Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Kαλησπερα!

Σε ευχαριστω Νιοβη!!Καλη δυναμη κοπελα μου,αυτες οι μερες θαναι δυσκολες,ε?

Eυτυχως σημερα ειναι καλυτερα ο μικρος,δεν εχει δεκατα και δεν εκανε εμετο!

αχ αυτο το πλυντηριο-σιδερο..δεν τελειωνει ποτε..κανουν δυο μερες να στεγνωσουν τα ρουχα και ξανα πλυντηριο!!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Περαστικά στα αρρωστούλια μας! Εμείς ακόμα λίγο αρρωστούλικα αλλά τουλάχιστον μόνο με μυξούλες και όχι πυρετό κτλ. Σήμερα έκανε καλή μέρα και σε μας αλλά ρε παιδί μου πολύ κρύο. Η θερμοκρασία όλο και πεφτει και το σπίτι παγώνει.

περαστικα μαρια!!και εσεις αρρωστοι,ε?

κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα...1-2μερες κρατα..

εμεις σημερα δεν καναμε πυρετο ουτε εμετουλη απλα ειναι ακομη αδυναμος..μαλλον δεν θα τον στειλω αυριο στον παιδικο γιατι θελω να παει την τριτη στην γιορτουλα τους και ναναι τελειως καλα!! :)

Διαφημίσεις

ΚΑλημέρα στην παρέα! Σήμερα είναι η μέρα που φτιάχνω τα μελομακάρονα επιτέλους! Από το πρωί το ένα ταψί μπαίνει και το άλλο βγαίνει! Να δούμε στο τέλος το αποτέλεσμα! Κάνει πολύ κρύο εδώ. Αλλά περιμένουμε το ΣΚ τον μπαμπά μας οπότε τα ξεχνάμε όλα! ΑΧ να μην τύχει κάτι και να έρθει να ηρεμήσει λίγο και ο μεγάλος. Σταματαει και τον παιδικό άυριο για 2 βδομάδες οπότε ξεκινάνε οι χριστουγεννιάτικες βολτούλες γιατί με τις ιώσεις κτλ δεν τον έχω βγάλει καθόλου έξω. Εσείς πως είστε κορίτσια; Θα πάτε πουθενά για διακοπές;

Καλημέρα μανούλες!!Επανήλθα να σας γράψω τα νέα μας.Κάναμε την επέμβαση στο ματάκι τελικά (απόφραξη δακρυικού πόρου) όλα πήγαν καλά αλλά ο μικρός έχει πάθει μεγάλο ψυχολογικό σοκ που προσπαθούμε οικογενειακώς να ξεπεράσουμε..Κατά τα άλλα συνέπεσε με το ότι ξεκίνησα και εγώ δουλειά μετά από 14 μήνες και καταλαβαίνετε...Τουλάιχστον πάει πολύ καλά με την κοπέλα και είμαστε όλοι ήσυχοι & ευχαριστημένοι. Εμείς τα μελομακάρονα τα φτιάξαμε το Σάββατο που μας πέρασε αλλά προβλέπεται να χρειαζόμαστε & 2η φουρνιά αφού τα φάγαμε σχεδόν. Σήμερα θα φτιάξω σοκολατάκια δαμάσκηνο για να πάω αύριο στο γραφείο για την γιορτή μου το Σάββατο.

Δεν έχει πολύ κρύο σήμερα?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ασε πάρα πολύ κρύο. Περαστικά σας και εύχομαι να το ξεπεράσει σύντομα το ψυχολογικό. Και εγώ όταν πήγα στην δουλειά στον πρώτο μου είχα τη γυναίκα στο σπίτι και στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα αν και όλα ήταν πολύ καλά, αλλά με το καιρό θα δεις ότι θα τα ξεχάσει όλα κια θα συνηθίσει ότι λείπες από το σπίτι.

καλημερα σε ολες!!!

ονειρακι εμεις τα ειπαμε,λιγο υπομονη θα κανετε και ολα θα περασουν!!θα δεις σιγα σιγα θα το ξεχασει το χειρουργειο και θα ηρεμησει..καλη επιστροφη στην δουλιτσα σου!! :)

μαρια μπραβο για τα μελομακαρονα,πως εγιναν?και εγω θελω να φτιαξω οπως καθε χρονο,φτιαχνω και βασιλοπιτα αλλα φετος τιποτα..ενα κεικ εφτιαξα μονο σημερα στα γρηγορα.. :)

δυστυχως απο την δευτερα το βραδυ ο μικρος χειροτερεψε,δεν πηγαμε στην γιορτουλα μας γιατι ειχαμε 39,8 πυρετο :( μεχρι και σημερα δεν ελεγε να πεσει..χτες βραδυ μας ξεκινησε ο παιδιατρος αντιβιωση για 10μερες διοτι εχουμε μια βαρια αμυγδαλιτιδα που τον ταλαιπωρει και τον εχει αφησει μισο..εχει χασει ο καημενος ενα κιλο,δεν εχει ορεξη για τιποτα..ουτε φαγητο ουτε να μιλησει καλα καλα..και συν της αλλης ηρθαμε Κρητη μονο για τα Χριστουγεννα αλλα θαναι δυσκολες αυτες οι γιορτες..ευχομαι καλα να περνατε!!

Διαφημίσεις

oneiraki σε ευχαριστω πολυ!!σημερα μετα απο μια βδομαδα στην ουσια εφαγε κανονικα το παιδι..εχει ταλαιπωρηθει αρκετα..

μπραβο σου τοσα πολλα σοκολατακια!!! :) χρονια σου πολλα προκαταβολικα!!!!!

oneiraki σε ευχαριστω πολυ!!σημερα μετα απο μια βδομαδα στην ουσια εφαγε κανονικα το παιδι..εχει ταλαιπωρηθει αρκετα..

μπραβο σου τοσα πολλα σοκολατακια!!! :) χρονια σου πολλα προκαταβολικα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

καλημερα σε ολες!!!

δυστυχως απο την δευτερα το βραδυ ο μικρος χειροτερεψε,δεν πηγαμε στην γιορτουλα μας γιατι ειχαμε 39,8 πυρετο :( μεχρι και σημερα δεν ελεγε να πεσει..χτες βραδυ μας ξεκινησε ο παιδιατρος αντιβιωση για 10μερες διοτι εχουμε μια βαρια αμυγδαλιτιδα που τον ταλαιπωρει και τον εχει αφησει μισο..εχει χασει ο καημενος ενα κιλο,δεν εχει ορεξη για τιποτα..ουτε φαγητο ουτε να μιλησει καλα καλα..και συν της αλλης ηρθαμε Κρητη μονο για τα Χριστουγεννα αλλα θαναι δυσκολες αυτες οι γιορτες..ευχομαι καλα να περνατε!!

περαστικα σας !!με την αντιβιωση θα συνελθει!!υπομονη..

Έφτιαξα χθες 120 σοκολατάκια δαμάσκηνο & σήμερα θέλω να φτιάξω άλλη μία δόση μελομακάρονα:)

μπραβο σου!!και εγω σημερα θελω να κανω μελομακαρονα!!να δψ τι θα προλαβω γιατι θελω να βγω και στην αγορα!

καλημερα σε ολες!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Μπράβο σου βρε ονειράκι! Αν περισέψει κανένα στείλε και σε μένα που τρελαίνομαι για σοκολατάκια και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να φτιάξω!!! (χαχα) Χρόνια πολλά προκαταβολικά και ότι καλύτερο. Να χαίρεσαι την οικογένεια και να σε χαίρονται!!!

Δεσι μου περαστικά. Τουλάχιστον τώρα με την αντιβίωση θα συνέλθει και θα είναι μια χαρά. Αλλά υπομονή. Εμένα βρήκε το χρώμα του μετά από τρεις βδομάδες. Βέβαια δεν έβαλε γραμμάριο ακόμα αλλά που θα πάει. Τώρα για 2 βδομάδες είναι κλειστός ο παιδικός οπότε ελπίζω να μην έχουμε ασθένειες αλλά να πάρουμε και κανενα κιλό.

Εδώ ρε κορίτσια από το πρωί έχουμε ξεπαγιάσει και δεν λέιε να σταματήσει η βροχή. Να δούμε πότε θα μπορέσουμε να πάμε καμιά βόλτα χαλαρά. Σήμερα ήρθε και ο μπαμπάς μας για τις γιορτές!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...