Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλησπερα,ευχομαι επισης καλο χειμωνα!!!

Νιοβη ευχαριστω για την συμβουλη σου και εγω το σκεφτομουν.οπως επισης μου ειπαν για αεροθερμο,σπαει λεει την υγρασια...παντως τα ρουχα μεσα στο σπιτι να ξερεις επιβαρυνουν την υγρασια..αλλα δυστυχως εγω τα βαζω μεσα γιατι εχει γατουλες η περιοχη η καινουργια εδω..ναι μετακομισαμε και ναι μετα απο δυο μηνες μας εβαλαν προχτες το τηλεφωνο!!!!!

oneiraki θα ρωτησω μια φιλη μου γυναικα στρατιωτικου στην Αθηνα που πηγε τον μικρο της σε παιδοοφθαλμ.αυριο και θα σου γραψω εδω εαν ειναι στο ταμειο στρατου και πιο πολλες λεπτομεριες.

φιλια σε ολες!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Ποντικάκι να σου ζήσουν τα μικρά και να χαίρεστε τα ονοματα!!! Περιμένουμε να μας πεις πως τα πέρασες!!! Εμείς επιτέλους σήμερα πήγαμε σχολείο χωρίς κλάματα και φωνές, μη σας πως ότι ήθελε κιόλας! Το μόνο που δεν έχουμε ακόμα καταφέρει είναι να ξυπνάει τη νύχνα και να με ζητάει γιατί φοβάται μη του φύγω και εγώ. Αλλά εντάξει νομίζω ότι τόσες αλλαγές μαζί χρειάζονται χρόνο γαι να τις εμπεδώσει. Οι υπόλοιπες πως είστε; Χαίρομαι σήμερα γιατί έχει ήλιο και σου φτιάχνει η διάθεση!!!

Καλησπερα! περασαμε πολυ ωραια αν και δεν καταλαβα και πολλα ειχα πολυ αγχος να τα προλαβω οοοοοοοοοοοοολα αλλα τα καναμε ολα οσο καλυτερα μπορουσαμε! αρεσανε αυτα που ειχα φτιαξει για τα παιδακια και το γλυκο μας ο στολισμος που τον εκανα ολο μονη μου! και φυσικα τα κοριτσια μου ητανε θεες!!!!!! η μια δεν εκλαψε καθολου η αλλη λιγο και καποια στιγμη που τις διαβαζε ο παπας και τις κρατουσαν αγκαλια οι νονες προσπαθουσαν να πιαστουν απο το χερακι και ητανε πολυ συγκινητικο!!!!

Αντε ολα καλα θα πανε θα ξυπναει το σαβ/κο και θα σου ζηταει να παει σχολειο!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;

Έχω καιρό να σας γράψω γιατί δεν είμαι και πολύ καλά...

Η εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά και μπήκα για απόξεση...

Προσπαθώ να συνέλθω αλλά μου είναι δύσκολο...Τι να κάνουμε όμως θέλημα Θεού ήταν εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ κουραγιο και προσπαθειστε να το ξεπερασετε ειναι πολυ δυσκολο αλλα μην επιτρεψεις να σε παρει απο κατω σε λιγους μηνες θα μπορειτε να ξαναπροσπαθεισετε και πρεπει να εισαι αισιοδοξη και με καλη διαθεση.

Καλησπέρα κορίτσια, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά λόγω φόρτο εργασίας.

Εύχομαι σε όλες καλό χειμώνα και "ζεστό" (θέλω να ελπίζω).

ποντικάκι με το καλό η βάφτιση των κοριτσιών σου. Τα ονόματα για μένα δεν έχουν σημασία φτάνει να έχουν πάντα την υγεία τους.

Εμείς δεν βγάλαμε κανέναν θέλαμε δικό μας όνομα, (η πεθερά μου μας έκρινε, οι δικοί μου και ο πεθερός μου όχι) αλλά ήταν καθαρά δική μας επιλογή και δεν το έχουμε μετανιώσει.

Ευχαριστω πολυ!

και για μενα τα ονοματα δεν εχουν καμια μα καμια σημασια!

Τι κανετε κατα τα αλλα? εμεις ακομη περιμενουμε την αποφαση της μεταθεσης μας εχει σπασει τα νευρα πια εχει μπει ο χειμωνας να δω ποτε θα βρω σπιτι και ποτε θα τακτοποιηθουμε επιτελους σπιτι μας.

μου αρεσει που ειναι κατ εξαιρεση και επειγον το θεμα μας..................

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

pontikaki να σου ζήοσυν οι θέες σου. Να είναι πάντα γερές και καλότυχες.

Μια ερώτηση? Τι ασφάλεια έχετε σύζυγοι στρατιωτικών? Του συζύγου?

Τι παρέχει? Γιατί σκέφτομαι να αλλάξω... να φύγω απο την δικιά μου.

Μήπως γνωρίζετε καμία σύζυγο στρτατιωτικού με ασφάλεια ΤΣΜΕΔΕ (μηχανικού?) ή ΕΤΑΑ? Σας ευχαριστώ πολύ

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Kαλημερα σε ολες!!!!

oneiraki την βρηκα την φιλη μου,δεν ξερω μπορω να γραψω εδω τα στοιχεια του παιδοοφθλα.στην Αθηνα που ειναι συμβεβλημενος με το ταμειο του στρατου ή απαγορευεται..?παντως στα στελνω με πμ και εαν επιτρεπεται θα τα περασω και εδω για να υπαρχουν και για αλλη κοπελα εαν τα χρειαστει.. :)

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες!!!!

oneiraki την βρηκα την φιλη μου,δεν ξερω μπορω να γραψω εδω τα στοιχεια του παιδοοφθλα.στην Αθηνα που ειναι συμβεβλημενος με το ταμειο του στρατου ή απαγορευεται..?παντως στα στελνω με πμ και εαν επιτρεπεται θα τα περασω και εδω για να υπαρχουν και για αλλη κοπελα εαν τα χρειαστει.. :)

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Σου απάντησα:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλησπέρα κοπελιές!!! Όλα καλά; Εμεις περιμένουμε τον μπαμπά μας αύριο οπότε καταλαβαίνετε τι χαρα έχουν τα μικρά!!! Ονειράκι και εμ[ενα το ίδιο μου είχαν πει για τον μεγάλο μου γιό και τελικά κατέληξα για εξέταση στο παίδων Πεντέλης. Είναι Διευθυντής εκέι ο Μόνιος, μου τον σύστησαν σαν έναν από τους καλύτερους και με τη λογική του ότι αν χρειαστεί για επέμβαση να τον πάω εκεί για καλύτερα. Το πρωί που είχαμε πάει να μας δει πληρώσαμε 5 ευρώ και η επέμβαση τίποτα (είχα ρωτήσει στην περίπτωση που έπρεπε να του κάνουμε). Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην είναι τίποτα!Believe μου δεν έχω ακούσει για ΤΣΜΕΔΕ κτλ σε στρατιωτικούς, αλλά απ' ότι ξέρω από φίλη με βιβλιάριο στρατού τις είχε καλύψει αιματολογικές και γενικά σε όλες τις εξετάσεις αλλά σε συμβεβλημένους γιατρούς και κέντρα. Δεν δίνουν πάντως επιδόματα τοκετού κτλ σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ούτε σε επεμβάσεις κτλ αν πας σε μη συμεβλημένα. (τουλάχιστον έτσι μου είπε, γιατί εγώ έχω ΙΚΑ).

Καλησπέρα κοπελιές!!! Όλα καλά; Εμεις περιμένουμε τον μπαμπά μας αύριο οπότε καταλαβαίνετε τι χαρα έχουν τα μικρά!!! Ονειράκι και εμ[ενα το ίδιο μου είχαν πει για τον μεγάλο μου γιό και τελικά κατέληξα για εξέταση στο παίδων Πεντέλης. Είναι Διευθυντής εκέι ο Μόνιος, μου τον σύστησαν σαν έναν από τους καλύτερους και με τη λογική του ότι αν χρειαστεί για επέμβαση να τον πάω εκεί για καλύτερα. Το πρωί που είχαμε πάει να μας δει πληρώσαμε 5 ευρώ και η επέμβαση τίποτα (είχα ρωτήσει στην περίπτωση που έπρεπε να του κάνουμε). Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην είναι τίποτα!Believe μου δεν έχω ακούσει για ΤΣΜΕΔΕ κτλ σε στρατιωτικούς, αλλά απ' ότι ξέρω από φίλη με βιβλιάριο στρατού τις είχε καλύψει αιματολογικές και γενικά σε όλες τις εξετάσεις αλλά σε συμβεβλημένους γιατρούς και κέντρα. Δεν δίνουν πάντως επιδόματα τοκετού κτλ σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ούτε σε επεμβάσεις κτλ αν πας σε μη συμεβλημένα. (τουλάχιστον έτσι μου είπε, γιατί εγώ έχω ΙΚΑ).

Τι εννοείς ΤΣΜΕΔΕ?Και εμείς για δημόσιο το Πεντέλης μας βολεύει καλύτερα αλλά διάβασα δίπλα για περίπτωση που της είπανε εκεί ο ειδικευόμενος (?) που τους εξέτασε ότι το παιδί έχει καταρράκτη και πήγε τελικά στην Χρούσου στο Μητέρα και της είπε πως δεν έχει τίποτα.Αυτά φοβάμαι μην πέσουμε σε κανένα άσχετο..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Τι εννοείς ΤΣΜΕΔΕ?Και εμείς για δημόσιο το Πεντέλης μας βολεύει καλύτερα αλλά διάβασα δίπλα για περίπτωση που της είπανε εκεί ο ειδικευόμενος (?) που τους εξέτασε ότι το παιδί έχει καταρράκτη και πήγε τελικά στην Χρούσου στο Μητέρα και της είπε πως δεν έχει τίποτα.Αυτά φοβάμαι μην πέσουμε σε κανένα άσχετο..

Το ΤΣΜΕΔΕ το έγραψα για την believe που είπε για το ταμείο σε στρατιωτικούς του μηχανικού (είναι το ταμείο των πολιτικών μηχανικών-αρχιτεκτόνων- μηχανικών κτλ) Κοίτα με τους ειδικευόμενους είναι ένα θέμα για όλες τις ειδικότητες της ιατρικής και για αυτό είπα τον συγκεκριμένο γιατρό που είναι Διευθυντής. Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό και έκανε καλό έλεγχο στον γιό μου. Βέβαια είμαι της άποψης ότι όποιον γιατρό κι αν προτείνει κάποιος μπορεί για τον άλλο να μην κάνει, γι αυτό πρέπει να εξεταστεί και να επιλέξει ο ίδιος. Τον συγκεκριμένο και εμένα μου τον είπαν άτομα μέσα από το νοσοκομείο του. Είχα πάει σε ένα άλλο και μου έλεγε για επεμβάσεις κτλ αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά, αν υπολογίσεις ότι κάτι τέτοιο το καταλαβαίνεις από νωρίς και εμένα ο γιός μου ήταν ήδη περίπου ενός έτους.

Διαφημίσεις

pontikaki να σου ζήοσυν οι θέες σου. Να είναι πάντα γερές και καλότυχες.

Μια ερώτηση? Τι ασφάλεια έχετε σύζυγοι στρατιωτικών? Του συζύγου?

Τι παρέχει? Γιατί σκέφτομαι να αλλάξω... να φύγω απο την δικιά μου.

Μήπως γνωρίζετε καμία σύζυγο στρτατιωτικού με ασφάλεια ΤΣΜΕΔΕ (μηχανικού?) ή ΕΤΑΑ? Σας ευχαριστώ πολύ

Eυχαριστω πολυ. Εγω εχω του στρατου ασφαλεια. Μπορεις να πας σε οποιον γιατρο ειναι συμβεβλημενος με το στρατο. Εγω δοξα το θεο μονο στην εγκυμοσυνη την εχω χρησιμοποιησει πληρωνα ενα ποσο στις εξετασεις (συμμετοχη) δεν τη χρειαστηκα κατι αλλο ισως καποια αλλη κοπελα να ξερει περισσοτερα.

Δε σου δινει επιδομα τοκετου ομως.

Αυτο με το ΤΣΜΕΔΕ και το ΕΤΑΑ δεν το ξερω.

γεια σας κοριτσια,ολες καλα?

pontikaki να σου ζησουν,ναναι γερες και τυχερες!!!!! :)

Ευχαριστω πολυ

Τι κανετε? Εγω εχω αρχισει να ψαχνω για σπιτι αλλα δεν βρισκω και τπτ η εφημεριδα εχει τα ιδια εδω και πολυ καιρο κοιταξαμε και στο νετ οτι θελεουν κανουν οι μεσιτες εχουν αποθρασυνθει τελειως ζητανε ενα ενοικιο συν φπα σαν αμοιβη? θα μας τρελανουν?

Ελπιζω να βρουμε κατι καλο γιατι δε μπορω αλλο θελω να βρουμε ενα σπιτι και να μεινουμε εκει οχι αλλη μετακομιση.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλησπερα!!!τι νεα κοριτσια?

pontikaki σε σελιδες στο ιντερνετ εψαξες για σπιτι?σε ποια περιοχη ψαχνεις?σελιδες οπως αυτες θα σε βοηθησουν.. :) ελπιζω να βρειτε κατι καλο και οικονομικο για την οικογενεια σου!!! :)

http://www.tospitimou.gr/main/index.jsp

http://www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies.html?gclid=COqJ7KGM1LMCFe7MtAodZggAKA

http://www.spiti24.gr/

http://www.spitogatos.gr/gr/homepage/rent

http://www.neoakinito.gr/enoikiaseis_akinitwn/katoikiwn/

http://getahome.gr/

Καλησπερα!!!τι νεα κοριτσια?

pontikaki σε σελιδες στο ιντερνετ εψαξες για σπιτι?σε ποια περιοχη ψαχνεις?σελιδες οπως αυτες θα σε βοηθησουν.. :) ελπιζω να βρειτε κατι καλο και οικονομικο για την οικογενεια σου!!! :)

http://www.tospitimou.gr/main/index.jsp

http://www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies.html?gclid=COqJ7KGM1LMCFe7MtAodZggAKA

http://www.spiti24.gr/

http://www.spitogatos.gr/gr/homepage/rent

http://www.neoakinito.gr/enoikiaseis_akinitwn/katoikiwn/

http://getahome.gr/

Τις εχουμε δει ολες αυτες τις σελιδες μωρα ασε που δε με συμφερει να βρω απο μεσητι σπιτι δεν ξερου τι ζητανε πια ενα ενοικιο + φπα, πανω απο το μισο ενοικιο + φπα.

Ψαχνω σχετικα κεντρο γιατι παει ο μεγαλος μου παιδικο εκει οποτε με δεσμευει.

Αλλα εχουνε πετρελαιο αλλα μονο κλιματιστικο αλλα ειναι μικρα αλλα δεν εχουνε καθολου αποθηκευτικο χωρο αλλα ειναι στο 2ο η 3ο οροφο χωρις ανσασερ....... ελπιζω να βρω κατι το Σαββατο το απογευματακι πηγα στον Προφητη Ηλια και στη περιοχη πισω απο τα κτελ Τρικαλων αλλα δεν βρηκα κατι.

Ελπιζω να βρω κατι που θα παει!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Ποντικάκι Τρίκαλα πάτε; Αντε με το καλο!!! Είναι από εκει ο άντρας μου,δ'ιπλα στο ποτάμι. Η αλήθεια είναι ότι εκεί είναι πολύ δύσκολα να βρεις σπίτι. Και να ξέρεις ότι όσο πιο κέντρο τόσο πιο ακριβά μου είχαν πει. Αν μπορέσετε και δείτε στην περιοχή που είναι η ΣΜΥ έχει καινούριες πολυκατοικίες και αρκετά καλές τιμές. Δεν ξέρω όμως αν σε βολέυει εσένα που είπες για κέντρο! Αντε να βρεις σύντομα και να ηρεμήσεις!!!

Pontikaki Τρικαλα ε?ωραια ωραια..ευχομαι να βρειτε οτι καλυτερο!!!θα ρωτησω μια φιλη μου που ειναι απο εκει εαν ξερει να εκοικιαζεται κανενα σπιτι και θα σου πω,οκ?φιλια σε ολες,καλο μεσημερι!!!!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...