοοο η θερμοκρασια αλλα ριχνει καρεκλες βροχη εξω και πολλους κεραυνους!!σημερα εστειλα τον μικρο επιτελους στο παιδικο,δεν αντεχε αλλο μεσα..ειχε βαρεθει..ευτυχως αναβαν την θερμανση στον παιδικο..

Νιοβη επειδη το εχω περασει με την απογραφη,σε καταλαβαινω πολυ..καλη δυναμη πραγματικα κοπελα μου,ευχομαι να τελειωσεις τουλαχιστον οσο πιο συντομα και να πας στο σπιτακι σου στα ζεστα!!

Γεια σας κουκλες.Σημερα ειχε ηλιο:P:p:p:p:p:p,θελω να ερθουν οι αλκυονιδες τωρα!!!!.Δεσι μου ειμαστε Αθηνα:mad::mad::mad::mad: και κανονικα δεν πρεπει να μιλαω για κρυο αλλα ειμαι κρυουλιαρα.Νιοβη09 απογραφη?τι μου θυμησες παλιες καλες εποχες που ειχα δουλεια,αλλα ναι η απογραφη δεν παλευεται.Υπομομη κοριτσακι.Φιλια σε ολες

Καλημερα σε ολες!!!εχουμε ηλιοoooooo επιτελους σημερα,αλλα με τον μπαμπα μας υπηρεσια οποτε παλι μεσα.. :( δεν πειραζει ξεκουραζομαστε σημερα.. :) εσεις ολες καλα?rsx Αθηνα ε?αχ δεν μπορω καθολου στην Αθηνα,βεβαια μη λεω μεγαλα λογια..μη μας ερθει απο εκει που δεν την περιμενουμε.. :) φιλια και καλη ξεκουραση σε ολες!!!!!!!!!!

Τι κάνετε; Εδώ βρέεεεχει ατελείωτα.

green, καλωσόρισες.

Είμαι πτώμα.

Τελικά κάτσαμε στη δουλειά κι Παρασκευή μεσημέρι (μιας κι δουλεύουμε πρωί-απόγευμα) κι όλο το Σ/Κ (μετρήσαμε μόνο το Σ/Κ 21 ώρες) για να γίνει η απογραφή. Το απόγευμα της Δευτέρας έκανα τις δουλειές του σπιτιού (...και πλυντήρια, σιδέρωμα, κτλ) κι έχω κι τη μικρή άρρωστη (που σημαίνει άυπνη από προχθές).

Τι γίνετε κι συμβαίνουν πάντα όλα μαζί; :(

Ευτυχώς αύριο έχουμε αργία λόγω πολυούχου κι θα ξεκουραστώ λίγο.

φιλιά

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπερα!εδω ειχαμε συννεφια αλλα δεν μας εμποδισε με τον συζυγο που ειχε απαλλαγη να παμε μετα απο πολυυυ καιρο για καφεδακι οι δυο μας.καλα ηταν,χαλαρωσαμε λιγακι..

εχω τον μικρο με φουλ μυξουλα και βηχα,αλλα γενικα ειναι μεσα στην ενεργεια!αυριο θα παρω τον παιδιατρο να μου δωσει κατι πιο πολυ για τον βηχα του..

Νιοβη τουλαχιστον θα ξεκουραστεις αυριο,παλι καλα που εχετε αργια.πολλες ωρες βρε παιδι μου αυτη η απογραφη,θα σας πληρωσει τις υπερωριες?περαστικα στην μικρουλα σου.ειδες καμια φορα μας συμβαινουν ολα μαζι..καλη δυναμη κοριτσι μου!καλο βραδυ σε ολες!!!!!

Διαφημίσεις

δεσι καλά κάνατε κι πήγατε για καφέ.

Μπορεί να χρειάζεται εισπνοές ο μικρός. Περαστικά του.

Κοιμηθήκαμε με τη μικρή μέχρι τις 10 το πρωί, νιώθω ξεκούραστη, γιούπι.

Μας έδωσε κάτι (πρώτη φορά) για την απογραφή και ότι ήπιαμε κι φάγαμε τα πλήρωσε όλα (αυτά πάντα τα πληρώνει όταν είμαστε εκτός ωραρίου), όταν καθόμαστε παραπάνω όμως δεν μας δίνει επιπλέον.

...και σήμερα συνεχίζει να βρέεεεχει...

Καλησπερα και Χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν σημερα!!!

εμεις συνεχιζουμε την μυξουλα και τον εντονο παραγωγικο βηχα..και επιπλεον καναμε και ενα 37,6πυρετο το μεσημερι,εχει ξεφλουδισει η μυτουλα του απο το φυσα φυσα..πηρα τον παιδιατρο και μουπε μουκοσολβαν και ντεπονακι εαν κανει πυρετο τη νυχτα..αντε να δουμε πως θα παει..ειμαι και μοναχουλα αποψε..παλι υπηρεσια εχει ο συζυγος..

σε ευχαριστω πολυ Νιοβη,εσεις καλυτερα η μικρη σου?πολυ χαιρομαι που ξεκουραστικες κοριτσι μου.παλι καλα σας εδωσε κατι..τσικουνης ε? :) μασκα δεν εχει κανει ποτε ο μικρος μου,εχω ακουσει αλλα παιδακια που κανουν,βοηθαει πολυ ε?θα δω πως θα παει αποψε,σκεφτομαι να τον κρατησω αυριο να μην παει παιδικο..

φιλια σε ολες!!!! :)

Καλημέρα, τι κάνετε;

Πάλι βρέεεεχχει.

δέσι κι πάλι περαστικά σας. Πως είναι ο μικρός;

Εμείς κάνουμε εισπνοές από τον Νοέμβριο γιατί έχει αλλεργική ρινίτιδα κι όποτε έχει μυτούλες της δημιουργείτε βήχας αλλεργικός.

Έχουμε βαρεθεί μέσα στο σπίτι (λόγω βροχής), μόνο χθες πήγαμε μαζί σούπερ μάρκετ κι μετά πήγε η μικρή με τον μπαμπά της για καφέ (διότι εγώ πήγα να της αγοράσω το δώρο γενεθλίων της μιας κι σε λίγες μέρες κλείνει τα 4).

Νιοβη σε ευχαριστω!να σας ζησει να την χαιρεστε την μικρη σας,ναναι παντα τυχερη και ναχει υγεια!

εμεις δυστυχως περασαμε ενα πολυ ζορικο σ/κ γιατι το μικρο μας ειχε μια εξελιξη ασχημη..περναει μια σοβαρη παιδικη αρρωστια και ευτυχως που εγινε η διαγνωση την κυριακη και ξεκινησε για 10μερες αντιβιωση.ευτυχως οι εξετασεις του χτες ηταν καθαρες και θα ξανα κανουμε στο τελος της αντιβιωσης.απο χτες και σημερα ειναι πολυ καλυτερα Δοξα το Θεο.απο χτες εχω και το συζυγο αρρωστο με υψηλο πυρετο,δεν τον πιανουν τα αντιπυρετικα και ξεκινησε αντιβιωση..το παλευουμε..ευχομαι σε ολους υγεια!!!

καλημερα σε ολες!

δεσι μου περαστικα σας!γρηγορα να αναρρωσετε!

εμεις σε δυο μηνες ετοιμαζομαστε να μετακομισουμ ε στα ΣΟΑ ...εντελως ξαφνικα μας ειδοποιησαν οτι αδειασε σπιτι και αφου το σκεφτηκαμε πολυ πολυ αποφασισαμε να παμε!ειναι πολλα τα χρηματα που θα γλιτωνουμε καθε μηνα και το σπιτι σε αρκετα καλη κατασταση.μεσα σε αυτο το διαστημα ο αντρας μου θα κανει οτι επιδιορθωση χρειαζεται και θα το βαψει!ειπαμε να παμε προς τον απριλη να ανοιξει λιγο και ο καιρος μην μετακομιζουμε μεσα στο κρυο!

προσπαθω να το δω θετικα αν και ξερω οτι μια μετακομιση με τα δυο μικρα θα ειναι τρελα!πριν δυο χρονια μετακομισαμε παλι!!(και δεν εχω κανεναν να τα αφησω!).

που θα παει θα περασει και αυτη η αναστατωση....:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...