Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Χρονια πολλα με υγεια,δυναμη και ευτυχια σε ολες τις οικογενειες!!!καλα να περνατε και οσο πιο ζεστα!!!!εμεις ειμαστε καλυτερα,πηραμε 2μερες την αντιβιωση αντι για 10μερες,μας περασε ο πυρετος αλλα πηραμε xzoal για να μας φυγουν τα σπυρακια που βγαλαμε σε ολο το σωμα απο την αντιβιωση..εχει ταλαιπωρηθει πολυ αλλα ευτυχως εχει ανοιξει η ορεξη του και περναμε καλυτερες μερες!!!φιλακια σε ολες να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!:P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία να χαρείτε.

Περαστικά σε όσους περνούν ιώσεις.

Εμείς περάσαμε όμορφα με τους δικούς μου τα Χριστούγεννα κι μόλις γυρίσαμε άρχισε η μικρή να βήχει.

Έχει πυρετό, πολύ βήχα οπότε ξεκινήσαμε εισπνοές κι αντιπυρετικά.

Σήμερα πήρα άδεια.

Φιλάκια και πάλι χρόνια πολλά

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπερα και Χρονια πολλα!!!Γυρισαμε στο σπιτακι μας και ειμαστε καλα!!το πλυντηριο εχει παρει φωτια,χαμος..ρουχα βγαινουν απο τις βαλιτσες και ρουχα μπαινουν στο πλυντηριο..ενας χαμος..νιωθω πολυ κουρασμενη..περασαμε οικογενειακα και ομορφα!!Νιοβη περαστικα σας να γινετε συντομα καλα,καλη αδεια κοπελα μου!!

ΑΝ και προκαταβολικά εύχομαι σε όλες χρόνια πολλά με το καλό το νέο έτος!!! Να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και κάθε ευτυχία σε όλους μα πάνω απ' όλα υγεία.

...με το δεξί...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ότι επιθυμείτε με υγεία (και όχι άλλες περικοπές).

Πως περάσατε;

Εγώ δούλευα μέχρι τις 23.00 χθες κι σήμερα έχει ο μπαμπάς μας υπηρεσία, αλλά δεν μας πειράζει φτάνει που αλλάξαμε χρόνο μαζί.

Ευτυχισμένο 2013. :)

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα με υγεια,ευτυχια και πολυυυυυ δυναμη για το νεο ετος!!!Ευχομαι οτι καλυτερο για καθε οικογενεια και...φυσικα οχι αλλες περικοπες..φτανει..δεν αντεχουμε αλλο. :)

ΚΑλησπέρα και καλή χρονιά επίσημα πλέον, αν και καθυστερημένα. Εμάς μας βρήκε η αλλαγή του χρόνου με πυρετό (ο μεγάλος) το οποίο γύρισε σε ωτίτιδα. Με αντιβίωση δηλαδή για 10 μέρες. Όχι τίποτε άλλο, απορώ που κρύωσε αφού δεν προλάβαμε να πάμε και πουθενά σύν το ότι ο παιδικός είναι κλειστός για 2 βδομάδες. Κατά τα άλλα καλά. Μας έμεινε και ο μπαμπάς μέχρι Φεβρουάριο για να περάσει ένα σχολείο, οπότε δεν μιλάμε καθόλου. Τα νέα σας! Πως είστε και πως περνάτε;

Καλημέρα, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

Μαρία καλή χρονιά κι περαστικά στον μεγάλο.

Πάλι καλά που περνάει σχολείο κι θα είστε λίγο παραπάνω μαζί, χαίρομαι για σας.

Εμείς μετά από εισπνοές κι Atarax σιρόπι το βράδυ σταμάτησε επιτέλους τελείως ο βήχας μετά από μια εβδομάδα, αλλά από αύριο πάλι παιδικό οπότε...

αναμένουμε.

Σήμερα έχουμε ήλιο με δόντια.

Kαλησπερα!περαστικα στα μικρουλικα σας που ειναι αρρωστουλικα!ευχομαι να γινουν γρηγορα καλα και να μην ταλαιπωρηθουν!

Χαρηκα πολυ μαρια που θα μεινει ο μπαμπας σας για το σχολειο,αντε να περασετε πολυ ομορφα!!

Εμας ανοιγει αυριο ο παιδικος,ο μικρος το περιμενει πως και πως,εχει βαρεθει στο σπιτι,καθε μερα με ρωταει αυριο θα ανοιξει το σχολειο,αυριο μαμα..? :D

εδω σημερα εβρεξε,ξαφνικα εβγαλε πολυ κρυο..

φιλια,ναστε ολες καλα!!!!! :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια! Ελπίζω και εσείς να είστε καλά και να τα περνάτε καλά! Εμάς εδώ βρέχει από το πρωί, σταμάτησε ακι έβγαλε λίγο ήλιο με δόντια το μεσημέρι και μετά ξανά βροχή. Όχι τίποτε άλλο αλλά λέει ότι από αύριο θα είναι ακόμα χειρότερα ο καιρός. Εμάς τελικά ο παιδικός ξεκινάει από Τρίτη μαζί με τα σχολεία, αλλά λέω να μην τον στείλω ακόμα μέχρι να συνέλθει τελέιως.

Γεια σας κοριτσια, ειμαι νεα στο φορουμ.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Ειμαι ασφαλισμενη στο ικα αλλα η ασφαλεια μ τελειωνει τον Φεβρουαριο κ ο συζυγος μου θα με βαλει στην ασφαλεια του.Επειδη σκεφτομαστε για δευτερο παιδακι μηπως ξερετε τι γινεται με την ασφαλεια του στρατου στα δημοσια νοσοκομεια?Ισχυει οτι κ για τις αλλες ασφαλειες?στο πρωτο παιδακι μας ημουν με το ικα κ πληρωναμε μονο 10 -13 ευρω περιπου στις επισκεψεις κ τιποτα στον τοκετο.γεννησε καμια σαν προστατευομενο μελος στρατιωτικου σε νοσοκομειο?

Γεια σας κοριτσια, ειμαι νεα στο φορουμ.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Ειμαι ασφαλισμενη στο ικα αλλα η ασφαλεια μ τελειωνει τον Φεβρουαριο κ ο συζυγος μου θα με βαλει στην ασφαλεια του.Επειδη σκεφτομαστε για δευτερο παιδακι μηπως ξερετε τι γινεται με την ασφαλεια του στρατου στα δημοσια νοσοκομεια?Ισχυει οτι κ για τις αλλες ασφαλειες?στο πρωτο παιδακι μας ημουν με το ικα κ πληρωναμε μονο 10 -13 ευρω περιπου στις επισκεψεις κ τιποτα στον τοκετο.γεννησε καμια σαν προστατευομενο μελος στρατιωτικου σε νοσοκομειο?

ΚΑλωσόρισες! Απ ότι γνωρίζω σου επιτρέπεται να πας μόνο σε όσα κέντρα είναι συμβεβλημένα με το ταμείο του στρατού. Αυτό για τις εξετάσεις αίματος, υπερήχους κτλ. Το ίδιο κια με γιατρούς, αλλά απ ότι ξέρω όχι πχ σε δημόσια νοσοκομεία. Εκεί πληρώνεις κανονικά την επίσκεψη που μου είπαν ότι πλέον είναι γύρω στα 20 ευρώ το πρωί και 80 το απόγευμα. Γέννα ισχύει το ίδιο. Πληρώνεις ή πας σε συμβεβλημένο. Βέβαια καλό θα ήταν να ρωτήσεις ακριβώς το νοσοκομείο που θα ήθελες να πηγαίνεις γιατί συνέχεια αλλαγές κανουν. Εσείς που μένετε; Είστε Αθήνα; (αυτά για παράδειγμα τα είχα ρωτήσει στο αρεταίειο πριν από ένα χρόνο).

Καλησπερα!!

Καλως ηρθες green!!Αυτο που ξερω εγω ειναι μονο για τις εξετασεις οτι υπαρχουν κεντρα συμβεβλημενα με τον στρατο.για την γεννα δυστυχως δεν ξερω τι γινεται,ισως να ρωτουσες κατευθιαν στο ιδιο το νοσοκομειο.ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να βρεις μια ακρη χωρις πολυ ταλαιπωρια!!

κοριτσια εδω εχουμε τρομερο κρυο απο χτες..σημερα εχουμε 2βαθμους,παγωνια,και φυσικα δεν το εχω στειλει ακομη τον μικρο στον παιδικο,φοβαμαι με τετοιο κρυο..δεν εχουν και θερμανση στον παιδικο..ο καημενουλης μου ενω τον ειχα προετοιμασει την Κυριακη οτι θα παμε το πρωι στο σχολειο,ξανα παλι μεσα..εχει βαρεθει..ελπιζω να φτιαξει ο καιρος!!σε εσας χιονιζει?στην Κρητη παντως σε καποιες περιοχες χιονιζει!!φιλια σε ολες!!! :)

Καλησπέρα κορίτσια! Και εμείς Δεσι σπίτι ακόμα λόγω παγωνιάς. Θα τον στείλω στον παιδικό από την επόμενη βδομάδα. Σημερα με το που ξύπνησα όλα ήταν άσπρα. Χιόνισε και είχαμε περίπου 2-3 πόντους χιόνι. Καλά τα μικρά ξετρελάθηκαν αλλά ευτυχώς τους ξεγελούσα και δεν βγήκαν έξω. Βέβαια τώρα μας το έλιωσε ο ήλιος και πλέον έμεινε μόνο ο πάγος και η παγωνιά. Ήταν ωραία όμως το πρωι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...