Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Με το καλό να έρθει και η δική σας μετάθεση lovemtwins στην πόλη σας!!! Αντε ποντικάκι να βρεις σύντομα και να ξεμπερδεύεις! Πότε με το καλό παρουσιάζεστε; Εμάς ο μπαμπάς μας είναι συτή την εβδομάδα στην Αθήνα οπότε ποιος τα πιάνει τα αγοράκια μου! Καλή ημέρα σε όλες!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Με το καλό να έρθει και η δική σας μετάθεση lovemtwins στην πόλη σας!!! Αντε ποντικάκι να βρεις σύντομα και να ξεμπερδεύεις! Πότε με το καλό παρουσιάζεστε; Εμάς ο μπαμπάς μας είναι συτή την εβδομάδα στην Αθήνα οπότε ποιος τα πιάνει τα αγοράκια μου! Καλή ημέρα σε όλες!!!

σε ευχαριστω μαρακι μου αλλα δεν το βλεπω να πηγαινουμε!!!:rolleyes:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!θελω και εγω μεταθεση στην πολη μου!!!ζηλευω!!!

με το καλο ποντικακι!:D

ΑΧ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΕ...................

ΑΧ! ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..............

ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ!!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ???????????

Καλημερα,τι κανετε κοριτσια?που εχετε χαθει ολες? :)

pontikaki κανενα προβλημα!!!!αντε με το καλο!!!! ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Σημερα μαθαμε οτι περασε το θεμα μας επιτελους απο την επιτροπη οποτε απο βδομαδα θα βγει το φυλλο πορειας και θα μαθουμε ποτε θα φυγουμε οριστικα απο Ορεστιαδα (ο αντρας μου δηλ.)

Εγω κατι εχω βρει απο σπιτι μακαρι μεχρι το Σαβ/κο να αποφασισουμε να το κλεισουμε για να ξερουμε που βαδιζουμε να μπαινουν σε σειρα ενα ενα τα πραματα εχουμε κουραστει παααααααααααααααρα πολυ την εχουμε αναγκη λιγη ηρεμια και να ενωθει η οικογενεια μας παλι κοντευουμε χρονο που ειμαστε χωρια.......

φιλια σε ολες!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Γεια σας κοριτσια καιρο εχω να μπω,τι κανετε?

Ελπιζω να ειστε ολες καλα....

Ποντικακι μου γλυκο επιτελους σας παιρνουν απο Ορεστιαδα???

Τελειαααααα,χαρηκα τοσο πολυ κουκλα μου,επιτελους θα ξανα γινετε οικογενεια με τον αντρουλη σου και θα ειστε ολοι μαζι οπως πριν!!!

Μπραβο.Με το καλο να βρεθει και ενα καλο σπιτακι.

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Γειας σας και απο εμενα!!!!σημερα εστρωσα τα χαλια μου,το κρυο καθε βραδυ ειναι ολο και πιο εντονο και πετρελαιο δεν υπαρχει λεει για να βαλουν εδω στα ΣΟΑ..μπορει λεει αρχες Δεκεμβρη και αν..τι θα κανουμε?θα παγωσουμε!!!!!

Διαφημίσεις

Γειας σας και απο εμενα!!!!σημερα εστρωσα τα χαλια μου,το κρυο καθε βραδυ ειναι ολο και πιο εντονο και πετρελαιο δεν υπαρχει λεει για να βαλουν εδω στα ΣΟΑ..μπορει λεει αρχες Δεκεμβρη και αν..τι θα κανουμε?θα παγωσουμε!!!!!

και στα σοα δεν βαζουν πετρελαιο!!!??ασχημος χειμωνας μας περιμενει!!!!

και εμεις στην πολυκατοικια το αποφασισαν...χωρις πετρελαιο φετος....

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Δεσι μου σου απαντησα. Πωπω Δεσι και τι θα κανετε πως θα ζεσταθειτε? εχετε καμια σομπα τουλαχιστον?

lovemtwins που ειστε δεν θυμαμαι και δε θα σας βαλουν πετρελαιο? πως θα ζεσταθειτε?

Λενακη μου τι κανεις ποσο καιρο εχω να σε πετυχω τι κανει ο χρηστακης σου?

Βρηκα σπιτι τωρα μενει να βρω χρονο να παω να το καθαρισω να βρω τα χρηματα για τη συνδεση του αεριου,του νερου,του ρευματος και να γινει επιτελους και η μετακομιση!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νομιζω οτι αρχιζουμε να περνουμε τα πανω μας μετα απο πολυ πολυ καιρο!!!!! Μακαρι να κρατησει!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Γεια σας!!!!

lovemtwins αστα να πανε θα βαλουν λενε 4/12 και εαν..και θα αναβει λενε μονο 4ωρες.

μεχρι τοτε ''αγκαλιτσα''χαχαχαχαχα!!!!

οχι σομπα δεν εχουμε αλλα μαλλον πρεπει να το ψαξω το θεμα..ευτυχως εβαλα τα χαλια και λιγο σαν ναναι καλυτερα..

pontikaki αντε με το καλο κοπελα μου,σιγα σιγα θα μπειτε σε μια σειρα!!! :)

lovemtwins που ειστε δεν θυμαμαι και δε θα σας βαλουν πετρελαιο? πως θα ζεσταθειτε?

Βρηκα σπιτι τωρα μενει να βρω χρονο να παω να το καθαρισω να βρω τα χρηματα για τη συνδεση του αεριου,του νερου,του ρευματος και να γινει επιτελους και η μετακομιση!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νομιζω οτι αρχιζουμε να περνουμε τα πανω μας μετα απο πολυ πολυ καιρο!!!!! Μακαρι να κρατησει!

ξανθη ειμαστε!!!:D:D

θα παρετε τα πανω σας και θα κρατησει!!!!και οταν ερθουμε στην πολη σας/μας κερναω καφε!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...