Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια κι από εμένα. Ποντικάκι χαίρομαι για σας (εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό για τη μικρή κι εύχομαι να είναι περαστικά).

Δέσι, τι να πω καλά είναι να δεις κάτι για θέρμανση, γιατί μη σου κρυώνει κι ο μικρός.

lovemtwins αν είναι δυνατόν με το έτσι αποφασίζω να μην έχετε θέρμανση. Και τι θα κάνετε για ζέστη;

Εμείς προς το παρόν δεν έχουμε ανάψει καλοριφέρ (απλά ανάβω λίγο μια αλογόνου να σπάει το κρύο).

Μαράκι καλά να περάσετε οι τρεις σας.

Δ+Ν όντως έχεις καιρό να μπεις όλοι καλά;

Φιλάκια

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιοβη καλα εισαι?ναι πρεπει να το δω το θεμα θερμανση γιατι τωρα το βραδυ νιωθεις την υγρασια στο κοκκαλο..μουπε μια φιλη τωρα οτι εχει με 15ευρω αεροθερμο στον μαρινοπουλο αλλα θαναι καλο ή θα το αναψω και μετα απο λιγες μερες θα τα παιξει??εχει μηπως καμια αεροθερμο να μου πει την γνωμη της?η σομπα Νιοβη καλη ειναι?ζεσταινει?βασικα για το βραδυ θελω κατι για να σπαει οπως λες και εσυ το κρυο..

φιλια και καλο χειμωνα σε ολες!!!! :)

ξανθη ειμαστε!!!:D:D

θα παρετε τα πανω σας και θα κρατησει!!!!και οταν ερθουμε στην πολη σας/μας κερναω καφε!!!:D

Σχετικα κοντα ειμασταν (Ορεστιαδα εμεις) Εγω ηθελα να ερθουμε εκει με μεταθεση αλλα ο αντρας μου οχι........

Οκ Οκ. Μακαρι να πιουμε καφεδακι!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα έχουμε ήλιο και είναι ώρα για μπουγάδα! Ευχαριστώ πολύ νιοβη μου! Τα περάσαμε πολύ καλά, βέβαια έφυγε χθες ο μπαμπάς μας αλλά τουλάχιστον τα παιδιά το πήραν καλά αυτή τη φορά οπότε όλα είναι καλά! Ο μεγάλος το έχει καταλάβει ότι έτσι θα είναι, με τον μικρούλη έχω ένα θεματάκι, γιατί και τώρα που τον είδε στην αρχή δεν τον κατάλαβε και κοντοστάθηκε μέχρι να συνειδητοποιείσει ότι είναι ο μπαμπάς του. Δέσι μου εμείς στην Κω επειδή ο ιδιοκτήτης δεν είχε καλοριφέρ είχαμε ένα σώμα κολοριφέρ φορητό. Δεν έκανε θαύματα, αλλά τουλάχιστον έσπαγε κάπως η υγρασία. Οι άλλες κοπέλες πάντως στις Σέρρες αλογόνου είχαν και ήταν ικανοποιημένες. (τα σοα εκεί μπάζουν από παντου-ξύλινα παράθυρα με χίλια μπαλώματα, και φυσικά πετρέλαιο δεν υπάρχει...)

Λενακη μου τι κανεις ποσο καιρο εχω να σε πετυχω τι κανει ο χρηστακης σου?

!

Καιρο πολυ μωρο μου ασ'τα.Δεν εχω και pc τωρα και δεν μπορω να μπαινω τακτικα,σας διαβαζω απο το κινητο ομως,οταν γραφεται.

Καλα ειναι ο Χρηστακης μου.Εφτασε 10,5 μηνων κοντευουμε να χρονισουμεεεεεε....περασε ο καιροοοοος!

Μεγαλωνει!

Μπουσουλαμε,κανουμε βηματα πιασμενοι,κανουμε παλαμακια,γεια σου,ζηταει μαμ,ανεβοκατεβαινει στο κρεβατι και την πολυθρονα,εχουμε 6 δοντια,τρωμε τα παντα εκτως απο ψαρι,ειναι σχεδον 11 κιλα και 80,5 ποντους.

Εσεις τι κανετε????

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Μαρια μου υπομονη και κουραγιο δεν ξερω τι αλλο να σου πω....Ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο.

Λενακη μου μπραβο σας μαλλον μπραβο στογιοκα σου!!!!!

Εμενα η μια η δευτερη μποσουλαει θελει να την πιανεις και να περπαταει σηκωνεται απο οπου και να πιαστει!!! χτυπαμε παλαμακια,κανουμε ελα ελα, κουπεπε δινουμε φιλια προσπαθει να βαλει τα τουβλακια το ενα πανω στο αλλο και εχει πολυ πλακα μιλαει οοοοοοοοοοοοολη την ωρα!!!! κανει πολλα γενικα ειναι πολυ καλο μωρακι

Η πρωτη καθεται μονη της μπαμπαλιζει και αυτη κανει κουπεπε ελα ελα τρελενεται για το νερο και πει ολο και καλυτερα κανουμε ασκησουλες για να μαθει να σηκωνεται μονη της και να αρχισει να μπουσουλαει!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Τελειαααα αχ μεγαλωνουν τα νινακια μας ποντικι μουουουου!!!

Μπραβο στα κοριτσακια σου,κι αυτες τα καταφερνουν ολα τελεια!!!

Οσο για το μπλα μπλα μα δεν ειναι τελει αυτα που λενε???Χαχαχχααχ εχω πεθαινω!

Ιδιως μου αρεσει το πρωι οταν ξυπναμε που τον πιανει λογοδιαρροια και σταματαει μετα απο μια ωρα.Λες και του βγαινει μαζεμενο επειδη την νυχτα κοιμαται.χαχα!!!

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Γεια σας κοριτσια!!!!ειστε ολες καλα?εμεις καλα,πηραμε τελικα ενα αεροθερμο και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερα το βραδυ..το αναβουμε μια ωρα τη νυχτα στο δωματιο του μικρου αλλα εαν κλεινω τις πορτες φτανει η ζεστη και στο σαλονι..πετρελαιο γιοκ,μετα λενε τα Χριστουγεννα,οποτε θα καθομαστε σενα χωρο ολοι μαζι,οι πορτες κλειστες και θα ευχομαστε να μη βγαλει περισσοτερο κρυο.φιλιααα!!!! :D

Καλησπέρα κορίτσια! ΔΕΣΙ πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε, απλά να ευχόμαστε τουλάχιστον μετά τις γιορτές να βάλουν πετρέλαιο! Εμείς εδώ χθές πνιγήκαμε στο νερό. Γινόταν πανικός, έπεσε μέχρι και ο χωματόδρομος της κακίας ώρας που μας έφτιαξε ο δήμος μπροστά από το σπίτι μου. Τουλάχιστον σήμερα ο καιρός ήταν καλός σε σχέση με χθες.

Καλημέρα και καλό μήνα.

¨Εχουμε πολύ βροχή.

Στολίσατε;

Εμάς μαδάει το δέντρο κι πρέπει να πάρουμε άλλο.

Φιλιά

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ! Καλό μήνα να έχουμε και καλές γιορτές να έρθουν! Εμε΄ςι στολίσαμε το δέντρο μας χθες, δηλαδή ο μεγάλος μου το στόλισε και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό αφού όλες σχεδόν οι μπάλες είναι στο κάτω μέρος. Γελάσαμε όμως και τα περάσαμε καλά. Τις προηγούμενες μέρες έβρεχε συνέχεια, σήμερα επιτέλους έβγαλε ήλιο οπότε είναι ώρα για μπουγάδα!!! ΚΑλά είστε; ΘΑ πάτε σε καμια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση; Εμείς κλείσαμε για την επόμενη Κυριακή να πάμε να δούμε "τον γάιδαρο τον Μένιο". Μήπως έχει πάει καμία να μου πει εντυπώσεις;

Kαλημερα!!εδω απο χτες βρεχει παρα πολυ και φυσαει.. :( σε πιανει καταθλιψη..

παει να βγει λιγο ο ηλιος και παλι χανεται...αντε καλο χειμωνα και καλες γιορτες σε ολες!!!!

εδω στην Κω την Κυριακη στην πλατεια θα εχει bazaar απο τον Συλλογο Φλογα για τα παιδακια με καρκινο.ειναι ομορφα γιατι φτιαχνουν χειροποιητα πραγματακια,γλυκα,μπιζου και αλλα και τα πουλανε και τα χρηματα πανε στο σπιτι της Φλογας.ολοι πρεπει να στηριζουμε τετοιες προσπαθειες!!!φιλια σε ολες!!!! :)

ΚΑλησπέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε όλοι χάλια. Κόλλησε ίωση ο μεγάλος και είναι χάλια με 38 από την Πέμπτη, ο μικρός με βουλωμένη μύτη και εγώ σήμερα χάλια σαν τον μεγάλο. Και έξω κάνει τόσο κρύο και βρέχει και σε πιάνει απογοήτευση. Καλό σκ σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...