Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα, τι κάνετε; Κι σε μας βρέχει σχεδόν όλη μέρα. Από το πρωί είναι το φως αναμένο.

Η μικρή μου έχει λίγο μυτούλες.

Χθες αγοράσαμε νέο δέντρο (από τα Praktiker με 20 ευρώ) κι το στολίσαμε κιόλας, οπότε Χο,Χο,Χο.

Μαράκι σας εύχομαι περαστικά.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!

μαρια και νιοβη περαστικουλια σας!!

εμεις στολισαμε σημερα το δεντρακι μας!!!!!ο μικρος ενθουσιασμενος,δεν τον προλαβενα να μου δινει τις χριστουγεννιατικες μπαλες!!!!να σταματουσε και η βροχη θα ηταν τελεια...αν και δεν το βλεπω,αυριο θα εχουμε καταιγιδα..

την παρασκευη επιτελους ξεκινησε η λειτουργια του καλοριφερ,για ενα μηνα λεει μονο 2ωρες το βραδυ..εστω και αυτο το λιγο καλο ηταν..ζεσταθηκαμε λιγακι και εκανα μπανακι τον μικρο χωρις αγχος μην μου κρυωσει..φιλια σε ολες!!!!! :)

Καλημερα!!

καλα απο βροχη αλλο τιποτα..θα λιωσουμε σε λιγο..και εδω πολυ κρυο,και καλοριφερ μονο 2ωρες το βραδυ,αστα να πανε!!!ευτυχως εμενα παει στον παιδικο και ξεφευγει λιγακι το παιδι δεν ειναι κλεισμενο ολο μεσα..αλλα μεχρι περσι ετσι και εμεις μεσα μεσα καθε μερα σχεδον γιατι εβρεχε..υπομονη lovemtwins..παιχνιδια,κατασκευες,τραγουδακια και περναει λιγο η μερα..καποια στιγμη θα βγει και ο ηλιος να πατε μια βολτουλα!!φιλια σε ολες!!! :D

Διαφημίσεις

lovemtwins ειμαστε πολυ κοντα στις ηλικιες τα μικρα σου με τον μικρο μου!! ;)

ναι ??ποσο ειστε??

οτι και να κανεις ειναι και δυο και κανουν μονιμως τα δικα τους!!παιζουν πολυ μεταξυ τους αλλα μαλλωνουν και απιστευτα πολυ!!!:?

zPebKet.jpgW5KDp2.png

χιχιχιχι!!!διδυμακια!!!τουλαχιστον εχει παρεα το ενα το αλλο!!!!και εμενα 3,5χρονων ειναι ο μικρος!!!εμενα μολις ερχεται αντι για να πεσει για υπνο απο την κουραση του παιδικου ξερεις τι μου λεει?ελα μαμα,ελα παιξουμε!!!ντουρασελ παιδι μου!!!!δεν κουραζεται ποτε!!!χιχιχιχι!!! :) :) ειχες κανει αιτηση σε παιδικο σταθμο ή δεν θελεις ακομη να πανε?

Διαφημίσεις

χιχιχιχι!!!διδυμακια!!!τουλαχιστον εχει παρεα το ενα το αλλο!!!!και εμενα 3,5χρονων ειναι ο μικρος!!!εμενα μολις ερχεται αντι για να πεσει για υπνο απο την κουραση του παιδικου ξερεις τι μου λεει?ελα μαμα,ελα παιξουμε!!!ντουρασελ παιδι μου!!!!δεν κουραζεται ποτε!!!χιχιχιχι!!! :) :) ειχες κανει αιτηση σε παιδικο σταθμο ή δεν θελεις ακομη να πανε?

ειχα κανει αιτηση αλλα δεν μας πηρανε!!ε[ειδη δεν δουλευω!!!το ωραιο ειναι οτι για να δουλεψω πρεπει να πανε σχολειο τα μικρα!!!!!!!!!!!!!!!:?:-?

οποτε σπιτι φετος και του χρονου προνηπια!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα σε ολες!!!!

επιτελους βγηκε ο ηλιος και πηρε φωτια το πλυντηριο,βαζω το ενα πλυντηριο μετα το αλλο!!ποτε θα στεγνωσουν να δουμε τοσα ρουχα!!!!φιλια!!!!

Δεσι κι εδω ο καιρος εχθες και σημερα παρολο που εχει πολυ κρυο ειναι καλος και σημερα το εκμεταλευτηκα κι εκανα γενικη στο σπιτι και εβαλα κι εγω πλυντηρια,ριχταρια κουρτινες οοοολα!!!!!

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Kαλημερα!!εμεις ειμαστε σημερα στο σπιτι παρεα με τον μικρο ειναι αρρωστος..εμετο και δεκατα..χαλια ειναι ο καημενος..δεν κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ..δεν εχει ορεξη και τωρα τον πηρε ο υπνος στον καναπε..φιλια σε ολες!!! :(

δεσι περαστικά στον μικρούλη σου.

Όλη την εβδομάδα κι σήμερα ακόμη ο καιρός είναι μουντός, ψιλοβρέχει...

Πλυντήρια βάζω μόνο Σ/Κ γιατί μέσα στην εβδομάδα δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς.

Ευτυχώς με τον αφυγραντήρα στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα οπότε τα σιδερώνω κιόλας η Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα απόγευμα.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...